Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Az jó lenne ha szeptemberbe jelenne meg.
És lennének hétköznapi kocsik is.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Synit HUN
Ibiza kb 1/3-a O'ahu-nak. Elég érdekes lesz 😄 Amúgy az artworkök mind eléggé O'ahu-ra emlékeztetnek.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ismételten újabb hír: Diablo egy új önéletrajzra bukkant, mely erõsíti a Test Drive Unlimited 2-t. És a legfontosabb: megerõsítést nyert, hogy a játék készül PlayStation 3-ra is.
Forrás:TDU-Central

Máté94
Remélem láthatom majd egyszer😄

2TB-os lemezre lesz írva.<#idiota>
Támogatom az ötletet, még akkor is a végén 2TBos merevlemezt kell vennem. <#idiota>
Máté94
Én egy olyan játékról álmodtam ahol Európa van benne és olyan részletesen modellezve, hogy még a saját házadhoz is elmehetsz!<#idiota>

Hát ha az autók is kicsik akkor nem lehet nagy baj😄D
A TDU-Centralon is ment errõl vita. Volt olyan fordító aki 2011-re szeptemberre tette, de egy francia srác írta, hogy valójában 2010 szeptembert kell érteni. Viszont ha tényleg idén jön, akkor legkésõbb az E3-on be kell mutatniuk.

Amúgy csak szerintem túl kicsi Ibiza sziget?
Máté94
Már szeptemberre? Nem lesz az egy kicsit gyors?😄
Újabb pletykák jelentek meg a TDU-Centralon:

A francia Planet-GT Eden Gameshez közeli, jól informált forrásra hivatkozva közölt információkat a következõ Test Drive játékról.
A sorozat legújabb tagja búcsúzik a Hawaii szigetektõl, és egy új szintén jól ismert helyre, Ibizára kalauzol majd el.

A másik információ, hogy a jelenlegi tervek alapján a játék ez év szeptemberében fog megjelenni.

Ezek az információk nem hivatalosak. Lehetséges, hogy a játék végsõ neve mégis csak az eddig fejlesztési névként ismert High Life lesz. A következõ hetekre további híreket ígért a Planet-GT.

Forrás: Planet-GT
gduck
Hát pozítívum lenne ha végre bejelentenék a játékot <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Synit HUN
Ámen!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Hamarosan megtörténhet a bejelentés egy Lyon-i eseményen. Legalábbis a PCGames.de szerint.
Sajnos a hírt gyorsan törölték az oldalról így hitelessége megkérdõjelezhetõ. Lehet a német oldal tévedett, de lehet Atari \ Eden nem nézte jó szemmel a hírt és ezért törölték. 😊

(Akárcsak a legutóbb az önéletrajzokat.)

TDU Central
Dante73
Köszi, má kiesett a "likon", öregszem...

http://www.freetvmaci.info/

[HUN]FaTaL
Nem igazán érdekel, egyedül szoktam gurulni. Számomra értelmetlen 400al döngetni. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

SötétBarom
Shift? 😄DDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nem csak anno, a mai napig is. A 99 % -ot csak trainerrel tudtam elérni. (Az 500-600 km/h -kat, anélkül nem lehet leverni. Jaa és az idõrekordok...)

gduck
Felesleges rangsorolni a TDU-t, játékélményben verhetetlen<#wave>

Csalók: anno a nagy Drive-in csatákba is belerondítottak sajnos 😞

Pedig a nagyobb külföldi cruiseokhoz alapvetõ kellék a Saleen, vagy vmelyik A kategória. 😄D (Persze ez inkább engem érint.) De talán még B -vel lehet tartani az iramot, max 1-2 km hátrány.

[HUN]FaTaL
Nagyobb sebességnél szar volt, de az alsóbb kategóriákban nem volt rossz (talán Stage2ig?). Én tduban is inkább a D katos verdákkal megyek. 😊

TDU-n kívül én sem vettem meg semelyiket mert annyira nem kötött le, bár a GRIDen gondolkodtam, lehet, hogy abból majd beszerzek egy eredeti példányt. Shiftbõl biztosan nem.

A többrétü játékok álltalában mindig jók. (fõleg amelyek qrwa nagy bejárható területtel rendelkeznek.)

Dante73
Grid valóban nem volt rossz, de shiften, nagyobb sebességnél én má' a hajam téptem, annyira szánkó volt az egész játék. Ráadásul AI-ról csak nagyon nagy jóindulattal lehetett beszélni, szóval még egy játék, ami letölt,- kipróbál,- töröl volt. TDU pedig letölt,- kipróbál,- töröl,- és uzsgyi a bolt...

[HUN]FaTaL
Azért a GRID sem volt rossz, illetõleg nekem a shift is tetszett, bár arcade mindkettõ. Viszont a TDU veri õket nem csak fizikában de játékélményben is. 😊

Dante73
Te honnan veszed, hogy nem LFS-eztem, vagy iRacingeztem?
Annyiban 1ébként igazatok van, hogy nem írtam, hogy árkád játékról beszélek.
tehát még1x; Az utóbbi pár év legjobb fizikájával megáldott árkád autós játéka a TDU. A szimesebb kategóriából nekem amúgy inkább Race07, de még inkább GT Legends. Isteni egy minivel csapatni a pályán, G25-el irányítva...

