Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#291: Ki nem szarja le... Így jártam.
#292: Miért mi volt pepsi idejében ? Jobb társaság, sok beta teszter ? Ezzel a hsz-edel jól rábasztál mert, 1. az hogy kik írkálnak egy topikba az nem a hg -tól függ, 2. ami a hg -tól függ az a rend egy topikban, az persze nem 100 % -os, de nem is hagy kívánnivalót maga után, 3. a piti szúrkálódásaidat megtarthatod magadnak, nem vagyok vevõ rá. 😊

bertino
szerintem ne várjon senki semmit, inkább csak maradjatok csendben.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

milk4
Bár mitvárok az sg-s TDU-soktól...Amióta nem pepsi a házigazda,azóta csak egy nagy vicc az egész,fõleg most azzal a vérpisti usa men-el vagy mi a neve.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4
"Jóduma, csak nem jött vmi isteni sugallat, hogy nem szabad kiállni ellenem ?"

Pfff,ezzel szépen elástad magadat a szememben😄

Máté94
EuroNCAP színtû töréstechnológiét akarok!Ennyi vágyam ettõl a játéktól!😄
😄D Jóduma, csak nem jött vmi isteni sugallat, hogy nem szabad kiállni ellenem ?
Mellékesen nem jelent semmit a mondat amit leírtál, azonkívül hogy több ember juthat hozzá a játékhoz. Max többen lesznek a szigeten, és akkor mivan ? Ismerek olyat, aki pár hónapja vette a játékot, viszont olyan profin vezet, hogy bárkire akkor ver rá pár km-t, amikor csak akar. Egy gurulás után meg már kiszoktam szûrni, hogy ki idióta, ki spontán béna, és hogy kivel érdemes-e máskor is eltöltenem az idõt.

milk4
Amióta 2000-be kerül a TDU,azóta nem játszok.

Csak nehogy rádverjek pár km-et. <#ejnye1>

Gyere fel a szigetre, toljunk egy szigetkõrt megmutatom.

milk4
Megnézném,hogy kanyart te hogy veszel be 300-al...

Szerintem,egyedül a legjobb "csapatni","normális" sebességel a KRESZ-t betartva. Vagy egy jó haverral,aki tud vezetni és õ is "papa" tempóban szeret vezetni mint én.(Persze Isolate-ben)

Háth az nem is az értelemrõl szól. Élvezetrõl, és szórakozásról.

[HUN]FaTaL
Én meg a 300al tépésnek nem látom értelmét. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

300 fölött, 8 -as layerben való csapatás közben, legkevésbé fog érdekelni az index használata. Nekem nem jön be az 50-100, max 200 km/h -s kreszezõs hc mûsor.

[HUN]FaTaL
Ejnye 😊

Én mindig fogok. 😄

Nem sûrûn fogok irányjelzõt használni, de sok érdekes infót közöltél most ! <#eljen>

Jamirofan89
Éjjel , zivatar , halk zene szól egy Countach fedélzetén<#vigyor1> Az irányjelzõknek külön örülök.Így majd még jobban bele-élheti magát az ember<#gonosz1>
Ámen!<#worship>

bertino
metál.

<#worship>

<#worship>

várjuk majd a további híreket is 😛 <#worship>

Errõl már írtam egyszer. Elvileg 2010 - 2011 március. Szóval lesz még idõd spórolni.
Ohh igen amit kifelejtettem. A forrásban levõ cikkekben néhány elem\kép rejtve van. Ott a "zeigen" re kell kattintani hogy látható váljon minden.
Bizony van új TDU 2-es hír. Érdekes módon ezúttal a német TDU Central közölt elég hosszú írásokat. Állításuk szerint forrásuk egy francia grafikai mûvész volt. A játékot csak TDU NeXT nek hívja. Errõl említ számos dolgot. Ilyen például, hogy a TDU NeXT-ben Mexikó egy részén és néhány kitalált szigeten játszhatunk majd. Érdekes, hír ugyanis az eddigi képek és hírek mind egy teljes Hawaiiról szóltak. Sõt a harmadik beszámolóban már a korábban látott Ohau-s képet is újra leközölték, sõt Hawaiit említik. (esetleg Mexikó, több kitalált sziget és még Ohau ? – ez nem lenne kis terület😄 ) Karrierünk a szokásos módon fog végig menni. Szegényként kezdünk, majd versenyekkel növeljük hírnevünk és szerzünk pénzt. Elsõ otthonunk egy az 50-es évekbõl származó lakókocsi lesz, ami egy szigeten egy sáros vidéken áll. Innen indulunk. A TDUhoz hasonló lesz a növény és állatvilág. Trópusi esõerdõk és zöld mezõktõl a tengerparton át a sivatagig minden lesz. A grafikus motor a TDU1-é lesz, persze néhány tulajdonsága tovább lett fejlesztve, mint például a HDR effektek.

