40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#9227 még nem jutottam el odáig :/ de nincs elfelejtve -
#9226 Csak próbálok bekapcsolódni a beszélgetésbe, mert ahogy nézem még mindig a "szar a fizika" az aktuális téma, de ezt nem ide kéne reportolni...
Biztosan van már reportolva, de minél többen írnak oda, az annál hatásosabb... -
#9225 Istenem...már elsőre sem volt vicces... -
#9224 Na jó a fizika az szar, én most jöttem rá erre. De valaki megmondhatná hogy ménem tudok játszani, ha akarok. Me azt írja hogy valami offline. Multkor jó volt pedig, Krekket kérhetnék pls? -
#9223 háát nemtudom,én nem vagyok egyáltalán pro,az 1et is full segitségekkel nyomtam de ez a szappanosdoboz téma szerintem akkor is naon gyenge. kb a godfatherbe volt ien :D -
USAMEN POWER #9222 "Jah, aki tud vezetni" >>> Ez max akkor lesz nyílvánvaló, mikor vészhelyzetbe kerülsz, és cselekedni kell a másodperc töredéke alatt. Egy játékban mi van akkor ha benyalsz egy oszlopot vagy egy fát ? Semmi. Van egy másik eset is, ott nincs reset gomb, ott meghalsz. Szal óvatosan az ilyen kijelentésekkel, és nem leugatni akartalak. :) -
#9221 Khmmm. Még továbbra is hibákat keresek. Úgyhogy fontos hogy minél több idő legyen tesztelni -
#9220 Pfff. Rendesen benéztem Köszi a helyesbítést!
Amúgy nem meglepő, hogy most lesz egy kis szünet. Kell idő a fejlesztőknek is a következő verzióhoz. -
carloelsa #9219 Jah, aki tud vezetni, annak álom... haver próbálkozott, hát majd beszartam a röhögéstől xÐ hála nekem van érzékem :) -
#9218 LFS-hez hozzászokni se kell nagyon, egy álom, ha érzed az autói határait, csodás az egész, ha egy ilyen irányítás lenne a TDU2-be ( és most kérlek ne jöjjetek azzal h de ezt el kell adni a vérpistikéknek is, meg hogy ez nem arról szól, stb,stb, a tdu 1-el is játszottam sokat, mert az elfogadható volt még, de ez.. ) már most előrendelném, hát de így :/ -
carloelsa #9217 Tipp vót... :( am nem értek nagyon ehhez, azért vót tipp :D Am igen, LFS nagyon faja, rFactor is, azért is volt fura menni rFactorban TDU2 után xD -
Stockbauer33 #9216 Én tuti megveszem.Megmegigértem a JTominak is 1et..Ha nemkell neki majd elajándékozom vkinek.Tudok min 8-10 magyart aki megveszi.Én ezekkel gurultam és fogok is a 2be.Az hogy itt agyvérzést kapnak és több1000x leirják hogy szar a fizika az legyen az ő gondjuk.Tudom azt is hogy itt 98% pro mindenki .Csak ajánlani tudom a sok nyifinyafinak hogyha ennyire megakadtnáluk a bakelit akkor előre hajlitsákmeg a gerincüket amég szájjal elnemérik az öcsit és....A többit remélem tudják.Kidühöngték magukat és leheroltozták már annyiszor hogy betéphetik a téliálmot jövő tavaszig nyugodtan.A prohardveren 1400 hsz van és töményen levan irva hogy mi a helyzet.Itt mirement 9200???? -
USAMEN POWER #9215 Van egy ilyen lehetőség is, de mikor még csak a pletykák terjengtek, szinte mindenki elmélázott azon hogy milyen jó lesz majd a 2. Eső, éjszaka, csodás naplemente a tengerparton ami esti kocsikázásba megy át. Ilyen szempontból érthető a csalódottság, de ha mindenki ide írja le a kétségeit már századszorra, abból nem lesz semmi. És még pont elég az idő arra, hogy gyökeres változásokon még áteshet a játék. A fejlesztők is azt mondták, nekünk csak kívánni kell ők meg teljesítik. Szerintem nem csak egy esetleges új szigetre értették. -
Stockbauer33 #9214 Nemkő+venni oszt ennyi -
USAMEN POWER #9213 Háth ha már megy a rinya, azzal egyet értek hogy az 1 -ből át kéne rakni a fizikát, de mindez rajtunk, mint playereken áll. Ha kell napi 20x kéne nyitni ezzel kapcsolatban topikot a béta fórumon, és előbb vagy utóbb észreveszik hogy mi van, főleg hogy biztos akadna nem 1, nem 2 ember aki a pártunkat fogná. De srácok, ha mindezt ide írjátok már ezredik alkalommal, nemhogy a méreg nem fog elszállni, de változás se fog történni. -
#9212 Jah és volt 4-5 évük új fizikát írni vagy finomítani az első rész irányításán... -
#9211 Mert az 1 nek is barominagy gépigénye van....
