Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#292: Miért mi volt pepsi idejében ? Jobb társaság, sok beta teszter ? Ezzel a hsz-edel jól rábasztál mert, 1. az hogy kik írkálnak egy topikba az nem a hg -tól függ, 2. ami a hg -tól függ az a rend egy topikban, az persze nem 100 % -os, de nem is hagy kívánnivalót maga után, 3. a piti szúrkálódásaidat megtarthatod magadnak, nem vagyok vevõ rá. 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Pfff,ezzel szépen elástad magadat a szememben😄
Mellékesen nem jelent semmit a mondat amit leírtál, azonkívül hogy több ember juthat hozzá a játékhoz. Max többen lesznek a szigeten, és akkor mivan ? Ismerek olyat, aki pár hónapja vette a játékot, viszont olyan profin vezet, hogy bárkire akkor ver rá pár km-t, amikor csak akar. Egy gurulás után meg már kiszoktam szûrni, hogy ki idióta, ki spontán béna, és hogy kivel érdemes-e máskor is eltöltenem az idõt.
Szerintem,egyedül a legjobb "csapatni","normális" sebességel a KRESZ-t betartva. Vagy egy jó haverral,aki tud vezetni és õ is "papa" tempóban szeret vezetni mint én.(Persze Isolate-ben)
Ámen!<#worship>#worship>
Nos igen a kezdetekkor szegények leszünk, hogy ez változzon némi idõ kelleni fog.
De hogy a jelenrõl is essen szó, jelenleg számos licenc probléma megoldásán dolgoznak az Edennél. A TDUt készítõ csapat az Alone in Dark játék újra írásán dolgoz-ik\ot. Ez nem pletyka, ez igaz. Emiatt nem mondhatjuk, hogy törölték a TDU-t, egyszerûen csak szüneteltették a projectet. Tehát nem hagytak fel a készítéssel, ugyanis Frederic Taquet pálya készítõ JELENLEG is dolgozik a TDU2-n. Az elhalasztásában az Atari rossz gazdasági helyzete is szerepet játszott.
A németek szerint a következõ hetekben számos új infó, rajz és kép érkezhet. Így érdemes lesz figyelni a nagyobb oldalakat. (ha igény lesz rá kiírom ide az SG-re is – Ati).
Ezek után érhetõ a hosszú hallgatás, hiszen a TDU2 ez idõ alatt volt, hogy leállított project volt. Az biztos, hogy jelenleg már folynak a munkálatok. Így elkészültek a játék ikonjai is. A németek mellékeltek képeket is, ezeket már korábban az SG-re is linkeltem én vagy más. De a forrás linkekben újra megtekinthetitek õket. Ebbe a postba csak az új képeket teszem ki, már csak az SG korlátai miatt is.
Az eddigi képekbõl és infókból már biztos, hogy lesz:
-Nappal/Éjszaka
-Dinamikus idõjárás rendszer
-Eltérõ út felültetek
A fõbb újdonságok:
-Nyitott tetõ bezárása (esetleg kabrióknál ?)
-Index
-Tankolás
-Többféle nézet
-Új játék módok
-Összetett karakter változtatás
Végül ami még új az a néhány logó amit képeken láthattok. Az lenti logókat sorban magyarázom.
1.Tetováló szalon: The Skinner
A tetoválások mellett pirszinget is elhelyezettünk a karakterünkön.
2.Lost Eden Clinic: Itt változtathatjuk testünk különbözõ részeit. Termesztésen a nõbõl férfivé és visszafelé is operáltathatunk majd. 😄
3.Dirt Surfers: Kizárólag az off-road jármûvek irányítását oktatják itt. Korábban már látott Driving School.
4.Hair Stylist: Gregorio Domani: Az olaszos hangzású nevû úriembernél változtathatunk hajunkon.
5.Red Wolf: Ha különleges festést szeretnénk a kocsikra, akkor ide kell majd jönnünk. Változtathatjuk a színeket, árnyékolást és matricákat.
A képen számos új kereskedõ logóját láthatjuk. Pink Wall’s már a TDU1-ben is feloldható volt. Igaz ott csak egy animáció volt. Itt a sáros jármûvünket mosathatjuk le.
