40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Gibor #9187 +1 logó :DDDD -
#9186 Akkor minek a havok? Poén kedvéért? -
Gibor #9185 Ezen gondolkoztam énis, hogy a Havok logó mit keres ott :DDDDD -
RYO21 #9184 MIvel az autóknak nincs fizikája, és mindenhol a havok logót látni, ezért megnéztem, hogy akkor a környezetnek van-e. És sajnos annak sincs. Q7-el nekimentem a fakerítésnek, és mintha betonfalnak mentem volna neki. Szerintem a végleges verziónak se lesz fizikája. -
#9183 Az biztos, ha ilyen marad az irányítás én messziről elkerülöm a játékot. Pedig van benne lehetőség, de amit idáig láttam, azt inkább meg se említeném... -
#9182 most akkor egyébként fileplanetes kulccsal bármikor mehetek ha lesz szerver vagy ez csak most hétvégén volt? elég szal lenne ha csak mostanra lett volna:S -
#9181 Szerintem meg a stress teszt előtt is megtudták oldani hogy a fileplanetes kulccsal ne lehessen felmenni, úgyhogy ha akarták volna utána is megtudták volna oldani.Ergo vagy kellett nekik még a sok player, vagy csak szimplán nem zavart senkit és ha csak minden 100. fileplanetes irt be egy bugot, akkor is csak jól jártak velük...
Arról nem is beszélve hogy az én launcher-em azt írta ki hogy online-demo, az már más kérdés hogy ezzel lehet csak elvették pár ember elől a kedvet a vásárlástól nem meghozták, de az már legyen az ő dolguk. -
#9180 jáááj az irányítás -
USAMEN POWER #9179 Hummer, Range Rover... Amúgy a rendörségi Viper is elég jól megy offroadon. -
#9178 hoppá, fincsi az a range rover ((: -
Stockbauer33 #9177 Pár új terepjáró -
#9176 RIP :( -
USAMEN POWER #9175 Nem számítanak az egyéni érdekek, a pénz ereje diktál... Előbb vagy utóbb minden megszűnik létezni ami szép, és jó.
Nagy kő van most a torkomon, egy ideig biztos ott marad. :( Pixxel sry az offért. -
USAMEN POWER #9174 A qrwa életbe... Szarul esik a dolog. :-/ Főleg hogy pár hónapja a Mercury szűnt meg. -
#9173 Félig OFF:
Több mint 80 év után örökre eltűnt a Pontiac.
ON
Gyerekkoromban volt Pontiac kedvenc autóm. -
#9172 Ok, majd valószínűleg a holnapi nap folyamán nyomatom fel az "adagot" -
USAMEN POWER #9171 Na ez fasza volt ! :) Toltam most délután egy magányos cruiset. Megnéztem pár érdekes helyet, elmentem plasztikai műtétre :D, utána át a szigeten vettem pár ruhát, utána fel Északra a házamhoz, gondoltam átalakítom az ízlésem szerint de mikor a kapuhoz értem, akkor lőtték le a szervereket. :( Volt eső, éjszaka, nameg voltam rendőr is. A zsaru mód egy hatalmas élmény, nekem nagyon bejön. Kicsit finomítanak még a fizikán, és verhetetlen game lesz.
Duck, egyelőre egy bug jut eszembe, majd megírom neked.
-
#9170 Én a szeró kapcsolása után felirat mögött hazamentem.
Ház elé parkoltam magam, és leokéztam a üzit! :D -
#9169 ez még igy sem jo:D -
#9168 Így se a link kiadja a 500 Internal Server Error-t -
#9167 Ha nem jó akkor itt a link : http://noob.hu/2010/11/01/parkolobansgvel.PNG -
#9166 Hivatalosan Vége a Betának .
És még a végén taliztam 1-2 emberrel :)
-
USAMEN POWER #9165
-
dual3 #9164 Hali!
Valaki nem tudna segíteni hogy miért nem tölti le a patch -et szépen el kezdi szedni felmegy kb 200 Kb/s el aztán fokozatosan leesik míg el nem éri a nullát és nem tudok egyszerűen rájönni mi a gáz... elvileg minden okés... ha valkinek van valami ötlete kérem ossza meg velem!
