40335
  • tbundy
    tegnap délben szedtem le, 350-380 közt volt, 3 óra alatt jött le kb
  • XenHai
    Honnan a leggyorsabb le tölteni a gamet?
  • Szabeebmx
    Reméljük változtatnak rajta biztos van vissza jelzés készitők felé.
  • gabesz012
    Ohh, ezt jó tudni, akkor marad fent. :) Egyébként a Q7 jóféle, azzal még egész jól lehet szabályosan krúzolni. Amit sajnálok, jobban bejön külső nézetből vezetve, valahogy olyan fura a cockpit nézet (azért ha lenne index visszajelzés, vizesedő szélvédő, ablaktörlő, inkább belsőből nyomnám)...

wandrew: én onnan szedtem, de lejött 5-6 óra alatt.
  • wandrew26
    Van aki a fileplanet-ről szedte le a játékot? Én már 2 napja szedem, mondván h akkor miért ne. De szánalom... 30 kb/sec és 300kb/sec között mozog. a 3.8 GB letöltése ami alapesetben max 10 perc lenne... nos ez már 2 napja így megy.... Vkinek tapasztalat?
  • Gibor
    Lehet mindig gurulni vele.... Különben ami szép a játékban az a kidolgozás :D
  • gabesz012
    Na, nem bírtam ellenállni a kísértésnek, kértem ign-es kulcsot. A sok fikázás után rosszabbra számítottam. A vezetési modell nem olyan rossz, a fékerőn kéne állítani, mert ez a satu tényleg túlzás, úgy lehet normálisan fékezni, ha csak alig érek hozzá a pedálhoz, meg jó lenne az autó súlyát érezni, mondjuk ez lehet az FFB hiánya miatt van, remélem fogja támogatni a formula force-t is, mert azért a végleges necces lenne így. Meg pl. a Ford gt-t még egyesben is nehéz kipörgetni, az 1-ben még 3-asban is ki lehetett, ha nagyon állat módjára ment vele az ember. Nálam elég komoly bug jött elő többször is, majd megy reportba, elmegy a hang, aztán elkezd akadni, majd teljesen kifagy az egész. Ha valóban komolyan veszik a kéréseket, a hibákat javítják, jó játék lehet belőle, de jelen formájában nekem az 1 élvezetesebb -még a "kockás" utakkal is-. Ja, és akkor az ign-es kulccsal hétvégéken lehet gurulni? Csak mert akkor nem nyomok neki uninstallt...
  • bertino
    fail.
  • djben97
    én semennyit se kaptam
  • Mikeee89
    ja most a béta teszt alatt mindenki 100 milliót kap, így a pénz nem fog elfogyni egyhamar.
  • Falkon
    Igen!
  • gduck
    "Megjegyzem Discovery-be nem csak utak felfedezése fog tartozni"

Tényleg, igazad van!
  • djben97
    100 millió?
  • SeanJRRussel
    Én egy audi szalont találtam eddig.

• Falkon
    Minek akarsz pénzt keresi? Nem elég a 100 millió?
  • djben97
    Üdv TDU 2-sök! Tegnap kaptam meg a kulcsot. Nem tudná valaki megmondani hogy azon kívül hogy kancsalázok a kocsik közt hogy szerezhetnék még pénzt? Előre is kösz!
  • Antal99
    igazatok van hülyeséget csináltam

DE ez egy ingyenes demó lenne 1000x is regizhetnék rá

már mindegy töröltem,csak ki akartam próbálni a gépem

köszi a válaszokat
  • BoneDragon
    Már vagy 10x nekilendültem a betanak, hogy hátha tetszeni fog...de ez egyre rosszabb, katasztrófa
  • ATi0021
    Nem open még most sem. Csak a teszterek többsége tesz az NDA-ra. Szerintem open csak a megjelenés előtti időszakban lesz.
  • Skypack
    egyébként már open a beta? mert nekem is jött key-s levél ilyen promotionos szarsággal :)
  • ATi0021
    Attól, hogy most még le van zárva, lehet 1 hónap múlva egy újabb update feloldja. Jelen pillanatban szépen végig teszteltetik velünk a játék bizonyos részeit. Megjegyzem Discovery-be nem csak utak felfedezése fog tartozni.
  • Skypack
    töröljed a hszt vagy gyorsan regizz mert bárki felhasználhatja
  • wollnerd #9085
    Akkor meg minek vannak ezek a zárolandó dolgok a bétában????
    Teljesen feleslegesen foglalnak 1,5-2 GB-nyi helyet!!!!!
  • Falkon
    Elsuhantam egy Brit kereskedés előtt. Satu, vissza. Körbe néztem állt bent : Range Rover , Ariel Atom.
    Volt még 2 autó, de arra nem emlékszem.

