Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De csak azok lesznek pink Mustangok amik Unoffical Autok nem?
Szabi
Nagyon jók, érdemes, nem, maximum ha veszel új járgányt majd késõbb nem használod a frissítést akkor sok szép pinkmustangod lesz :D

"Nulla tenaci invia est via"

Valaki nemtudja, hogy ezek az Unofficial patch-ek mennyire jók érdemes-e feltenni, okozhat-e valami bajt?
Leo 1991
Akkor kezdek gyûjteni az erõmûre :D

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Roger6
Aki ért a játék buherálásához, az tudna segíteni?

Remélem a linkek jók lesznek.

Szóval általában ezt a kamerát használom: Kép 1

De ez a km/h tetszik: Kép 2

Meg lehet oldani, hogy a kedvenc nézetemben így nézzen ki az óra? (Össze PS-eltem gyorsan: Kép 3

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A másik Pagani-mba (Cinque)is van ennyi (24K).Gyere többet :) Vagy kezdj gyûjteni vmi erõmûre a Crew-hoz <#papakacsint>.Amugy kurvára bejön amit eddig láttam (TC).Ha jó stabil lesz és tuti csapattal lesz a gurulás akkor ott rekordot döntünk km-be <#vigyor1>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Coral Springs
Hát az enyémbe kéne már egy olajcsere. De a The Crew megjelenéséig talán még kibírja. <#smile> <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Leo 1991
25k az enyémbe van majdnem 6k :D

Leo 1991
szép a zõõõõõõd CCXR-em <#smile><#smile><#smile>
kösz a gurulást srácok

Szabi

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Elméletilgeg ugyanezen a néven vagyok
Milyen néven vagy?Csatlakozz rám!balazsgigi
hova mennyek?
Mehetünk!
Valakinek van kedve gurulni 1 kicsit?
Sry Tempra de ez a fos nem enged rádugrani.

Szabi

Leo 1991
okéj

Gyere Dávid.Megyünk fel lassan.Kikormolom a trecolort :D.Hozd a zõõõd fenevadat :DDD

Leo 1991
nekem jó
és hol lesz a meeting??

Roger6
A második részben nem vagyok sajna régi arc. Ma este, 6 után leszek otthon, szóval utána lenne okés a dolog.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Leo 1991
na hali :D
ha van konkrét idõpont akkor felesek én is egy kicsit krúzolni, jó lenne már gurulni egy kicsit pár régi arccal :)

:D :D :D Mindegy mivel megy az ember ha megvan a feeling.Emlékszel mikor offroad-oztunk és a nagy büdös semmibe a hegyekbe ment a tag hajnalba a citroen kacsával(1edül+éjjel)? :D :D <#vigyor><#vigyor1>

Vasárnap mehet.Konkrét idõt írj <#eljen>

Szabi
<#eljen>

Roger6
Hétvégén ha van aktív ember, nincs kedve krúzolni valakinek? Nincs kategória megkötés, próbálunk régi szigetkört menni. Idõpontot egyeztetjük, TS lesz, ajánlott.

Vélemény?

Roger6
De komoly képek (meg vasak)! <#eljen><#integet2>

Roger6
Igen, igazad van teljesen.

Coral Springs
Sok autónál a 6 -ik fokozatot nem is érdemes használni, mert továbbgyorsulás helyett lelassul. <#smile> Kb egy béta állapotban van a játék, sok minden nem változott a béta teszt óta. Persze vannak ennél jóval idegesítõbb bug -ok is, mint például a betonba vagy a semmibe beakadás, a szervernek a faszságai; szétdobál, üres a session de nem bírnak rád csatlakozni, stb. Állítom a a TDU1 -ben jobb volt a szerver mint itt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Törölt felhasználó
Pffff.... Ez aztán a megoldás... -.-'
Roger6
Ohh... Értem. Köszi az infot.

Szabi
az autókat úgy osztották be kategóriába hogy sebességszabályzást alkalmaztak.. :-/

Roger6
Ejjha, akkor nem is fogok fölé menni? Vagy ez cask autó függõ?

Szabi
mert bugos szr a játék :(

Roger6
Biztos noob kérdés... De miért nem megy az autó 269 km/h fölé? Csak mert a Jaguar-al ezt már 5-ben elérem, a 6. gangot nem is használom benne. 2-es szintû tuning van rajta.

gduck
Ki kellene kódolni, indult is rá project, de nem lett belõle semmi :(

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Szabi
semmi, nem lehet megnyitni :-/

Roger6
Az elmentett képeket (amiket fotózok) JPG kiterjesztéssel menti el, de megnyitni nem tudom, mert érvénytelen a formátum. Ezzel mi a teendõ?

Roger6
Megy persze, tegnap óta.

gduck
Ezek szerint már megy a szerver?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

orszagtom
hagyjadmá' 4-re haza sem érsz <#vigyor1>

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Roger6
Tegnap jót nyomtunk Fitti bá :) Ma 4-tõl ismét miénk a sziget. <#taps>

Supportnak írhatsz, de nagy reagálást ne nagyon várj. Én röktön megvettem a játékot 2011 március elején akkor még foglalkoztak vele, de 2012 vége óta semmi frisstiés semmi uj cucc nemvolt, sõt még a DLC is behalt, mert kihagytam 1 jó pár hónapot jöttek uj kocsik megvettem 1 motort meg ilyenek és kaptam utána helyette 1 rúzsaszín Mustangot. Honnan kellett volna tudnom, hogy az DLC-s? Legutobb mikor leállt így a szerver akkor azt hiszem 2 hétég tartott.
Fitti83
Az nekem se jött meg még mindig.... :)

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

orszagtom
Asszem írok a support-nak. Elég készségesek voltak eddig, mert már a regisztrációnál nem tudtam megerõsíteni az e-mail címem mert nem jött az aktiváló mail... :)

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Fitti83
Akkor Tome gondolom már összehajtanád õket....:) :P

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Törölt felhasználó
Valszeg ezért árazta le a cédé galaxis is <#hehe><#beka3>