Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Láttam, gratula 😉

Ha picit rendet rakok a vinyómon, kicsomagolom a játékot és letesztelem már végre az Aventadort 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Törölt felhasználó
Ha ilyen jól megy nektek, miért nem játszatok valódi pénzzel?
gduck
Köszi 😉 1 milla-19 milla állásról fordítottam 😄

Gratula Ducki 😊

A te nyerésed után behúztam még 1et

Volt ma is 1

Hát behúztam ma 2-t.

gduck
Tengap utsó pénzemmel nagyvak voltam: 4-7. A leosztásban volt még három 4-es 😄 Végül csak megnyertem 😉

4x fagyott ki mindenki a póker asztaltól <#falbav> meguntam és kiléptem

gduck
Este voltam 11 után, páran voltak az automatáknál, de a pókernél nem volt senki 😞

Most jó Ducki

Sajnos a szokásos leállás.Most néztem fel én is.Próbálkozni kell mert bármikor vissza kapcsol6ják.

gduck
Szigeten látom az embereket, a Casinóban is volt 1-2 ember, de asztalhoz ülnék, akkor mindig "tdu2 szerver nem elérhetõ" 😞

3Error
Köszönöm, én sem szándékozom tovább menni. 😊 (az eddigieket törölheted is, ha gondolod, úgysem jutottunk elõrébb)

Más. Ebben a bizonyos modban amirõl beszélgettek, a játékban "gyárilag" szereplõ motorhangokat cserélték? Ill. van tudtok jó "motorhang" modot esetleg? (a gyáriak elég gyengék... az elsõ részben pl. a Ford GT-nek piszok jó visszahörgõs hangja volt)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

kemszi2
lenne szíved törölni?😊
Szabi
najó, akkor itt fejezzük be, továbbiakban elkezdem törölni az ehhez kapcsolodó hozászolásokat..

"Nulla tenaci invia est via"

3Error
Kösz a segítséget, de szerintem a gépedre, sem a játékodra sincs szükségem... Lévén, hogy mindkettõ van, gépbõl bõven full grafika képes...

Mindegy is, reméltem, hátha tudtok segíteni, de nem sikerült, megértem, ez van. Viszont azt már nem értem, hogy miért kell kötekedni/beszólni...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Coral Springs
Azt is odaadom neki, meg még a gépemet is ha nem futna nála full grafikán.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szabi
az offline profilodba is benne van a kulcsod

Coral Springs
Mindjárt kezdek egy offline profilt valami pinával, gyorsan végigtolom neked az úgy jó ? <#nevetes2>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

3Error
50-50%. Mivel sok ember úgy vesz játékot, hogy elõtte letölti (nem demózik, mert az értelmetlen), ESETLEG végigtolja, majd meg is vásárolja. (Én pl. legutóbb a Bioshock Infinte-tel (is) így tettem, de ez off...)
Plusz, mivel jelen pillanatban, ahogy látom, ez az egyetlen "élõ" TDU2 topic, ezért jöttem ide elõször, hátha...

wollnerd
Jaa! Már emlékszem, mondtad amikor legutóbb együtt gurultunk. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Nálam csak azon megy a TDU2 😄 Win7-en akad meg villog.

wollnerd
XP??? Hnap leállítják a támogatását!<#vigyor>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Szabi

Fellépek csak átváltok XP-re.

Szabi
Ibizán az offroad suli közelében gurulgatok.. 😄

101% <#idiota>

tomsolo
Mivel ez nem a TDU2 warez topikja, tegyük fel a következõ hipotetikus kérdést:
- vajon mennyi annak az esélye, hogy itt találsz tört mentést csajjal, ahol mindenki megvette?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Norby646
<#eljen> Szép járgányok!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Szabi
megveszed ingyen az autókat és kész.. nem túl bonyolult.. 😄

3Error
Írtam, hogy offline. Azaz akár tört verziós is lehetne. Van a neten egy rakás savegame, csak mind férfi karakteres. Persze, lehet indítani újat, de pár retrós gurulásért nem fogom végigtolni az összes versenyt, ezért kérdezem...

Szabi

Szabi

Ez is kész! <#hehe>

Lamborghini Aventador 50th Anniversary

Szabi

Szabi
jön valaki gurulni ? 😄

(fõként olyanok akiknek fentvan a 0.4)

Coral Springs
Majd még korrigálnak biztos az Aventador -on, azt ha gondolod rakd félre a Pagani -t. És szerintem próbáld ki az Enzo -t is mert valamit variáltak rajta az utóbbi patch -el, például gyorsabb lett.

Coral Springs
Szerintem azzal a Pagani -val lehet valami gond, amíg elõ nem vetted nem volt ilyen probléma. Én se az Aventador -al, se az S7 -el nem akadtam be, ellenben a CCR -el van hogy beakadok, de azzal se olyan sûrûn hogy kedvemet szegje. A lag szerencsére még a gurulás elején megoldódott nálam, amikor újraindítottam a játékot.

Nem gondoltam h ezt írom majd de többet nem gurulok ebbe a szarkupacba.Úgy fel kurtam magam h még a mai nap is beakadok a betonba?Meg ez a lag parádé ami ma volt.Régen gurultam de maradok a póker asztalnál mert szétbontom a lakást egy ilyen gurulás után <#falbav>.Elvesztettem a fonalat és nem tudom mikor lett ez ilyen de ehez még az a szar World is jobb pedig az tényleg szar volt.

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[HUN]FaTaL
Ma nem, rohadt fáradt vagyok, a kormányt elõszedni sincs kedvem. 😄

Majd holnap 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Gyere ugorj ránk.Fent leszünk hajnalig

Én meg most lépek be <#vigyor3>

Szabi
na mindegy, mára ennyi 😊

kár hogy nem tart egy kicsit tovább ez az átvezetõ animáció 😄

Szabi
én fent vagyok, de csak egyedül gurulgatok :-/

Gyere fel ha van kedved.Rendezünk egy kis Lambo krúzt <#wave>