40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#8706 Egyszerű! Ugyanúgy ahogy a mi és a focused csoport meg van külömböztetve már most is.
UI: amúgy meg ne legyetek már ! Amikor igényeltétek a FILEPLANETEN a kulcsot, lóbetűkkel ki volt írva hogy szombat este lehet tesztelni! -
#8705 -.- Azért elég beteg módon lett akkor kivitelezve a béta :D -
Szabi1991 #8704 nem, csak megtelt a kereskedés és nem nyitottak másikat.. -.-' -
#8703 Jaaa, na ezt nem tudtam. Házi modderek készítik a játékot hogy slotokat cserélgetnek?:D -
Szabi1991 #8702 naja, csak a ferka került a helyére a szalonban.. :D
az enyém sokáig piros volt
de tegnap átfestettem fehérre :D -
#8701 Nekem szintén:( -
#8700 Vette
Am nekem se engedi a béta kulcsot, azt irja kevés a gépem, mondjuk érdekes, mert olyat állítottam be ami alapján mennie kéne... -
#8699 A szalonban van, legalábbis úgy emlékszem. -
#8698 A shelby honnan van? -
#8697 Ma készült képeim.
-
arcsika01 #8696 Vágom köszi.:) De hogy kell megnyerni?:) -
#8695 Most olvastam a BETA fórumon, hogy a következő patchben javítjanak a kormány beállíthatóságán. Remélem ez minél hamarabb lesz, mert így
A damper effecteket ki lehet valahogy kapcsolni? Hiába van a profilerben levéve, menetközben csak rázná a kormányt. Nagyon idegelő hangja van. -
#8694 Meg kell nyerned a kaszinóban. -
#8693 Számomra ezért is élvezhetetlen a játék. -
#8692 Hogyan lehet beállítani a fékpedált, hogy az első 1cm-nél ne legyen rögtön padló? Elég idegesítő, hogy kanyar előtt kicsit fékeznék, erre megáll az autó. -
#8691 gondolom elkülönítették a népeket 2csoportra nem hiszem hogy túl bonyolult lenne -
arcsika01 #8690 Sziasztok. Miért nem tudok menni az R8-al?:(:(:(:( -
#8689 Ez érdekes...
Nem tudom hogyan különbözeti a rendes kulcsokat a Fileplanetestől... -
#8688 játékot leszedheted annyival előrébb vagy ha kapsz rendes key-t szerintem... -
RYO21 #8687 Akkor le se szedem! Megvárom hátha kapok rendes keyt az ataritól! -
#8686 jelen állás szerint igen bár írták hogy talán a későbbiekben lesz megint stress test akkoris használható majd -
RYO21 #8685 Magyarul csak holnap este lehet majd játszani vele, aztán többet nem? Basszus addigra le se szedi! -
#8684 Szia. Tegnap én gurultam veled. Jó volt -
#8683 ennyit a nem aktivált kulcsról -
Stockbauer33 #8682 Téged leszarlak nagyívben sűrűagyú.Neírjnekem többet kötekedő kis gyökérgyerek.
-
Gibor #8681 Azt említettem már hogy szar a fizika? -
Stockbauer33 #8680 Köszi hogy ezt így leirtad .Remélem tenemirodle még +300x -
#8679 de azért ha mégsem így történne félreteszel nekem 1et?:D -
Gibor #8678 Talán mert aktiválni kell azokat a kulcsokat.... Nekem is ígyvolt, mikor aktiváltam utána 1 nappal tudtam felmenni, addig nem fogadta el. A fileplanet es kulcsok meg szombattól lesznek aktiválva -
#8677 téves a fileplanetesek nemtudnak tesztelni csak holnap tudom mert van fileplanetes kulcsom és próbáltam+beta forumon is írták -
#8676 Nincs fileplanetes meg nem fileplanetes kulcs, ugyanúgy az atari osztja őket. Ugyanakkor tudtok tesztelni amikor mi is. Egyébként most pl. teszt van :D -
#8675 biztos poénból van kiírva nagy piros betűkkel -
#8674 ha nem fileplanetes én kérek 1et ha lehet -
Gibor #8673 Na most fedeztem fel, van 2 kulcsom ha kell valakinek. -
ToMM23 #8672 10.23. 22:00-02:00 ---> ekkor lesz állitólag. Nekem is nemrég mondta itt valaki. Vagyis szombat késő este-éjjel.. :S -
janihunk #8671 Sziasztok fileplanetesek-nek mikor lesz teszt? Vagy miért nem enged belépni bétázni? -
#8670 Én is köszi :) -
#8669 Nem sokat vesztesz.... -
#8668 bocs Gaben de eltűntél nekem meg lépnem kelett,azért köszi a gurulást -
#8667 hááát akk nem sokra mek a béta kulcsal :S szombat este nem szokásom a gép elött ülni :S :D azért bizakodom h utána is használható lesz :D