40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#9067 na mostmár jó köszi szépen:) csak nálam ugye az a baj hogy minden játéknál bekell állítanom a kormányom hogy nerezegjen ilyen balfaszul. mert ha a játékba álítok akor olyan mintha nemis állítottam volna semmit.:( -
#9066 Ha alt+esc ezel vagy bármi mást ami lerakja a játékot az asztalra stb akkor nem lesz egér.Én is mikor benyomom a frapsot indítás után akkor ugyan ez van mint nálad. -
#9065 sziasztok!
segítsetek légyszi!
kaptam béta kulcsot és játszok is minden playereket is látom de olyan bajom van ami egyszerűen kibirhatatlan. másoknál sincs vagy csak nálam nincsen egér a menüben? beülök az autóba ott simán körül nézek vele meg minden de amint megnyomom az escape-et és mondjuk bemegyek a controlsba egyből eltűnik az egér és mintha nemis lenne.igy a felső vizszintes menük között se tudok válogatni hogy beállítsam a kormányomat rendesen. hihetetlenül idegesítő. a kormányomat alig bírtam beállítani(G25) mert amikor beléptem a átékba kapásból a mustangban ültem. namost amint beindítottam az autót a kormány olyan szinten elkezdett vibrálni hogy majdnem leesett az asztalról pedig nem gyengén rászorítottam. ezt még tudtam orvosolni. a másik már előbb is olvastam hogy kivették a cabrióknál a tető mozgatását amit szinte a legjobban élveztem eddig a játékban:D ráadásul igy hogy nincs egér a térképen se tudok mozogni bese tudok menni a házamba hacsak nempróbálok meg odatalálni. meg az az érdekes hogyha kocsikázásnál megnyomom az esc-et és mondjuk lenyomom az egér bal gombját és mozgatom az egeret akkor az autóban nézegetek. pedig már nemis az autóban vagyok hanem a menüben. később bementem az autószalonba odamentem a Q7-hez(gyaloglásnál működött az egér) beülök a kocsiba ottmeg már körbe sem tudok nézni mert mintha ottse lenne egér:(((( egyszerűen borzalmas.
légyszi segítsetek!:((
Előre is köszi! -
#9064 Mikor/Hogy lehet elérni a Discovery szintet? Sok dolgot zárol a Discovery szint eléréséért. -
HUN BECSEHELY #9063 Nyugi,engem is kidobott. -
#9062 Nem akar beengedni, pedig próbáltam vagy 100szor, mindegy.. -
Gibor #9061 De mostmár legalább elindul 2esbe a 600 lóerős autó úgy hogy 10mp ig fulladozik :D -
#9060 Számomra Hardcore-ban még mindig kevés a fékút...lehet,csak nekem nagyok az elvárásaim,de egy ilyen játékot ahol ennyi szabadon bejárható út van ,ilyen egzotikus kocsikkal és mindez online..személy szerint én a TDU1 hc módján csiszoltam volna egy kicsit és mehet a tdu2be...
Teljesen elcsavarva a kormány,padlógáz és az autó elindul 3al nevetséges. -
#9059 Ilyen hívást már én is kaptam, a GPS el is navigált az autómosóhoz, csak az még nem működött! -
ATi0021 #9058 Attól, hogy nem sűrűn írok, még követem a topicot ahogyan időm engedi. Sőt most hogy van időm végre bétáztam is. De sajnos nem sok ismerőssel találkoztam. -
#9057 Viszont anaplemente az nagyon bejön
Még friss ropogós,a jewtube lehet h dolgozik rajta. -
Gibor #9056 Nem épp a te igénytelenséged :) Csak átlagba az emberek nem a 4 kerekü toitoi vécéét szeretik, van akinek bejön, de egy ilyen szintű játékhoz elfogadhatatlan lenne. -
#9055 De mondom hogy nem látom a játékosokat,(vagy nagyon laggolnak nekem) nehezen tudok kaszinózni, stb. -
#9054 Ahogy észreveszem ezekkel kiadott patchekkel a program felülír, lecserél dolgokat. Ergo most a program mappa valószínűleg tartalmaz már nem használt/részben nem használt tartalmakat is.
Fizika: nekem semmi bajom vele, de ez lehet az én "igénytelenségem" is -
#9053 A béta fórumban olvastam olyan telóhívásról ami például a piszkos autó megtisztítását reklámozta és autómosóba invitált. De ugye az még nincs a bátaban beélesítve. Gyanítom ezek a hívások is még ilyenek lesznek.
UI: Azt hittem már elvesztél -
ATi0021 #9052 Ha megy a játék gond nélkül akkor hagyd figyelmen kívül. Jelenleg a hálózat diagnosztikai kód nem ad pontos eredményt. -
#9051 Megint pirosat (Your NAT type is: Strict:Symmetric) mutat az internetkapcsolat-ellenőrző mikor elindítom a játékot! Szinte mindig! Mi baja van?
Nekem a netem átlagosan jó. Beírtam a parancssorba a ipcongfig-t.
Routerrel van gond?(ugyanis csütörtökön nem volt net és nehezen jött vissza) PFcongfig nevű szoftverrel kell csinálni?
Hogy lehetne zölddé változni?? A Windows Tűzfal ki van kapcsolva.
Ez Nagyon idegesítő, mert nem látom a játékosokat, nehezen tudok kaszinózni, stb.
Kérlek, SEGÍTSETEK!!!! Köszönöm! :) -
ATi0021 #9050 Engem is hívtak, hogy keresek rejtet autóroncsokat, de sehol nem találtam. Sőt kaptam hívást, hogy ha szükségem van rá vehetek nagyobb ingatlant is. De a térképen semmi új (ingatlankereskedő) nincs. Lehet autóroncsok sincsenek. -
#9049 Próbálkozz csak tovább.Előző patchnél nekem is eztcsinálta és kb 5-15x indításnál indúlt el. -
#9048 OFF
Tudom hogy nem ide tartozik, de letöltöttem PS-re az új NFS demót, és hát sztem kibaszott jó lett.
