40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#8360 Most hogy mondod ezt a scriptes dolgot,nyilvánvalóvá vált számomra is hogy így van:S Hát ez elég gáz. -
Gibor #8359 Amúgy már nem lehet úgy hegyet mászni hogy ugyanolyan sebességel megy, de látszik hogy az is csak egy script, minden dombnak ami x szögnél meredekebb 10km/h val mész, akárhogy és akármit csinálsz :D azért azis vicces :D -
Szabi1991 #8358 -
Bullitt #8357 Bocs a dupláért...
Az kimaradt, hogy az előbbi képen látható helyre a Californiával 10 km/h-val másztam fel. Egy 30-35%-os emelkedőn................ :) -
Bullitt #8356 Az 1-nek valahogy ennél sokkal jobb szerintem az irányítása. A fizika se túl jó... :S A körítés nagyon fasza (kaszinó, sims-izé, meg egyebek), de a lényegi részen kellene dolgozni, nem a parasztvakító mellékfícsőrökön... Amúgy az autó koszolódása is elég randa effekt...
-
Gibor #8355 Sajna nem, az irányításon alakítottak, fizika nem javult, mivel nincs, direkt néztem ma, amit "fizika" néven hittünk eddig egy 10kb os script lehet, mivel kicsit gyanus hogy bármikor bármilyen helyzetbe egyformás reagál az autó, szóval olyan nincs hogy te kifarolsz 100 nál kézifékkel és egyszer 180 fokba álsz meg, egyszer meg 100 fokba, (kormány rásegítés nélkül), hanem itt mindig minden pont ugyanúgy történik, elég elnyomó volt látni mert már lassan mondhatni hogy ezek a szaros scriptek miatt nemjó az irányítás, mert irányításra lehet venni hogy hogy fordul a kocsi, az már egész jó lenne szerintem, fizikára lehetne mondani a kocsi reakcióit ( ami nincs :\ ), de mivel nincs számolt fizika ezért kicsit élményromboló számomra :S, és ami a legjobban idegesít hogy nem érzed a kocsit, mint az 1ben....
De amúgy marcihusi holecsko, kössz a Q7 offroadot, tetszett :D -
#8354 #8350 -
#8353 sziasztok, a screenshotokat hova menti a game? Nem találtam sem az install sem a save könyvtárban.. köszi! -
#8352 Nah fogtam, letöröltem mindent Logitech-es cuccot, felnéztem netre, letöltöttem a legújabb 64 bites Windows 7-es cuccost, feltettem, és most minden faszán megy. Valaki küldene egy képet, amin meglátom hogy hogy van beállítva TDU 2-re jól, a Logtech Profiler-ről, és a TDU 2-ből is? -
Stockbauer33 #8351 A tehenet(Q7) próbáltad?Mert láttam a Kifli is szenvedet vele.Az a Q7 busz frontális megabrutál volt Kifli -
#8350 C:/Documents and Settings/Tulajdonos/Dokumetumok/Eden Games/Test Drive Unlimited 2 Beta/Savegame/Nickneved/PHOTOS/ -
#8349 Az a baj h elég nehezen kanyarodik a kocsi... -
#8348 Kezd egész használható szintre lépni a fizika, bár még mindig bőven van mit csiszolni rajta. -
#8347 Egész jó
-
#8346 Felbontást sem tudod lejjebb venni? -
#8345 Ha csinálok fotókat akkor azokat hova menti a gamma?
thx
-
#8344 Kisördög nélkül: Nálam tökéletesen fut Windows7 alatt.
Kisördöggel: Nekem NVIDIA kártyám van Esetleg VGA driver miatt? -
#8343 A tűzfalon engedélyezted az UDP 8889 portot? -
#8342 De basszameg, ez bugos Windows 7 alatt mert már 2x, újratettem, és úgy indul el, hogy nem látok semmit amit be lehetne állítani, mert a kis ablak fönt kilóg a monitorból, és nem lehet lehúzni -
Szabi1991 #8341 logitech profiler -
#8340 Rászartak:D -
#8339 Szerintem ez a fizika még mindig elég gatya. Nemtudom beállítani a G25-t, mert ha a pedálokat akarom beállítani, hiába nyomom amit kell, nem veszi be csak az elsőnek, és azt írja hogy combined pedals. Hogy lehetne beállítani? -
Bullitt #8338 -,-"
-
Szabi1991 #8337 hmm?... :D
-
#8336 Nah bent vagyok,most egész tűrhető a fizika báer még nemn 100% -
#8335 Engem se enegd be.Kiír vmi szart az offline al.... -
Bullitt #8334 Hát, kipróbáltam és... annyira nem jön be. Rögtön találkoztam érdekes bugokkal, amiket én nyugodtan ráfogok a béta mivoltra. De szerintem ez a fizika így nagyon el lett rontva. Az irányítás is elég furcsa, mentem egy versenyt, óvatosan indultam és kapásból 100 méteres előnyt szereztem a többiekkel szemben, akik meg tövig nyomták a gázt. :) -
#8333 Igen.
#8332 Felhasználók/Dokumentumok/Eden Games mappát töröld ki,és újra adj meg mindent,talán segít. -
#8332 Légyszi segítsetek, ezt írja nekem játék elindítása után:
This game profile is already linked to another atari.com account.
És nem enged tovább, ha kiválasztom az accomat :( -
#8331 Q7 az a V12 TDI? -
Szabi1991 #8330 túl sokan próbálnak bemenni, nekem már megvan a kicsikém(California), "némettaxi barna", világos barna belsővel, piros műszerfal.. :-))
csak kár hogy van vmi árnyékbug a műszerfalon :S -
jokerdes #8329 Mentem egy fél órát a ferrarival meg a Q7-el és azt kell hogy mondjam nem volt olyan hulla szar az irányítás.. :) -
nagyi87 #8328 Még nekem sem. -
#8327 Autókereskedésnél csak tölt...Nem enged be.Miért van ez? -
#8326 Hali all.
Csak engem nem enged fel a tdu 2-re? -
#8325 Jajj de jó megint kicsi élvezet :D
Sok sikert ! -
#8324 Már jó. -
#8323 ITT nézhetitek a streamet, márha elindul nekem a játék :) -
#8322 Komolyan?:O Nekem még mindig nem jó. -
Héeder #8321 Én igen