40335
  • hajosi23
    Nekem se jó! Mi a gránát van?XD
  • carloelsa
    warez topity nem gyó nálam, fileplanetről gyöttem, elindítom a gamet, de offlinet ír xD a kulcsot aktiváltam tdu2-n. :/
  • gduck
    Persze.

UI: mindenki eltűnt a friendlistemből
  • Szabi1991
    időő van :D
  • [HUN]FaTaL
    Mondom, vedd le HIGHra az environmental qualityt, vagy még lejjebb. Látványban alig van különbség, de nekem az zabálta az fps-t.
  • RYO21
    Mivel nem sikerült leszedni a játékot, ezért valszeg nemfogok ma bírni betával játszani. Remélem a fileplanetesek minnél előbb bírni fognak játszani a betával!
  • Dobzse
    Kösz!
    A 4 mag mellett azért kíváncsi lennék a CPU használatra. Este még próbálok finomítani, de gyanús hogy optimalizációs hiba. Kérdéses, hogy milyen lesz ma, mert stressz teszt lesz.
    Az ajánlott konfigra 2*2,2 Ghz-t adtak meg ahhoz képest a 2*3,5 Ghz is kevés?? A WIN7 alatt már a Play gombra is akadozva megy rá az egér. Ott nagyon darabos (igaz itt 1240*1024 felbontás alatt kell használnom, mert nem ismeri a CRT natív, felbontását). XP alatt azért játszható, a földutakon egész jó.
    Lehet ütközik valamivel, korábban volt már ilyen gondom a YouTube HD-k is akadtak, a CPU 80-90%-on ment. Többszöri próbálkozásra jöttem rá, hogy a ZoneAlarm okozta a hibát, ha kikapcsoltam 15% alá eset a Full HD esetén is a CPU terhelés és teljesen sima lett.
    Ennél is le kell tiltani, mert hiába engedélyeztem akkor is panaszkodik és nem kapcsolódik a szerverhez, még a NOD tűzfalát is tiltani kell. Ez nem túl szerencsés, remélem javítják. Így kicsit biztonsági kockázat használni.

• [HUN]FaTaL
    Nem figyeltem, de maxon nekem is akad. Az environmental qualityt vedd le highra és jó lesz sztem.
  • Dobzse
    Hali!

A proci terheléssel kapcsoltban kérdezem, másnál is magas a CPU terhelés, vagy konfig függő.
    E7400 (2.8 Gh) ATI 5770 (1152*864, driver10.9) médium beállítások esetén is akadozik. Ugyan ezen a gépen XP és WIN 7 alatt is. A CPU 100%-on. Húzva 3.5 Gh frekin egyik mag 100% másik 95-95%-on fut. A CPU már a bejelentkező képernyőnél is ugyan ilyen terheléssel megy.
  • RYO21
    Újraregisztráltam, de most ilyen i7-es konfiggal. :D
  • USAMEN POWER
    Duck, te is szoktad reportolni a bugokat nem ?
  • modelcar
    Én is jelentkeztem még a legelején, és én se adtam meg a konfigom. :S
  • gduck
    Nem tudom milyen VGA-d van, de nagyrészt az ajánlott konfig alatti bétatesztelőket látok a hivatalos fórumban...
  • RYO21
    Kezdek azon gondolkozni, hogy lehet, hogy azért nem kaptam keyt az ataritól, mert azt hiszik, hogy nem elég erős a gépem, és úgyemlékszem, hogy meg kellett adni a gép konfigját, Pedig a tört beta ment highon!
  • gduck
    Egy ház van, max 6 autód lehet! Pénz meg több is mint kellene!
  • wollnerd #8731
    Ja értem! Köszi és bocsi! :S
    Ui. Ha abban az időben se enged fel, akkor
    Kérdés: Legelején hány autónk van és mennyi pénzünk van?
  • [HUN]FaTaL
    De igen, egyszerre lesz.
  • wollnerd #8729
    Ha tényleg 22-02 óráig a teszt akkor bocsi!
    Csak nekem ez a időpont szokatlan lesz...
  • wollnerd #8728
    Igen. de ez a dátum tudtommal nem a fileplaneteseké.
  • [HUN]FaTaL
    Tudsz olvasni? Tudod van ott két sor pirossal a textarea felett, ahova gépelsz...
  • wollnerd #8726
    Pontosabban: Servers uptate in progres. Please come back later.
  • marcihusi
    Nem igazán!
    Helyi idő szerint 22-02 -ig lesz!
  • wollnerd #8724
    Elmúlt 12 óra, és engem nem enged fel a szerverre!!
    A launcher azt mondja van szerver és rendben van az internetkapcsolatom!
    Belépek a játékba, azt mondja nincs elérhető szerver!!!
    Mi a fene??!! Aktiváltam a kulcsot is!
    12 óra-16 óra a magyarországi idő szerint van?
    Miért nem sikerül???
  • bertino
  • [HUN]FaTaL
    Mondom itt nem lehet...
  • wollnerd #8721
    De hát az 1 szerverében vannak kapcsokkal leírt nicknevű játékosok!
    Kizárt hogy nem lehet!
  • wollnerd #8720
    Jaaa... Bocsi!
  • bertino
    []
  • wollnerd #8718
    Kapcsok?
    Nem értem.
  • [HUN]FaTaL
    Sehogy, nem lehet.
  • gduck
    Igen
  • Norbi1990
    Ma csak este 10től lesz nyitva a szerver?
  • gduck
    Kapcsok nélkül
  • arcsika01
    Ment Vissza.
  • laca133
    ment a privi
  • wollnerd #8711
    Az e-mailed megnézted?
    A levélben van a link: Validate your key:(link), azon belül aktiválod a kulcsot, bejelentkezel a Atari-s accountoddal és az aktiválás sikerül.
  • arcsika01
    mm hogy hibás :/

szorri a 2 hsz-ért
  • arcsika01
    Hogy kell a fileplanetes cd-keyt aktiválni? Mert nekem a honlapon valamit ír...
  • wollnerd #8708
    Sziasztok!
    Már nekem is megvan a FILEPLANET-es kulcsom.
    Tegnap készítettem a profilnevet, (tudom, nem volt szeró, de azért csináltam.) de nem tudtam [HUN] szót beírni a nicknevem mögé Pl. Wollnerd[HUN], mert érvénytelen volt neki a nicknév!
    Nektek hogy sikerült???
    (A jelenlegi nicknevem az aláírásomban látható...)
  • USAMEN POWER
    Pixxel szedd le a beta ikont a fejlécemből thx.bye