Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alpina <#worship>

pxxl
majd jön RUF néven 😄 BMW-re meg kitalálnak valamit. 😛

All hail the double x!

Persze, hogy az én álláspontom... De akkor is undorítónak tartom, amikor egy egzotikus kocsit elkezdenek sufnizni. Pl. egy Zondára body kit, meg sárkányos festés, marha esztétikus. 😄

Egyébként a töréssel kapcsolatban olyasmi megoldásra gondoltam (de persze már mindegy, hiszen úgysem lesz így megcsinálva, na majd a 3-ban 😊 ), hogy csak olyan emberrel ütközhetnénk, aki friend/klub társ, idegenek simán átmennének rajtunk, barát felvételt úgy is vissza kell igazolni. Mostanában én is sok barommal találkozom az 1-ben, sõt egyre többel, és marha idegesítõ, h mindig ki kell lépegetni térképre, meg tiltani az online-t, viszont ezzel a megoldással ez is ki lenne szûrve és nem lehet olyan nagy dolog leprogramozni sem. És akkor egy Nfs4/5 erõsségû (menettulajdonságokra ható) törési rendszer is bekerülhetne, amit pénzért lehetne javítani.

Pedig kifog... BMW Porsche EA license alatt van.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Muttley

Just do it :)

Muttley
Ez ki ne maradjon a játékból! :-)

Just do it :)

pxxl

All hail the double x!

HKS
Jó lett a FAQ meg fasza a banner is és az egész topik is szép 😊

végülis helyes meglátás a tied is mert szerintem nem valószinû hogy a playerek nagy része aki kormánnyal rendelkezik külsõ nézetbõl játsza a játékot.

Elsõ mondatod, az csak a te álláspontod.. Én is belsõ nézetben jácccok, és az egyik legfontosabb számomra hogy néz ki a verda. (Ebbe bele tartozik a felni is.) Ugyanilyen fontos a vezetõ fülke is.

[HUN]FaTaL
Normálisabb festés sem ártana, mert az egyben sokszor a színnek köze nem volt ahhoz amilyenre lefújtam (jobb fényviszonyok), és a sokszor teljesen elsötétülõ belsõt is kijavítják remélem. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

MikX
Hát azt énis... rem nem csak ilyen "ál" terepjárók, meg SUV-ok lesznek, mert attól heótom van... 😄
De egy G merci, jahh

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Persze, csak arra írtam, h ne szúrja azért tökön magát, mert esetleg nem lehet felnit cserélni. 😄 Ez nem nfs... A jó grafika számomra megint csak nem olyan fontos, az elsõ rész is bõven szépen néz ki, nekem már az a szint is elég lenne. Az off-road rész kezdi egyre jobban bizergálni a fantáziámat; erdei krúzok. Remélem lesz Defender, meg G Merci. 😊

az annyira nem muszáj 😊 de azért egy hasonló nem ártana..

Máté94
És GT5-öt verõ belsõ kidolgozottság😄
Falkon
Index , lámpák , tankolás, felnik, jó grafika, ablaktörlõ a lényeg. 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

milk4
Remélem,hogy majd a TDU2-höz is lesz majd engine damage mod.
TDU-hoz az eddigi legjobb mod(Y)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Amikor benti nézetbõl vezetek, marha fontos, hogy milyen felni van a kocsikon. 😊 Inkább legyen benne tankolás, mûködõ belsõ kapcsolók, visszajelzõk, stb. Ill. minden változtatható dolog legyen gyári/ komplett külsõs tuning csomag (pl. Mercire Brabus, Porsche/Ruf Techart, stb.), de nekem ezek az Nfs féle dolgok hiányoznának a legkevésbé.

[HUN]FaTaL
Az is értelmes. 😄

RS
Szép lett ez a topik! <#eljen>
Várom már én is. 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

naja, eddig minden (megjelent képeken) verdán gyári felni volt :/

pxxl
van olyan ismerõs a szigeten, akinek kb 10 autója van szinte mindegyik fajtából, csak másmás színben <#idiota><#falbav><#nyes>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
És utólag is lehessen változtatni, ne kelljen már mégegy autót venni...

