40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Bullitt #8239 Meg vagyok lepve, hogy max sebességgel tudom tölteni a klienst.... :D -
#8238 Hy! Végre megkaptam én is a BETA kulcsom :) -
#8237 Sziasztok!
Örömmel jelentem (bár kinek mi az öröm), hogy vasárnaptól én is csatlakozok. A mai nap folyamán megkaptam a BETA invite-ot.
Szal készüljetek ;) -
#8236 norma jelentése átlag
normális = átlagos
nem normális (abnormális) = átlagostól eltérő, kivételes
Én vállalom. xD
Nekem fog kelleni ebbe minimum a TDU1-hez hasonló OFF mode.
250-nel cipősdoboz tologatós játéknak ott lesz a NFS: HP 2010
Nem véletlenül nincs is benne "kokpitvjú" ;) -
#8235 -
#8234 Ha visszaolvasol talász mást is
UI: ráadásul már hónapokkal ezeleőtt megvettem a játékot -
carloelsa #8233 Én is elkocsikázgatok :D -
#8232 ha ilyen szép lesz valóban a játékban, akkor zsííír, már csak az irányítást kell helyre rakni és best buy :)
-
Stockbauer33 #8231 Fecokám engem +a Mr-t kihagytad :D Nameg a Tominak is megigértem 1et ajándékba.A Marci is tuti vevő.MrHillter is.Vunk páran -
#8230 Akkor majd egy órás munkával átírod a TDU cuccokat a TDU2 mappába és voálá elvileg műxik -
Gibor #8229 És aki komolyan ezt várta az 1 után az sem normális. -
Szabi1991 #8228 -
#8227 Nekem is tetszik,nem szimulátor,de aki komolyan azt várta,hogy az lesz,az nem normális. -
#8226 Egyedül szabinak tetszik csak a TDU eddig.Hagyjátok már békén,kormánnyal tolja vérprofi.Mi meg majd jól elleszünk az egyel ha iylen szuper fasza realisztikus marad a fizika me nekünk lowoknak úgy se fog feküdni. -
Szabi1991 #8225 egyértelmű hogy segítség nélkül próbáltam -
#8224 Kapcsold ki a segítséget és sokkal jobb a fizika mint ebben. -
Szabi1991 #8223 dehogynem -
#8222 Dehogy realisztikusabb, ott nem szappantartóként viselkednek az autók legalább. -
Szabi1991 #8221 nem egy rfactor, de hamar meglehet szokni kormánnyal szerintem, f12010nél már így is 100x realisztikusabb :D -
CamelX #8220 Eeez valami fenomenálisan néz ki :) még nem próbáltam a bétát amúgy, nem akarom hogy nagy csalódás érjen irányításban -
#8219 Köszi, hogy betetted a fejlécem pixxel! :D
Szombat 18:00-kor ott legyen mindenki! :) -
#8218 "Nice Try!" ;) -
#8217 Zsírfelhőő -
#8216 Hát a 8 órából lett 4 óra... -
Szabi1991 #8215 szombaton 6tól 10ig meg teszt
(california meg egy suv új autónak ) -
Szabi1991 #8214 na így "csepegtessenek" szépen napi 1 autót
-
carloelsa #8213 Az qrva nagy gáz :S :| Az hack, ami minden kis szar infót megtud a gépedről ha kiprószálod, add oda a kulcsot, kiszedem a vírust, aztán megmondom, ha kész van. -
#8212 ok
1. Nyugodj le és ne csinálj semmi butaságot, egyszerűen nem éri meg!!!
2. Szedd le a játékot
3. Figyeld a topikban a kiírást, hogy mikor lehet játszani nemsoká ittvan N/A és akkor lehet tolni :D
4. A játékidő kezdete előtt 1-2 órával próbáld majd mindig frissíteni a játékodat, hogy ne kelljen várnod, mikor elindul a szerver. -
#8211 ATI is előkerült Rég láttalak -
#8210 ? -
Robi546 #8209 Na csátok srácok!
Húúú halljátok szerintem én szerencsés vagyok! :DDD
B*zz elküldték a TDU 2 Betara a KODOT!!!!!!!! (party) (y) :):):):) mert jelentkeztem az oldalon és elküldték!!!!! :):):):) -
#8208 Akkor átfogalmazom: Az első motoros DLC ingyenes lesz.
#8206: Milyen hibák? Meg sem jelent a játék. -
ATi0021 #8207 Szerintem is jó lenne, ha a motoros DLC ingyenes lenne. Bár én azt látom reálisabbnak, hogy bizonyos motorok ingyen lesznek, a többi fizetős. Az első résznél az X-en is így volt a DLCkkel.
Lehet persze az is hogy ingyen lesz. De az is biztos hogy lesznek fizetős tartalmak is. Főleg a komolyabb tartalommal bírok. Ha jól emlékszem az Eden ilyenként említette egy új sziget\területek lehetőségét is. -
#8206 Ilyen hibák után pofátlanság lenne pénzt kérni a DLC-kért. -
#8205 Azért várjuk azt ki, mielőtt messzemenő kijelentéseket tennénk...
Mindenesetre nagy szemétség lenne, ha fizetős lenne. -
#8204 Még jó! -
#8203 Motoros kieg ingyen lesz. -
#8202 régebben volt róla szó, hogy a motoros ingyenes lesz, csak azért DLCvel kapjuk mert akkor még többet csúszna a game. -
#8201 1. hát úgy látom annak is örülhetünk, ha a szombat estéket megkapjuk
2. pixxel scripteli, tehát csak Ő tudja állítani -
#8200 Volt egy "Nyugi srácok, amint lehet lesz teszt" típusú poszt a beta forumon, remélem hamarosan lesz is :)
OFF
A nevek hátterében lévő narancsos alapú logós csíkot hogy lehet átállítani?
ON