Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy szerintetek nem lenne jópofa egy-két chopper?? 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Aztán online versenyeken a csalók, az északi világítótoronynál az "ugrálók", a kávézókban a csalók... Mind-mind élvezhetetlenné tették az online versenyeket. (Szerencsére azért volt pár egész jó krúzolás)
Ezért áll ma is 96%-on (azt hiszem, rég játszottam) a játék; az online versenyeket hanyagoltam...
Sose értettem, miért nem lehet az ilyeneket bannolni? Elõbb pár órára, pár napra, egy hétre, majd hónapra, aztán végleg? Serial alapján. Ha 8-10 ropis serialt eljátszotta, a következõvel már csak óvatosabb lesz....
http://www.freetvmaci.info/
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
#769: Én is regeltem, habár a @ -ot elõhozni nehézkes volt, de sikerült. Visszaigazolás még nincs, de gondolom majd lesz. 😊
Már várom,hogy eltûnjön a sok 12éves és megint tudjak péntek-szombat este 21h-tól 24h-ig krúzt szervezni hegyes úton😛
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
http://goo.gl/gd6Zi5
Az Eden Games igyekszik, majd bevonni a játékosokat a fejlesztésbe, vagyis beleszólás engednek a játék további munkálataiba, pl. a letölthetõ tartalmakba és még sok más dologba. A nagyobb autós klubok, vagyis akiknek sok pénze és tagja lesz, exkluzív autókat kapnak majd közvetlenül az Eden Gamestõl.
Forrás: TDU-Cental
Áprilisban újabb finn magazin közöl majd új infókat. (gondolom képeket is 😄 )
Forrás: TDU-Central
jó kis vrally-s játékgépet akarok hawaii-i klubházból 😄
Szerintem mihelyst lehet, én is elõrendelem.
Honda - The Power of Dreams
#769: én se kaptam semmit 😞
All hail the double x!
A régi banda megveszi aztán majd nyomjuk a régi fasza krúzokat. 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Kimi - The King of Spa
Eddig jól hangzik. Amint lehet elõrendelek.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
De ne legyen igazam...
Ha ez azt jelenti amire gondolok,akkor nagyon jó lesz😛
mikor lehet már elõrendelni azt mondják meg 😄
All hail the double x!
- Az újság szerint az általa kipróbált verzió szinte már kész állapotban volt.
-Eden jelenleg is dolgozik új játék-módokon online részeken és néhány titkos extra funkción.
- TDU2-ben 4 eltérõ versenymód lesz.
- A játék 4 eltérõ kategória szerint játszható végig.
- A megvett apartmant\házat, még tovább alakíthatjuk ("tuningolhatjuk" 😄".
- Vehetünk ruhákat.
- Vehetünk autó alkatrészeket. (nem részletezik)
- Rengeteg felfedezésre váró titok van elrejtve az egész szigeten.
- Tovább fejlesztett lobby, mely megengedi hogy megtekintsük ellenfelünk jármûvét és beállításait.
Forrás: TDU-Central
de az annyira bejött nekem is, hogy 3x legalább végigtoltam így.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Celeron 2ghz , 512 mb ram , nvidea 9600 xt 128 mb . Akkor még törttel próbálkoztam, de akadt minimumon.
Aztán a lentebb látható configgal van 70-80 fps maxon.
Majd utána Q8200 3.24GHz,4GB RAM,GTX260OC és 60-90FPS-em volt maxon(2048x1152)
http://www.youtube.com/user/kilipeti
P4 3GHz, 1GB ram, radeon 9800-el kezdtem.
Most E4500, 2GB, 8600GT-n hdr-el 1280-on fut, 2xAA és low részletesség mellett..
Ha nem optimalizálják jobban a TDU2-t akkor bizony édeskevés lesza 8600GT.. Ami elég bajos, mert nincs kedvem szaggatva játszani, vagyéppen 800 minimumra levenni a grafikát, pedig minden vágyam egy TDU2 volt eddig is.
Amikor megvettem a G25-öt elsõ dolgom volt hogy TDU-n teszteljem és hát, csodálatos volt 😊
http://www.youtube.com/user/kilipeti
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De azért remélem nem kell majd gépet cserélnem :S
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB