40335
  • gduck
    Egyszerű! Ugyanúgy ahogy a mi és a focused csoport meg van külömböztetve már most is.

UI: amúgy meg ne legyetek már ! Amikor igényeltétek a FILEPLANETEN a kulcsot, lóbetűkkel ki volt írva hogy szombat este lehet tesztelni!
  • [HUN]FaTaL
    -.- Azért elég beteg módon lett akkor kivitelezve a béta :D
  • Szabi1991
    nem, csak megtelt a kereskedés és nem nyitottak másikat.. -.-'
  • [HUN]FaTaL
    Jaaa, na ezt nem tudtam. Házi modderek készítik a játékot hogy slotokat cserélgetnek?:D
  • Szabi1991
    naja, csak a ferka került a helyére a szalonban.. :D
    az enyém sokáig piros volt

de tegnap átfestettem fehérre :D
  • modelcar
    Nekem szintén:(
    Vette

Am nekem se engedi a béta kulcsot, azt irja kevés a gépem, mondjuk érdekes, mert olyat állítottam be ami alapján mennie kéne...
  • [HUN]FaTaL
    A szalonban van, legalábbis úgy emlékszem.
  • SeanJRRussel
    A shelby honnan van?
  • holecsko10
    Ma készült képeim.

• arcsika01
    Vágom köszi.:) De hogy kell megnyerni?:)
  • gabesz752
    Most olvastam a BETA fórumon, hogy a következő patchben javítjanak a kormány beállíthatóságán. Remélem ez minél hamarabb lesz, mert így
    A damper effecteket ki lehet valahogy kapcsolni? Hiába van a profilerben levéve, menetközben csak rázná a kormányt. Nagyon idegelő hangja van.
  • [HUN]FaTaL
    Meg kell nyerned a kaszinóban.
  • drot
    Számomra ezért is élvezhetetlen a játék.
  • gabesz752
    Hogyan lehet beállítani a fékpedált, hogy az első 1cm-nél ne legyen rögtön padló? Elég idegesítő, hogy kanyar előtt kicsit fékeznék, erre megáll az autó.
  • Ztech
    gondolom elkülönítették a népeket 2csoportra nem hiszem hogy túl bonyolult lenne
  • arcsika01
    Sziasztok. Miért nem tudok menni az R8-al?:(:(:(:(
  • wollnerd #8689
    Ez érdekes...
    Nem tudom hogyan különbözeti a rendes kulcsokat a Fileplanetestől...
  • Ztech
    játékot leszedheted annyival előrébb vagy ha kapsz rendes key-t szerintem...
  • RYO21
    Akkor le se szedem! Megvárom hátha kapok rendes keyt az ataritól!
  • Ztech
    jelen állás szerint igen bár írták hogy talán a későbbiekben lesz megint stress test akkoris használható majd
  • RYO21
    Magyarul csak holnap este lehet majd játszani vele, aztán többet nem? Basszus addigra le se szedi!
  • gabesz752
    Szia. Tegnap én gurultam veled. Jó volt
  • Ztech
    ennyit a nem aktivált kulcsról
  • Stockbauer33 #8682
    Téged leszarlak nagyívben sűrűagyú.Neírjnekem többet kötekedő kis gyökérgyerek.

• Gibor
    Azt említettem már hogy szar a fizika?
  • Stockbauer33 #8680
    Köszi hogy ezt így leirtad .Remélem tenemirodle még +300x
  • Ztech
    de azért ha mégsem így történne félreteszel nekem 1et?:D
  • Gibor
    Talán mert aktiválni kell azokat a kulcsokat.... Nekem is ígyvolt, mikor aktiváltam utána 1 nappal tudtam felmenni, addig nem fogadta el. A fileplanet es kulcsok meg szombattól lesznek aktiválva
  • Ztech
    téves a fileplanetesek nemtudnak tesztelni csak holnap tudom mert van fileplanetes kulcsom és próbáltam+beta forumon is írták
  • [HUN]FaTaL
    Nincs fileplanetes meg nem fileplanetes kulcs, ugyanúgy az atari osztja őket. Ugyanakkor tudtok tesztelni amikor mi is. Egyébként most pl. teszt van :D
  • pxxl
    biztos poénból van kiírva nagy piros betűkkel
  • Ztech
    ha nem fileplanetes én kérek 1et ha lehet
  • Gibor
    Na most fedeztem fel, van 2 kulcsom ha kell valakinek.
  • ToMM23
    10.23. 22:00-02:00 ---> ekkor lesz állitólag. Nekem is nemrég mondta itt valaki. Vagyis szombat késő este-éjjel.. :S
  • janihunk
    Sziasztok fileplanetesek-nek mikor lesz teszt? Vagy miért nem enged belépni bétázni?
  • Gaben17
    Én is köszi :)
  • drot
    Nem sokat vesztesz....
  • SeanJRRussel
    bocs Gaben de eltűntél nekem meg lépnem kelett,azért köszi a gurulást
  • tcs007
    hááát akk nem sokra mek a béta kulcsal :S szombat este nem szokásom a gép elött ülni :S :D azért bizakodom h utána is használható lesz :D