Nem akarok szívózni de a Colin2 is havok fizikát használ és érezhető is és 2000 v 2001 es játékról beszélünk...Jah és ott még a kocsi is tört szal elmennek az Edenesek a jókúrva annyukba ha nem raknak bele fizikát és haggyák ezt a szart kijönni így.Egy autós játéknak az irányítás a lelke a grafika 2. lagos dolog.Ott van egy lfs ami übergagyi buta grafikailag mégis szimulátor és egy csomó ember tolja mert élvezi....Ezek után nagyon kedvem se lesz menni a bétában mert télleg apró dolgokat javítanak de a lényegen nem változtatnak semmit. -
carloelsa #9210 Tipp: gépigény, fizika elégedetlensége, lustaság, pénz -
#9209 Már értem hogy engem mér' nem engedett be...
Majd talán a 7végén...
A béta hiánya miatt az 1 szerverében vagyok a Jó fizika mellett...
#9177-es HSZben látott videóban igen kevés esély hogy lesz-e fizika a full verzióban (mivel ez a videó nem bétában készült...)
De most komolyan! Eden miért vette ki a fizikát????? Mi az oka???? -
carloelsa #9208 múlt héten minden hétköznap volt teszt 2-6 ig csak most óraátállítás... -
#9207 "TDU2 playtest would be open this week only Tuesday 2th" -
#9206 Nem, nem tudjuk, ugyanis nincs minden egyes héten, minden hétköznap teszt... A héten is csak ez az egy volt, azt is utólag jelezték... Egyébként épp 2 óra után pár perccel néztem fel a hivatalos fórumra, de akkor ugye még nem írták ki, pedig már egy órája teszt volt ezek szerint. -
ATi0021 #9205 Ezt már tudjuk jó ideje, hogy ilyenkor is van teszt, az Eden nem hibás. -
#9204 nem hiszem hogy sok mindenből maradsz ki... -
#9203 Szupi
Pixxel kiírhatod, hogy a héten hétköznap 13-17-ig teszt. (Csak a closed béta tesztereknek!)
UI: szupi, hogy most az óraállítás miatt (igazán megszűntethetnék mááááá) GMT+1 kerültünk. Így most már esélyem sincs hétköznap tesztelni -
#9202 Szuper! Ma is volt teszt, 13:00-tól 17:00-ig, és mindezt ha jól látom kiírták a hivatalos fórumra 14:38-kor... Gratulálok Eden-es srácok, ez már nem az első ilyen... -
#9201 Min lógó? -
#9200 Lógó hogy áll??? -
HUN BECSEHELY #9199 5UAK-SX6F-LMJS-PVUG -
#9198 de minnyá' kettőt is... -
#9197 hello!azt szeretném kérdezni,hogy felraktam a tdu-t és elakartam inditani és valamilyen kodót kér....nem tud valaki küldeni egyet :D -
#9196 És még azt se tudni hogy hosszú lesz-e. -
#9195 Gondolom hétvégén lesz a köv. teszt . :( -
Stockbauer33 #9194 Ott lesz még a listába az ML 63 AMG -
#9193 de azért atomjaira törik a verda ha a rendőr 5-6x megkoccolja -
ATi0021 #9192 Nem bántam volna, ha a térképesnél még egyet lép. Megnéztem volna, hogy hol milyen szalon és tuning bolt lesz.
Range Rover Sport HSE
Hummer H3
VW Touareg
És gondolom a lista csak bővülni fog. Szóval a Q7-se marad egyeduralkodó. :) -
#9191 Pl az új nfs-ben se törnek a kocsik épp amiatt hogy a gyártók nem engedték hogy legyen törésmodell.Sztem tuti ez van itt is mert az autólista azért sokban egyezik.A kisebb dolgok szerintem is törhetnének vagy mozoghatnának,mint pl egy kerítés,pad villanyrendőrök stb mert ott van a GTA amibe szinte mindent rombolni lehet szóval nem hiszem hogy olyan baromi nehéz lett volna megcsinálni. -
#9190 az oké,de a kerítés azért összetörhetne,bár kitudja lehet azért is perelne valami kerités gyártó cég :D
Am az egyben is szinte minden betonfalként viselkedik,meglehet szokni de tény h elég illúzió romboló néha...
Viszont sztem az irányitás is elég retek még és ez viszont gáz :D -
#9189 Nem hiszem, hogy kaptak rá engedélyt, hogy összetörjék ezeket az autókat... Bár nem tudom hogyan működik ez a dolog. De ez tényleg vicces. -
#9188 Én is kérnék 1 et !