On
Azért remélem még fognak rajta javítani, mert azért az ő érdekük is hogy megveszik e vagy nem. -
#9047 miért nem tudok most még csak a játékba se belépni? bejön az a rész ahol keresi a frissítést, és utána nem megy tovább a PLAY gombbal, valaki tudna segíteni hogy mi baja lehet? valakinek jelentkezett már ilyen hiba? -
#9046 Az azért túlzás hogy ez félkész játék mivel már említették hogy nagyon hasonló már a véglegeshez...Szal mostmár a fizikába nagyon is belekéne nyúlni mert ha 100x kocsit változtatni kell akkor elkell kezdeni vagy ha van erre vmi egyszerűsített eljárás akkor az nekem tök8 csak lépjenek.700mb patch igazából nem tom hogy mért 700mb mikor semmi xtra nem történt.Dobhatnának + kocsikat hogy lehessen próbálni azokat is.Pl a Q7 sebességmérője bugos,sokkal többet mutat mint amennyivel megy de nem hiszem h ilyenek javítására kell 700mb vagy h ezt ők nem vették észre.
Szvsz ha ez így marad tuti nem fogom megvenni,kimarad az életemből és nem leszek a TDU2 társadalom tagja.Maradni fog az 1 vagy ott lesz az új nfs attól legalább tudja az ember h mit várhat és hangulatilag ugyan az vagy jobb mint a tdu2.Nem vagyunk egyformák,van akinek az árcád másnak a szimulátor jön be követni kéne az 1. rész fizikáját ami se nem árkád se nem szimulátor és kényelmesen lehet vezetni.
Hosszú is lett ez a hsz nagyon értelme sincs de már ez a nyavajgás meg nyáladdzás már unalom.Bejön a paraszt leaírja 100hsz be h mennyire hülye mert még egy beta-t se tud letölteni nem találja amenügombot stb... a másik 500hsz-ben hogy szar a fizika és reteg az egész.Ez van télleg egy fos eddig de majd csak csinálnak vmit ha meg nem akkor nekik lesz cumi.
A chat megvan nyitva ezeket a nyavajgásokat és a többi értelmetlen hsz-t oda belehetne írni mert télleg ahogy említették már 9000 hsz-nél járunk 4 hónappal megjelenés előtt.... -
#9045 Köszönöm szépen barátom ! -
#9044 Nem. -
hajosi23 #9043 Le lehet vhonan szedni a patchet úgy hogy az ne akkor legyen amikor a játékot telepítem? tehát külön 700 mega ként és simán feltelepíteni? sürgős pls válasz... -
#9042 Kösz a tartalmas, okos hozzászólást...
Lehet, hogy béta, de ha ennyire nem foglalkoznak a fizikával, csak kiadnak random 800megás peccset azért, hogy NFS alá pozicíonálják értelmi színvonalilag az egészet... hát...
És ez egy "fejlesztés" lol
Komolyan, a telómon van egy reckless racing nevezetű kis 5 megás játék, 1000x élvezetesebb, és jobb a fizikája :D
ha béta, ha nem, EZ nem pozitív fejlődés ami eddíg történt. -
#9041 Ezt a HSZ-t olvasd el! -
#9040 Valaki reagálna a hsz-emre?:( -
#9039 Nem tudom,idáig minden fullon ment szinte,maffia 2,fallout 3,unlimited elsö része..Szóval annyira nem szar,de te tudod jobban..dual core,2*3ghz -
#9038 Kaptam egy sms-t, hogy vannak bonus autók elrejtve. Nekem kéne megtalálni.
Valaki talált már? Vagy ez csak a teljes játékban lesz? -
#9037 kerdes csak az, hogy o is kozepes beallitasokkal nyomja-e, mekkora felbontason es a tobbi, edeskeves info az, hogy neked jo, neki meg nem, jo lenne ismerni a 2 oldal reszleteit is, talan megmutatkozna a kulonbseg a 2 futtatas kozt.
ugye. -
#9036 nekem 8800GT-vel sincs semmi kínja a játéknak közepes beállításoknál.. -
#9035 Sziasztok!
Valaki lenne szives leirni, hogy mit is kell hogy tegyek ahhoz, hogy kitudjam próbálni a játékot?
Előre is köszi !:) -
#9034 8800GTS :D
hat en nem csodalkoznek.
es a cpu milyen es mekkora ? -
#9033 Sikerült megoldani a problémát,most már csak azt nem tudom miért szaggat ennyire,2gb ram,8800gts ennyire kevés neki? -
#9032 Csáóó!
Kérhetek egy kis segitséget,a beállitással van gondom,gázt nyomom, akkor áll a kocsi,ha elengedem,akkor megy,meg ilyesmik..Hol lehetne ezt átállitani?köszönöm -
#9031 Rossz hozzászólásokat olvasol
UI: amúgy ez még csak egy béta, annak érdemes letölteni, aki hibákat keres és jlenti is a fejlesztő csapatnak. Félkész játékból nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni -
#9030 Most már zöld! De lehet hogy csak egyenlőre.... -
hajosi23 #9029 Abban tud vki segíteni, hogy amikor belépek a játékba megadom a felh nevet ami az atarin van kitalálok egy felh neevt a játékba meg jelszót és nem enged be azt írja hogy pls come back later...ez mitől lehet? -
#9028 #9018-as HSZ-hoz valaki válaszoljon! Köszönöm!