40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Gibor #8280 Vegyétek már észre hogy kifli csak etet titeket, de a fél tápig jól beis nézte. -
#8279 És csít sincs? -
#8278 facepalm. -
csoli31 #8277 Rendben van. Most eset le a tantusz, hogy te komolyan gondolod hiszen csak egy 13 éves gyerek vagy (de az adatlapodon látom szeretsz hazudni). Ez csak egy béta, nem a teljes játék. nem lehet lesz bele pályákat rakni, mert ez nem pálya versenyzős játék. Az a két kocsit meg gondolom majd a fejlesztők rakják bele nemsokára a játékba, hogy azokat is ki lehessen próbálni.
Bocsánat Pixxel a dupláért, de már lejárt a vip státuszom, és nincsen most rá píííííínz. -
#8276 Az alap 8 autóhoz képest csak a ferrari és a suv lesz ami új?(offline béta óta nem igazán néztem mit csináltak a bétával) -
csoli31 #8275 Úgy látom egyeseknek jó napja van (nem csak rád értem). Jó sok van itt a topikban. -
#8274 Csítek vannak már a játékhoz? Meg hogy lehet új kocsikat meg pályát berakni?
Láttam már írta valaki hogy rak bele ferrári, meg valami terepjárót is, ezeket valaki elküldi nekem?
ímélem: [email protected]
De link is jó!!! -
#8273 gecc mi van itt, szemeteket amugy szoktátok használni néha napján ?
write only üzemmód végig. -
#8272 -
#8271 Következő teszt: 10.09. 18:00-22:00
1.Ma 10.08. van
2.Ha,ma 10.09. lenne,akkor meg lenne 1óra20perc hátra
3.Nincs offline
4.Nyist ki a szemed légyszives;) -
#8270 emberek!!!
Megpróbáltam felmenni, de nem tudok, mert azt írja nincs elérhető szerver. Ez mitöl van? Pedig van kulcsom.
Offline mod meg nem engedélyezett, ez azt jelenti, hogy offline nem lehet menni?
A fönt kiírt tesztet pedig hol tudom majd olvasni meg ki írja? -
#8269 Mikor lehet jácccani? Nem tudok csatlakozni, valami kulccsal van a baja. Segítesz pixelbácsi? -
#8268 Tényleg csak akkor....? :
Viccet félretéve,még mindig csak ablakban lehet játszani vele? -
#8267 kirakjam nagy piros betűkkel is? :D vagy mostmár mindenki érti a szisztémát esetleg ma még megkérdezi valaki -
#8266 Tehát akkor csak tesz időszakokban lehet játszani és csak online? -
#8265 Megint kihagytak a jó buliból! :(
Na majd máskor hátha! :) -
#8264 offtopik rulez -
#8263 Na most olvastam hogy ma kaptál,na én is,pont most néztem meg.A 2. címmel kaptam amivel kb 2 hete jelentkeztem... -
#8262 Szintén,és én sem kaptam... -
#8261 nemrég írt itt valaki, hogy eddig más kulcsát használta, de már van sajátja, hátha neked adja :) -
#8260 tök mind1 mikor kértél kulcsot, én pár hete igényeltem, mert azt sem tudtam, hogy lesz béta... és ma kaptam -
#8258 -
nagyi87 #8257 Jól értelmezem h nem lehet vele játszani csak a megadott időben???? Belépek és azt írja hogy offline mód nem támogatott a bétában! -
#8256 Én is kaptam ma kulcsot hozzá, szintén az elsők között csatlakoztam. -
RYO21 #8255 Mindenki kapott kulcsot csak én nem? Pedig első nap regisztráltam és a gépem is elég hozzá! -
#8254 Kaptam én is kulcsot,egyszóval csatlakozom én is! -
#8253 googleban mivel nem tudtam ez melyik ferka :D -
#8252 Csak kell már egy új ház a kocsiknak, vagy el lehet adni valahogy az autókat? -
#8251 Hol van kép róla? -
#8250 Na ez a ferka képről egész jól néz ki. Remélem a fizikába is belenyúlnak. :) -
#8249 A Ferrari California lesz elérhető, a SUV pedig akár lehet a Q7 vagy az ML Merci is! -
#8248 Ferrari Unlocked and Exclusive item of clothing!
Save the date! This Saturday from 9AM to 1PM PDT (16:00 to 20:00 GMT) we will be featuring one of Ferrari’s cars for all of you Beta testers. We will also be introducing an SUV for some off-roading fun. (And to gather your feedback too!)
Az egyik Ferrari elérhető lesz a szombati teszten, valamint egy SUV is. Ez kisebb kategóriás terepjáró, ha jól gondolom. Végre lehet valami jó géppel is hajtani a földutakon.
Várjom a szombatot. -
#8247 Na kaptam saját beta kulcsot én is. :) Akkyyy: Köszi az eddigit, ha gondolod odaadhatod másnak is :) -
#8246 gondoltam ebben az intervallumban várható. :D Csak furcsa hogy itt így megy a teszt. :) -
#8245 aham 4 órán keresztül ír majd tesztet -
#8244 ÁHááá, szóval ez így működik. Bocs nem tudtam. Szóval akkor itt csak ilyen kicsiket lehet játszani. Azt hittem valaki tesztet ír a játékról azért van kiírva így :D -
#8243 nemtom látszik-e rendsen, de Következő teszt: 10.09. 18:00-22:00 -
#8242 Most mennek a szerverek? Mert beloginoltam volna de azt írja invalid key. Most meg nem tudok kiloginolni, mindig ez jön be? Ez mitől van? -
carloelsa #8241 Jaja, G25-el tudod tolni ;) -
#8240 Engem már annyira érdekel.. wááááá :D
Ha összejön, max jövőhét végén tudom tolni, ha lesz szerver...
Nagyon kíváncsi vagyok erre a fizikára :D G25-öt támogatja ugye?