Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU Project Paradise nick: ToMeE
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
TDU Project Paradise nick: ToMeE
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Úgy emlékszem én is azt írtam anno és elfogadta.
G25 nek milyen beállitást ajánlotok?
"Valakinek sikerül és valakinek nem úgy
Mindkét irányban kibaszott göröngyös az út"...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Vicces, nézzétek meg a Garázs c. autósmûsor 435-ös adását:
https://www.youtube.com/watch?v=-BGYuJ_lwQY&list=PL4gOYdRTB9R0X-xXngaZ1ntTGL62JYd9J&index=2
1:21-tõl, ismerõs? :)
(sõt egy régebbiben is volt, valamelyik kiállítás alatt, a Ford standjánál)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Én inkább Heavy Metal, Hard Rock és társai párti vagyok fõként. <#vigyor3>#vigyor3>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ezeket hallgatod játék közben? <#idiota>#idiota>
"Nulla tenaci invia est via"
Ezt nem tudom, hogy csinálta, de jól nézett ki csak sajnos elfelejtettem lefotózni.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.