40335
  • GerY5
    Kicsit elővettem a régi jó TDU1-et, és azt kell mondjam, ott sokkal jobb tényleg a "fizika", irányítás, sebességérzet. Nem beszélve róla, hogy a Ford GT-nek is van ereje, 4.fokozatban is kipörgök vele, ha nem jól nyomom a gázt, úgyhogy nagyon kell még fejlődni a bétának.
    Amire már nem is emlékeztem annyira, és nagyon sokat dobott a sebességérzeten, volt egy camera-shake effekt, ami egy ici-pici tartományban rázta kamerát nagy sebességnél, na az pl rohadtul feldobja a sebességérzetet. :)

Apropó, lehet még valahol kapni bontatlan eredeti TDU1-et? Tolja még valaki közületek? Ha lehet kapni, és toljátok még néha, beszállnék én is a bétatesztek között. :)
  • Szabi1991
    pfúúú
  • Gibor
    Ígyvan, mikor felmegy a csík kiírja hogy BANK meg egy zöld pipa, rácsapsz az enter-re és má jóvá is írodik :D
  • gduck
    Lejelentettem hibára, hogy nem íródik jóvá a drift/ugratás/előzés bónusz mani. Erre mit írtak? Amikor megjelenil a zöld pipával az összeg, ENTER-t kell nyomni
  • Gibor
    Sajnos nem finomítani kell, pl ha tolatsz az R8 al és visszarakod 1be és elindulsz egyenes kerekekkel 90 fokba jobbra fog menni és utána indul el... Szószerint mint egy szappan a padlón, szóval itt kompletten át kellene írni, hogy a kerekekről számolja és ne a dobozról, mert jelen pillanat a kerekek csak úgy vannak, nem mérvadó semmise, csak ha kanyarodsz forog az első két kerék.... De a forgást sem a kerékről számolja le hanem a dobozról -.-' Sajna van egy egyszerü doboz fizika amin nem középpont van tengely hanem kicsit hátrébb.... Én részemről ha nem alakítják át, tuti nem veszem meg, hiába tetszik aonkívül szinte minden, de a lényeget basszák el a fizikával nálam.
  • [HUN]FaTaL
    De attól még nem esik le a fordulat 500ra bazzeg. Amúgy nem kapcsoltam ki mivel NEM LEHET. Teccikérteni?:D Az egyben miért nem esik le 500ra a fordulat? Kipörgésgátló nem azt jelenti hogy amikor indulsz akkor leesik a fordulat alapjáratra... Összkerekes autót szted nem lehet kipörgetni?:D
  • Szabi1991
    4kerékmeghajtás, és te írtad hogy ki se kapcsoltad a segítségeket.. de gagyi hogy kipörgésgátlóval nem pörög ki..
  • [HUN]FaTaL
    Igen ezt mondtam, hogy az alap fizikával nincs gond, szerintem majd finomítanak rajta és jó lesz.
  • SeanJRRussel
    Sztem a fizikával nem nagyon lenne semmi gáz akkor ha realisztikus sebesség érzet lenne a játékban,mert az autó sokszor úgy reagál mint a valóságban.Hogy pl 140 el nem lehet bevenni nagy kanyarokat stb stb persze ezek se 100% de mivel a sebesség érzet az 0 ezért ez a fizika nem passzol a gémhez.A másik dolog hogy amilyen gépek vannak/lesznek benne sztem mindenki csapatni akarja majd neki nem pedig kresszelni meg 90 el menni hogy kordában tarthassa a kocsit.És néha amit csinálnak a járművek az agyhalál....
  • [HUN]FaTaL
    De nem pörög, indulj el egy TT RS-sel padlógázzal automata kuplunggal manuális váltóval.
  • Szabi1991
    de basszus, itt is kipörög
  • [HUN]FaTaL
    Nem az új dolgokról van szó, de miért kellett szétbarmolni a fizikát? #8144: Asszem sima sport, nem tudom mivel nincs DA off így nem állítottam rajta. De az 1ben mindegyikkel pörgött a kerék nem leesett a fordulat...
  • RYO21
    Akkor meg azért rinyálna mindenki, mert semmi új sem lenne a játékban!
  • Szabi1991
    ha padlógázt adsz a hátsókekesek kifarolnak, aston, viper, de még a charger is gyakran

