40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
hajosi23 #8746 Nekem se jó! Mi a gránát van?XD -
carloelsa #8745 warez topity nem gyó nálam, fileplanetről gyöttem, elindítom a gamet, de offlinet ír xD a kulcsot aktiváltam tdu2-n. :/ -
#8744 Persze.
UI: mindenki eltűnt a friendlistemből -
Szabi1991 #8743 időő van :D -
#8742 Mondom, vedd le HIGHra az environmental qualityt, vagy még lejjebb. Látványban alig van különbség, de nekem az zabálta az fps-t. -
RYO21 #8741 Mivel nem sikerült leszedni a játékot, ezért valszeg nemfogok ma bírni betával játszani. Remélem a fileplanetesek minnél előbb bírni fognak játszani a betával! -
Dobzse #8740 Kösz!
A 4 mag mellett azért kíváncsi lennék a CPU használatra. Este még próbálok finomítani, de gyanús hogy optimalizációs hiba. Kérdéses, hogy milyen lesz ma, mert stressz teszt lesz.
Az ajánlott konfigra 2*2,2 Ghz-t adtak meg ahhoz képest a 2*3,5 Ghz is kevés?? A WIN7 alatt már a Play gombra is akadozva megy rá az egér. Ott nagyon darabos (igaz itt 1240*1024 felbontás alatt kell használnom, mert nem ismeri a CRT natív, felbontását). XP alatt azért játszható, a földutakon egész jó.
Lehet ütközik valamivel, korábban volt már ilyen gondom a YouTube HD-k is akadtak, a CPU 80-90%-on ment. Többszöri próbálkozásra jöttem rá, hogy a ZoneAlarm okozta a hibát, ha kikapcsoltam 15% alá eset a Full HD esetén is a CPU terhelés és teljesen sima lett.
Ennél is le kell tiltani, mert hiába engedélyeztem akkor is panaszkodik és nem kapcsolódik a szerverhez, még a NOD tűzfalát is tiltani kell. Ez nem túl szerencsés, remélem javítják. Így kicsit biztonsági kockázat használni.
-
#8739 Nem figyeltem, de maxon nekem is akad. Az environmental qualityt vedd le highra és jó lesz sztem. -
Dobzse #8738 Hali!
A proci terheléssel kapcsoltban kérdezem, másnál is magas a CPU terhelés, vagy konfig függő.
E7400 (2.8 Gh) ATI 5770 (1152*864, driver10.9) médium beállítások esetén is akadozik. Ugyan ezen a gépen XP és WIN 7 alatt is. A CPU 100%-on. Húzva 3.5 Gh frekin egyik mag 100% másik 95-95%-on fut. A CPU már a bejelentkező képernyőnél is ugyan ilyen terheléssel megy.
-
RYO21 #8737 Újraregisztráltam, de most ilyen i7-es konfiggal. :D -
USAMEN POWER #8736 Duck, te is szoktad reportolni a bugokat nem ? -
#8735 Én is jelentkeztem még a legelején, és én se adtam meg a konfigom. :S -
#8734 Nem tudom milyen VGA-d van, de nagyrészt az ajánlott konfig alatti bétatesztelőket látok a hivatalos fórumban... -
RYO21 #8733 Kezdek azon gondolkozni, hogy lehet, hogy azért nem kaptam keyt az ataritól, mert azt hiszik, hogy nem elég erős a gépem, és úgyemlékszem, hogy meg kellett adni a gép konfigját, Pedig a tört beta ment highon! -
#8732 Egy ház van, max 6 autód lehet! Pénz meg több is mint kellene! -
#8731 Ja értem! Köszi és bocsi! :S
Ui. Ha abban az időben se enged fel, akkor
Kérdés: Legelején hány autónk van és mennyi pénzünk van? -
#8730 De igen, egyszerre lesz. -
#8729 Ha tényleg 22-02 óráig a teszt akkor bocsi!
Csak nekem ez a időpont szokatlan lesz... -
#8728 Igen. de ez a dátum tudtommal nem a fileplaneteseké. -
#8727 Tudsz olvasni? Tudod van ott két sor pirossal a textarea felett, ahova gépelsz... -
#8726 Pontosabban: Servers uptate in progres. Please come back later. -
#8725 Nem igazán!
Helyi idő szerint 22-02 -ig lesz! -
#8724 Elmúlt 12 óra, és engem nem enged fel a szerverre!!
A launcher azt mondja van szerver és rendben van az internetkapcsolatom!
Belépek a játékba, azt mondja nincs elérhető szerver!!!
Mi a fene??!! Aktiváltam a kulcsot is!
12 óra-16 óra a magyarországi idő szerint van?
Miért nem sikerül??? -
#8723 -
#8722 Mondom itt nem lehet... -
#8721 De hát az 1 szerverében vannak kapcsokkal leírt nicknevű játékosok!
Kizárt hogy nem lehet! -
#8720 Jaaa... Bocsi! -
#8719 [] -
#8718 Kapcsok?
Nem értem. -
#8717 Sehogy, nem lehet. -
#8716 Igen -
#8715 Ma csak este 10től lesz nyitva a szerver? -
#8714 Kapcsok nélkül -
arcsika01 #8713 Ment Vissza. -
#8712 ment a privi -
#8711 Az e-mailed megnézted?
A levélben van a link: Validate your key:(link), azon belül aktiválod a kulcsot, bejelentkezel a Atari-s accountoddal és az aktiválás sikerül. -
arcsika01 #8710 mm hogy hibás :/
szorri a 2 hsz-ért -
arcsika01 #8709 Hogy kell a fileplanetes cd-keyt aktiválni? Mert nekem a honlapon valamit ír... -
#8708 Sziasztok!
Már nekem is megvan a FILEPLANET-es kulcsom.
Tegnap készítettem a profilnevet, (tudom, nem volt szeró, de azért csináltam.) de nem tudtam [HUN] szót beírni a nicknevem mögé Pl. Wollnerd[HUN], mert érvénytelen volt neki a nicknév!
Nektek hogy sikerült???
(A jelenlegi nicknevem az aláírásomban látható...) -
USAMEN POWER #8707 Pixxel szedd le a beta ikont a fejlécemből thx.bye