40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#8622 Nem az FBI jön, egyszerűen csak kiraknak a bétából... Csak jószándékból szóltam xD -
#8621 majd jól letiltanak bétáról xD -
Gibor #8620 Bekell tenni "nem listázott" kategóriába, és ha közülünk senki nem linkeli oda akkor nem lesz probléma. -
#8619 Jujj bazzeg akkor az FBI nehogy seggbe basszon oszt elvigyék a gépet. -
#8618 majd jól elrejtjük -
#8617 Vigyázz, a béta fórumon van egy topic, ahova bejelentik a Youtube vidiket!!! -
Gaben kollégával mentünk egy kicsit. -
#8615 Én is,eltűntél mapról nem tudtam hogy hol vagy a vidi is lassan fent lesz,nem volt időm vágni meg csicsázni...Annak jó lesz aki még nem játszott vele látja legalább hogy milyen meg hogyan viselekdik az autó. -
#8614 Köszi a gurulást -
#8613 -
#8612 Köszi, bár a harmadik csatolt képen épp elírtam egy szót. :D
Egyébként azt gyűlölöm, ahogy olvasgatom a bétafórumot, hogy csip-csup dolgokról elkezdenek témázni, jön a dev.ninja, és továbbítja a fejlesztőknek a sirámot. Mikor meg van egy értelmes javaslat, akkor semmi... Nem egy ilyet láttam már. :(
Talán majd a TDU3-ba teszik őket...!? -
#8611 Jó az angolod bro És iylen kell nyomatni a szarokat befelé h javítsák kifele. -
#8610 Utólagos engedelmeddel felhasználtam az egyik képedet egy bétafórumos bejegyzéshez -
#8609 Szerintem kész van rég, a kocsik is kész vannak csak nem rakják be a bétába. -
#8608 Szerintem meg nem akarják, hogy a béta kapcsán elérhető legyen a teljes játék és a kiadás előtt hónapokkal megjelenjen egy warez verzió. Ezért olyan "hiányos" a béta. -
#8607 Ott csak kémia lesz -
#8606 sztem nincsis még kész a sziget -
#8605 igen, ez még jó kérdés, de szerintem a fizika mindenhol szar lesz. -
#8604 Oahu-n is olyan szar lesz a fizika, mint Ibizán? -
Gibor #8603 Aham. -
#8602 tényleg? :O -
Gibor #8601 Lesz Ohau is a teljesben, de kifli már említette hogy ottis sajnos egy majd ő megemlíti dolog lesz. -
#8600 Nekem nagyon kicsi ez a sziget és nem is kellően változatos.
Oahu-t szeretnék!!! -
Gibor #8599 Észrevetted már hogy a kaszinóban a forgó R8 nak is szar a fizikája? -
#8598 átülve is szar a fizika? -
#8597 eddig hol jártál? -
#8596 "Nyílt" lesz a béta? Úgy látom a fileplanet előfizetők is bekapcsolódnak, ugyanis szombaton este 10-től "IGN Fileplanet Closed Beta Test" -
Szabi1991 #8595 na végre új kormány, így már teljesen élvezhető a játék :D
ami zavar:
- fék irreálisan erős
- ablaktörlő hiánya
- irányjelzőt jelezhetné belsőnézetben is, vagy legalább hang legyen
- kéne tompított lámpa, amit fellehetne manuálisan kapcsolni, vele együtt a kijelzők is világítsanak!
a játékot már így is tuti megveszem, de ez a pár egyszerű dolog ha javításra kerülne, sokkal élvezetesebb lenne :) -
#8594 Mai kiruccanásról pár kép.
Valami fenomenális az eső igaz van még benne pár hiba, de nagyon ott van fel dobja a hangulatot.
-
#8593 #8583 Valahogy kiestem az anyósülésből (fekete képernyő)
Ez komoly hogy át lehet ülni anyós ülésre ? de hogyan?
-
Akylleus #8592 hello.
vevo valaki egy kis kruzra? -
#8591 Megoldottam :D Végre 1 hét után. A combined pedált ki lehetett kapcsolni, most már jó. -
#8590 Új driver megoldotta, most viszont egy parancsnak nézi a gázt és a féket. Csodálatos. Csak az egyiket tudom pedállra állítani. Az agyam eldobom. -
#8589 Még mindig qrva nagy a holtjátékom. Másnál nincs ilyen, ez így játszhatatlan. Valami helpet pls. -
#8588 Hát a videók alapján sokkal szarabbnak tűnt
Kivel megyek egyet? -
#8587 nincs! -
#8586 Hát nem tudom, nem néztem! -
Szabi1991 #8585 ablaktörlő van már ? :D -
#8584 ja nekem is voltak vele gondjaim! -
#8583 Valahogy kiestem az anyósülésből (fekete képernyő)