Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
semmin.
türelem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Forrás: gamereactor.dk

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Csak ne legyen szögletes az út! 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
All hail the double x!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
1.VÁLASZ GOMB-ot használd már(!!!),ha különbözõ hozzászólásokra akarsz válaszolni,akkor azt is egy hsz.-ben teszed meg!(A hsz. számát beíród és utána a mondani valódat.)
2.Tudod,hogy mik azok az írásjelek?Ha igen,akkor HASZNÁLJAD MÁR.
3.Hidd el,nekünk is szoktak gondolataink lenni,de ez nem jelenti azt,hogy le is írom.Sõt...
4.Azért írkálsz mert unatkozol?Akkor ajánlom a gyaloglást valami erdõben, bringázást, barátokkal lógást és az egyéb olyan házon belûli és kívûli dolgokat ami nem untat.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
1. Önmagában Ibiza túl kevés.
2. Önmagában már Oahu az TDU 1 miatt unalmas, az ok hogy feltuningolják (?) a szigetet, de már ismered minden pontját. (Az újítások miatt elsõ pillantásra hú de jó, viszont 2 hetet se adnák a gamenek. Nem 100 %, csak megérzés.)
3. Miért lenne jó neked az, ha csak az egyik szigeten tudnál játszani ? Nem értem.
2. tanulj meg képet linkleni 😄
3. 'válasz erre' gomb még mindig nincs meg...
All hail the double x!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
XD na jó csak vicceltem
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Az lenne a legjobb ha egy bejátszással megoldanák hogy felpakolnak egy repülõre, majd egy kis bejátszás hogy elszál a repülõ, a többit találjátok ki. 😊
Ibiza pedig a változatosság miatt kell 😄
Ha jól olvastam ki a #25 -ös hszbõl, mégis maradna Oahu, ami mellé jönne Ibiza ?
Hehe <#idiota>#idiota>
Még 1x nem fogok DD-vel venni semmit, az biztos.
ACER Aspire 5738ZG
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.