Előre is köszi! -
#9163 Jó lenne ha az indexkijelzőt a belsőnézetbe raknák a végleges verzióba, mondjuk a digitális sebességkijelző (ami a képernyő jobb alső sarkában van) mellé vagy alá!
Nekem sokkal könnyebb vezetni a belsőben, és szeretek indexelni! :(
El is gondolkodtam, nagyon jó lehet a CO-Driving! Bemutatni a szigetet az újonc ismerősünknek, aki az anyósülésen ül! :) -
#9162 én általában a Lancia Deltával szoktam menni kuplung+H-shifterrel azon minden rendben működik. vagymég a ferrárival szoktam menni esetleg a Q7-el:) Egyébként másnál sem szól a rádió vagy csak nálam? hangerőt fullra rakom oldalt kiis jön a kis ablak ami mutatja melyik csatornán van hangerő fullon az optionsban is teljesen felvan hangosítva a zene:S valaki tud erre megoldást?:S:D -
USAMEN POWER #9161 Nekem a Shelby volt kb. fél óráig mikor kezdtem a bétát. Azóta Ford Gt -vel tolom, de egyelőre más verda nem is nagyon foglalkoztat. -
#9160 Én a Camaroval járkálok, H-shifter + kuplung és jól működik! -
#9159 Ja én a legutolsó patch után csak az Aston Martint próbáltam, az rendben működött, a többit nem néztem mert nem volt időm. Most sincs :/ -
gabesz012 #9158 Nekem is megy. De nem mindig reagál elsőre, nyomom, nyomom, de nem vált vissza, felfele nem szokott gond lenni (ez konkréten a Gt). A Q7 viszont csak automatán megy, szekvenciálisba rakva nem lehet elindulni vele, hiába van 1-esben. Meg valamikor tolatás után nem akarja bevenni az előre menetet, olyankor megint rüki, aztán másodikra elindul. Szóval van itt még bőven javítanivaló. -
Zuchy #9157 Hol illúzióromboló? Mivel játszol kormánnyal? Hardcore-ra van állítva? Te csak folyton fikázni tudsz , mindig leírod a szarságaidat, másoknak is úgy válaszolsz mintegy darab szarnak, mert TE mindent jobban tudsz. Normálisan is el lehet magyarázni a dolgokat, de szerintem neked az nem megy.
De ha szimulátorra vágysz, akkor irány a GTR2, ...stb. Írták, hogy arcade lesz. De nem is megyek bele, add másnak oda a béta kulcsodat, más lehet még örülne is neki. -
#9156 Nyomva kell tartani. -
#9155 1. Most mennyi ideig esett a eső(a valós idő szerint)? Én csak 5 percre tudtam kimozdulni az esőre. :(
2. Átlagosan mennyit esik egy átlagos pl. őszi eső (a valós idő szerint)?
3. Előfordult már akár 24-48 játékbeli) órás eső?
A válaszokat előre is köszi! -
#9154 ezzel énis aszittem hogy baj van. de nem! csak tartsd lenyomva a gombot egy 10 mpig és visszafog rakni;) legalábbis nálam így működött. -
#9153 Nem újra indítás után is szar.. -
#9152 Ha leteszed a játékot alt+tab-bal, akkor mindenkinek így van, hogy utána nincs egér. Olyan, hogy alapból nincs az is előfordult már. Általában egy újraindítás megoldja. -
#9151 Üdv !
Van itt valaki akinek le rohadt az egere rajtam kívül?Egy szerűen nem akar üzemelni gamen belül! -
#9150 Nekem meg a "vissza az útra" gombot nem érzékeli, akárhova állítom be. Ha "véletlenül" beszorulok valahova, csak a térképre kilépés segít. -
#9149 1 Pillanatkép Gaben barátunkal :)
-
#9148 Nekem megy a szekvenciális, igaz kormány de nekem kellett beállítani.
Egér nekem nem lesz sehogy. Ha alt+taboltam akkor annyi.