Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE hol vannak a mozgolódó emberek? De, hol lesznek a nagy partyk? És a szórakozóhelyek aktivitása.
Nah és a szórakozó, vagy a napozó csajok...
Figyeljétek meg, ezek MIND-MIND kimaradnak a játékból, lesz csomó új verda, Ibiza, idõjárásváltozás, stb, de játék szempontjából kevesebb lesz az új dolog ezen kívül... és ne legyen igazam.
2011 márciusig amúgy is meg kell jelennie. Hivatalos Atari pénzügyi jelentésben volt. És ha már addig ki kell adni akkor szerintem érdemesebb õsszel megtenni.

Ez nem lehet, ez biztos.
De ha nem hisztek nekem, így jártatok.
Amúgy, ha sok mindent átültetnek az elsõbõl a másodikba, akkor a moddereknek nagyon megkönnyítik a dolgát!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
All hail the double x!
Lopott képeken láthattuk, hogy elkészítették Oahuhoz az offroad extra területeket, az idõjárás effekteket sõt az épületek éjjeli megvilágításáról is láttam képet. Jelenleg annyit írnak, hogy lesz egy teljesen új sziget. De azt senki nem írta, hogy csak ez az egy sziget lesz.
Megjegyzem a TDU2-es oldalon levõ egyik kép szerintem Mallorcán készült. Bár nem vagyok teljesen biztos benne, mert nem abból a nézõpontból készült.
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
All hail the double x!
All hail the double x!
Mondjuk én azt nem értem, hogy miért nem csinálták meg az 1be.. Lehet h. azért, mert a 2be akarták, és ez is 1 plusz lesz az 1hez képest😄
Honda - The Power of Dreams
Amúgy,jó lesz ez a törés.Már untam az Engine Damage Mod-ot😄 Bár remélem most majd a csalókat tiltani fogják a szeróról és azt is remélem,hogy a törött autót nem kell szervízbe vinni javítani.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ez a töréses téma érdekes lesz, majd meglátjuk, biztos kitalálnak valamit. Remélem megszûnik a padlógázas hülyék száguldozása 😄
direkt lesznek ilyen mad max esték 😄 várunk 1-1 szalonnál és ahogy megjelenik valaki padlógázzal beledurrantunk xD <#eljen>#eljen>
All hail the double x!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Test Drive Unlimited 2-t ugyan az az Eden Studios készíti, akik anno elhozták nekünk a rendkívül szórakoztató és szép elsõ részt is. A játékot úgy játszhatjuk, hogy az offline és az online versenyek egyszerre folynak, tehát a hatalmas szigeten folyamatosan találkozhatunk játékostársainkkal, akár ellenük, akár a gép ellen szeretnénk játszani. Úgy néz ki, a játékhoz folyamatos internetkapcsolat szükségeltetik majd.
A Test Drive sorozat történetében elõször most már törni fognak az autók, a napszakok és az idõjárás folyamatosan változik, valamint egy teljesen új szigetet járhatunk be. Az elõzõ részben megismert ruha- és házvásárlás is helyet kap, természetesen. Új gépjármûosztályok lesznek, és persze fõleg új jármûvekkel találkozhatunk.
Forrás: GameStar
Lassan kell menni és kész, de remélem kijavítják a 2 ben 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy a 2. képen, az út nagyon babán néz ki, remélem szép sima lesz, és "Remélem a kocka utak megszûnnek, hogy ne pattogjon már a verda mint a gumilabda. 😄" <#idiota>#idiota>
Az egyet nem vettem meg mert késõn lett hozzá jó gépem, de ezt megveszem!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A középsõ képen az a fekete járgány, milyen típus?
All hail the double x!