40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
USAMEN POWER #9267 Végülis egyiket se értjük. :) -
#9266 Mintha nem lenne mind1:D -
USAMEN POWER #9265 Az írás Japán, nem kínai. :P -
#9264 Köszi,de úgy értettem,hogy ezt az Eden Games adta ki?Vagy a kínai bétából van?Tehát a kép forrása érdekelne.(csak biztosra akarok menni,nehogy beleéljem magam,hogy lesz Impreza aztán meg nem) -
Stockbauer33 #9263 Diablotól -
#9262 Honnan van az a kép?Most már akkor biztos,hogy lesz benne Impreza? -
Stockbauer33 #9261 Csak neked meg annak aki Subaru fan. -
USAMEN POWER #9260 Már bő fél éve HC -ban tolom. :) De lehet az lassan 1 év is. Március környékén kezdtem.
-
gabesz012 #9259 Naa, azért nem olyan rossz ez. :) Főleg majd ha lesz tuningolt Hawaii, meg jó kis Range Rover, netán G Merci, Defender. A vezetés már egész elviselhető benne. Sztem a belső index visszajelzés, esőcseppek az ablakon, ablaktörlő is bele fognak kerülni, ezeket is elég sokan írták a béta fórumokba. A rendőrös rész is egész élvezetes lett... (az tény, hogy jelenleg nekem sem érne meg egy tízest a játék, ha annyiba fog fájni) -
#9258 Ment PÜ és sry! -
#9257 Legalább gyorsabban betölt a topic :D -
#9256 mert mindig ilyen sz_rokat használsz :D -
#9255 Akkor lehet a noads blokkol valamit mert nálam napok óta nincs :D -
#9254 nem baj, erre is ráfér az ápdét kicsit :) -
#9253 Nem az itteni FAQ-ra gondoltam, hanem a testdriveunlimited2.com-osra -
#9252 meg van az nem tűnt el :) -
#9251 Hova lettek a narancssárga fejlécek? -
#9250 szakítok rá időt lassan -
ATi0021 #9249 Jogos felvetés, de amint lesz ideje Pixxelnek javítja. Plusz lesz egy apróbb javítás és némi kiegészítés is infók terén. Sajnos már kérdéssel is volt baj. -
#9248 A hivatalos FAQ még mindig őszt ír (frissíthetnék már). A legutolsó hivatalos infó 2011/Q1. A január 15. meg városi legenda.
Összefoglalva: bármikor megjelenhet, semmi biztos infó nincs -
#9247 Szerintem az utolsó patchel eléggé élvezhető lett a játék.Azt nem mondom,hogy a tdu1-et veri,de jó úton haladnak az biztos:) -
ATi0021 #9246 Azért az a megjelenés dolog még messze van.
Az amerikai Amazon szerint kijön január 15-én. Addig az angol Amazon szerint csak március 25-én jelenik meg. A szintén angol GAME áruház és későbbre tette a megjelenési dátumot, pontosabban február 11-re... -
#9245 1. Nem tűnik lehetetlennek.
2. Nagyon sok új dolog van benne és sok jó ötlet! Nagyon hangulatos és simán megüti a TDU színvonalát!
UI: sokan szappantartóról meg kémiáról beszélnek :) -
#9244 boccccs .... akkor a gamespot
vagy tud valamit,
vagy már megint le van maradva -
#9243 "megüti legalább a TDU1 színvonalát" kizárt :D -
#9242 A megjelenésig hátra van: 115 nap 12 óra... milyen két hónap? -
#9241 nem nagyon sasoltam mostanában a dóóógokat, viszont
akárhogy is, bő 2 hónap is ki kőőő jönnie a játéknak...
Szerintetek valóban ki fog jönni Január 15-én, úgy hogy megüti legalább a TDU1 színvonalát? -
#9240 pedig aztán te voltál az egyik fő AntiHC-s -
USAMEN POWER #9239 Na ha a TDU 1 -ből átraknák a HC -t, és kicsit finomítanának rajta, akkor az a szememben hatalmasat dobna a játékon. -
#9238 Egyébként ez a hardcore mód csak az átnevezett hypersport mód... -
#9237 De hogy nyissam meg a UDP 8889-et? -
#9236 Tőlem 1 hónapig ne legyen teszt, de aztán legyen rendes hardcore mode ám :D -
#9235 Lehet most kezdenek bele egy nagyobb javításba. -
#9234 UDP 8889 nyitva legyen!
UI: így látom most hosszab szünet lesz... -
#9233 Sziasztok!
Hogyan kell portot nyitni a játékhoz hogy zöld legyen?
Kép:
A link nem mondja el elég részletesen!
Hogy kell??? Mi a játék portja?
Előre is köszönöm a segítséget! ( tudom hogy nincs szerver) -
#9232 ha nincs béta kulcsod, akkor nem enged be béta fórumra... -
#9231 Bármikor bárki regisztrálhat TDU2.com-ra, sőt benézhet a beta-fórumra is (emiatt kötöttek bele az aláírásomba a moderátorok, hosszú történet...), úgyhogy hajrá! -
ATi0021 #9230 Hiába adnának linket, ha nincs megfelelő TDU2.com-os felhasználói fiókod, akkor nem fogsz tudni írni oda. A másik szerintem inkább örülnie kéne annak akinek van kulcs, főleg ha kéz alatt kapta, mert bizony az is NDA szegés. Persze azt senki se tartja be.
A fizikát érintő panaszokról tud az Eden Games is. Sőt rengeteg más hibáról is. Sajnos egyesek nem képesek kicsit visszaolvasni és minden hibához van 10-20 topic. Megjegyzem nem kell félni az fizika miatt, lesz változás. Az Eden se véletlenül kéri a véleményeket kommentek vagy kérdőív formájában. Persze arra se kell számítani, hogy a GT5 lesz a fő cél. TDU2 közelebb lesz az árkádhoz, ez célja is a fejlesztőknek.
Az persze egy másik dolog, hogy lehet mégis csak lesz Hardcore mód, a nagy igény miatt. :) -
#9229 Akkor toljátok alinket hogy hova jelentsem a problémámat!!!Már 1 hónapja kértem hogy segítsen valaki de abba is szarnak bele páran.Mivel nem az enyém a kulcs ezért az én regemmel nem léphetek be a fórumba,keresgélni nem tudtam.Ezért ide sír a paraszt mert nem tud máshova.Az odáig ok h minden 2. hsz már a fizikáról szól és már baromira unalmas.Lemerem fogadni hogy akik innen kulcsot kaptak a fele vagy 3/4 e nem tudja hogy hova kell riportolni. -
#9228 Bocsi Pixxel, ahogy a #9207--ben írták elnéztem, csak tegnap volt teszt! A többi nap elméletileg nem lesz :(