40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
tbundy #9107 tegnap délben szedtem le, 350-380 közt volt, 3 óra alatt jött le kb -
#9106 Honnan a leggyorsabb le tölteni a gamet? -
Szabeebmx #9105 Reméljük változtatnak rajta biztos van vissza jelzés készitők felé. -
gabesz012 #9104 Ohh, ezt jó tudni, akkor marad fent. :) Egyébként a Q7 jóféle, azzal még egész jól lehet szabályosan krúzolni. Amit sajnálok, jobban bejön külső nézetből vezetve, valahogy olyan fura a cockpit nézet (azért ha lenne index visszajelzés, vizesedő szélvédő, ablaktörlő, inkább belsőből nyomnám)...
wandrew: én onnan szedtem, de lejött 5-6 óra alatt. -
wandrew26 #9103 Van aki a fileplanet-ről szedte le a játékot? Én már 2 napja szedem, mondván h akkor miért ne. De szánalom... 30 kb/sec és 300kb/sec között mozog. a 3.8 GB letöltése ami alapesetben max 10 perc lenne... nos ez már 2 napja így megy.... Vkinek tapasztalat? -
Gibor #9102 Lehet mindig gurulni vele.... Különben ami szép a játékban az a kidolgozás :D -
gabesz012 #9101 Na, nem bírtam ellenállni a kísértésnek, kértem ign-es kulcsot. A sok fikázás után rosszabbra számítottam. A vezetési modell nem olyan rossz, a fékerőn kéne állítani, mert ez a satu tényleg túlzás, úgy lehet normálisan fékezni, ha csak alig érek hozzá a pedálhoz, meg jó lenne az autó súlyát érezni, mondjuk ez lehet az FFB hiánya miatt van, remélem fogja támogatni a formula force-t is, mert azért a végleges necces lenne így. Meg pl. a Ford gt-t még egyesben is nehéz kipörgetni, az 1-ben még 3-asban is ki lehetett, ha nagyon állat módjára ment vele az ember. Nálam elég komoly bug jött elő többször is, majd megy reportba, elmegy a hang, aztán elkezd akadni, majd teljesen kifagy az egész. Ha valóban komolyan veszik a kéréseket, a hibákat javítják, jó játék lehet belőle, de jelen formájában nekem az 1 élvezetesebb -még a "kockás" utakkal is-. Ja, és akkor az ign-es kulccsal hétvégéken lehet gurulni? Csak mert akkor nem nyomok neki uninstallt... -
#9100 fail. -
djben97 #9099 én semennyit se kaptam -
Mikeee89 #9098 ja most a béta teszt alatt mindenki 100 milliót kap, így a pénz nem fog elfogyni egyhamar. -
#9097 Igen! -
#9096 "Megjegyzem Discovery-be nem csak utak felfedezése fog tartozni"
Tényleg, igazad van! -
djben97 #9095 100 millió? -
#9094 Én egy audi szalont találtam eddig.
-
#9093 Minek akarsz pénzt keresi? Nem elég a 100 millió? -
djben97 #9092 Üdv TDU 2-sök! Tegnap kaptam meg a kulcsot. Nem tudná valaki megmondani hogy azon kívül hogy kancsalázok a kocsik közt hogy szerezhetnék még pénzt? Előre is kösz! -
#9091 igazatok van hülyeséget csináltam
DE ez egy ingyenes demó lenne 1000x is regizhetnék rá
már mindegy töröltem,csak ki akartam próbálni a gépem
köszi a válaszokat -
#9090 Már vagy 10x nekilendültem a betanak, hogy hátha tetszeni fog...de ez egyre rosszabb, katasztrófa -
ATi0021 #9089 Nem open még most sem. Csak a teszterek többsége tesz az NDA-ra. Szerintem open csak a megjelenés előtti időszakban lesz. -
#9088 egyébként már open a beta? mert nekem is jött key-s levél ilyen promotionos szarsággal :) -
ATi0021 #9087 Attól, hogy most még le van zárva, lehet 1 hónap múlva egy újabb update feloldja. Jelen pillanatban szépen végig teszteltetik velünk a játék bizonyos részeit. Megjegyzem Discovery-be nem csak utak felfedezése fog tartozni. -
#9086 töröljed a hszt vagy gyorsan regizz mert bárki felhasználhatja -
#9085 Akkor meg minek vannak ezek a zárolandó dolgok a bétában????
Teljesen feleslegesen foglalnak 1,5-2 GB-nyi helyet!!!!! -
#9084 Elsuhantam egy Brit kereskedés előtt. Satu, vissza. Körbe néztem állt bent : Range Rover , Ariel Atom.
