Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Forrás és link a topichoz -> TDU Central
A km meg nem biztos, nekünk 4 éves a sevink, és van benne 40k 😄 szal 15 éves 150k 😄 Meg ki is volt vonva a forgalomból egy kicsit..De tökmind1 a km.. am 139k km van már benne.
Köszönöm mindenkinek!
Honda - The Power of Dreams
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
All hail the double x!
A km kb. egy 100-assal vissza van pörgetve, de ez annyira nem lényeg.
Sok vezetési örömet vele! 😊
Just do it :)
http://www.freetvmaci.info/
All hail the double x!
Jén cak csicsa ülésbe ülök beee <#idiota>#idiota>
"Ha a terület nem is, de a napszakváltásnak köszönhetõ látvány 2,5ször biztosan jobb" -> Minek hangoztatják mindig ezt a számot: 2,5? <#szomoru1>#szomoru1> Tiszta LOST feeling... Majdakibeírjachatbeelviszikazufók <#idiota>#idiota>
ISMÉT KÖSZI AZ INFÓKAT <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amúgy fasza a japán rizsrakétád! <#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
"Sajna nincs olyan jó állapotban" <- bal ajtó kicsit elrepedt (? nemtom hogy sikerült:S) képen látszik, meg hát a 2 szín. Kisebb karcok, de hát 15 éves volt 1 hónapja... 1-2 helyen korrodált, de javítható még.
Após autószerelõ szakmával rendelkezik, szal holnap csináljuk is xD Gyors kicseréljük a cuccokat amit kell, és jó lesz, aztán gyûjthetek a fényezésre. A színe tetszik amúgy :-)
Na de TDU 2 jöhetne máááár 😄
Az a baj, hogy a kép annyira nem tükrözi a valóságot:S Sajna nincs olyan jó állapotban, törve volt, és nem találták meg a pontos színt, így 2 színû.. Ha nagyon koncentrálsz, akkor kivehetõ, (képrõl nem hiszem) Illetve a motorháztetõbe is bele van fújva.
Mûszaki 1,5 év, gumi még jó addig.. Nem bántam meg.
DE szép lesz ez, apránként :o)
Amúgy magazin elõzetesek vannak bõven, az egyiket össze is raktam egy nagy képbe (#1231), amiben minden össze van foglalva A-Z -ig, DE jöhetne már végre egy teljes autó lista, trailer, stb...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1995 Honda Civic 1.6 ESi 139000 km-el xD D16Z6 <#idiota>#idiota> Van még mit csinálni rajta... xD Nagyon gyári, JAPÁN.. Pár kép
Barinõméknél lõttem telóval, bocs a minõségért.
Elörõl
Segggg xD
Jobboldala
Baloldala
Nekem 2,5 évet bírt ki a 2900XT-m :S TDU közbe 80 fok volt.. Fél éve lejárt a gari 😞 Többet se veszek 100k-s karit..
ON
Spyker C8 Aileron <#worship>#worship>
ebbe is belekerül vagy 10.000 km mint TDU1ben 😊
<#finom>#finom>
OXM elõzetese:
- Kiválaszthatjuk a kocsiülések varrását, személyre szabott bõr és bársonyhatású belsõ tereket, színmintákat hivatalos katalógusokból és mélyen személyre szabható matrica rétegekkel fejezzük be a személyre szabást.
Mit szólnak ehhez az autógyártók?
„Természetesen panaszkodnak” „Szörnyûek”– mondta Nadal.
- Ruhákat és más kiegészítõket is vehetünk karakterünknek.
- Versenyek elõtt, klubokban, ingatlanban, autókereskedésben stb helyen, szabadon sétálhatunk és persze beszélgethetünk, fogadásokat is köthetünk. Max. 32 játékos.
- Nem lesznek gyalogosok, az indoklás szerint ez nem egy Sims játék ezért marad ki ez az elem.
- A TDU2 nem nagyobb, mint elõdje, de cserébe szebb lett és több MMO elemet építettek bele.
- Ha a terület nem is, de a napszakváltásnak köszönhetõ látvány 2,5ször biztosan jobb, mint az elsõ részben: „napsütésben izzó tengerpartok” és „lágy hullámokon tükrözõdõ Hold fény” vagy „kora hajnali erdei árnyékok”.
