40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#8480 Megy még? -
#8479 Most vettem észre. Ez azért durva, megint közvetlenül előtte szóltak -
#8478 Nem vicces egyáltalán... -
#8477 Észrevettétek mennyira szar a fizika? Krekkje van valakinek? mErt nekem nem megy a béta, pedig kaptam kulcsot. Micsnájak??
-
#8476 Már nekem is jó. Restart segített. Most a nagy bajom az hogy a holtjáték írtó nagy. De csak játékban. Erre van valami okosság? Mert állítottam mindent a játékban de sehogy se volt jó. Deadzone beállítást meg nem látok. -
tbundy #8475 nekem is ilyenem van, és megy vele gond nélkül -
#8474 Hiába próbálom, nem tudom. NEm reagálll semmire. Win-be pedig jó. Ott müxik a kormány. Nyomok egy Restart-ot, hátha megoldja, most hogy be van dugva a kormány. -
#8473 Nem kell felismertetni vele. Fogod azt beállítasz mindent, gáz fék etc és működik. -
#8472 Van valakinek ilyen kormánya? Mert nekem nem ismeri fel. Első résszel is már ezzel a kormánnyal toltam, mi lehet a baj? Nálam van a gond, vagy a játék nem ismeri.
Logitech Formula Force EX -
#8471 Épp teszt van most is! -
#8470 Akkor ne nyiss. -
#8469 Én nem akarok portot nyitni ennek a proginak...
Minek neki, ha a többinek nem kell? -
#8468 -
Robi546 #8467 Ja és amikor én elindítom a TDU 2-nek a Launcher-ját akkor kijön a launcher&updater ablak nah és ott kiírja hogy checking network,please wait meg chechking files, please wait aztán Checkhing Networknál és még hogy Game Servers Available és aztán várok betölti és a Checking Networknál ki írja zölddel hogy: Your NAT type is: Unchecked de néha pirossal is ki ír valamit meg sárgával is és az nem lehet hogy azért nem megy amikor pirossal ki írja mondjuk volt már olyan is amikor zölddel írta ki és nem mert de mi az amit ki ír???? (és a NAT az nem NET hanem NAT!!!) -
#8466 jó reggelt. kb 10-12 hsz óta erről van szó -
#8465 Úgy tűnik tegnap volt egy béta teszt. 14:00-18:00-ig.
Itt -
#8464 Erről a tesztről én is lemaradtam... -
Szabi1991 #8463 nekem se írtak, EA pedig könyörög már mióta hogy teszteljem az új mohát :DD -
#8462 neked legalább ment mail...
Tegnap napközben gép előtt voltam, fene se gondolta, hogy lesz teszt... annyira csínján bánnak vele. -
#8461 Ott az S1 Quattro bázze -
#8460 (Egyetértek) -
Stockbauer33 #8459 Nézd az elején leirták 100+ba mostmár 1000+ba írják hogy szar a fizika.De a megfelelő fórumbakéne.Nem?Semmi gondom senkivel de az hogy áprilisba bejelentették és most hogy tesztelhető a zárt béta és innentől még min fél év a megjelenés 8400 hsz??? -
#8458 Szerintem azért annak is komoly jelzésértéke lehet, ha újra és újra többezerszer leírják ugyanazt. Az azt jelenti, hogy még mindig nem csinálták meg, pedig nagyon meg kéne :D
Egyébként, mintha most javult volna kicsit az irányítás+fizika, vagy csak érzéki csalódás volt..? Többiek, ti mit tapasztaltatok? -
#8457 Nekem 11-kor jött emil, rá tudtam készülni. Mondjuk meló miatt érdemben így is csak 4 körül kezdtem neki úgy ahogy... -
Stockbauer33 #8456 Hát komoly a bétatesztelő gárda Remélem még 2000 hsz-be leirják milyen fos a fizika -
#8455 18 óra előtt 5 perccel kapcsoltam be a gépet és néztem meg a hivatalos fórumot xD Ma volt teszt 14-18-ig! -
Szabi1991 #8454 remek :/ -
#8453 Na 20 perc fért a mai napba. Azért előbb is kiírhatnák (nem a teszt kezdetekor ) -
Stockbauer33 #8452 Azért ha már itt tart?
#8448 Pontosan ahogy írtad -
#8451 Vaaagy, ha az 1 ből kiindulva lehetne választani 2 fizika közül, és volna egy árkád, és volna egy normális fizika, nem mondom h. szimulátor, de valami olyasmi.
Ekkor mindenki megvenné sztem. -
Héeder #8450 Én ezt nem értem
Lemerem fogadni, hogy a legjobb pc-s autós gamma lenne ez a TDU 2, ha lenne alatta egy normális fizika.
Ez megvalósítani ennyire nehéz kérdem én? Lemerem fogadni hogy tök jól fogyna a játék ha legalább az 1-nek a szintjét megközelítő fizika lenne alatta. -
#8449 Jogos, pont ez akartam írni. :) -
#8448 x-games-en jól megy, az a nekivaló, ennyi.
Azért mert ront 1-2 versenyen, még nem kell bénának nézni, szerintem majdogynem mindenkiről lehetne ilyen vidit keríteni (wrc pilóták közül :D)
Az egy dolog hogy túl van hypolva, de egyesek meg úgy csinálnak mintha ők jobban mennének nála. Ha tetszik ha nem, tud vezetni az arc.
De nem kell túl hypolni sem. -
#8447 Ez a legjobbakkal is megesik, ettől szép a rally. Viszont igen, tényleg túl van istenítve ez a Ken Block. -
#8446 nem tudta begyakorolni na... -
Szabi1991 #8445 igazi profi
-
#8444 jah begyakorolni egy pályát, versenyezni már kevésbé...kicsit túlhype-olt a srác... -
#8443 Igen de ez egy nagyon gagyi változata a videónak:S Nézd meg az eredetit,egyébként már van 3. része is,fiestás. -
#8442 Sziiasztok !
Éppen a napi videókat néztem mikor , erre lettem figyelmes , asszem kicsit tud Ken ;))) "kicsit"
-
#8441 Majd 136 nap múlva... vagy nem.