A németek végül a már eddig is látott képekkel zárnak. Ígéretük szerint további újdonság lesz jövõ héten, hány új dologról.
FORRÁSOK:
Elsõ cikk
Második cikk
Harmadik cikk
Amúgy lehetne mááááááár😄 Tudni kéne mikor jön ki, spórolni kell xD
Honda - The Power of Dreams
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Végül a rossz minõségû videóban egy Lamborghini Murciélago látható, ami éppen átalakul, a játék új részét képezõ off-roadon használható buggyvá. A Lamboról és buggyról korábban már kaptunk néhány képet is.
VIDEÓ: Car Transform Render - YouTube.com
Forrás: TDU Central
Korábbi képek: TDU Central képek
A TDU Centralon egy lehetõségként felmerült a játék fejlesztésének leállítása is. A write-off miatt, arra gondolnak egyesek, hogy a játék leállításával akarnak pénz spórolni a cégnél. Bár szerintem ennek esélye alacsony, hiszen a TDU1 eladásai jók voltak és mára nagyon sok rajongója lett, akikre lehet építeni.
Az Atari jelentése TDU2re vonatkozó része:
Forrás: TDU Central Forum
Lesz idõjárás, erre két állás, erre egy programozói és egy 3D programozói állást is meghirdettetek.:
- "Production of the game Test Drive Unlimited II as a programmer; made the weather effects"
- "3D Programmer - Weather effects Programmer"
Lesz különféle másodlagos küldetés, karakter testreszabás, off-road:
"Game/Level Designer (no longer at eden)
- Test Drive Unlimited 2 (Xbox360/???)
* Creating/Tuning secondary missions not linked to main game story
* Character customisation
* Creating off-road tracks (with inhouse editor)
* Research on Background graphics"
Éjszaki fényekhez keresnek 3D programozót amibõl egyértelmû, hogy lesz éjszaka:
"Graphics Programmer (still with eden*)
3D programmer on Test Drive Unlimited 2:
- Night lighting"
Végül itt egy kép:
A képen a 2009ben meghirdettet állásra jelentkezõk feladatát láthatjuk. Az Open-World MMO Racing Game és az Atari név szerintem egyértelmûen a Test Drive Unlimited 2re utal. Láthatjuk, hogy cél platformnak a PC és az XBox 360 van megjelölve. Kiderül, hogy lesz Replay mód. Különféle kamerákat készítéséhez keresnek programozókat. A kamerának fel kell ismerni a különféle helyzeteket így a: baleseteket vagy a driftet. Így egyértelmû, hogy ezen a téren is fejlettebb lesz a második rész.
Forrás: tdu-central.com

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Vagy azért mert nem haladnak a fejlesztésekkel. Vagy nem akarták a TDU2t versenyeztetni Forza3, GT5-le (Shiftel).
A másik gond, hogy az Atari anyagilag nem áll a helyzet magaslatán. Ha jól tudom a kiadás EUban az InfoGames, USAban Namco Bandai lesz a felelõs. Szóval az E3mon elvileg Namconak kellett volna bejelentenie. De szerintem gondjaik vannak ezen téren is, félek hogy, az Atari\InfoGames\Namco B nem tud megegyezni és ezért késik a bejelentés. Elvileg a TDU jogok az InfoGamesnél vannak. De az USAba a terjesztés a Namcoé. Lehet InfoGames magán akarja az USAt is mint régiót. Lehet tévedek, akkor viszont javítsatok ki.
A másik, lehet a Namcoval akarja az Atari bejelenteni a TDU2t. Akkor viszont ugye USAba lesz, mivel Namco USAban illetékes. Akkor viszont maradt a 2010-es E3.
Viszont eléggé össze kell, hogy szedjék magukat a szerzõdés miatt. Atari 2007ben 5millió dollárért adta oda 6 évre a Test Drive jogokat az InfoGamesnek. A szerzõdésben kitétel volt, hogy ebben a 6 évben (vagyis ha jól számolom 2013ig) legalább 2db Test Drive játéknak meg kell jelennie. Lassan 2010 van és sehol az elsõ TD játék bejelentése.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
(ha nem jönnek be a TDU Centalról linkelt képek, akkor a forrásra kattintva meglehet nézni õket)