Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
Jaja még egy jó pont a készítõknek. 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Driftelni itt is lehet majd bõven.

#1237: Király lett ! 😊

MikX
tess csak bekell írni, hogy Ibiza 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

gduck
Anno TDU térképeket egy nyomdász srác csinált és postázott annak aki kért <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Falkon
Na.... 😊
Postán eltudod küldeni?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pxxl
nekem van egy 1:1 méretû térképem, de elég körülményes odadni. de meg tudom mutatni ha érdekel 😊

All hail the double x!

Drága.Az nem kell.Mindig annyi legyen amennyi kell.<#eplus2>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

bertino
kérni pénzt is lehet. 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nagyban nem lehetne kérni a Térképet?

pxxl

All hail the double x!

AlieN911
Tojás a gázpedál alá xDD
Szerintem igen, úgy van. Kútból meg csak lesz azért sok helyen 😄

Honda - The Power of Dreams

milk4
Amúgy a vékony sárga utak lesznek az autóútak és a vékony barna utak lesznek az offroad utak?Meg benzínkút is kevés van.Északon középen nincs is.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

pxxl
jut eszembe megoldottam ezt is 😊<#vigyor2><#hehe>

All hail the double x!

Bejelentés napján már a TDU Centralon is láttam. Úgy tudom ez a térkép nem hivatalos forrásból származik, ezért nem raktam hozzá a hivatalos infók közé akkor. Persze attól még Ibiza van rajta .... 😄
bertino
metál.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Misi az ezredes
Nem, de ilyen kicsiben elég problémás kivenni a zöldön a sárga utakat. 😄 Ránézésre zsír, bár ugyan úgy külön lent van a reptér bal felül van bevágás szerûség a pályába, mintha a korábbi lenne átdolgozva. 😊

Ettõl eltekintve nagyon tetszik, és végre lesz folyó is 😮

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

milk4
Vótmá?

Szerintem arra gondoltak az XBoxM-nél, hogy a kamerán finomítottak.
Összeállítottam egy ilyet ATi0021 -hszeibõl, ebben minden benne van a TDU 2 -rõl, csakhogy ne kelljen annyit keresgélni. 😊)

pxxl
- Új dinamikus kamera: sebesség növelésével hátrébb megy a kamera, megcsúszáskor megfelelõ irányba sodródik

ez a tdu1-ben is van <#fejvakaras>

All hail the double x!

gduck
Ugyanezt mondtam én is 😄 Max 16 játékos, de csak 8 autó <#wave>

Velem együtt,te is megveszed.Csak már lenne Szeptember.

Na de még biztos hogy nem tártak ki sok mindent... Am ha fele ennyi minden lenne is megvenném és játszanék vele.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Így leírva, valóban úgy tûnik hogy sokminden lesz, de majd mikor elkezdesz játszani, összességében nézed a dolgokat, nem lesz ez olyan sok. 😊

Ez egyre jobb lesz 😄 Köszi a hírt. 😄 Valahogy olyan érzésem van hogy iszonyatosan sok minden lesz 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ismételten elõzetes érkezett, ezúttal az XBox Magaziné. Lényegileg hasonló, mint a nem rég megjelent Pelaaja elõzetese. Szintén megerõsítették a free walk módot, vagyis, hogy versenyeknél, vagy klubban, házban ...stb szabadon járhatunk karakterünkkel és kommunikálhatunk másokkal...stb

Ezúttal csak az új dolgokat szedtem ki pontokba:

- Amikor pl. egy bemutatóteremben találkozunk másokkal, köthetünk fogadásokat
- Lesz Twitter és Facebook támogatás (akárcsak a Blurban)
- A kocsinkban tartózkodó másodlagos pilóta kommunikálhat hanggal vagy ikonokkal, így a térképet átnézve könnyedén közölheti az ajánlott utat vagy levágásokat
- Többféle stílusú klubház lesz (a demóban volt: Small, Dabbler, Devotee)
- Említést tettek a rivális klubok "kirablásáról", ami kitartást igényel és nagy kockázatot is jelent. Siker esetén nem marad el a jutalom. A "rablást" interclub kihívásokkal hajthatjuk végre.
- Új versenytípusok: elsõ kerék meghajtásúak vs. hátsó kerék meghajtásúak; modern vs. klasszikus autók
- Új dinamikus kamera: sebesség növelésével hátrébb megy a kamera, megcsúszáskor megfelelõ irányba sodródik

forrás: TDU-Central
Falkon
Még adatot! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pxxl
<#alien><#eljen>

