40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
USAMEN POWER #9147 Éjszaka, csendes eső, terelés... jó cruiseban vettem részt ma is. Gduck akkor majd reportold amit megbeszéltünk. -
carloelsa #9146 Sajnos az egeres cucc nálam nem működött :/ -
USAMEN POWER #9145 Egy kérdés. Szekvenciális váltóval hogy tudok visszaváltani ? Előre tudok váltani, viszont vissza már nem. Van még a H váltó, H váltó + kuplung, ezek sajnos billel nem működnek. Viszont az automata váltótól kezd már herótom lenni.
Azon jár az agyam, hogy lehet ez bug is mert nem érzékeli a kiosztott billentyűt.
Apropó. Akinek nincs egere a játékba visszalépéskor, az tegye le másodszor is az asztalra a játékot, és lépjen vissza. Lesz egér. -
USAMEN POWER #9144 Bill. -
wandrew26 #9143 mivel tolod? Bill vagy kormány? -
carloelsa #9142 Panoráma házikóból :)
-
USAMEN POWER #9141 És itt a videó amit chaten említettem:
-
Gibor #9140 "Don't feed the troll" Milyen igaz, de mivel a játékról van részben szó, hozzátenném hogy 1millió bugot lejelentettem, és mai napig abba az 5percbe amit végig röhögök utána leadok egykét bugot, vagy csak fórumba hozzászólok hogy igen énis találkoztam vele.... Mondhatsz akármit, jelentem a sok hülyeséget, csak egyszerűen nincs kedvem még csak bugot se keresni mivel annyira illúzióromboló ez a játék.... És arról már rohadtul nem én tehetek hogy nem tetszik amit a fejlesztők összebarmoltak, mivel rohadtul nincsenek nagy igényeim, de h a tdu1 szintjét nem éri el még CB-ben sem, az már szégyen, és mielött mindenki mondja hogy csak béta, közölném hogy a tdu1 bétájában a kocsin volt fizika számoltatva, nem pedig script.... ezek után tényleg no comment hogy te úgy beleugatsz mindenbe hogy nem tudod mi ál mögötte. -
#9139 Osztom a véleményed. Kár volt betenni a linket. De viszont már megérte, ha olyas valaki került be így, aki teszi a dolgát.
-
wandrew26 #9138 Most hagyom amíg nem végez :) ma már játszani akarok vele ;) -
USAMEN POWER #9137 Éjjel is szeded a játékot ? Szerintem akkor kevesebben szedik és gyorsabban jön. Én tegnap frissítettem be olyan 11, éjfél elött fél órával és éjfélig lent volt. -
USAMEN POWER #9136 Az hogy valaki ide jön valami nyűgjével, és értetlenkedik, az a szaros 1 % ! Vágod ? Én más miatt sajnálom a topikot, nameg ezt a qrwa játékot. Van teszem azt 1000 bétateszter, és abból 900 azért megy fel hogy egy jót játszon. Én is. De mellette azért le kéne tenni valamit az asztalra, kéne tolni a bugokat a fejlesztők felé 1000L.
"Valahogy már csak poénból járok fel röhögni egykét percet hogy mit basztak el azt lelépek :D Másra sajnos nemjó." >>> Nem az az igénytelenség, hogy valakinek tetszik a játék a jelenlegi állapotában, hanem ez az ígénytelenség. Innentől kezdve NC, neked nincs helyed a bétában, és ez egy kicsit a fejlesztők hibája is hogy egy utolsó hülyegyerek is betud kerülni egy zárt bétába.
Az értelmetlen eszmecsere elkerülése érdekében ha megkérhetlek mentesítsd magad a választól, meg amúgy is tudom hogy mi lenne az, szal frankón nem érdekel. -
wandrew26 #9135 Áhh komolyan mondom :S leszenvedte végre a játékot felteszem, és még 700 MB áptúdét szintén 40-50 kb/sec-el. Gondoltam biztos nálam a hiba de nem. Speedtest ok, pingtest ok. Mindenhol a kívánt értéket hozza. Portok megnyitva, router nagyon patentul belőve. De ez agyrééém.... Mire levakarja a netről a játékot hétfő este van és b@szhatom. -
#9134 Ha vista/7-el probálkozol abban az esetben. Futtatás rendszergazdaként és müködik -
Gibor #9133 "A segítségeteket kértem, nem hogy kioktass. Azt nyitottam amit az a kurva angol szöveg leírt, de akkor se indul. Nem lehet ezt megérteni?"
