Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Oké, nekem meg inkább ez kéne:

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Ez egy jó kérdés. Sajnos nem tudok biztos választ adni. De a producer azt mondta, hogy "boltok, klubokban... egy idõben 32-en lehetünk". Ha ez igaz és a TDU Centralos fordítás helyes, akkor szerintem 32 játékos biztosan lehet egy klubon belül.
gduck
Hány tag lehet egy klubban? 8 vagy 32?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Máté94
Nincs kép.
Majd a modderek megoldják a problémát nyugi.

annál jobb.. többet mehetek majd vele én 😉

úgy látom a füst effekt nem változott 😄

MikX
Oké, oké, hogy a Gumpert ilyen, de nem értem mért... nagyon ronda egy kocsi, semmi jellege, belseje meg még siralmasabb... ok, hogy féligmeddíg versenyautó, meghogy nem rendelkeznek akkora tapasztalattal, de egy Ferrari a versenyautós puritanizmust mindíg jól keverte a stílussal, pl F40, F50, Enzo...
Ellenben ez egy Audi, legalábbis a motorja, meg a belsejében a kapcsolók, miegymás...
Na mind1, csak azt akartam, hogy van 1000 másik autó, amit szívesebben látnék, ezért nem fog fájni a szívem, hogy vezethessem esetlegesen a játékban 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

A múltkori elõzeteshez a TDU-Centralon kitettek egy másik képet is:

Részemrõl csak a Saleen S7 ne legyen ilyen, és meg van oldva a problémám.

Pedig lesz ilyesmi. Ilyen lesz az új McLaren és a Gumpert is amit csak klub vehet meg. Egy idõben csak egy klub kocsija lehet egy klubnak amit csak egy tag használhat egy idõben. Azért ez elég limites szerintem.

PL. Én McLaren fan vagyok, de szerintem a többség inkább szuper gyors kocsit akar majd vagyis Gumpert. Én szívesen használnám egy héten többet is a McLarent, viszont ha másik tag elviszi akkor nem tehetem vagy fordítva. Kíváncsi leszek ebbõl lesz-e marakodás. :S
Legyenek LIMITÁLT autók. ---> Mérges lennék ha lenne ilyen, amúgy egy - két dolog még erõs túlzás.

MikX
Egyetértek, ez egy igen jól megírt lista 😄
Hát a pattogós utak... sztem ez nemlesz, új fizika lesz, de jólenne jah, ha pl autópályán nem ugratnék minden 10m-en, mint az 1-ben... 😛

Fehercsoki
Nagyjából bejött.Mondjuk szerintem elég megjósolható volt az 1 után hogy mi lesz a 2ben.

Dante73
2 éve ezt írtam a TDU topicba...

TDU2 kívánságlista

Alapvetõen csak finomítanék a dolgon.
Idõjárás-változás; Legyen esõ, vihar, stb a játékban, ablaktörlõ mûködjön, és MINDENKINÉL Ugyanolyan idõjárás legyen, mondjuk 30-40 különféle.
Napszakváltozás; 1 órás nappalok, 10-15 perces éjszakák. Szintén szerver szabályozza, egységesen.
Koszolódó autók. 30-40 fokozatban koszolódjanak a verdák, zónákra osztva. 4-5 zóna oldalanként, 7-8 koszolódási szint, zónánként mérve.
Tankolás. Fogyjon a benzin! Minden verdában másképp, minél életszerûbben.
Vizuális tuning. Újabb verdákhoz spoiler készletek, ablakszínezés, ne adj'Isten neon. NEM kötelezõ módon. (lásd NFS mint ellenpélda) Többféle, szabadon választható felni.
Motortuning a chiptuningtól, egészen az új, sokkal nagyobb motorig. Viszont ez ne csak pénzbe, idõbe is teljen! (mondjuk), leadod tuningra, és egy rövid anim-al, a kiválasztott házadhoz visz egy taxi, ahol átszállhatsz saját kocsiba. Értesítés után, pedig hívni kelljen a taxit, akármelyik házadból.
Normális, nem pattogós utak.
Mûködõ belsõ digitális mûszerek.
Minimális grafikai javítás. -Kicsit szebb árnyékok, mondjuk dx10-es szinten, de ne legyen kötelezõ a dx10!
Legyenek LIMITÁLT autók. Mondjuk 1-1 típusból 1000db összesen. Vásárlásuknál be KELL álltani egy összeget, és ha a tulaj 1 hétig nem használja, automatikusan a TRADE-re kerül. (használat; hetente x kilóméter megtétele.)

