3500
A Francia idegenlégió
  • doncunco
    ezek szerint önszántadból jöttél haza?
    meddig voltál?
  • gurubefree
    Nem megyek bele semmilyen ezzel kapcsolatos vitaba. Szamomra eleg groteszk ha valakinek ilyen az elet celja. De mint emlitetted embere valogatja.
    Ez tipukasan az az eset amikor latsz egy szep almat es meg akarod enni . Ott van a kezedben es beleharapsz ... es akkor erzed hogy mennyire KESERU.
    De mint mondtam ... sok szerencset minden kalandvagyo fiatalnak. De remenyeket ne kergessetek mert akkor nagyot fogtok csalodni.
  • doncunco
    miért? te meddig voltál kint? és miért jöttél haza? önként, vagy elküldtek? mindenkire más benyomást tehet a légió! még nem tapasztaltam, még csak annyit tudok és mondok amit jelenleg kívánok magamnak, és szeretnék, mindazokáltal h lehet igazad van! végülis ez egyén kérdése!
  • Thanatos
    azért az hogy kinek mi lehet életcél eléggé relativ..., ez hogy neked a nobel dij vagy olimpiai arany nem feltétlen jelenti azt hogy másnak is, gondold el pl egy nyomoréknak lehet az is hogy újra járjon, és még ez se fog neki sikerülni soha... :)
  • gurubefree
    Hat .... Szerintem egy elet cel az amikor valaki Nobel dijat , vagy olimpiai aranyat szeretne elerni . Sok sikert de keseru a szollo baratom !!
  • doncunco
    én is ebben reménykedek! Remélem képes leszek rá, mert életem célja!
  • Scottt
    A szemüvegesség mekkora hátrány egyébként^^ Illetve a kontaktlencse vagy ha valakinek műtötték a szemét?
    7x6x20m futás annyira nem sok(Még ha az egész sprint is)
    5méter kötelet mindenki meg tud mászni
    A 40 felülés meg vicc.
    Én úgy érzem egy átlag 20-25éves Magyar lazán be tud kerülni ha ott van fejbe,és be is akar kerülni..^^
  • gurubefree
    Fogalmam sincs ... nem kozoltek.
  • doncunco
    és a maradék 50 nagyon alkalmatlan volt? vagy szoros volt hogy kik lesznek a befutók?
  • gurubefree
    68-bol 18-at.
  • doncunco
    gurubefree mikor mentél ki? és mennyi ideig voltál? nehéz a felvételi? rajtad kívül hány embert vettek fel akkor amikor jelentkeztél? és hányat küldtek el?
  • Thanatos
    hehe :D
  • gurubefree
    Felolem lehet kupikek is .....
  • Thanatos
    kinek milyen lányok jönnek be :P
    stage commando mondjuk tényleg élvezetesebb mint punnyadni az tuti :P
  • gurubefree
    Nekem az volt ... a lanyok voltak a legjobbak.
  • gurubefree
    3 het stage commando ... sirtam parszor Bar en vigyaztam miniszterre meg kint voltunk , es a 7 honap alatt 2,5 honapot toltotttem kint a mocsokban raadasul pot az esos evszakban.
  • Thanatos
    azért valljuk meg Djibouti se olyan kalandregény, ha nincs semmi extra tournant, vagy balhé a környéken, akkor itt is csak a sivatag bámulása őrség közben, meg a stage commandok esetleg :P
  • Thanatos
    elvileg ez is armeé 2000 újítás, mármint a színtévesztés teszt

amúgy elvileg ugyan ugy ment mint Magyarországon bármilyen iskolában, vagy orvosnál vagy hasonló helyen a standard test, van a kis könyv, benne sokpöttyös kép, mond meg milyen szám van az adott oldalon :)

az iq teszt tényleg fontos, bár állítólag a magyaroknak jól szokott menni, ez mondjuk nem tudom mennyire urbanlegend :P
  • gurubefree
    Ez igy igaz ... En Avignon mellett voltam ... dog unalom , semmi nincs ott. Mindig be kellett menni a varosba. Afrika ... az volt az igazi legio !!!!
  • gurubefree
    Hat en nem emlekszem hogy tolem kerdeztek e hogy mi a kulonbseg a zold meg a kek kozott. Nem lesz azzal semmi gond , olvasni meg irni nem art de hogy szintevesztes kizaro ok lenne azt nem hinnem. Ha az IQ csinalod erdemes 14 fole tornazni a pontot ... zabaljak az okos katonakat. 9 alatt szoba sem allnak az emberrel es az eloremenetel szempontjabol nagyon fontos .14 alatt szoba sem jon az ormesteri rang bar lehet kervenyezni az ujra minositest amit meg is tesznek ha pl. caporalt akarnak belolled csinalni ..
  • Thanatos
    ez látod előfordulhat
    azt hogy mi az enyhe és mi nem, és mennyire veszik szigorúan nem tudom , de a színtévesztés eléggé rosszpont tudtommal
  • doncunco
    még egy fél évet várok, hogy ne kelljen papírozgatni! én csak egytől félek, hogy az enyhe színtévesztésem miatt hazaküldenek!
  • Thanatos
    akkor semmi, ha meg nem vagy "tiszta" ilyen szempontokból akkor meg esélyed nincs igazából, szal tök8
    ha tiszta vagy szard le és menj, ennyi :)
  • fűszeress
    ha minden oke akkor nincs mitol felned,ennyi
  • doncunco
    mindezt értem, de abban mi kemény a gestapoval való beszélgetés, ha teljesen single és tiszta vagy?
  • Thanatos
    belsőelhárítás kategória, magyarán ők ellenőrzik az újoncokat, csekkolják le őket az interpolnál, meg stb...