vipera gyakran annyira kifarol még kis gázadásnál is hogy kb körbe-körbe pörgök :DD
  • milk4
    Szerintem a 2. rész az inkább visszaesés az első részhez képest.A 2-be tettek bele új dolgokat,a régi jó dolgokat meg kivették vagy elrontották.
    Persze,mondhatjuk,hogy ez még csak béta.De attól félek,hogy a kész verzió sem lesz tökéletes.Persze,megveszem majd a játékot és megfogom szokni biztos,de ahelyett,hogy a HC módon,grafikán finomítottak volna és hozzáadták volna azt a pár új dolgot,akkor most mindenki örülne és nem rinyálna senki se(engem is beleértve).
  • kifli
    hypersport?
    Én se használok kuplungot, mert elég szarul van megcsinálva...
  • [HUN]FaTaL
    #8142: Nincs kuplungom. Elég szánalmas hogy padlógázzal is alapjáratról indul a motor. Még egy 1,4es kocsinak is simán ki lehet pörgetni a kerekét. Az első részben rendesen meg volt csinálva.
  • GerY5
    Minden erősebb autóval meg lehet csinálni, ha kuplungot is használsz, de annyira a 100% közelében van a fogáspont, hogy eléggé el kell találni. A váltásnál inkább az a gond, hogy kb. csak 100%-ig kinyomott kuplunggal veszi be a fokozatot, így ha gyorsan váltasz én nem jól hangolod össze a mozdulatokat, akkor nem sikerül. Nekem a 3. fokozat "esik ki" így rendszeresen. Mondjuk már olyan 95%-tól bevehetné a fokozatokat, a fogáspont meg lehetne 80-90% között, autónként változó helyen, mint igazából is, onnantól csúsztatás, de ezt már leírtam bétán is. :)
  • Szabi1991
    meg az astonnak is
  • kifli
    ford gt-nek kipörög a kereke indulásnál :)
  • [HUN]FaTaL
    Minden autónál szar hogy padlógázzal nem kaparva indul. Persze hogy Ibiza kisebb mint Oahu, elég ha rálesel a térképre, egyébknt benne lessz Oahu is így nem értem a problémát. A fizika fos.
  • moonster
    Beálltottam manualra a váltót. Üresben gátfröccs az R8-nak, 7e-s fordulat, váltom egybe, hogy faszán csúsztatva nekilóduljak..erre fordulat visszaesik 500-ra.

Váltások csak akkor mennek jól menet közben, ha leemelem a lábam a gázról. Ez valósághű, szóval jó dolog, de fura, h ilyen apró dolgokra odafigyelnek viszont másokra meg nem.

A driftelés sem ment túl jól, mert nem akarta kellően tolni a farát. Ahogy írtátok, a fizika sajnos nem a legjobb még.
    Próbáltam valakit üldözni rendőrként, de..mint ha térugró eszköze lett volna. :)
    A festőműhely is érdekesre sikeredett. A forgatás, mozgatás nem a legtökéletesebb.
    Nem is fikázom, mert beta, csak írom a benyomásaim.
    Valahogy kevés nekem még az út. Ez az Ibiza sokkal kisebb, mint Oahu, vagy csak nekem tűnik így?

Az R8-at kb fél ra alatt dobta a gép, amibe úgy 10e dolcsit dobtam, de az R8 mellé adot még 50e dollárt is. Ha bemegyünk a félkarú terembe és az r8-as gépeke felé fordulunk, akkor pont nekimegyünk annak, ami dobta. Amikor odaakartam ülni már volt ott valaki és megkérdezte a gp, hogy egy másik layerre szeretnék-e menni és Igent toltam neki.
  • drot
    Érdemes, csak a fizika egy nagy kalap szar. :D
  • janihunk
    Hát add nekem ha neked nem kell.
  • Gyuszopapa
    Sziasztok.Van a bétához kulcsom és kérdezném hogy érdemes-e kipróbálni a bétát.
  • Gibor
    Ez elötti tesztnél mikor hajnali 2ig voltak a szerók, akkor én fél 3 ig játszottam, de aki velem volt azt levágta már 2:10kor.
  • gduck
    Kiléptem, de utánna már engem se engedett fel. Érdekes, hogy nem dobott ki mindenkit a szerver...
  • USAMEN POWER

• marcihusi
    Hát akkor így jártam!!
    De mindegy is, aludni is kell egy keveset.
  • gduck
    Érdekes, mert én simán bennt vagyok
  • marcihusi
    Hát nekem azt írja hogy a szerver nem elérhető
  • gduck
    Épp esik a eső :D
  • kifli
    énmár úgy is toltam, hogy tv-be
    közbe csépeltem az entert :D
  • marcihusi
    kidobott és már nem engedett vissza
  • marcihusi
    Én is nyűttem a gépet vagy másfél órát
  • kifli
    hátbasszameg, én egészeste félkarúztam és semmi -.-
  • gduck
    Jó volt gurulni. Kiléptél vagy kidobott?

UI: ugyanahoz a géphez ültem és 5 perc alatt megvolt az r8 :D A bejárattal pont ellentétes oldalinál.
  • marcihusi
    Nekem sikerült kiszednem az r8-at, és rögtön utánam gduck-nak is.
    Egyébként köszi a gurulást duck.
  • pxxl
    dögöljön meg mindegyik. 1.5 órája pörgetem de semmi...megyek aludni inkább
  • Gibor
    Nemtom, amúgy ez sztem bullshit, minden gép ugyan azon a scripten fut.