Gondoltam, megosztom ismét Veletek...

http://www.freetvmaci.info/

Fehercsoki
<#eljen>

Akko mán lehessen állatot is tartani a házunk kertjében. Pl. cica, macska, kutya, masnis házidisznó, házigörény stb...

[HUN]FaTaL
Akkor szerintem a fejlesztõ beszélt félre, de majd meglátjuk. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Fehercsoki
Jó lenne vidékre pár állat is.Pl lovak tehenek meg ilyenek,színesebbé tennék a tájat.

akkor már tehenek is legyenek.. <#idiota>

Megkerestem a szerver dolog forrását:

"You can create your own servers...."
Forrás: TDU-Central
Nézd az eredeti forrást ha megnézed szerver szót használták és nem a layert. Persze szerintem is a layer lesz végül...
Fehercsoki
Lesznek az utcákon emberek is?

gduck
És megint: köszi az infókat <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Valószínüleg, hogy GTA módjára járkálhatunk.

milk4
"De séta módban, a boltokban és klubokban max. 32 játékos lehet egy idõben."

A séta mód mit jelent?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

[HUN]FaTaL
ATi is fordított valószínûleg ebben a részben a layerre utalt a fejlesztõ, én is olvastam egyébként az ati féle fordítást. 😊

Fehercsoki
Ez fatalnak ment volna,mivel megkérdõjelezte a saját szerver készítésének lehetõségét.(persze ettõl még nem biztos hogy ténylegesen lesz is benne,nem tudom ati milyen forrásból írta ezeket)

én fõleg egy kvadot meg kroszmocit néznék meg, és persze terepjárókat 😊

annó Test Drive Off Road 3-al mennyit toltam psen :o

"Író: ATi0021"

hatalmas újdonságot linkeltél ;-)

Muttley
Óriási! ATI0021, nem neked szól.
Vastaps, ováció, sok perces néma felállás...OK. 1 hónapja értjük, hogy lesz benne DodzsVájpörmegZondamegGumpertApllomegCsárdzsörmegAjudimegoldtájmör, de jó lenne ha a hírforrások leközölnének, legalább adagolva néhány...

ÚJ AUTÓT IS! <#ravasz1>

Mondjuk 2-3 hetente.

Just do it :)

[HUN]FaTaL
Saját layert lehet, rossz fordítás szerintem. Saját szervernek semmi értelme nem lenne. 8an az egész szigeten?😄

pxxl
<#eljen><#worship>

All hail the double x!

sztem nem saját szervert, csak layert mint 1 ben is 😄

Fehercsoki
Viszont majd lehet saját szervert is csinálni.

Kíváncsi vagyok mikor jön az elsõ videó,ha már ilyen jól áll a játék fejlesztése az újságírók szerint.

MikX
Jah, az jól hangzik, meg hogy szalonokban, házakban lehet másokkal találkozni, sztem feldobja a játékélményt.
Egyedül azt sajnálom, h csak 8 autó lehet együtt egyszerre.
Nem azt mondom, h azt vártam, hogy a szerveren egyszerre fentlevõ összes autót lássam, de a 8 kevés, és ez volt ami zavar az 1-ben is.
Mind1, van sokminden ami biztos feldobja a cuccot.
Majd talán a 3-ban 😄

séta mód jól hangzik, kíváncsi vagyok mi lesz belõle.. 😊

Egyre jobban várom 😮 köszi az infót.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

[HUN]FaTaL
Megjelent má'? Ménem?😄

Máté94
Hány nyelven tudsz te?
Amúgy le a kalappal elõtted!<#taps><#worship>
Amúgy valamit kifelejtettek a játékból.Az autók koszolódását.......
"Ez alkalommal már tartalmaz kiterjedt tapasztalat és szint rendszert, mellyel új tartalmakat oldhatunk fel." --> Volt már korábban is, csak most esett le hogy talán azt jelenti, hogy egy újonc nem mehet egybõl qrwa erõs vasakkal. A szociális része a játéknak, klubélet, stb... az meg kibaszott király !

Pixxel ezt töröld: #1157

[HUN]FaTaL
Képet már a többi autóról 😄

Ez az elsõ olyan hír, amiben A -tól Z -ig minden benne van, sõt új információk is ! Köszönjük ! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Húú, nem volt egy rövid szöveg, szóval nem mentem jobban bele a formázásban. 😊
Hawaii szigetektõl Ibizáig (Pelaaja-Magazin elõzetese)
Még több vezetést ígér a TDU2.