Misi az ezredes
Osztom a véleményed...

Aki még nem próbált rendes szimet mint LFS vagy IRacing vagy stb.. kinek mi addig ne tegyen ilyen kijelentést...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

A legutóbbi hivatalos Atari pénzügyi jelentés szerint a következõ TestDrive megjelenése 2010ben, de legkésõbb a következõ üzleti év végéig vagyis 2011 márciusáig várható. (korában már írtam 😄 )

A fejlesztés azért tart ilyen sokáig, mert a játék egy ideig leállított project volt. Pénz hiány és Alone in the Dark miatt.
Dante73
Az nem biztos azért... Régebben az NFS-eknek is volt fizikája, Colinoknak is, (Ma már sajna egyiknek sincs) viszont a TDU-nak is van. Tehát, véleményem szerint, ez a legujabb árkád game, fizikával.

milk4
Árkád játéknak nem nagyon van fizikája.És te autós játékról beszéltél,nem árkádról.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Dante73
Akkor, mégis melyik? (Árkád játékos közt, természetesen.)

Dante73
Az azért nem válasz, hogy Go, & play other game...
Végét pedig remélem, bár aggaszt az a "divat", hogy van gumifizika, meg tapadás, és hasonlók, csak épp mellé egy szánkó fizikája van társítva.

milk4
"legjobb fizikával rendelkezõ autós játék."

Õõõõõ...nem.

GhostR1der
go & play lfs
go & play any ISI engine game
go & play blaa blaa bla
will have better physics than TDU

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Dante73
Kérdés;
Bármi adat a megjelenési dátumról? Akárcsak megközelítõ is jó lenne...
TDU hibáira visszatérve pedig, most újra felraktam, mentem egy pár versenyt. Nézem a ranglistát, 17658Km/h-s átlagsebességgel csalovagyok a 3. az egyik versenyen, kategóriaversenyeken más kategóriájú autók, stb... Tudom, lassan 3 éve van kint a játék, és sok a csaló, de azért ez a karbantartás nevetséges...
Ez a Gamespy megoldás valami ritka ratyi.

Egyébként, ahogy nézegettem, az utóbbi pár évbõl, még mindig ez a legjobb fizikával rendelkezõ autós játék. (Nálam, ami nem kerekekre, hanem dobozra számolja a fizikát, az max 0 pontot érhet el, mint mondjuk utóbbi idõk NFS-ei, míg a kerekekre számolt fizikások, 0-ról indulnak., Mint mondjuk a TDU. Remélem, a 2. részben nem rontanak a dolgon...)

milk4
GameSpy már a mohaa-nál is eléggé rossz volt(azt írta,hogy a szerver 800ping-es miközben 40-60-as volt)

EZ így igaz. De az open bétával is voltak gondok, sõt a kiadás utáni idõszakban is sok laggolási gond volt. Aztán nagy nehezen kiadtak egy patchet, ami optimalizálta az online kódot. Utána valamivel jobb volt. De késõbb akadtak gondok pl amikor klubtalálkozó volt egyszer csak eltûnt mindenki.

Amúgy a GameSpy-t illetõen kétlem, hogy a folytatásnál is õk fogják a szervert biztosítani. Az eddigi TDU2-es "infók" alapján a játék elsõsorban a Microsoft platformokra (X360,PC-re) készül. Szerintem a PC-s verzió Games for Windows LIVE-os lesz, szóval nem fog kelleni a GameSpy.
Misi az ezredes
Igen, kb 1 éve már nem is tudom asszem a MegaPack megjelenésével párhuzamosan jelentkezett ez a laggolásos, fel nem kapcsolódásos probléma. :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

#356-#357: Nem tudtam mikori kiadás, csak felcsaptam a dobozát és a hátulján ezt a számot találtam, majd legközelebb...

milk4
Régebben ilyen szerver problémák nem volt emlékeim szerint.Max. 1éve lettek ilyen rosszak a szerverek.

[HUN]FaTaL
Az a 2004 jó lesz 2007nek is. 😊

somdav95
2007es 😊

Bizonyos pontokkal egyet értek, de a kormány azért nem kell 900, de még 720°-ot sem forduljon menet közben, maximum lassabb haladásnál, élesebb kanyarvételhez többet, de ha kiérsz a városból akkor azért már nem nagyon rángatod a kormányt közúton. <#vigyor4>

A HC-hoz nem sok hozzáfûznivalóm van, mostanában elkezdtem én is HC-ban játszani, a gravitáción kívül nekem nagyjából oké. (max. annyi, hogy csinálhatnának egy köztes állapotot normál és HC mód között, nekem tetszene)