All hail the double x!

milk4
Szerintem meg a kész játékot adják a kezembe😄

tdu Toyota
Mkor adnak már ki videot? Mert már volt annyi adat a játékról hogy már lehetne egy kis video is belõle vagy legalább egy auto lista

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Szerintem meg egyálltalán nem. Max + egy karaktert kell számolnia a játéknak, és a szervernek, ami az egyik verdából, az anyósülésen mozdulatlanul figyel. Kb. egy olyan spectator nézet lesz valószínüleg, amiben te mozgatni tudod a kamerát akár belsõ, akár külsõ nézetben, nameg + 1 bábú egy autóban. Az, hogy látod mi történik a bámbúd körül, nem hiszem hogy kiterjedt fizikaszámolást igényelne, mint egy + autó esetében.

gduck
Ez érdekes kérdés, mert az utasoknak is küldeni kell az adatokat... De nagy valószínûséggel marad a 8 autó korlát (Ezt az esetet talán egyszerûbb leprogramozni, mint az autók számával variálni.)

Offroad.Csörlö lesz?Nekem kell 😄

Fehercsoki
<#eljen>

GhostR1der
+fizikát számolni ami lényeges

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

[HUN]FaTaL
Amibõl a fele csak ül valahol, nem mozog nem kell ütközést kezelni stb.

http://goo.gl/gd6Zi5

Fehercsoki
Nem,de attól még ugyanannyi játékost kell kezelnie.

SötétBarom
Egy spectator azért nem ugyan az, mint egy + autó, vagy?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Fehercsoki
Remélem hogy ha már 8ra korlátozzák akkor azt autókra értik.Bár ha 16 játékost tud kezelni(és 8 autót a co-driver dolog miatt) akkor akár 16 autót is tudna egyszerre szerintem.

lehet hogy akár az egész 32 is.. audikba 5en elférnek 😛

Sajnos a tankolást illetõen nem tudok mit mondani. Esetleg csak annyit, hogy olvastam olyan pletykákat, hogy a bemutató verzióban is volt már. Bár ha van is hivatalos infót nem adhat róla senki se a média korlát miatt. Esetleg április 8-án. (akkor jön az OXM elõzetese)

A játékos számra visszatérve, arra leszek kíváncsi, ha 8 kocsi lesz free roamba maximum. És lesz co-driver rendszer. Akkor 16 játékos lesz egyidõben? Vagy 8 játékos, de akkor csak 4 kocsi?
Falkon
A klubba a Mclaren még érdekelne is.
A Gumpert hidegen hagy

pxxl
az iso is mûködhetne rendesen...

All hail the double x!

MikX
De volt valami ilyesmirõl szó, nem? Mármint valami olyasmi, h ha bemész egy házba, boltba, akkoris megmarad... Gondolom am erre õk is gondoltak...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Szerintem az Ataris fejlesztõcsapatnak, a haja égnek állna tõletek !! 😄

[HUN]FaTaL
Meg ha kiugrok térképre a lockosokat is tartsa meg.. Magyarul ugyanabba a layerbe tegyen vissza.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jaaa ez elég idegesítõ volt alkamanként a játékban.

milk4
Eszembe jutott egy fontos dolog!!!
A GPS-ben célpontot lehessen úgy választani,hogy pl. az Isolate-bõl ne lépjen ki.

egyszerû.. a benzinkút melletti klubházat vesszük meg.. vagy építünk saját kutat... 😄D

gduck
Én is erre gondolok. Ha lesz benzin is a játékban, akkor majd figyelni kell arra is, hogy a klub verdát feltankolva hozzuk vissza <#vigyor>