Falkon
Igen az is fontos.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

SötétBarom
Egy nagyon fontos dolog: legyen benne rengeteg választható felni. Ha ezt kihagyják, tökönszúrom magam -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Falkon
Kicsit drága off-road. 😊

Még hírt akarok a játékról! 😊

pxxl
nah szóval sokan kértetek topik award-ot, és hát mert marha jó fej vagyok adok is. <#alien><#hehe>
lehet kérni, lehetõleg képpel együtt, ami belefér egy kb 15x30px-be.
addig lesz ez míg meg nem jeleneik a játék, onnantól egységes logója lesz mindenkinek, akinek megvan a játék 😊

All hail the double x!

ez mekkora már😄D

Tankolás még lehetséges szerintem, mivel anno amik voltak képek elv a tesztelésekrõl, ott volt a km/h óra alatt egy mutató, én csak reménykedem.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MikX
Jah, így ebben a formában nincs értelme a törésnek...
Fõleg hogy nem is hat semmire, csak külsõre, azt ha fotóznál, akkor meg egy trágyadombot kell fotóznod 😛
Vagy ha bárhol egy gombnyomásra lehet javítani, az lol...
Inkább úgy képzelem el, hogyha bemész a garázsodba megjavul magától.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Dante73
Ha már törés, lehetne hatása, kerülhetne pénzbe a javítás... Lelki szemeimmel látom a "ki bírja tovább", vagy "ki marad talpon a végére" krúzokat. Így, meg azt vizionálom, hogy reptereken, parkolókban roncsderbik lesznek. Alig fogunk épp járgányt látni. Mert egy normális támogatással, (csíterek, csalók bannolása) pénzbe kerülõ javítással, mindenki vigyázna a gépére. Valószínûleg én azonnal kikapcsolom a törést. Így sok értelme nincsen, hogy csak látványelem. Tankolásnak is örültem volna, nagyobb, nem 8 személyes szobáknak is, stb... Mind1, kell valaminek maradnia TDU3-ra is.

http://www.freetvmaci.info/

MikX
Azért az 1-ben ha megnézed, elég kietlen meg monoton a táj néhol, sztem itt ha megoldják, hogy változatosabb, és élvezetesebb legyen, akkor ok, és az a 930 sem épp kevés, 1-ben sok olyan útszakasz van, ahol soha vagy max 1x jártam, szal nem annyira gáz.
Az offroad meg még pluszban jó, remélem terepjárókkal/quadokkal nem csak az offroad utakon lehet rendesen csapatni, hanem bele a sûrûjébe 😄

offroad járgány.. 😄DD

pxxl
na jah nekem is az ugrott be 😄 jobb lenne egy mûhely. am sincs hatással a vezetésre akkor meg nem mind1? 😊 direkt szakadt verdával mennék 😄

All hail the double x!

bertino
dehogy lenne óvatosabb.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]FaTaL
Legalább mindenki óvatosabb lenne. Vagy akkor ne legyen hatással a jármûre, de legalább kelljen már vinni valahova javítani. Nem megnyomom a backspacet mint a carmageddonban azt kész. 😄

Kb akkor érek haza Litvániából.Pont jó lenne.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

azért gondold végig.. sok okos fõleg orosz most is elvan lökdösõdéssel.. hátha még törés is van.. és sérül az autód..

[HUN]FaTaL
A törés tetszik, a javító mûhelyek hiánya és gombra javuló autók kevésbé...

Falkon
"Amazon szerint 2010 szept 30."

Mikor adják KB ki a játékot?November fele?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

mmint a szöveg alapján.

köszí.😄
jólesz a játék.. bár a környezet részletességét tekintve ráférne egy kis részletesebbség :/

milk4
Köszi a híreket!

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

jofer
Köszi, köszi, köszi! <#worship>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

<#worship>

Amazon szerint 2010 szept 30.
Az elõzõ hírhez egy kis kiegészítést fûznék még:

- Akinek nem tetszik, hogy jármûvek törik, akkor teljes egészében kikapcsolhatja ezt a funkciót.
- Az Eden már most tervezi a DLC-t. Jelenleg még nagyon kezdetleges a dolog, de az elsõ ötletek között van új ruha, új autókiegészítések, sõt jelenleg még egy esetleges új sziget is beleférhet a DLC-be.
- Az elsõ részben a rádióban hallgathattuk mp3-as zenéinket. Nos a folytatásból ezt a rész törölte az Eden. Az indok, hogy ez külsõ zenelejátszóval is probléma mentesen megoldható.
Fehercsoki
Szerintem elég valószínû a szeptember.Fõleg hogy írták a tesztelõk hogy a játék már szinte kész.

krúzolni akarok már én is 😄D