Nos igen a kezdetekkor szegények leszünk, hogy ez változzon némi idõ kelleni fog.

De hogy a jelenrõl is essen szó, jelenleg számos licenc probléma megoldásán dolgoznak az Edennél. A TDUt készítõ csapat az Alone in Dark játék újra írásán dolgoz-ik\ot. Ez nem pletyka, ez igaz. Emiatt nem mondhatjuk, hogy törölték a TDU-t, egyszerûen csak szüneteltették a projectet. Tehát nem hagytak fel a készítéssel, ugyanis Frederic Taquet pálya készítõ JELENLEG is dolgozik a TDU2-n. Az elhalasztásában az Atari rossz gazdasági helyzete is szerepet játszott.
A németek szerint a következõ hetekben számos új infó, rajz és kép érkezhet. Így érdemes lesz figyelni a nagyobb oldalakat. (ha igény lesz rá kiírom ide az SG-re is – Ati).

Ezek után érhetõ a hosszú hallgatás, hiszen a TDU2 ez idõ alatt volt, hogy leállított project volt. Az biztos, hogy jelenleg már folynak a munkálatok. Így elkészültek a játék ikonjai is. A németek mellékeltek képeket is, ezeket már korábban az SG-re is linkeltem én vagy más. De a forrás linkekben újra megtekinthetitek õket. Ebbe a postba csak az új képeket teszem ki, már csak az SG korlátai miatt is.

Az eddigi képekbõl és infókból már biztos, hogy lesz:
-Nappal/Éjszaka
-Dinamikus idõjárás rendszer
-Eltérõ út felültetek

A fõbb újdonságok:

-Nyitott tetõ bezárása (esetleg kabrióknál ?)
-Index
-Tankolás
-Többféle nézet
-Új játék módok
-Összetett karakter változtatás

Végül ami még új az a néhány logó amit képeken láthattok. Az lenti logókat sorban magyarázom.

1.Tetováló szalon: The Skinner
A tetoválások mellett pirszinget is elhelyezettünk a karakterünkön.
2.Lost Eden Clinic: Itt változtathatjuk testünk különbözõ részeit. Termesztésen a nõbõl férfivé és visszafelé is operáltathatunk majd. 😄
3.Dirt Surfers: Kizárólag az off-road jármûvek irányítását oktatják itt. Korábban már látott Driving School.
4.Hair Stylist: Gregorio Domani: Az olaszos hangzású nevû úriembernél változtathatunk hajunkon.
5.Red Wolf: Ha különleges festést szeretnénk a kocsikra, akkor ide kell majd jönnünk. Változtathatjuk a színeket, árnyékolást és matricákat.

A képen számos új kereskedõ logóját láthatjuk. Pink Wall’s már a TDU1-ben is feloldható volt. Igaz ott csak egy animáció volt. Itt a sáros jármûvünket mosathatjuk le.

A németek végül a már eddig is látott képekkel zárnak. Ígéretük szerint további újdonság lesz jövõ héten, hány új dologról.

FORRÁSOK:
Elsõ cikk
Második cikk
Harmadik cikk
AlieN911
Semmi új hír? xD

Amúgy lehetne mááááááár😄 Tudni kéne mikor jön ki, spórolni kell xD

Honda - The Power of Dreams

milk4
Hiába kérdezitek meg minden héten,attól nem lesz új hír.

semmi új hír?

Hoffi
van valami új hír?:S

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Na igen köszi. Nem mertem a sok sikertelenség után embedelni. XD
bertino
metál.

A TDU-Central orosz forrásra hivatkozva, újabb információkat és még egy rövid videót is közölt. Az oroszok szerint rendkívül megnõtt a játékban helyett kapott autók száma. Az elõzõ részhez képest, a felületetek hálószerkezete sokkal részletesebb lett. Ismételten megerõsítették, hogy lesz esõ, melynek modellezése mára sokat javult az elsõ kiszivárgott képeken láthatónál.

Végül a rossz minõségû videóban egy Lamborghini Murciélago látható, ami éppen átalakul, a játék új részét képezõ off-roadon használható buggyvá. A Lamboról és buggyról korábban már kaptunk néhány képet is.

VIDEÓ: Car Transform Render - YouTube.com
Forrás: TDU Central
Korábbi képek: TDU Central képek
Fehercsoki
Remélem hogy nem fake és nem állítják le.

A TDU Central ismételten egy érdekességre figyelt fel. Megjelent az Atari féléves pénzügyi jelentése. Lehet véletlenül maradt a hivatalos iratban, az is lehet, hogy szándékosan, de a következõ idõszakot a cégnél pozitívnak várják a Champions Online és TDU2 miatt. Vagyis ha ez igaz, akkor a TDU2 megjelenése 2010ben, de legkésõbb a következõ üzleti év végéig vagyis 2011 márciusáig várható. És mindez hivatalos dokumentumból szivárgott ki.