A Test Drive sorozat idén újabb résszel jelentkezik a 2006-os Test Drive Unlimited után. Az elsõ játékot jól fogadta mindkét fél, a média és a játékosok is. Az elsõ játék, mely keresztezte az mmo és a sandbox elemeket és ennek helyszíne a Hawaii-i Oahu sziget volt, még mindig néhány ezernyi aktív játékost vonzz.

TDU2 célja hogy minden még nagyobb és még jobb legyen. Így több mint kétszer annyi tartalom került bele, mint az elsõ játékba, emiatt a játék fejlesztése több évbe került. A vezetési stílus teljesen megújult és úgy tûnik, az egyes autók között nagy eltérések vannak. Még nem volt alkalmunk saját kezûleg kipróbálni a játékot, szóval nehéz bármit is mondani a vezetési modellrõl.

A korai verzió, amit megmutattak a médiának Ibiza szigeten játszódott, ahol sok eltérés van méretben és felépítésben a tengerparti utak, falusi és hegyi utak között. Ez a hatalmas sziget mûholdas képek alapján lett lemodellezve akárcsak az elsõ játék, ehhez társulnak városok és falvak és ismételten 1000 kilométernyi út. A hivatalos utakon túl további, rengeteg rejtett off-road útvonal van, ahol kincseket találhatunk, ilyenek a rejtett autók és tapasztalat pontok.

Nagy dolog a Test Drivetól – a vezetés nyújtotta érzés, ami alapján a játék tökéletes volt, amikor a producer bemutatta Nekünk a játékot, a napsütött Ibiza utcáin kóborolva egy kabrióval. Ez alkalommal együtt autózhatunk barátainkkal, aki másodlagos pilótaként adhat tanácsokat is. Tartalmaz dinamikusan változó idõt és idõjárást is. A napszakok szerver-alapúak és egy nap nagyjából 2 és fél óra és ezt a játék fényei nagyszerûen adják vissza. Autónk irányítását az idõjárás befolyásolja.

Az elsõ TDU elégé egyhangú egészen a végéig, mert a fõ cél csak az egyre több pénz és autó gyûjtése volt. Ez alkalommal már tartalmaz kiterjedt tapasztalat és szint rendszert, mellyel új tartalmakat oldhatunk fel. Négy típusú tapasztalat kategória alapján szerezhetünk pontokat: versenyzés, gyûjtés, keresés és közösségi tevékenység más játékosokkal. Sorozatosan végrehajtott mutatványokért is kapunk pontokat, ilyen például amikor õrült módján vezetünk, driftelünk eközben elkerüljük a fogalomban részvevõket. Természetesen a pénznek most is fontos szerepe van, de ezúttal a játékost ösztönözve van, hogy ne ragadjon le a csak versenyezésnél.

MEGSZABADULÁS A MENÜKTÕL
A folytatásban nagyobb szerepet kapott maga a közösség. Ezúttal a játékosok saját karakterrel rendelkeznek, melyet használhatnak Ibiza bejárására, boltokban, akárcsak a PlayStation Home rendszerben. Így próbálva megszabadítani a játékost a menüktõl és erre jó ok és példa az unalmas multiplayer lobby menü, mely környezete újra lett tervezve, így verseny kezdete elõtt a terep bejárható, beszélgethetsz másokkal vagy közelebbrõl is szemügyre veheted ellenfeleid autóit. Az autókereskedésben megtekintheted éppen érkezõ kocsid; akár belülrõl is. Az autó belsejébõl irányítható funkciók bámulatosan részletesek, melyek között megtalálható a nyitható ablakok és kabrió tetõirányító. A kereskedésben más játékosokkal is találkozhatunk, akikkel kommunikálhatunk, beszéddel vagy eltérõ gesztusok használatával.

Az autó átalakítása a folytatásban sokkal fejlettebb lett, így már van matrica szerkesztõ, mely kinézetre és mûködésre is a Forza Motorsportban látottra hasonlít. Továbbra is átalakíthatjuk autónk belsejének színét, mely még személyesebbé teszi autónk. Az autónk horpadások és karcolások áldozatául is eshet, de a törés nincs hatással az irányíthatóságra.

Technikailag a játék simán futott, mégis hónapok vannak még a megjelenésig. Az elsõ részben is meglevõ briliáns ötletek, mint a verseny kezdés bármikor, bárhol bárkivel vagy teleportálás már feloldott útra, a folytatásban is megmaradt, persze ezek mûködése felgyorsult. Grafikailag a játék kissé úgy tûnt, hogy még nincs befejezve, kivéve a bámulatos autó belsõket és a hatalmas rajzolási távolságot, de az új kamera rendszer és a jobb motorhangok minõsége is rendkívül meggyõzõ volt.

