40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#8440 Pedig, nem olyan rég, épp az irányítást emelték ki, mondván nagyon könnyű lesz megtanulni, de mesterré válni... Ahhoz képest most még csak megtanulni sem akarom, nem hogy mesterré válni. -
Robi546 #8439 Na akkor nem segít senki????
Ez lenne a problémám:
Nah még nem néztem de én múltkor tettem fel rá a VGA Drivert és nem megy! :SS akkor mi lehet a baj??? PLS Segítsen valaki! Előre is THX! -
Szabi1991 #8438 a menű még egész jó szerintem, de a fotomod visszakerülhetne gombra, mert nagyon gáz hogy mozgásközbe nem lehet képet csinálni :( -
#8437 Szerintem adjunk esélyt a 136 napnak, és a fizikának. Ők sem akarnak kibaszni magukkal, szóval szerintem még sok-sok változás várható a játék fizikáját illetően. Vagyis nagyon remélem... -
#8436 am nekem az ingame menükezelés sem jön be. 1-ben tök jó volt a numpad-os nyilakkal irányítani a menüt. itt meg jön egy felkérés, és esc-et kell nyomni, hogy menézem mi az most meg előjön a numpadra, h albakot akarok fel-le húzni, tetőt, meg mittomén...ezt is elbszták -.- -
#8435 Az 1 szervereit idővel valószínű lelövik, de akkor majd nyomom offline, ha evvel nem kezdenek valamit. Nem értem, hogy miért kellett a fizikát elbarmolni. Ezért kár volt újraírni az egészet, inkább emelték volna át 1:1 az első részből. Az sem volt tökéletes, de mindenképpen jobb volt, mint ez a szappan. -
#8434 Én tuti nyomni fogom mert a 2 is jó volt és ha lesz szabad kóborlás akkor inkább nfs sem mint ez a fostalicska itt.136napjuk és 15 órájuk van h összehozzanak vmit a srácok mert különben nem lesz nagy eladott példányszám.Ha csak nem lesznek olyan köcsögök h majd idővel lenyomják az 1 szervereit és ha tdu-zni akarsz akkor meg kell venned a 2-t. -
#8433 jah...jó reggelt -
#8432 Az új NFSről volt szó :) -
#8431 ebben az állapotában inkább a burnout paradise, mint a tdu2
lehet ki is kölcsönzöm megint, mert nem jáccottam végig...bár most jön nemsokára az új nfs, sztem árkád baromkodásra az is jó lesz :) -
#8430 Én meg fogom nézni, arcade baromkodásra lehet hogy jó lesz. Bár arra ott a Burnout :) -
#8429 Nagy szavak, sok blúr, licencelt kocsik, tartalom meg semmi. Le sem fogom tölteni, annyit sem ér. Sajnos. -
#8428 Sean!
Azt észrevettétek, hogy szinte full ugyanaz a trailer, mint a 2. részben? Más autók, de minden ugyanaz, még a helikopter is. Azt hittem újítanak valamit a grafikán kívül. Bár még ki tudja mi lesz belőle. -
Zuchy #8427 Nincs az az elmebeteg kiadó, aki ilyen bugosan kiadna egy játékot. -
Stockbauer33 #8426 Nemkötelező ám a komment
Pixxel szedletőlem azt a hírvadász helyettes vackot légyszives.
#8417 Rávok mozdúlva 1000 L :D
#8419 Bezony jönnek a frankok is -
#8425 Pontosan! -
Szabi1991 #8424 ígyvan -
#8423 Ez a beta teszt láthatóan teljesen más koncepcióra épül, mint az első részé, arról nem beszélve, hogy már az első béta és a mostani között is elég sok változás van, pozitív irányba úgyhogy én még bizakodok. Azt el tudom képzelni, hogy majd az open beta lesz a végleges. -
#8422 Sztm nem lesz itt nagy változás, mint ahogy az első résznél sem volt miután kiadták a bétát. Ugyanúgy nem lesz változás ennél sem. Sztm csak az NFS és a GT5 miatt nem merik kiadni ugyanakkor, inkább várnak nehogy bukta legyen, de azért kellet dobni valamit a népnek béta tesz címen. Ez lesz a végleges nyugodjatok bele. -
#8421 Ez eddig gyönyörű és csudi jó, de ezzel a fizikával még mindig egy kalap szart nem ér. -
carloelsa #8420 És hol lehet a Lamborghini? :( -
Szabi1991 #8419 FXX, 599 GTO
-
#8418 Lesz benne párféle Ferrari :D Egy audi trailer is jöhetne :D -
#8417 Sebesség őrülteknek -
#8416 Valaki ha tudja, írja meg az Atarinak, hogy Paul Oakenfold-tól ezt a zenét rakják be a játékba! -
#8415 -
Stockbauer33 #8414 Ferrari fanoknak :D -
Robi546 #8413 Nah még nem néztem de én múltkor tettem fel rá a VGA Drivert és nem megy! :SS akkor mi lehet a baj??? PLS Segítsen valaki! Előre is THX! -
#8412 ja-ja
ezzel fel-fel a béta fórumra
itt kb. fing-hámozás
ott van is értelme -
#8411 Tök egyetértek veled, meg Zuchy-val is, de remélem ezeket az érveket a béta fórumon is nyomatékosítod, mert itt hiába... :D
-
carloelsa #8410 Külön lehet olyat, hogy szekvenciális váltó, H váltó, H váltó + Kuplung -
vajo #8409 Hali
1 kérdés:
Ha kormánnyal(g25 vagy g27) akarok játszani, akkor ha Manuálisra(kézire) állítom a váltást, akkor kell a kuplungot is használni majd? (Nem tudom, hogy 1-be is így volt-e), azért kérdezem.
Előre is köszi. -
ATi0021 #8408 Nekem is volt ilyen gondom, igaz nem ezzel a játékkal. VGA driver újra telepítés megoldotta. Persze szépen letöröltem ez előzött egyszer. Előtte azt hittem vírusirtó vagy securom blokkalja.
Esetleg még keress rá hivatalos fórumon, ha nincs róla report, írj egyet. :) -
#8407 Ez így van,de attól,hogy nincs teszt,el kell ,hogy induljon a játék,nem csak az asztalt nézed és nem történik semmi.
#8405 : Nekem ötletem sincs -
#8406 Tesztelni csak meghatározott időpontokban lehet. A következő teszt valószínűleg szombaton lesz. Pontos időpont a banner alatt lesz megjelenítve. -
Robi546 #8405 Hello!!
Na nekem is megvan a TDU 2 (letöltöttem) és megvan a serial és telepítésnél kéri beírom el is fogadja és be telepíti aztán elindítom a játékot és még ki jön valami update azt is letölti és aztán rá kattintok a PLAY gombra és várok és nem történik semmi csak az asztalon marad! Mi lehet a gond??? Mért nem mehet a játék??? PLS Valaki segítsen Nagyon,nagyon megköszönném!! -
#8404 Egyetértek. -
#8403 Lájk :D -
jaddz8 #8402 Lájkolom. -
#8401 Hangokkal kapcsolatban én azt nem vágom, hogy az autók gyönyörűen le vannak modellezve. Azaz azok, akik elkészítették a modellt, LÁTTÁK a kocsit. Ha meg már látták, akkor csak egy miki, meg egy slusszkulcs, és nincs modder, amelyik jobb hangot csinálna.....
Szóval ez a felemásság zavar nagyon eddig. Gyönyörű kocsik, precízen kidolgozott hatalmas terep, tehát munka van benne bőven, és ehhez adnak egy scriptelt fizikát, és gagyi hangokat.... Érthetetlen.