- Az új dinamikus idõjárás nagy segítség, a mennydörgés figyelmeztet, hogy sürgõsen emeljük fel kabriónk tetejét. A esõ lemossa az összes koszt, mely off-roadozás közben ragadt kocsikra, persze az irányításra is kihatással van.
- Autó összetörése DiRT-stílusú.
- Tervben vannak a motorok is, melyek az elsõ dobozos verzióban nem szerepelnek majd. Hiszen egy teljesen újra kellett tervezni az autók dinamikáját és a motorokhoz ez nem lenne megfelelõ.
Forrás:
OXM elõzetes - TDUC
PCGamer elõzetes - TDUC
PCGAMER
OXM

http://goo.gl/gd6Zi5
LEGYEN TÖRÉS!!!! Mert ezigy nemnagyon unnalmas hogy csak mész.
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Nekem is most gondom van. reggel kapcsolnám be a monitort, (a gép 24/24-ben megy) semmi. Cserélem a monitort egy régi crt-re, ami a szekrény tetején van, na az kiírja, hogy a jel 59hz alatt van, nem tudja megjeleníteni. (LCD nem tom miért, semmit nem írt ki) ráteszem az LCD-t másik gépre, tökéletes... De! annyira elmászik a jel, hogy vagy fél órát táp nélkül kell hagyni a monitort, hogy visszaálljon alaphelyzetbe, és ki tudja nyomni a 60hz-et.
Még nem szántam el magam rá, hogy bemenjek a boltba, égve hagyom éjszakára a monitort, így megy gond nélkül. Bár legutóbb 1-2 óra volt a csere, de most gondolom elküldik bevizsgálásra.... Én is boldog leszek addig a régi, 4 v 5 éves gépemmel...
http://www.freetvmaci.info/
Na mikor tönkrement az is látták, mérges vagyok, így másnap már visszavitték nagykerbe. Azok küldtek kb 2-3 alatt egy HD3870-et. Persze az se bírta, és most ott vagyok azt dumálják, hogy jó az a kártya, más a baj. Csak akkor nem értem az X1650 és 2 darab GTS250 miért jó? (persze a HD3870-et így nem viszik vissza nagykerbe)
Jelenleg még várok, más okok miatt nem teszek még semmit se. De tudom még eljön az én idõm is.
Képzelheted, milyen jó volt lemaradni DiRT2, AC2, stbrõl és 4-5 hónapot kivárni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem tavaly novemberben halt meg a HD2900XT-m. Majd visszaküldték garanciával Hollandiába, ahonnan jött egy másik kártya azt lenyúlta a nagyker, nekem meg közbe 2 hónap várakozás után lett egy másik javított HD2900XT-m. Az kb 2 hetet bírt, utána ugyanazzal a hibával elszállt. Na ez is vissza ment gariba. Kaptam egy HD3870-et, az kb. 3 hetet bír. 20-30 perc után megfagytak rajta a játékok és jött a hiba üzenet.
Így kaptam egy GTS250-et, amit kipróbáltam. TDU1 egész jól futott rajta, így olcsón ideiglenes megoldásnak vettem egyet. Így most lett egy GTS250-em ami tökéletes. 😊
2900XT nem egy hosszú élettartamú kártya. Nálam elég magas hõmérséklete volt mindig is. De legalább megtanultam nem szabad ilyen karikat venni.
Remélem mindenkinek lesz egy remek kártyája, hogy tudjon TDU2-özni majd szeptemberben. 😊
pixxel:Sajna most nekem csak a sok HA jut a jóból, de azért köszönöm!<#kacsint>#kacsint>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
I'm so JDM my blood type is R
All hail the double x!
Nekem is most halt be a 2900XT-m <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer> Nekem is kéne egy új vga, de most a kocsira megy a lóvé (csütörtökön vettem HONDA CIVIC xD)
Szurkolok neked.
ON
Benyafogyiról még semmi hír... <#fejvakaras>#fejvakaras>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
csak megint annyi idõ lesz mire úgy fogom ismerni a szigetet mint az 1-ben😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)