A layer rendszer... Gondolom ebbe alaposan bele fognak nyúlni, mert mindenki véleménye megegyezik abban, aki nap mint nap másokkal tolja neten, hogy ez a játék leggyengébb pontja. Nem értek ezeknek a technikai megoldásoknak a kivitelezéséhez, de szerintem nem a sávszélesség a probléma. Nem tudok más példát mondani és talán bagatell dolog összevetni a kettõt, de ha a World of Warcraft nevû teljesen más jellegû játékban megoldják, hogy 40 ember a jelenleg elérhetõ legszarabb nettel a piacon (1Mb/s netnél van kisebb?) lagmentesen együtt tud játszani, akkor az bizony bõven elég. Tisztában vagyok vele, hogy az Activision-Blizzard kib@szott nagy szerverparkkal rendelkezik ezért nem mérhetõ össze a kettõ, de egy maréknyi ember szinkronizálásához még szerver se kell. Ha egy szerveren fut a login, a játékos adatbázis és az egész kliens (de most lehet hülyeséget mondtam), akkor gratulálok a GameSpy-nak vagy akinél üzemel a cuccos, de akkor sem a sávszélességgel van probléma, rengeteg ember panaszkodik még, hogy router, tûzfal, szakadt mindenki, disconnectel folyton, egyébmindenszar bajuk van a játékkal, ez is elég fos megoldás a fejlesztõktõl szerintem.

Végeredményben azért ne felejtsük el ez egy 2004-es játék, akkori léptékkel elég nagyot üt, aki ezt olvassa tudja mirõl beszélek, ha azt mondom azért szeretünk ezzel a játékkal játszani, mert lehetõséget teremt erre a közös furikázásra a maga egyedi módján.

Bocs a Wall of Text-ért, csak most így volt egy kis idõm reggel, hát beokoskodtam valamit...<#crazya>

AlieN911
Jogos, elfogadva xD

Honda - The Power of Dreams

Misi az ezredes
Nekem néhány elvárásom azért még lenne a TDU2-ben.

A kormány belsõ nézetben ne 45°-ot forduljon hanem rendesen ahogy kell 900° vagy 720°-ban kéne, hogy forduljon...

A másik az a fizikában lenne, remélem lesz TDU2-ben is HC mód, amiben remélhetõleg nem csak a gravitációt és a tapadást fogják átállítani...

A következõ az lenne, ha meg lenne oldva, hogy nem 8, hanem esetleg 12-16 ember is mehessen együtt. Bár ahoz komoly géphálózatra lenne szükség, meg persze játékos részére egy ajánlott internetsebességet feltüntetni túl sokan vannak akik szaggatnak mert kaka a nettjük és azt sem tudják h ugrálnak és totál káoszt csinálnak néha a pályán...

A hét elején olvashattunk a Test Drive High Liferól. A Connected Consoles nevû oldal errõl érdeklõdött egy Eden Gameses pálya tervezõnél, aki azt mondta, hogy a High Life nevet, csak házon belül használják. A végleges név így feltehetõen marad az Unlimited 2. Bár még mindig nem döntöttek a project végleges nevérõl.

Forrás: connectedconsoles.com
Már volt róla szó, elõtted linkeltem. 😄

Bár érdekes, hogy a GameKapocs két külön játékról ír, míg a PC Guru egy játékról. Ma utána olvastam a dolgoknak és találtam a TDU Centralon néhány linket. Szerintem továbbra is van esély rá, hogy két külön játék készül az Edennél.

Elsõ érdekesség, hogy az illetõ életrajzában Test Drive High Life szerepelt még tegnap, de ma már csak a következõ Test Drive van beleírva.

- Guillaume Le Bris életrajz elõször
GLB életrajza pedig most

Bár érdekes, hogy a mai megjegyzem friss oldalakon azt írja az egyik készítõ életrajza, hogy 2008 szeptembere és 2009 októbere között a TDU2-n dolgozott, sõt még VRallyt is odaírja. (lesz új VRally?) Megjegyzem a legutóbbi Atari üzleti jelentésben is TDU2 szerepelt. Még érdekes lehet, az infós ismeretei között ott van a PhysX is. Sõt régebben írtam az Eden és Gamr7 szerzõdésrõl. Miszerint az õ városépítõjét használja az Eden, és ebben az életrajzban is benne van.
Link errõl: Alexandre C. életrajza

És végül itt egy másik Eden Games illetõ aki már High Life -ot ír.
Link: Forrás
gduck
Jó lenne olyan infó is, ami nem több éves <#wave>

Gyanús, hogy mindig csak ilyen több éves dolgok "szivárognak ki".
Mikor lesz ebbõl még játék...

Az Eden egyik munkatársa, Guillaume Le Bris életrajzában az SuperAnnuation portál kiszúrta, hogy az úriember egy bizonyos Test Drive: High Life nevû, Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re készül játék pályáin dolgozik. Vajon az Unlimited 2-rõl van szó? Valószínûleg igen.
Tudom hogy erõl volt téma de gondoltam fontos és szerintem eza neve lesz .
infó http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/A_Test_Drive_High_Life_az_Unlimited_2

Máté94
Ja bocsánat.
fancy wheels 3000: the underground chase <#idiota>
bertino
nembaj, csak jöjjön sok olyan online autos game, mint a tdu és felõlem lehet akármi is a címük <#taps>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]FaTaL
Az hard life lenne.