Az új játékmódokat nem akarták ezen a ponton még felfedni, de a készítõk igyekeztek meggyõzni Minket, hogy az offline játékosokról sem feledkeztek meg. Lesz sok új tartalom és egyfajta történetvonal (sztori) is. További információ a következõ hónapokban fog érkezni.

HÍRNÉV ÉS BECSÜLET:
A Test Driveban levõ klubok, más mmo-játékokban levõ klánoknak felnek meg. Minden klub, saját klubszobával rendelkezik, ahol ejtõzhetünk, játszhatunk mini-játékokkal és természetesen megcsodálhatunk autókat. Ajándékozhatunk pénzt a közös klubkasszába, amit használhatunk a klubszoba frissítésére és ritka autók vásárlására, melyekhez másképp nem lehet hozzájutni. Ilyen például a szuper gyors versenyautó Gumpert Apollo is, melyet csak egy klubtag használhat egy idõben. Amikor más játékosok meglátnak egy ilyen ritka autóban, már tudni fogják, hogy Te az Elite tagja vagy.

A klubok versenyezhetnek más klubok ellen is, és így szerezhetnek még több pénzt. Klubon belül a tagok is versenyezhetnek egymással, amit és persze sok mást is a játék eredményjelzõ táblázatban rögzít. A klubszobákhoz hasonlóan, a játékos saját otthonába is meghívhatja baráti közösségét, ahol szintén szabad PS Home szerû formában vendégelhetjük meg a hozzánk betérõket. Otthonunk további fejlesztésével, további hozzáférést kapunk további apró kiegészítõkhöz és végre lehet saját jachtunk, melynek megvan mindene a napágytól a jakuzziig.

Figyelnünk kell a TDU2-t, mert olyan versenyjáték, melyben olyasmik vannak, amik más versenyjátékban nem találhatók. Eden Stúdió legutóbbi játéka az Alone in the Dark hatalmas csalódás volt, így kissé bizonytalan vagyok a TDU2t illetõen, de még-egyszer megismétlem az elsõ játék nagyon jó volt, így kétlem, hogy a folytatás elszúrná a stúdió.

A TDU2 még idén megjelenik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re.

Interjú a játék rendezõjével

Miért éppen Ibiza?
- Megakartuk változtatni a környezetet és azon gondolkodtunk mi is lenne a legjobb hely a sorozatnak és itt megtalálható az a bizonyos Test Drive életstílus. Ibiza kiválasztása természetes volt hírneve és területe miatt.

Hogyan tudnád leírni a játék vezetési modelljét? Inkább szimulátoros, mint a Forza vagy Gran Turismo vagy inkább árkád?
- Más játékokkal összehasonlítani elég nehéz, hiszen az említett játékokban pályán vezetésre fókuszáltak. Nekünk viszont ennél több dologra is gondolni kellett. Nagyon sok kritikát kapott az elsõ játék vezetési modellje így építettünk egy teljesen újat a második játéknak. A munka évekbe telt, de most már látható az elért eredmény. Amit még akartunk, azaz eltérés a különféle autók között, ami figyelemre méltó lett hiszen az új motorban az autó jellemzõi befolyásolják az irányítást. Szintén fontos volt, hogy az autók vezetése szórakoztató legyen akár több órán át is.

Növekedett az egy idõbe\helyen levõ játékosok száma? Az elsõ játékban csak 8 játékos volt egy idõben.
- Szabad vezetés közben a maximum még mindig 8 autó, de tovább fejlesztettük az algoritmusunkat így nem lesznek olyan szituációk, mint az elsõ részben ahol egy másik autó csak pillanatra tûnnek fel és egybõl eltûnik. De séta módban, a boltokban és klubokban max. 32 játékos lehet egy idõben.

Forrás: TDU-Central

MikX
Jahh, és kössze awardot... Zsír lett

MikX
hamár BMW nem lehet, inkább Alpina, hamann, meg az ilyen tunerek nem bejövõsek egyátalán nekem...

pxxl
hamann sokmindent tuningol 😄 alpina bejövõs 😄

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Például jöhetnének Hamann BMW-k. 😊

Amúgy szerintem a BMW már nincs EA liszensz alatt, az elõzetes képek között volt valamelyik BMW SUV.

Remélem a hangokkal is kezdenek valamit, hogy ne kelljen utólag cserélni az összeset.