ez téged annyiban réinthet hogy felvételi eljárás alatt velük van pár "beszélgetés" ahol kikérdeznek az életedről többiről hegyire
    és elég jól csinálják, hazudni nem igen érdemes, úgyis rájönnek ha átakarod őket verni

olyasmikre kíváncsiak hogy van e feleséged, gyereked, családod, mi motivál a légióval kapcsolatban, milyen a hozzáállásod, milyen bűncselekményeket követtél el, stb stb...
  • doncunco
    a gestapo KONKRÉT munkája mi? mit csinál? hallottam róla természetesen, csak úy konkrétan mi a munkája?
  • Thanatos
    nem, a felvételi alatt potyognak ki, és és a fizikain meg orvosin kívül még ott a gestapo is ami szintén elég kemény szórás...:)
    elvileg aki eljut a kiképzésre az onnan már nem potyog ki ha végigcsinálja, vagyis ott már nem annyira van seleció, persze ott is előfordulhat olyan (pl sérülés) ami miatt valaki kiesik, meg ott is lehet még civilt kérni, de a szelekció az a felvételi eljárás alatt van
  • Thanatos
    mivel a légio max létszáma limitált,és az is limitált hogy adott időszakban menyien szerelnek le általában, így az is limitált hány embert vesznek fel, ergo ha jelentkezik 50 rambo abból is ugyanúgy csak 5et tudnak felvenni ..., ergo marad az 5 gyorsabb/5legjbob zenész/5 legszebb szemü / 5 legjobb csillagzatban született.... :)
  • Thanatos
    nem probléma, és nem rosszindulatból írtam, csak egyszerűen itt is max azokat a válaszokat tudnánk leírni amiket ott kaptál :)
  • doncunco
    értem, hogy mit mondasz! néztem egy pár vidit, régebbieket is és 2007-2008-asokat is, hogy aki átment a fizikain orvosin és pszichikain az a jelentkezőknek nem a 20%, hanem annál azért jóval több. úgy is mondhatnám, hogy 20 emberből max 5 potyogott ki ott, é úgy vitték őket a 4 hónapos kiképzésre! ott potyognának ki igazából az emberek? mert engem ,bocsánat, de a beszámolók, és a videók összekavarnak!
    vajon a 4 hónapos kiképzés alatt potyognak ki az emberkék , vagy előtte lévő teszteken?
  • Gladiator
    Hat, kb igy mukodik:

Van egy busz, ket szabad hely van rajte. Aze a ket hely aki eloszor er oda. Egyszerre er oda 15 ember. Hany ember szallhat fel a buszra?
  • fűszeress
    május elején végén ?
    amugy a fog kérdésre van válasz a légio francia nyelvű oldalán
  • doncunco
    10-1?? de miért? mert ha vkit azért küldenek el mert egyáltalán nem bírja, sőt a fizikain a minimumot sem tudja teljesíteni megértem! és ha orvosilag abszolute alkalmatlan érthető! de ha midnenki nagyon jól bírja de közülük van egy mindenkinél jobb, csak azt veszik fel? vagy hogy is van ez? thx a választ előre is!
  • jujjdekinai

Szia!

Csak azert tobb info tobb esely:-)Azert koszonom!Remelem nem problema ez?!csak kerdezek tobb embertol.
  • Thanatos
    erre ugyan az a válasz mint az index forumon :)
  • jujjdekinai

Sziasztok!

Egy cimborám kérdezi,hogy hány foga hiányozhat a légióba való jelenkezésnél?Szinte hófehérek a fogai.És nagyon jók,de alsó fogsorából hiányzik hátul 2 és a 1 rossz állapotban van szintén a hátsó másik felén.Ahol hiányzik kettő ott leghátul még megvan az utolsó neki.Ja és 28éves,sportoló,nem dohányzó.Majdem elfelejettem a korona a fog javitasa nem okoz problemat??Majusba megyunk ki,de kulon jelenkezunk.Igy nem rontjuk egymas felveteli lehetoseget.En paris fort de nogent, o meg marseille-ben.Koszi valaszotokat:-))

• Thanatos
    mindig más mennyi, függ az időjárástól, a klímától, a csillagok állásától, a lerohadt román autóbuszok számától, stb... :)

az arány meg..., hát pár éve még 7ből 1 embert emlegettek, ha jól tudom ez ma már jobban konvergál a 10ből 1 ember felé..., szal tessék felkötni a gatyót :)
  • doncunco
    mondjatok már vmit, aki tud is, hogy mennyi manapság hetente kb a jelentkezők száma? és abból mennyit vesznek be?
  • Thanatos
    akkor jobb ha felkészülsz hogy a légioban is simán beoszthatnak irodistának :)
    meg a mindig csinálás is elég relatív, pl az öréség is "valamit" csinálás de nem éppen túl élmény dús :P