Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

orszagtom
Fitti én még egyáltalán nem tudtam menni vele online... :)

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Fitti83
És megint nem lehet belépni! Szééép! Volt értelme megvenni, ha egyszer nem lehet belogolni sose..... 2szer mentem vele mióta megvan és ennyi???Mert a server sose elérhetõ....miért is lenne... És jah 1 hete van meg...

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Norby646
Hát olcsónak nem mondanám, de azért mert szar a tápkábele, a kormány maga még jó. Nem nagy dolog összehozni egy normális kábelt.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

de nálam nem tákolt semmi, gyári volt minden a tápkábel is .. egyzser csak megállt és ennyi

Törölt felhasználó
Am nem is tudom hol hallottam, hogy valami nevetségesen drága árért lehetne javíttatni még a hivatalos szervizben is, mert megröptetnék Anglia fele. De ez nagyon régen volt, akkor nem volt még G27-se. Lehet érdemes lenne utána kérdezni, hogy szervízben mit tudnak kezdeni az ilyenekkel, mert ez a kormány olyan, mint egy 60 éves sportkocsi. Kár lenne kidobni, inkább fel kéne újítani hogy jó legyen
Törölt felhasználó
Basszus, mennyiért vettétek ezeket és honnan? :O Értem én hogy már nem kapni és olcsóbb, de ez a tákolt tápkábel, igen furán hangzik...
értem.. én ráduktam utána laptopra és ott is ez volt.. holnap kimérem a tápot ,hogy adja e a feszkót,meg megprobálok mindent ujrarakni.. köszi addig is, jo lenne ha megoldodna mert ez igy nagyon gáz ,hogy egybõl szar :(

Norby646
Nekem is volt hasonló gondom a g25-el, nekem gond van a tápkábellel, mert én úgy vettem, hogy ilyen tákolt kábel van hozzá, ami kontakthibás. Illetve másik usb-ben használom mert valamelyiken nem ment, ugyanezt a hibát produkálta mint neked.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

értem megprobálom .. a vicc hogy ma vettem és fél óra játék után jött elõ :( ha elromlott akkor mi lehet a gond? dobhatom ki?

Törölt felhasználó
Nekem fék kuplung bajaim voltak. Szedjél le hozzá friss szoftvert. Töröld a régit, rakd fel újra húz ki a hálózatból az egészet. Ezek eddig mindig segítettek. Reménykedj, hogy nem romlott el...
üdv.. ert valaki logitech g25 höz? olyat cvsinál hogy nem reagál a kormány fordításra minden más jo ,játék közben lett egyszer csak ilyen :( ja és a váltón a jobb led villog ..

orszagtom
Jól van, akkor nem csak én nem tudok belogolni.... ;)

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Fitti83
Komolyan mondom vicc!!! Megveszem a játékot, azt 2-3napja már mikor fel akarok menni sosincs server....Ez mi?????? Most akkor megérte???!!!!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Onnan biza :)

Roger6
Höhö, Srep a Hungarian Eagles-bõl? <#email>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nekem sem ment amikor próbáltam.

Nincsen szerver, vagy nálam van a probléma?
Roger6
Azóta megoldva ez is :)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Írd oda is az account nevet.
Úgy emlékszem én is azt írtam anno és elfogadta.

Roger6
Közben sikerült megoldani máshogy. A következõ probléma, hogy ha regisztrálni akarok új acc-ot, akkor a Handle-hez bármit írok, nem fogadja el. Ötlet, hogy miért nem? <#miaz>

Sziastok,
G25 nek milyen beállitást ajánlotok?

Törölt felhasználó
Supportnak lehet írni elvileg ilyenkor, hogy segítsenek beaktiválni. Egyes játékoknál mûködik.
"Valakinek sikerül és valakinek nem úgy
Mindkét irányban kibaszott göröngyös az út"...
Roger6
Rendben, köszönöm szépen!

Coral Springs
Nem. Én is aktiválni akartam 1-2 hónapja, sajnos nincs rá lehetõség.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Roger6
Ha nem steam-en vettem meg, hanem dobozos verzióban, akkor lehet valahogy aktiválni stem-en keresztül? Nem jó a DVD olvasóm sajnos.

Szabi
w77d klubtárs a garázsnál dolgozik.. :D

"Nulla tenaci invia est via"

3Error
Ez konkrétan a "mosós" zene. :D

Vicces, nézzétek meg a Garázs c. autósmûsor 435-ös adását:

https://www.youtube.com/watch?v=-BGYuJ_lwQY&list=PL4gOYdRTB9R0X-xXngaZ1ntTGL62JYd9J&index=2

1:21-tõl, ismerõs? :)

(sõt egy régebbiben is volt, valamelyik kiállítás alatt, a Ford standjánál)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

tomsolo
http://www.youtube.com/v/K4Q8Y06yBJo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nem rossz ez a változat sem. Bár a játék zenéit már rég nem hallgatom.
Én inkább Heavy Metal, Hard Rock és társai párti vagyok fõként. <#vigyor3>

Angela147GTA
Imádom! A másik nótát is, ami a fotósnál szól!

TDU2 > Angela147GTA

Törölt felhasználó
Persze... mindig az Én hsz-eimet kell kitörlöni... Nem mintha a többi nem ugyan olyan szar lenne...
Coral Springs
Én erre kaptam rá nagyon, jó hangja van az énekesnõnek. A játékban egy remix verzió szól, ez az eredeti.

http://www.youtube.com/v/hzP8vxkJhxY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nekem megvan az összes zene, ami a játékban hallható. Anno letöltöttem <#vigyor3>

tomsolo
Amennyiben ez is szerepelt a játékban, nem gond.... ellenkezõ esetben <#gun>

tomsolo
http://www.youtube.com/v/uNAgJndn8Jc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Szabi
Hariba rádió... :D

Ezek sincsenek beszívva.
Ezeket hallgatod játék közben? <#idiota>

Szabi
http://www.youtube.com/v/d4uA3t9AOUw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB <#vigyor3>

Betöltõképnél nekem 1x olyat csinált, hogy az Aston Martin One-77 Hawaii-n volt a Yacht melletti ház elõtt, az úton.
Ezt nem tudom, hogy csinálta, de jól nézett ki csak sajnos elfelejtettem lefotózni.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Coral Springs

megjavult, a launcherrel volt valami bibi
Ez mi? gondoltam gurulok egyet így reggel, lépek be, visszadob a kezdõképre, és kiirja hogy cheater detected. 0.4 unofficial patchel próóbáltam fellépni :(
gduck
<#vigyor5>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

akkor reménykedek benne, hogy még egy jó ideig megmaradnak :)
Szabi
nem

lehet tudni, meddig lesznek szerverek?