Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Tik mivel nyomtátok? Egy sima boxos joyyal lehet majd krúzolni veletek? Elõzõt nem vettem meg, mert csicska volt még kicsit (szögletes út), de erre benevezek szerintem :o)

Amúgy szerintetek nem lenne jópofa egy-két chopper?? 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

[HUN]FaTaL
Azért a beépített online rádió sokkal értelmesebb lenne, játékon belül lehetne kapcsolgatni nem kéne állandóan alt+tabolni meg külön programmal baszakodni. A voice az más, mivel belépsz játék elõtt és utána nem nagyon kell hozzányúlni.

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
ez is olyan mint a beépített onlány rádió ötlete. van rá normális alternatíva...

All hail the double x!

mint ötlet jó.. de természetesen azt se úgy használják ahogy kéne.. :/

pxxl
hát alap sztem 😄 eleve idiótaság.

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Én a voicet úgy, ahogy volt letiltottam.

Misi az ezredes
Én még azt sem kedveltem, hogy rengeteg kis*** hangszórón üvöltve nyomta és be volt nyomva a mikrofon neki a játékban. És miközben dumáltam egyszer csak BUMM berobban az õ hangja és csak beszél beszél vezet és megint beszél. És mire lenémítottam volna eltûnt majd visszajött...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Dante73
TDU-ban egyetlen dolog volt, ami mindig is zavart; a szerverek "támogatása". Azaz, ha 5-6-an "krúzoltunk" mindig bedobott egy ruszkit, akinek az volt a szórakozás, hogy minket csesztessen. -Remélem, lesznek zárt szobák a 2-ben, jelszóval levédve. (Mert ez az egyszerre zárunk egymásra nem igazán mûködött, mindig kiesett legalább 1 ember)
Aztán online versenyeken a csalók, az északi világítótoronynál az "ugrálók", a kávézókban a csalók... Mind-mind élvezhetetlenné tették az online versenyeket. (Szerencsére azért volt pár egész jó krúzolás)
Ezért áll ma is 96%-on (azt hiszem, rég játszottam) a játék; az online versenyeket hanyagoltam...
Sose értettem, miért nem lehet az ilyeneket bannolni? Elõbb pár órára, pár napra, egy hétre, majd hónapra, aztán végleg? Serial alapján. Ha 8-10 ropis serialt eljátszotta, a következõvel már csak óvatosabb lesz....

http://www.freetvmaci.info/

pxxl

All hail the double x!

Penge88
Én nekem meg az iskola fogja állni 😊))

Thank God, I\'m a Lada owner!

pxxl
de legalább van egy magyar is "csalovagyok" névvel -.-

All hail the double x!

Misi az ezredes
A referencia idõ hasra ütéssel lett megadva. Szerintem.. De ha szabályosan kormánnyal többször is végig menne egy ember akkor jobb lenne..

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

gduck
10-20mp kevés. Pl. az egyik hegyi pályán 2:50 az idõm, a referencia 3:35. Ezzel az idõvel benne voltam az elsõ 30-ban! Hétvégén néztem 620. vagyok <#gun>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Bár egyszerûbb egy anticheat amivel ha hirtelen ugrik a sebesség bannol, vagy lefagy a timer...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Misi az ezredes
Jaja, kéne egy alsó határ amelyet egyik tesztelõ futott és annál maximum 10-20 mp-vel lehetnél gyorsabb ha gyorsabb lennél küldene egy jelzést a központnak és ellenõriznék, egy ilyenkor internetre mentett visszajátszásból, hogy csal vagy nem..

Pedig jó lett volna ha megcsinálják, mondjuk csinálnának olyat hogy ha x mp nél kevesebb automatán lebannolja a cd kulcsot. Vagy legalább átnézhetnék és kiszedhetnék a sok nem oda illõt

gduck
Remélem itt már azért egy szimpla szerver szkript fog futni, ami legalább az 1mp-s idõket és a nem oda tartozó kategóriájú verdákat kiszedi a toplistákból. Engem nagyon zavar a TDU-ban, hogy ezt a programozástechnikailag egyszerû dolgot nem csinálták meg.

