A Francia idegenlégió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Az az 1 hét meg egy év volt, ami alatt azért sokat tapasztal egy ember. Õ nem azért szökött meg, mert nem bírta, vagy kikészült. Hanem azért, mert elege lett, és neki nem ért annyit a zsold, hogy annyi melója legyen, mint amit ott elvárnak.
I.C.ram
Azért kicsit leszállhatnál a magaslóról. "sírva hazaszalad".... no comment.
ha megfigyeled oda irtam ehez hogy SZERINTEM, ergo még csak nem is urban legend, hanem még annyi sem, mert nem mástol halottam, ez az én véleményem, ennyi 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a legtöbb hülyeséget meg pont azok terjesztik akik két hét után leléptek, kérdezz emg olyan valakit is aki nem szaladt sirva haza 1 év után..., de tényleg értelmetlen vitatkozni, te szalykozod a te nézõpontod én meg az enyimét, ebben nem fogunk egyetérteni, ok legyen midnen légios véresszályu habzó örült, aki msot szökött a börtönöbol, mindenki azt hisz amit akar 😉

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

igen a háboruban vannak iylesmik, és? ebben spec a légio se másabb, bár pl a us armynál állitom hogy magasabb erkölcsi értékrendje van...

I.C.ram
ugyanezt elmondhatom rólad is, hogy azaz uban legend, hogy a légió erkölcsileg, etikailag makulátlan és csupa hõsbõl áll.
I.C.ram
Soha nem láttam egy civil (imádod ezt a szót? 😛) médiát a témáról, még csak a légióst sem láttam. Amint mondtam már ismerõsöm légiós volt 1 évig. Õ mesélte ezeket.. De biztos hazudott, hiszen te jobban tudod, mivel nyilván leglaább egy sorozó tiszt vagy.
I.C.ram
Igen kivágják, ha rájönnek... A világ összes háborújában vannak olyan dolgok, amikrõl csak az ott lévõ katonák tudnak csak... Nem feltétlenül derülnek ki ezek a dolgok... De nyilván ez is csak urban legend, ahogy szerinted kb minden, amit nem te állítasz. :/
a névcsere meg nem véletlen, de nem a bünözõ mult miatt van már..., szóval változatlanul azt modnom ne csak a civil médiábol probálj tájékozodni ami a hülyeséget a hülyeségre halmozza 😊

nem, de változatlanul fentartom hogy ha bent is csinálja a dolgait kb rögtön kivágják, de elginkább magátol dezertál..., volt ilyesmirõl egy két elég durva story neten is inkább nem taglalom mert azok is csak urbanlegendek mint amiket te állitasz 😊

I.C.ram
Idegenlégió azért idegenlégió, mert nagy arányban vannak külföldiek. Szóval, lehet, hogy a pár szerencsétlen franciát kivágják, de egy ukránt vagy algériait nem biztos...
I.C.ram
"The Gestapo is slang for the branch concerned with the Legion's internal security. They will interview you in your own language on all aspects of your life. The days of joining "no questions asked" are a thing of the past. Honesty is your best policy when talking with the Gestapo. Based on what you tell them, they may decide to change your name."

Nem véletlen a név csere sem...
mint mondottam attol függ hogy hol...., a világ végére nem fognak utánad menni, mivel jó esélyel nem is tudnak iylesmirõl ez tény, ha fro-i börtönböl vagy feltételesen szvsz simán kivágnak...
az erkölcsi morálod meg lehet zéró, akkor jó esélyel majd vagy feltornászodik a légio alatt, vagy dezertálsz vagy beledöglesz..., ennyi..., én változatlanul azt mondom hogy egy átlag légios erkölcseit 20szor többre tartom mint a mai magyar fiatalokét pl...

I.C.ram
"A criminal history may be overlooked if the offenses are minor but there are no guarantees."

Ebben benne van az is simán, hogy feltételes szabadlábon vagy.

nem érted, hogy mirõl beszélek? Nem az a lényeg, hogy regisztrálva vagy KAzincbarcikán mint betörõ, hanem az, hogy az erkölcsi morálod ZÉRÓ! Egy elit seregbe tuti nem vennék fel olyat, akiben ott a hajlam, hogy elkezdjen mindenféle sittes dolgokat mûvelni. Csempészet, nemi erõszak stb. A katona tekintélye nem abban van, hogy hú de brutál gyilkológép, hanem abban, hogy uralkodni tud magán. Senki nem fogja õket tisztelni, ha mindenféle szarságot csinálnak.
magasabb mitn a civilek 99%-ban szvsz...
ha francia börötnböl vagy feltételesen szabadlábon vagy valami olyasmi maitt hogy az interpol tud rólad akkor tuti nem vesznek fel...
egyébb esetben is csak amiatt mert nem fognak meg nem is tudnak minden egyes embernek a piszlicsáré országában midnent visszaellenõrizni...
ettõl még balhét csinálsz azonnal repülsz
szal a légio ma már nagyon NEM a bünözök menedék helye...., ez egy iszonyu jó civil sztereotipia csak éppen nem igaz 😊

I.C.ram
Ja ma már csak olyan van, hogy feltételesen szabadlábon lévõ szarzsákokat vesznek fel. Kurvajó. Biztos szolgálnék egy osztagban egy olyannal, aki elötte mondjuk agyon vert egy nyugdíjast a nyugdíjáért. Biztos kurva magas ott az erkölcsi morál.
McGrady
én egyszer "találkoztam" velük, síelni voltunk Franciaországban, ott mászták a hegyet, meg síeltek.

Kuss!-magyarázta.

hunbasser
ya,igen,vannak benne ilyen érdekes dolgok 😊

Van Damme filmek már csak ilyenek 😄

ReaL MaDRid x siempre

nekem azért tetszett amikor a léghütéses golyószóróval csipõbõl lõtt...

hunbasser
hát,mondjuk nem azért,mert akkora színész,sõt... 😄Ddddd

de sztem nem volt rossz film,de az még bõven 20-30-as évek talán...akkor lehet,h még olyan volt a légió

ReaL MaDRid x siempre

ok... 😄DDD

elvileg igen gyakorlatilag nem..., hivatalosan tényleg köröznek de én még soha nem halottam olyanról akinek bármi baja lett volna azután hogy lelépett..., annyi van hogy újra a légioba visszamenni inkább ne probálj 😛

hunbasser
fu,nem baj,az a lényeg,h Van Damme játszott benne -.-

ReaL MaDRid x siempre

bullshit továbbra is, az interpol köröz akkor AZONNAL kiadnak, menedékjogot meg nem kapsz, jó tyuktolvajlásos ügyekkel nem foglalkoznak mivel azt nem checkolják le, és ha egyszer bejutsz akkor valszinü letagadnak mivel új személyazonosságot is kapsz, de ettõl még az interpolnak vagy a francia rendõrségnek ugyanugy kiadnak (ergo akikkel kapcoslatban állnak, logikusan nem fognak lemenni csajágaröcsögére megkérdezni hogy befizetted-e tegnap az adot...)
szóval amirõl te beszélsz az 50 évvel ezelött volt mondjuk, ma már köze nincs a légionak ehez
ha a sitrõl kiengednek akkor meg mehetsz, mivel ha szabadultál akkor már elvileg megbünhõtted büneid és ennyi, az msát tészta hogy a társadalom utána ugyanugy kivet de ez a tásadalom hibája és nem a légioé szvsz...

és mindettõl függetlenül ha a légioban csinálsz valami balhét nagyon megütöd a bokád..., akár volt elõéleted akár nem...

a filmnek meg pont 0 köze van a légiohoz, de szép volt a kosztümjük, kb ennyi 😛

bünözöket lendületbõl kiadják jelentkezésnél ma már az interpolnak vagy a francia rendõrségnek...

fro-ban jó pár helyen lehet jelentkezni tudtommal, marseille, párizs, augbane, strassburg, stb...

hunbasser
akkor gondolom jópár személy szerepelhet az interpol listáján

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
én is azt hiszem,h ez volt a címe

Freeeee:légyszi,mesélj nekünk a légióról,mik voltak ott,sztem mindnyájunkat érdekel

ReaL MaDRid x siempre

I.C.ram
Benne van a szerzõdésben, hogy nemzetközi körözést adnak ki rád, ha megszeged a szerzõdést.
hunbasser
az durva,h körözi az interpol :o

