40335
  • Dante73
    Miért? Az 1.-ben a digitális műszerek semmit sem jeleztek, csak az analógok... Még a sebességmérő sem működött egyikben sem... Ha már hangja lenne, én annak is örülnék...
  • wollnerd #8198
    Akkor a motoros DLC fizetős lesz. Ugye?
    Aszem igen...
  • wollnerd #8197
    Hát igen, ez probléma!!!
    Mi olyan nehéz a fejlesztőknek beletenni 2 nyilat a műszerfalon a kormány mögé??!!
  • GerY5
    Lusta voltam rákeresni, hogy van-e erre már thread a beta forumon, de jó lenne, ha lenne kattogó a belsőnézeteknél, mert sokszor kint marad az irányjelző :(
  • kifli
    van irányjelző, bár belülről nem látni hogy be van-e kapcsolva...
  • [HUN]FaTaL
    Ha jól emlékszem lesz ingyenes és fizetős is.
  • wollnerd #8193

Volna 1 kérdésem:
    A TDU2 DLC-k pénzbe fognak kerülni?

Krúzokon irányjelzőkkel mutathatunk hogy merre akarunk fordulni!
  • szabii98
    Jahhhh oks
  • Gibor
    Nem pont. Jelentése: Hivatalosan nincs CD kulcsa csak valaki oda adta neki és tud játszani onlány.
  • szabii98
    [spoiler]warez tester
  • drot
    Ja jó. És miazhogy nem hivatalos? Hivatal nélküli?
  • laci 700
    A szürke a nem hivatalos cbt. De ha ráviszed a nyilat ki is írja.
  • gduck
    Erről jut eszembe: dehovatűntdémonhill? Azaz hova tűnt ATI?
  • drot
    Egybkent mi a különbség a szürke CBT és a sárga CBT között?:D
  • [HUN]FaTaL
    Dehogyis, már januárban megjelent, csak vissza kell utazni érte :D
  • pxxl
  • mackosajt
    Én csak megkérdeztem, me gyanús volt nekem is, hogy elírás áll a dolog mögött. ;)
  • pxxl
    tényleg ezen lovagol mindenki? :D ATI írta, én bemásoltam. am gyanús h 2011 a megjelenés nem 2010.
  • mackosajt
    2010? Nem 2011?
  • marcihusi
    Egyetértek duck-kal, nekem is nagyon tetszik, de Oahu-ra vagyok igazából kiváncsi!
  • gduck
    Pedig van olyan, például én
  • pxxl
    "Nem hivatalos, online áruházak információ szerint a megjelenés 2010 januárjában esedékes. Az Amazon szerint január 15-én, míg az angol GAME áruház szerint január 28-án. A TDU Centralosok szerint is az az esélyesebb, mivel EU-s megjelenési időpontot jelöl, ami péntekre esik. Általában ez a bevett szokás. Így feltehetően 24-e lesz az USA beli dátum. " by ATI
  • kem001
    Sajnos a fizika nem a legjobb a játékban. Múlt héten próbáltam ki a Beta-t, komolyan megkérdem, ezt így adták volna ki? Az időjárás és a változó napszakok tetszenek, meg a földes utak, de a járművek fizikája nem a legjobb. Legtöbbször alig sérül meg a kocsi... Amúgy elvileg márciusban, vagy januárban jelenik meg a végleges?
  • robi25
    Egyetértek, eddig hatalmas csalódás az egész, nem hiszem el hogy valaki élvezi benne a vezetést.
  • USAMEN POWER
    Na hajrá 100 -as.
  • drot
    Addig ne is legyen új teszt, amíg nem képesek rendes fizikát tenni a játékba.
  • moonster
    Ezt sok embernek be kellene látnia.
    Nagyszerű mondás!
    Nincs hír új tesztről :(
  • gduck
    Köszi. Akkor így már látom értelmét Ezek szerint lehet kockáztatni és gyorsan feljebb tornázni az összeget. Bár az tapasztalatom azt mondja, jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint
  • kifli
    mert ez úgy megy, mint anno a ki a leggyengébb láncszem nevű játékban :D
    Be kell mondani hogy bank...

Először kapsz 200-at, ha entert nyomsz, akkor fogja jóváírja a számládra, ha nem nyomsz semmit növekszik az összeg egészen 4000-ig, na azt kéne automatán elfogadnia a gépnek szerintem...
  • Roger6
  • [HUN]FaTaL
    Kormányomon már így is kevés a gomb :D
  • Roger6
    Gondolom kormányra is rá lehet tenni valahogy a dolgot, az azért könnyebb, mint az Enter nyomkodása.
  • gduck
    Meg nem fordult volna a fejemben ez a megoldás. Semmi értelmét nem látom. Ha egyszer kapok bónusz pénzt, miért kell arról döntenem, hogy elfogadom-e
  • Mikeee89
    Az első részt csak kipróbáltam, de mivel akkor még gyenge gépem volt nagyon szaggatott, letöröltem mert a menüből se tudtam kikeveredni. Most a második rész tesztjére jelentkeztem, de eddig sajnos még nem jutottam be.
  • GerY5
    De tesztelnék már...

:)
  • Gibor
    Hát nemis az hogy verseny közbe, de én általában sose nézem mi van ott fent, nem érdekel, az út jobban érdekel meg a táj.
  • [HUN]FaTaL
    Gratulálok a készítőknek, persze entert fogok nyomogatni verseny közben :D
  • Héeder
    Ez így van mesterem!!
  • wollnerd #8161
    De ez elég zavaró!!! Különösen a kormányosoknak!!!
    Ha ilyen lesz a final verzióban, akkor megbüntetem a fejlesztőket!!!
  • moonster
    Tologatjuk, tologatják, de boltban már szinte lehetetlen kapni Mo.-n.
    Anno én 2500 Ft-ért vettem, az LV kiadást megapackkal. Jó vétel volt. Most vagy használtan valami portálon, vagy aranyáron tudsz külföldről rendelni.
    Szökkenj át a TDU topicba, és ott kérdezősködj, hátha tud valaki valamit.
    SG TDU topic