Na látom nem csak az NFS World topikban vannak jó hírek ! 😄 (Elõrendelés az alap mûvelet lesz nálam is ! xD)

#769: Én is regeltem, habár a @ -ot elõhozni nehézkes volt, de sikerült. Visszaigazolás még nincs, de gondolom majd lesz. 😊

Én meg fizukor megveszem...

de a mostani gépemen se fog 800x600 minimumba jól menni.. :/

milk4
Ott a karácsony😉 Én is arra fogom "kérni".

Már várom,hogy eltûnjön a sok 12éves és megint tudjak péntek-szombat este 21h-tól 24h-ig krúzt szervezni hegyes úton😛

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

[HUN]FaTaL
Attól félek nem lesz pénzem rá mikor megjelenik 😞 Na mindegy, várok majd. 😊)

milk4
Akkor majd kéne egy sg klubbot csinálni,úgyis gyorsan megtelne😛

Az írásomhoz egy kis kiegészítést fûznék, aminek a forrása a még a finn GameReactor volt:

Az Eden Games igyekszik, majd bevonni a játékosokat a fejlesztésbe, vagyis beleszólás engednek a játék további munkálataiba, pl. a letölthetõ tartalmakba és még sok más dologba. A nagyobb autós klubok, vagyis akiknek sok pénze és tagja lesz, exkluzív autókat kapnak majd közvetlenül az Eden Gamestõl.
Forrás: TDU-Cental

Áprilisban újabb finn magazin közöl majd új infókat. (gondolom képeket is 😄 )
Forrás: TDU-Central
Elég ígéretesnek tûnik, szerintem itt fog elõjönni az ami még életembe nem volt, hogy elõrendelem. Az elsõ részel mai napig játszom, bár a régi bandát hiányolom, már neveket se tudok nagyon de pl Szabinak tudom hogy még nem volt eredetibe akkor meg, és elég gyenge fps volt még neki akkor 😄

pimp my home <#idiota><#eljen>

jó kis vrally-s játékgépet akarok hawaii-i klubházból 😄

AlieN911
Semmi itt se, pedig 2 maillal reggeltem xD
Szerintem mihelyst lehet, én is elõrendelem.

Honda - The Power of Dreams

pxxl
remélem én is hogy hamar összejön újra a megszokott banda 😊

#769: én se kaptam semmit 😞

All hail the double x!

Falkon
Remélem az elején nem lesznek kis vérpistikék.
A régi banda megveszi aztán majd nyomjuk a régi fasza krúzokat. 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

rototti
Reg-eltem a tdu2.com-ra, a hírekért, de még visszaigazoló emailt sem kaptam nem hogy infókat... xD Nálatok sincs semmi?

Kimi - The King of Spa

Falkon
De az autókról miért nem ír senki?

Eddig jól hangzik. Amint lehet elõrendelek.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

AlieN911
Szerintem ne gondolj valami nagyra 😄 Lesz egy csúszka, amit állíthatsz, hogy gyorsulás vagy inkább végsebesség legyen.. mint a NFSU2 be 😄D
De ne legyen igazam...

milk4
Tovább fejlesztett lobby, mely megengedi hogy megtekintsük ellenfelünk jármûvét és beállításait.

Ha ez azt jelenti amire gondolok,akkor nagyon jó lesz😛

pxxl
csk az idegeinket húzzák már nagyon 😄
mikor lehet már elõrendelni azt mondják meg 😄

All hail the double x!

A finn után itt a norvég GameReactor magazin TDU2-es cikkébõl néhány infó:

- Az újság szerint az általa kipróbált verzió szinte már kész állapotban volt.
-Eden jelenleg is dolgozik új játék-módokon online részeken és néhány titkos extra funkción.
- TDU2-ben 4 eltérõ versenymód lesz.
- A játék 4 eltérõ kategória szerint játszható végig.
- A megvett apartmant\házat, még tovább alakíthatjuk ("tuningolhatjuk" 😄".
- Vehetünk ruhákat.
- Vehetünk autó alkatrészeket. (nem részletezik)
- Rengeteg felfedezésre váró titok van elrejtve az egész szigeten.
- Tovább fejlesztett lobby, mely megengedi hogy megtekintsük ellenfelünk jármûvét és beállításait.

