Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Erre nemtudok mit mondani...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Viszont a TDUCentral fórumában a TDU2-es infó topic ismételten frissült. Gondoltam ezúttal is beírom ide az SG-s topciba is. Kezdetnek itt egy újabb artwork:
Néhány érdekes teszt fázisban levõ 3Ds modell:
Végezetül pedig egy Lamborghini Murcielago LP640, melyrõl már láttunk korábban concept artokat. De ezúttal nem csak rajzon, hanem render-elt formában is megtekinthetjük:
Forrás: forum.tdu-central.com
😄D
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Honda - The Power of Dreams
A legtöbb külföldi noob kocka, akik szart se értenek a vezetéshez, csak vandálkodnak és másokat baszogatnak. Amúgy a GPS-rõl amit írsz az jó ötlet ! Kresszcruise közben a pihenõket, benzinkutakat stb... ki lehetne jelõlni, anélkül hogy közben ki kéne menni mapra.
Na meg a másik ami nem hagy nyugodni. Amikor elmegy a net, vagy a szeró nem jó, miért basz ki hogy csatlakozz újra ? Berak offline módba, és majd amikor kedvet kapsz újra csatlakozol az egyértelmûen jobb lenne nem? Rremélem a kettõben erre lesz megoldás. <#szomoru1>#szomoru1>
Én használnám az indexet xD Legjobb lenne, a benya mellett 😄
Nomeg az indexet még fölöslegesnek tartom, mert a többség úgyse használná.
Bár de lenne...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
így is lehet ésszel, nyugisan menni, nem kell ahhoz törés.. :p
sok orosz emberke így is elég idegesítõ tud lenni amikor kilökdös az útról, hátha még törik is a kocsid és meg kell javíttasd drága pénzért.. õket persze nem érdekli pénz trénerrel..