A TDU Centralon egy lehetõségként felmerült a játék fejlesztésének leállítása is. A write-off miatt, arra gondolnak egyesek, hogy a játék leállításával akarnak pénz spórolni a cégnél. Bár szerintem ennek esélye alacsony, hiszen a TDU1 eladásai jók voltak és mára nagyon sok rajongója lett, akikre lehet építeni.

Az Atari jelentése TDU2re vonatkozó része:

Forrás: TDU Central Forum
Nathan66
BMW TDU ban!? Ide a game-mel, de nagyongyorsan..

[HUN]FaTaL
<#eljen>

Nem rég Diablo a TDUCentralon frissítette a TDU2 készülési listáját, benne különféle Atari\Eden és külsõs cégeik által meghirdetett állások vannak, van amelyikbõl egyértelmûen láthatjuk, hogy a TDU2es munkákhoz keresnek embereket. A teljes listát megtaláljátok a forrásnál levõ linkben.

Lesz idõjárás, erre két állás, erre egy programozói és egy 3D programozói állást is meghirdettetek.:
- "Production of the game Test Drive Unlimited II as a programmer; made the weather effects"
- "3D Programmer - Weather effects Programmer"

Lesz különféle másodlagos küldetés, karakter testreszabás, off-road:
"Game/Level Designer (no longer at eden)
- Test Drive Unlimited 2 (Xbox360/???)
* Creating/Tuning secondary missions not linked to main game story
* Character customisation
* Creating off-road tracks (with inhouse editor)
* Research on Background graphics"

Éjszaki fényekhez keresnek 3D programozót amibõl egyértelmû, hogy lesz éjszaka:
"Graphics Programmer (still with eden*)
3D programmer on Test Drive Unlimited 2:
- Night lighting"

Végül itt egy kép:

A képen a 2009ben meghirdettet állásra jelentkezõk feladatát láthatjuk. Az Open-World MMO Racing Game és az Atari név szerintem egyértelmûen a Test Drive Unlimited 2re utal. Láthatjuk, hogy cél platformnak a PC és az XBox 360 van megjelölve. Kiderül, hogy lesz Replay mód. Különféle kamerákat készítéséhez keresnek programozókat. A kamerának fel kell ismerni a különféle helyzeteket így a: baleseteket vagy a driftet. Így egyértelmû, hogy ezen a téren is fejlettebb lesz a második rész.

Forrás: tdu-central.com
vótmá, de most ittvan még1x.. ki ne halljunk má'.. xD

Synit HUN
Köszi az infot. Csak halkan jegyzem meg az infogRames nem infogames.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Sajnos semmi pontos infó. Belsõ információ szerint elvileg az idei E3 akarták bejelenti. De végül elmaradt.
Vagy azért mert nem haladnak a fejlesztésekkel. Vagy nem akarták a TDU2t versenyeztetni Forza3, GT5-le (Shiftel).

A másik gond, hogy az Atari anyagilag nem áll a helyzet magaslatán. Ha jól tudom a kiadás EUban az InfoGames, USAban Namco Bandai lesz a felelõs. Szóval az E3mon elvileg Namconak kellett volna bejelentenie. De szerintem gondjaik vannak ezen téren is, félek hogy, az Atari\InfoGames\Namco B nem tud megegyezni és ezért késik a bejelentés. Elvileg a TDU jogok az InfoGamesnél vannak. De az USAba a terjesztés a Namcoé. Lehet InfoGames magán akarja az USAt is mint régiót. Lehet tévedek, akkor viszont javítsatok ki.
A másik, lehet a Namcoval akarja az Atari bejelenteni a TDU2t. Akkor viszont ugye USAba lesz, mivel Namco USAban illetékes. Akkor viszont maradt a 2010-es E3.

Viszont eléggé össze kell, hogy szedjék magukat a szerzõdés miatt. Atari 2007ben 5millió dollárért adta oda 6 évre a Test Drive jogokat az InfoGamesnek. A szerzõdésben kitétel volt, hogy ebben a 6 évben (vagyis ha jól számolom 2013ig) legalább 2db Test Drive játéknak meg kell jelennie. Lassan 2010 van és sehol az elsõ TD játék bejelentése.
sajna a készülésrõl sincs..

Nincs.

Megjelenésrõl nincs semmi híretek?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Máté94
<#eljen><#worship>
Ezeket vágom, de háth majd a TDU 2 -ben...

A link jól lett írva, csak a TDU Central (német) letiltottak a külsõ linkelést.
Itt még nem volt kint és az angol TDU Centralon is friss ként kezelik.

(ha nem jönnek be a TDU Centalról linkelt képek, akkor a forrásra kattintva meglehet nézni õket)
Máté94
Csomó kép szarul van linkelve😄
Máté94
IMÁDLAK!
friss hír.. "31.März 2009, 17:36h" :-)