Forrás: TDU-Central
Misi az ezredes
én FULL grafon 1600x1200-as felbontásban nyomom a TDU-t. Nem szaggat semennyire, csak néha a füstben le megy az FPS (40-50)-re

bertino
hát azt még én is integrált vga-val alaplapon 8 egész mb ram mellett toltam 800*600 abszolut minimum grafon olyan 10-helyenként 17 fps-el.

de az annyira bejött nekem is, hogy 3x legalább végigtoltam így.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Falkon
UUUUU én amivel kezdetem....
Celeron 2ghz , 512 mb ram , nvidea 9600 xt 128 mb . Akkor még törttel próbálkoztam, de akadt minimumon.

Aztán a lentebb látható configgal van 70-80 fps maxon.

milk4
Én P4 3,12Ghz,1,5GB RAM,x850-el kezdtem majd 3650-re váltottam(kb +1-2FPS-t kaptam...),minden maxon volt(1280x1024) kivéve a HDR mert az csúnya volt a monitoromon.Úgy volt 36-60FPS-em.
Majd utána Q8200 3.24GHz,4GB RAM,GTX260OC és 60-90FPS-em volt maxon(2048x1152)

Danus16
jah és a 8-18-at úgy vegyétek, hogy 640x480 fullminimum minden, elsõ lökhárító nézet.

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Danus16
én 8-18-al 😊
P4 3GHz, 1GB ram, radeon 9800-el kezdtem.
Most E4500, 2GB, 8600GT-n hdr-el 1280-on fut, 2xAA és low részletesség mellett..

Ha nem optimalizálják jobban a TDU2-t akkor bizony édeskevés lesza 8600GT.. Ami elég bajos, mert nincs kedvem szaggatva játszani, vagyéppen 800 minimumra levenni a grafikát, pedig minden vágyam egy TDU2 volt eddig is.
Amikor megvettem a G25-öt elsõ dolgom volt hogy TDU-n teszteljem és hát, csodálatos volt 😊

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Nekem csak a 8600 GT-t kell lecserélnem, meg egy új processzór se árt, most egy Intel Dual Core van. 2 Gb ddr2 ram meg szerintem elég a legtöbb játékhoz, ehhez is elég lesz. Habár az 1 -et faszán tudom tolni full graffon, HDR -el, 1024x768 -ban, meg a legtöbb játékot full graffon... NFS Betaban, 40 fps-el vettem fel videót frapsal (full graffon), futott olykor 90 fps -el is a game.

Régen még egy AMD 3000+, 768MB RAM, AGP-s X800Pro val kezdtem a TDUt. 1024x768-on a HDR-t kivéve mindent maxra állítottam én futott szépen. Egyedül akkor volt baj, ha 4-nél több online játékos volt hozzám közel. Na olyankor nekem is csak a 4fps el ment. 😄
SötétBarom
Nekem volt egy spanom anno, akit a GTA3 annyira lenyûgözött, hogy képes volt órákon át tolni úgy saccra 2-3 FPS-el 😄DD TNT2 POWA!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

AlieN911
Az kemény xD 4 FPS.. hogy bírtad vazeee
De azért remélem nem kell majd gépet cserélnem :S

bétát 4fpsel toltam.. xDD

gduck
Nekem egy AGP-s 7800GS volt (ez egy spéci kártya, a neve ellenére 7900GT chip volt benne), azzal már egész jól elment <#wave>

AlieN911
Én a TDU1 et egy AMD 2,5 batron + 2G 400as ram + 6600GT kezdtem,800x600 minden off, motorháztetõ nézetbõl ment 15-35 FPSel.. :S ami akkor jó volt, mert élveztem.. most már sajna játszhatatlannak érzem :S

bertino
nem térül meg a ráfordított idõ.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jofer
Nekem a régi gépemen - celeron 2,2; 1 giga ram; 6600Gt - kompromisszumokkal ugyan, de elfutott. Aki ennél gyengébb géppel akar TDU2-t játszani, háááát...

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB