3500
A Francia idegenlégió
-
#900 mindenki bevonult... -
doncunco #899 mi ez a 4. napja tartó síri csend? -
#898 Ha van meg keped tegyel mar fel legyszi. -
Thanatos #897 pont olyanok mint bármelyik civil IQ tesztben... (segítek, a történelmi kérdés nem IQ kérdése hanem műveltségé...) -
fűszeress #896 valamelyik nap megcsinálok egy normális tesztett -
fűszeress #895 előbb csináltam eggyet de a végén meg fizetni kell az eredményért na de mindegy, a lényeg hogy abba csak ilyen ábárs volt,
meg probáltam egy másikat is ott meg főleg szőveg,
nem vittem végig mindegyiket, majd valmelyik nem megcsinalok egy normalis tesztett. -
fűszeress #894 aha
és az IQ tesztben mien kérdések szerepelnek főleg?
tőrténelmi,vagy inkáb logikai, pl melyik kocka megy a helyére stb.
vagy ősszesen minden? -
#893 Hagyad mar ..... 12 perc alatt 2800m futottam . Elarulok egy nagy titkot minden egyes alkalommal azt nezik milyen csapat jatekos az ember. -
fűszeress #892 12 perc alatt 4200 m ?!!!!
ajaj ,én ép előbb voltam futni oda viszza kb 2-2.5 km őszzesen tehát max 5 km,és 21 perc alat futottam le
de 2.5 km-t 9perc40másodperc alatt lefutom
még akkor kell edzenem sokat
-
#891 Nem kaptam fel ;-) -
Thanatos #890 nem sértésnek szemrehányásnak szántam vagy ilyesminek..., nem kell rögtön felkapni a vizet :) -
#889 Azt hiszel amit akarsz baratom teszek a velemenyedre. Valamit valamiert . Mondjuk egy szep kisfiuert ... Ti meg csak almodozzatok . -
#888 Egy kis segitseg ... hogy is kell majd kineznie.
-
Thanatos #887 hehe, hány embertől hallottam már ezt... :DDD -
#886 -
josko #885 Holnap lépek ki strasbourgba, majd ütközünk:) -
#884 2 evet ... megnosultem Nagy hiba volt -
Thanatos #883 csillagok állása, gestaposok hangulata, a széljárás iránya, ilyesmik :) -
Thanatos #882 örülök hogy neked összejött, jó lenne ha ez lenne a többség és nem az aki 3 nap után dezertál aztán meg könyvet ír, meg cikket a blikkbe, ehhe... :)
amúgy mennyit voltál kint? 5 év? -
jujjdekinai #881
Na most mar mennem kell,mert este buli lesz:-)Majd meg kesobb megnezem mit irtatok.A fog javitasarol azert jobb lenne tobb infot olvasni-kapni!!Biztosan fogok szolni,ha meglatlak aubagne-ban csak jussunk ki odaig:-))Remelem sikerulni fog!Megkoszonnem segitsegeteket a fog javitasa ugyeben.Este jovok olvasni.Addig is jo eszmecseret kivanok mindnkinek:-D -
fűszeress #880 csak horogkereszt ne legyen tetovalva mert az nem szimpi nekik:D -
fűszeress #879 en is megyek,es ha talalkoznank akkor megismerhetsz,van egy sebhely a homlokomon kb 2cm X alaku pont az orom felett,(nem a mutet miatt)ha latsz majd ints eggyet:D -
#878 En total tele vagyok ... a hatam , mind a ket felkar + alkar , nyak .
Szepen csinalnak mindegyikrol fenykepet. -
jujjdekinai #877
Koszi gurubefree!
Akkor hogyan szelektalnak??Ez egy ketlapos poker??Vagy mi tokom??ha jo vagyok es nem vagyok korozott bunozo akkor mi szamit??Jo volt vagy 6 eve,hogy elkotottunk egy autot egy par cimborammal,meg megbuntettek 120e ft-ra,mert majdnem 200km volt a mutaton az 1-sen tatabanya fele.Ezeket nezik??Mi szamit a legioban bunozonek? -
jujjdekinai #876
Ja es a tetovalasrol nem nagyon irtatok.Az hogy a spanom nyakan van egy urlenyes figura az nem okoz problemat??Bar a youtube-on neztem a videokat rengeteg jelenkezonek van tetovalasa.Es a nyak ful fejboron,kezfejen stb..Nem nemzetelles a tetkoja.Akkor ez nem gond a felvetelinel??Vagyis a tetovalas,ha nem nemzetellenes akkor nem szamit a felvetelinel??Nem befolyasolja? -
#875 Amire emlekszem ... volt olyan akit elkuldtek pedig a 12 perc alatt 4200m lenyomott. Mondom hogy total nem tudni hogy valogatjak ki azokat akik maradnak . En 5x nem birtam magam felhuzni megis bevalasztottak. -
jujjdekinai #874
Hi mindenkinek!