Antal: Gyorsan regisztráld a kulcsot.
  • ATi0021
    Nem kellett volna kirakni a dolgot ennyire részletesen. Benne van az egyedi cd kulcsot és a hozzá tartozó email is.

Ha routered van akkor nyisd meg a 8889-es UDP portot . (A launcheré UDP 3478)
  • gduck
    Basszus, ha tudod töröljed a hozzászólásodat, benne van a kulcs!!!!

UI: ha két üzeneted van, (1. szerver nem elérhető, 2. offline nem játszható) akkor a tűzfalad/rotered fogja meg a progit és nem tud a szerverhez csatlakozni!
  • Antal99
    köszi a válaszod,de nem nagyon értem.

mindent megcsináltam,

[email protected] - Welcome to Test Drive Unlimied 2 Beta
    Címzett: [email protected]
    Tárgy: Welcome to Test Drive Unlimied 2 Beta
    Dátum: 2010. október 30., szombat, 21:24:32
    Welcome to Test Drive Unlimited 2 Beta Event!

Have a great time! Keep an eye on http://www.fileplanet.com for future programs.

YOUR UNIQUE BETA KEY IS: AZKX-L39F-7ZQP-CT9E

Steps to redeem:

1: Download the TDU2 client (~5GB): http://www.fileplanet.com/216926/210000/fileinfo/Test-Drive-Unlimited-2-Beta-Client

2: Validate your key: http://www.testdriveunlimited2.com/enter_key

3: Create an Atari Account (if you don't already have one): https://www.testdriveunlimited2.com/user/register

Game play is all weekend long!

Subscribers will receive a code from Atari when the full game launches for their free in-game jacket. Coupon codes will be emailed from FilePlanet on Monday, November 1st.

Talk about the beta! Visit http://forums.testdriveunlimited2.com/.

amit ebben a kapott e-mailben írtak
    a telepítés végén valami szerver akármit is csinált jó sokáig,utána lett aktív a PLAY

nem tudom mit tehetnék még,hogy működjön???
  • somdav95
    bejön a launcher, és keresi a frissítést, majd normális esetbe a PLAY-nek világítania kéne, itt meg csak marad szürkén, és nem történik semmi amikor megnyomom... pont ilyenkor amikor lenne időm -.-
  • gduck
    TIPP: kipróbáltad a feltört bétát, aminek nem törölted a játékos profilját. A program ezt próbálná betölteni, de mivel az offline levan tiltva, így nem tudja!
  • Antal99
    sziasztok

ez mire jó?
    nyomom a playt,másik képernyő,tölt 5mp-ig aztán közli,hogy offline nem játszhatok vele.
    aztán ez megy állandóan.

valakinek ez működik???
  • gduck
    Pontosan mi történik?
  • gduck
    Bétában nem fog menni, le van tiltva, miután alapból úgy van beállítva, hogy az összes úthálózat bejárt.
  • somdav95
    Basszameg, még mindig nem jó, egyszerűen nem akar a PLAY gombbal beengedni, pedig rengetegszer próbálkoztam már, valaki tudna segíteni hogy hogy lehetne ezt megcsinálni, esetleg kikerülni a frissítő ablakot??
  • wollnerd #9074
    Hogy lehet elérni a Discovery szintet? Érdekelne mert sok dolgot zárol a Discovery szint eléréséért.
    (De nem hiszem hogy el lehet érni...)
    Discovery=Felfedezés. Már az egész szigetet bejártam és mindig azt mondja: Discovery
    0/17
  • HUN BECSEHELY
    itt
  • hajosi23
    hol kell aktiválni?
  • Gibor
    Regisztrálj egy atari.com accountot és jelentkezz be és utána próbáld aktiválni a kulcsodat?
  • hajosi23
    Vki segítsen azt írja hogy atari.com account does not exist mist csináljak?
  • Gibor
    Tudnád miről beszélnél, megkérnéd pixxelt hogy törölje az üzeneted.
  • Zuchy
    Hu micsoda rinyálás volt itt... Én meg azt mondom, hogy pozitív irányba javult a fizika, és van is fizika. Lehet érezni, hogy nem mindenütt, de alakul. Esőben Astonnal olyanokat lehetett pörögni, hogy ihaj. És nem csak egy adott körben, úgy ahogy akarsz mint a TDU1-ben HC módban.
    A sok mega meg lehet, hogy csomó fix a kibaszott sok crashre? Felfedeztem úgy épületeket is pl Pacha, ami eddig nem volt. De én azt hiszem, hogy ez a béta inkább az online kód tesztelésére, és a fizikára tért ki leginkább.