Volt még 2 autó, de arra nem emlékszem.
Antal: Gyorsan regisztráld a kulcsot. -
ATi0021 #9083 Nem kellett volna kirakni a dolgot ennyire részletesen. Benne van az egyedi cd kulcsot és a hozzá tartozó email is.
Ha routered van akkor nyisd meg a 8889-es UDP portot . (A launcheré UDP 3478) -
#9082 Basszus, ha tudod töröljed a hozzászólásodat, benne van a kulcs!!!!
UI: ha két üzeneted van, (1. szerver nem elérhető, 2. offline nem játszható) akkor a tűzfalad/rotered fogja meg a progit és nem tud a szerverhez csatlakozni! -
#9081 köszi a válaszod,de nem nagyon értem.
mindent megcsináltam,
[email protected] - Welcome to Test Drive Unlimied 2 Beta
Címzett: [email protected]
Tárgy: Welcome to Test Drive Unlimied 2 Beta
Dátum: 2010. október 30., szombat, 21:24:32
Welcome to Test Drive Unlimited 2 Beta Event!
Have a great time! Keep an eye on http://www.fileplanet.com for future programs.
YOUR UNIQUE BETA KEY IS: AZKX-L39F-7ZQP-CT9E
Steps to redeem:
1: Download the TDU2 client (~5GB): http://www.fileplanet.com/216926/210000/fileinfo/Test-Drive-Unlimited-2-Beta-Client
2: Validate your key: http://www.testdriveunlimited2.com/enter_key
3: Create an Atari Account (if you don't already have one): https://www.testdriveunlimited2.com/user/register
Game play is all weekend long!
Subscribers will receive a code from Atari when the full game launches for their free in-game jacket. Coupon codes will be emailed from FilePlanet on Monday, November 1st.
Talk about the beta! Visit http://forums.testdriveunlimited2.com/.
amit ebben a kapott e-mailben írtak
a telepítés végén valami szerver akármit is csinált jó sokáig,utána lett aktív a PLAY
nem tudom mit tehetnék még,hogy működjön??? -
#9080 bejön a launcher, és keresi a frissítést, majd normális esetbe a PLAY-nek világítania kéne, itt meg csak marad szürkén, és nem történik semmi amikor megnyomom... pont ilyenkor amikor lenne időm -.- -
#9079 TIPP: kipróbáltad a feltört bétát, aminek nem törölted a játékos profilját. A program ezt próbálná betölteni, de mivel az offline levan tiltva, így nem tudja! -
#9078 sziasztok
ez mire jó?
nyomom a playt,másik képernyő,tölt 5mp-ig aztán közli,hogy offline nem játszhatok vele.
aztán ez megy állandóan.
valakinek ez működik??? -
#9077 Pontosan mi történik? -
#9076 Bétában nem fog menni, le van tiltva, miután alapból úgy van beállítva, hogy az összes úthálózat bejárt. -
#9075 Basszameg, még mindig nem jó, egyszerűen nem akar a PLAY gombbal beengedni, pedig rengetegszer próbálkoztam már, valaki tudna segíteni hogy hogy lehetne ezt megcsinálni, esetleg kikerülni a frissítő ablakot?? -
#9074 Hogy lehet elérni a Discovery szintet? Érdekelne mert sok dolgot zárol a Discovery szint eléréséért.
(De nem hiszem hogy el lehet érni...)
Discovery=Felfedezés. Már az egész szigetet bejártam és mindig azt mondja: Discovery
0/17 -
HUN BECSEHELY #9073 itt -
hajosi23 #9072 hol kell aktiválni? -
Gibor #9071 Regisztrálj egy atari.com accountot és jelentkezz be és utána próbáld aktiválni a kulcsodat? -
hajosi23 #9070 Vki segítsen azt írja hogy atari.com account does not exist mist csináljak? -
Gibor #9069 Tudnád miről beszélnél, megkérnéd pixxelt hogy törölje az üzeneted. -
Zuchy #9068 Hu micsoda rinyálás volt itt... Én meg azt mondom, hogy pozitív irányba javult a fizika, és van is fizika. Lehet érezni, hogy nem mindenütt, de alakul. Esőben Astonnal olyanokat lehetett pörögni, hogy ihaj. És nem csak egy adott körben, úgy ahogy akarsz mint a TDU1-ben HC módban.
A sok mega meg lehet, hogy csomó fix a kibaszott sok crashre? Felfedeztem úgy épületeket is pl Pacha, ami eddig nem volt. De én azt hiszem, hogy ez a béta inkább az online kód tesztelésére, és a fizikára tért ki leginkább.