Most mar nyugi van.A fog javitasa a korona nem problema.Legalabbis sokan azt irtak az index-en es itt is.Kb egy honap es megyunk marseille ill. paris-ba.Remelem tenyleg nem problema,hogy 28 eves vagyok??!!Vagyis most toltom apr 19.-en.Amugy vagyok vagy 180cm,90kg,sportos alkat,jol futo,nem dohanyzo,fasza kekszemu,szokesbarna haju (rovid),nem ratyi felfogasu,jokullemu csavo.Es az iq-m se rossz.Bar nem fejeztem be a fosulit sajnos,de ez nem szamit. -
#873 folyamatosan .... -
fűszeress #872 ja -
#871 Ez igy van . En nem tudom megmondani mar mi vitt arra hogy kimenjek Oriasi elmeny volt ( mindent beleveve a jot meg a rosszat ) abba biztos vagyok hogy ott valtam igazan felnotte , ott lettem igazi gondolkodo aki fojamatosan keresi a valaszokat az elet kerdeseire. Nekem nagyon sokat segitett , bat azt hozza tennem hogy 15 eves koromtol egyedul eltem , 2 evet voltam katona elotte.
Azota eltem Israelben , most Skociaban elek ... teljesen megvaltozott az eletem es et a Legionak koszonhetem. -
fűszeress #870 *elszokott* -
Thanatos #869 jah, meg csípőből lőtt a léghűtéses golyószóróval..., azért a kezébe adtam volna egy olyat a valóságban csak néhány lövés után is, kíváncsi lettem volna milyen arcot vág utána... :P -
Thanatos #868 még egy idézet a témához:
„Az az álom, ami valóra válik sosem volt igazi álom.”
;)
én tényleg csak azt tudom mondani hogy ha valaki ezt akarja akkor ugyse lehet lebeszélni..., ha meg valakit le lehetne az meg nem akarta igazán ergo jobb is ha nem megy... :) az meg hogy ki hogy éli meg a légiót tényleg csak és kizárólag rajta múlik, a hozzállásán, az elvárásain, a gondolkodásán, a mentalitásán, stb.
megítélni valszeg még az illető anyja se tudná hogy hogyan fogja ott érezni magát..., lehet a legnyápicabb anyu kedvencéből is jó légiós ha úgy adódik, és a legmenőbb legfaszagyerekebb "kihaénnem" is dezertálhat az első háten, vagy kérhet civilt már a felvételi alatt ha épp úgy adódik :)
a légió ha másra nem is de arra tényleg kiválló hogy elválik a szar a víztől :) -
fűszeress #867 meg Jean-Claude Van Damme is eszokott a legiobol,igaz csak filmben:D -
#866 Az ur szoljon beloled -
Thanatos #865 tény, hogy az álmok ált nem reálisak, de hát ettől álmok, az meg hogy kinek való ez az életmód és kinek nem úgyis csak akkor derül ki ha kipróbálja :) -
#864 Hello
Az a baj hogy sokan azert mennek ki mert azt hiszik tobbek lesznek ettol ... hiaba jottok azzal hogy elet cel. Hat akkor elmondom senki lesz a masik tobb szaz,ezer senki mellett. Ez egy eletforma , ezt szeretni kell csinalni mert anelkul nem mukodik csak belerokkan .
Nem tudom mit csinalna 20on evesen valaki akinek semmilyen tapasztalata nincs , az annyaval el , katona soha nem volt es telen ugy elfagynak az ujjai hogy a toket nem tudja elovenni hogy pisaljon.
Na baratom ez is benna van a nagy kalandban , es ez az igazi vizvalaszto . Ez csak 1 pelda a tobb szazbol ami arra var kikezdje annak az idegeit aki bekerul. -
fűszeress #863 viasat exploreren megy a menekules az idegenlegioba ,dokumentum film sorozat -
fűszeress #862 alap hogy meglegyen a jo punci,es utanna a tobbi:) -
Thanatos #861 én emlitettem, nem ő :)
amúgy nem azt mondtam hogy a légio egy leányálom, csak azt hogy sok embernek sokféle motivációja és sokféle álma lehet... :)
azt nem hogy amikor az "álom" beteljesül az olyan lesz mint aminek gondolta... :)