ReaL MaDRid x siempre

Fido4life
ja az elég jó film volt, az elején tök jól bemutatta a légiós életet

I.C.ram
A légiós 😄 Asszem ez votl a címe 😄
I.C.ram
Mirõl beszélsz? 😄 Még így is hírdették magukat, hogy nem érdekli õket az elõéleted, és akár menedékjogot is kaphatsz, ha megérdemled.... Egyik ismerõsöm is volt légiós, és mesélte, hogy tele volt olyannal, akik egyenesen a sittrõl jöttek saját bevallásuk szerint is. Õ amúgy megszökött, mert elege lett, elvileg körözi is az interpol, de ennek is már vagy 8 éve, és semmi nem történt vele.
hunbasser
jó topik,+fav

a légióról nem sokat tudok,csak azt,h régen(vagy tán ma is),sok bûnözõ lépett/lép be a légióba,mert ugye ott 5 évig biztosan nem csukják le,stb.

a légióba Marseille-ben lehet csatlakozni,nem?

régebben láttam egy Jean Claud Van Damme filmet,biztos ismeritek,a címére már nem emlékszem,de nem tudom,h mennyire tükrözi a francia idegenlégióta a film

ReaL MaDRid x siempre

nesztek légió😛

miért kéne amiatt belépnie valakinek? elég vennie egy puskát a feketepiacon...

Vorpal
De remélem nem akar belépni senki a LÉGIÓBA azért, hogy 5 év után lelõje a miniszterelnõköt.
Arra már van elég ökör igy is az uccákon, és nem kell semilyen kiképzés hozzá.DDD

Az idegenlégióba ma már nem lehet belépni bünözõi multal
Az utóbbi években átalakult a könnyügyalogság a légióban a modern követelményeknek megfelelõen
A könnyülövész - páncélosaik pocsék állapotban vannak.
Nem kell különösebb végzettség oda sõt - a fizikai próbák is elviselhetõek - egy átlagos mozgékony fiatal 1 hónap alatt felhuzza magát.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

akár még anélkül is bekerülhetsz ha az iq-teszten azért normálisan teljesitesz ennek ellenére... 😊 tudtommal a légio nem hogy nem kövtel meg semmilyen elõképzetséget de még csak el sem ismeri õket 😊

John Cena
az Idegenlégióban ott 8általánossal nem lehet be kerülni nem?? mi kell minimum végzetség ként???

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Palinko
na valahol ezt olvastam,csak ellenközlés miatt írtam,hogy teljes legyen a kép...
elszökni minden néptõl sokan elszöktek 😛

De én izmosra gondoltam nem hájasra.

OrioN the S
Ezekben a "kínzásokban" ,szívatásokban ,megalázásokban gondolom neked is volt részed. Mesélj plz ,hogy miket csináltak. Érdekel ,kiváncsi vagyok miket kell kiállni. Pár dolgot leírtak itt a srácok ,de te át is élted.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Igy utolag közel a 40-hez😊 azt mondom igen. Ha egy fiatal srácnak nincs anyagi háttere(szülõk),jo munkája,barátnöje,családja,akkor mindenképp megéri belevágni. Én a fiamnak nem szeretném ezt a jövöt,de ha 18 évesen valaki kimegy és lehuzza a 15 évet az megéri.

Triathlon for life

Ha tud valaki Franciául vagy angolul akkor a google video.com-on van pár nagyon jo film,ami tulzások nélkul bemutatja mirol is szol ma az Idegenlégio.

Triathlon for life

Palinko
értem. vügül is megértem. de szerintem megéri belevágni?
OrioN the S
:o

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Én speciel leléptem 4 év szolgálat után,mert elegem lett az ugráltatásbol,de mindenkinek megvannak az okai.

Triathlon for life

Palinko
ja az biztosan úgy van,de nem jó,hogy a gyengék miatt itélik el az országot,akik vakon belevágtak és megszöktek...
Palinko
engem ez érdekel:
sokan írták,másik fórumba,hogy nemrég szerelt le 5 év után és hogy menyire bánja,meg hogy tetszett... de ha annyira jó,akkro miért szerelnek le meberek? te például miért?