Az adatlapodon kiírt kor sztem kamu :D Nem hiszem hogy ilyen agyatlan vagy még mindig :D Milenne ha a kérdésedben a lényeget tennéd fel nem a hülyeséget amit elvileg te tudsz de mégse tudod....
Amúgy, ha tudnánk milyen konfigod van, milyen op rendszer, többet tudnánk segíteni, direct x, .net, ezeket frissítsd. -
Krisztián1983 #9132 DE hiába nyitom az UpLauncher vagy akár a TestDrive2 fájlt nem csinál semmit! -
#9131 Az,hogy alapvető angol tudással is ránézésre meg lehet mondani mit kéne tenni,mivel leírja pontosan. -
Gibor #9130 Lenne angol tudásod, nem erre a szaros szövegre kértél volna segítséget, mert ezt minden agyatlan ki elolvassa látja hogy mi a probléma.... -
Krisztián1983 #9129 Mert? Azért írtam ide, hogy segítséget kérjek? Mi itt a gond? -
#9128 :D -
Gibor #9127 Ezt tesem gondoltad komolyan hogy perfekt angol tudással ilyet beírsz... -
Krisztián1983 #9126 perfekt angolom van. cseszhetem az angol tudást ha valami nem stim. -
Krisztián1983 #9125 UpLauncher, Alkalmazás, 736KB próbáltam indítani, de nem csinál semmit. -
Gibor #9124 Istenem, sajnálom ezt a topicot mert a nagyonnagyonanalfabéták kezdik tönkre tenni, nem hiszem el hogy egy embernek ennyire nincs angol tudása, vagy translate.google.com és máris érthetőre lefordítja, de ilyenkor aki ilyet beír mit érez? Lemerném fogadni hogy a "start" "quit" gombokat is csak megszokásból ismeri, de a jelentését nem tudja.... -
#9123 Talán ha elolvasnád mit ír ki... -
#9122 talán a launcherrel indítanád el... -
#9121 Ne a tdu2.exe-vel indítsd,hanem az uplauncher.exe-vel. -
Krisztián1983 #9120 Kaptam egy Beta kódot, és el is fogadta, de az indítás után a következőt írta ki. Test Drive Unlimited 2 has to be launched by UpLaucher.
Please use the game's shortcut created by the TDU2's installation. -
#9119 inkabb nezz szet fileplanet es ign oldalakon. -
#9118 -
Krisztián1983 #9117 És hogyan lehet beszerezni? Mert a www.testdriveunlimited2.com oldalon már regiztem, de még semmi. Vagy töltsem le a Test Drive Unlimited 2 sima változatát? -
#9116 persze, hogy keri.
ez igy termeszetes. -
Krisztián1983 #9115 Egy sört! De most komolyan? Letöltöttem próbálom telepíteni és kéri a seria kódot. -
#9114 mennyit er neked... ? -
Krisztián1983 #9113 Szevasztok! Valaki TDU beta seria kóddal kapcsolatban tud segíteni? -
#9112 Mégsem frissítés. csak azért azt hittem, mert hibaüzenetet kapatm -
#9111 OFF:
Nyitottam egy új témát hogy a netünk nagyon akadozik , routerrel van gond. Tudom hogy nem tatozik ide, de köze van TDU2 bétához, mert nem tudok játszani! Nem indult el, mert valami frissítést akart letölteni.
Ha valaki tud, segítsen!
Köszi!
ON:
Mi lehet az a frissítés amit le akart tölteni? -
#9110 én tegnap este szedtem le fileplanetről átlag 950el jött mondjuk jöhetett volna gyorsabban is de kb igyis másfél óra alatt jöttle. jónéha azért eléggé belassult ilyen 10-15 percekre. -
#9109 internetrol. -
#9108 Régebben én is leizzadtam amikor leszedtem,ilyen 60-70-el jött. A frissítések mostmár gyorsultak nálam. 1-2megával jönnek.