40335
  • nagyi87
    Hi, Ti tudtok játszani? nekem most is azt írja h nem engedett az offline játék:$
  • gabesz752
    Hány fokra érdemes belőni a kormányt?(DFGT)
  • Héeder
    A Ma esti béta tesztelésnél megtaláltok engem is:)
  • Bullitt
    Volt rá példa már, hogy pontosan kezdődött a béta? Vagy mindig van csúszás? :D
  • ATi0021
    Nekem is ezt írja. Pedig mindent ami blokkolhatja átnéztem. Plusz még routerem sincs. xD
    Remélem a köv. patchbe már javítják.
  • jofer
    Kipróbáltam az új WRC demóját... Nekem ott volt olyan érzésem, mintha szappan lenne az autó, ami egy vödör taknyon csúszik. Itt elégedett lennék az első rész fizikájával, na meg azzal, ha kijavítanák a kuplunghibát, meg a váltáson csiszolnának. De eddig nekem tetszik, bár nem sokat teszteltem. Mindenesetre kötelező vétel számomra a játék!
  • Gibor
    Átolvasnád legalább 1X azt az idióta HIVATALOS béta fórumot?
  • Fehercsoki
    Itt írnak pár dolgot a portokról,de nekem piros a felirat launcherben,ez az: Your Nat type is : Strict:UdpBlocked Lehetséges hogy nem fogok tudni játszani?
  • Ztech
    valakinek nincs egy fölös beta kulcsa számomra?
  • Gibor
    Csak szomorít hogy az irányításon próbálnak javítani, ami viszont nem fog javulni amíg szappanként közlekedünk.
  • jofer
    Igen-igen, tessék frissíteni a demót, míg le nem lassul a patchserver! Egyébként mindössze 33 MB, aminek a 40%-át az új EXE file foglalja el.

A kérdőívet pedig mindenki töltse ki. Egész korrekt volt, sok dologra kérdeztek rá. Főleg olyanokra, amiket itt sokan, sokszor szidnak.
  • Fehercsoki
    Köszi!

#8308 Nekem v0.19 build 12.
  • kifli
    build 9-rő 12-re frissített, remélem ez elegendő javítást jelent...
  • Gaben17
    Katt
    Ha nem jönne be akkor indítsd el az updatert és ott a híreknél írja ,hogy "New Survey Up!". Arra kattints majd a felugró ablakban az első hozzászólásban ott van a link.
  • mackosajt
    Ne is álmodj róla.
  • Fehercsoki
    Szokott olyan lenni hogy esetleg hamarabb fellövik a szervert?
  • gduck
    kémiára
  • SeanJRRussel
    2010.10.06. szerint mostaniba má cserélve (legalább is javítva) lesz a fizika és ahadling.BTW hogy/hol lehet jelenteni majd az észrevételeimet???
  • Szabi1991
    így már biztos :)
  • Fehercsoki
    Ez a kérdőív merre van?
  • drot
    Igazán lecserélhetnék már a fizikát
  • Fehercsoki
    Az.
  • Tatyla
    ha nincs teszt és azt írja ki hogy invalid product key akkor az normális igaz?
  • gduck
    Ezek szerint megint elhintenek valami infót. Már ideje lenne, mert nyár óta semmi mozgolódás nem volt.
  • jokerdes
    Lee Kirton twitter bejegyzése: (ha már volt akkor bocsesz)

TDU2 event on Monday so watch out for posts soon! Great trailers in the making!

Tehát hétfőn figyeljen mindenki! :)
  • Gaben17
    Elkezdtem kitölteni a kérdőívet,ahol pont a fizikáról kérdeznek. Tuti,hogy a mai suv egy audi lesz. :D

If no, which cars do not behave as you would expect?
    Ford Mustang
    Camaro 2SS
    Audi TTRS
    Lancia Delta
    Shelby Cobra
    Aston Martin DBS
    Ford GT
    Dodge Charger
    Ferrari California
    Audi Q7 Quattro
    Audi R8 Spyder
  • Robi546
    nah amikor ott irtám hogy megvan a béta kulcs akkor valaki kérdőjelet tett oda tehát valaki nem értette! :DD
    akkor leírom még egyszer! Nekem is elküldték még tegnap előtt a Béta CD Kulcsot tehát csatlakozom én is! :) ja és múltkor megvolt a játék csak akkor meg még a Kód nem volt meg! és akkor ki töröltem a játékot ! :DDDD és most le kell töltenem újból. az egész gamet :( de már 70 százaléknál van tehát lehet hogy máma estére meg lesz a game :)
  • szabii98

én is jót röhögtem :P
  • kifli
    most ezt méé kelett? Meg te is szabii :D
    Én tök jól elvoltam erre ti...

Pixxel nem kell pihi, nagyon energikusnak érzem magam
  • carloelsa
    Nem vagyok béta teszter, de ha tudod mi az a teszt, és a béta mi, nem nehéz kitalálni. Meg amúgy sem kötelesség kint lennie... Pixxel jó szíve miatt van kint... Meg igen, hivatalos fórumon minden megvan...
  • gduck
    Van hivatalos béta fórum amit illő lenne átnézni
  • pxxl
    1. mi nem egyértelmű?
    2. örülj neki h ki van írva
    3. ha már béta teszter lettél, illene olvasni a hivatalos fórumot

4. #8282 - már kb 3 hete tudja mindenki, hogy bugos a láncser, amit kiír am a láncser is, és a hivatalos fórumon szintén megtalálható az infó

kifli, te meg nem vagy 100as :D kérsz egy kis pihit esetleg
  • Szabi1991
  • GerY5
    Újra lesz fullscreen!
  • bertino
    kezdetleges IQ ha van hozzá, teljesen egyértelmű pedig.
  • HeadHunter86
    Először nekem se volt tiszta ez az egész BETA cucc, és szerintem a kiírás sem egyértelmű. Nem csodálom hogy sokan nem tudják mi van.
  • jaddz8
    Hú de jó hogy nem folytam bele ebbe a warezolásba. Hetente megnyitom a topicot, de komolyan meg vagyok rokkanva a hozzászólásoktól.
  • Gaben17
    Nekem is azt írja,de amikor elindítom a játékot kiírja,hogy a bétában nincs offline mód.
  • Bullitt
    Ennek ellenére a Launcher nekem azt írja, hogy Game servers available... xD. Persze nem hiszem, hogy fel fogok tudni menni, de azért érdekes. Jönne már le ez a frissítés...
  • szabii98

de hogy lehetnek ilyen segglámák hogy nemrég még stremet csinált mostmeg xD