40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#8666 Na sikerült most kipróbálnom egy fél órára. Hát ez valami katasztrófa... ha így kimerik adni az első rész után, csak visszafejlődés lesz. Na meg ennyi idő alatt nem lehet kijavítani azt a bugot, hogy ha lerakom ablakba a játékot utána már nem működik az egér ha visszalépek??!! Gáz... -
ToMM23 #8665 aham, tök jo hogy ezt igy közölték is...
10.23. 22:00-02:00 ---> ez lenne a holnapi dátum ? -
#8664 fileplaneteseket nem engedi be nekünk holnap lessz csak -
ToMM23 #8663 Na ezt nemértem.. Hiába inditom el , nemlép be. Folyamatosan kiirja hogy "server update in progress please come back later" . Ma telepitettem fel meg igényeltem a beta kulcsot a fileplanetröl. Amit itt lejjebb irtatok. A launcher meg "Your Nat type is: RestrictedCone" irja ki sárgán. De szervert azt lát. Az zöld.. Miért nem enged be már ez a nyavalyás TDU2 beta ?:S:S -
#8662 hova? -
#8661 Megy a szerver! -
#8660 Várjuk meg még azért mi lesz a FILEPLANET béta sorsa Ha délután már be tudnak az újak is lépni, akkor valszeg ők is bétáznak végig -
#8659 Színnel válaszd el, ki aktív és tesz valamit hozzá a játékhoz és ki nem, de van CD-key a birtokában :) -
#8658 lassan ki is vehetném sztem a CBT logót, mert mindenki kapott már -.- semmi értelme :D -
#8657 Sziasztok nemrég kaptam keyt a betára már lennt is van a játék esetleg ha lenne majd kedve valakinek gurulhatnánk 1et nickem ugyanez szoval nem lesz annyira nehéz ;) -
#8656 Főleg reggel -
#8655 Nem baj, ez előfordulhat bármelyikőnkkel.. -
#8654 jah ... -
#8653 Sajnos sokan csak átsiklanak a dolgok felett, ahelyett hogy elolvasnák miről is van szó -
#8652 Te miről beszélsz?:D Az atari osztotta ki a kulcsokat a fileplanetnek lol. -
#8651 Figyelj nem magyarázkodom. Olvasd el és megérted a dolgokat.. -
#8650 Az IGN Fileplanet már ősidők óta szervez zárt béta teszteket (bár sokszok saját hasznukra, mert előfizetéshez kötik).
Amúgy ez - úgy néz ki - egyenlőre csak a szombat esti 4 órás szerver stress tesztre lesz jó! -
#8649 Én nem értem hogy minek kell ezt csinálnia valakinek.Boldog boldogtalan megszerzi és semmit nem fog csinálni az égvilágon.Ez egy TESZT lenne nem pedig poénkodás a haverokkal.Atari meg úgy is látni fogja hogy gyanúsan sokan vannak fent a szerveren pláne ha nem lett kiosztva annyi kulcs...
szvsz ez már mindennek a teteje,aki nem kapott bétát nyomhatná a warezzel offline nem pedig belebarmolni az online cuccosba is... -
#8648 Nyugalom... elmondtam neki privibe. -
#8646 Igen ingyen eredeti béta.
Csak regisztrálni kellet a fileplaneten és itt kaptam a TDU2-höz CD kulcsot.
Amit e-mail-en is elküldtek. Utána aktiváltam az ATARI-n. :)
És töltöm lefele a Játékot. -
#8644 OFF/Warez topik... -
#8643 Huh basszus, na most 1000 köszönet neked. Bármit kérsz meghálálom, csak ne legyen drága
Éjszakásból hazajövet ez most jól jött -
#8642 Nekem is jól indul a napom. Jövök majd én is! -
#8641 Navégre máris jól indul a napom:D -
carloelsa #8639 -
CsabaHUNDeath #8637 Sziasztok!
Elvileg d.u. volt teszt, de én nem tudtam játszani, pedig 14-től 15:30-ig többször is próbáltam, de csak a start game villogott, vagy valami ilyesmit írt ki, hogy a BETA verzióban nincs OFFLINE mód. Ez a két képernyő váltakozott, pedig még frissített is a játék. Hogyan tudnék játszani? Eddig öszz-vissz 1-szer sikerült belépni, de mire beállítgattam mindent, OFFLINE lett a game!
PLS HELP! THX: Cs. -
#8636 Ja, ja, főleg hogy ott már jobb a kocsi kezelhetősége és nem tapad annyira oda az aszfalthoz az autó és a fék sem tapad be hirtelen nagyon nagy sebességnél.
Szerintem lehetne hosszabbak az esőzések. -
#8635 Az esős út nekem kimondottan tetszett,nagyon jól megcsinálták... -
#8634 Az első kép odabasz! -
Stockbauer33 #8633 -
#8632 Mai képek a szigetről.
-
#8631 Nah, mai hibák lejelentve! Köszi a mai versenyeket!!! -
#8630 Nekem ami jobban tetszik az első részhez képest, hogy nem pattog az autó annyira az úton, sokkal simábban megy. Ja az út textúrája is eszméletlen lett, főleg az a kis bump rajta.
Ami viszont nem tetszik, az az ütközés ahogy pattog a kocsi. Meg mintha kicsit nagy lenne a gravitáció. Hirtelen visszaesik az autó. -
#8629 Bérmentve, de nem mindenki. Csak aki igényelt kulcsot, és kapott is. Ma én is gurultam Gaben-nel, csak neki nem volt 17 a neve után, szintén magyar. Meg b4rney-val, azt hiszem így irta. Legközelebb én is megnézem ezt az erdős részt. Nagyon klafán néz ki. -
#8628 Sztem még nincsen belerakva,mert annyi törés van hogy a lökhárító kb 1 centire lejjebbjön az egyiok oldalon és ennyi.lehet hogy később lesz benne de kitudja. -
#8627 Akkor a #8620-ben leírtak szerint rakjad be -
#8626 A béta verziót bárki bérmentve kipróbálhatja? -
#8625 Egyébként ez a végleges törésmodell?Vagy csak még nem rakták be?Mert a mafia 2 demojában is hasonló volt a rendes törésmodellek NÉLKÜL. -
#8624 Ám thx hogy szóltatok mert nem tudtam de attól függetlenül lesz még videó ha igény van rá... -
#8623 Hát mivel számotokra veszem fel hogy lássa az hogy miről beszélünk aki nem kapott kulcsot,hogy hiába megyek neki vminke nem törik a kocsi,alig kanyarodik,csúszik stb és ezek utána feltölti máshova az szarja sösze magát...