40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#9507 Sok-sok patch kellene, nem videó :/ -
jokerdes #9506 Pénteken új videó, és európai megjelenési dátum! Twitteren olvastam.. -
#9505 Half-Life 1 Q2 engine
Half-Life Source Source Engine, ki beszélt itt a HL2ről? -
Gibor #9504 Half-Life 2 mióta használ Q2 engine-t? -
USAMEN POWER #9503 -
#9502 + 1 kis grafikai tuning mint ahogy a valvesek megoldották a Half Life-al -
#9501 en csak azt remelem, hogy egyhamar nem allitjak le a tdu1 szervereit meg a hc miatt -
magzimilian #9500 jobb lett volna ha a tdu1-hez adnak ki 1 dlc-t új autókkal / helyszínekkel / karrierrel meg az új online móddal... -
USAMEN POWER #9499 Ezen én nem csodálkozok, meg gondolom őket kicsit jobban átellenőrizték, nem ilyen semleges kérdéseket tettek fel, és hogy milyen géped van. Leszűrték hogy mi van, azt nem pár ezer ratyi 10 évessel akarnak együtt dolgozni. Ennyi. -
#9498 Állandóan tudnak, kivéve amikor mi is azt látjuk hogy server offline (ilyen nagyon ritkán van, általában csak teszt után, sztem akkor is azért hogy egyértelmű legyen: eddig tartott ) -
#9497 Mennyi időt tesztelhet vajon naponta az FBT csoport? -
#9496 Bullshit, a legutolsó updatet ki sem tudtam próbálni még :D -
#9495 De hát azt vették :) -
#9494 Igen jó játék félre ne értsd, de az NFS-ből ne csináljunk már Burnout-ot!
És ha meg már még is, akkor legalább a Paradise-t vették volna alapnak! -
#9493 Nem írták hogy lenne.
Így ku***** nem lehet bétatesztelni. Úgy látom a FBT csoport csinál valódi béta tesztet, mi csak stressz tesztre vagyunk jók -
#9492 Én a Burnout Paradiseal is jól szórakoztam, evvel is el leszek szerintem. :) -
#9491 Ha már mások is azt teszik, had védjem meg
Egyébként ha valaki játszott PS2-ön a Burnout 3-mal, annak feltűnhet, hogy a fizika, a karrier térkép és még maguk a versenyek is nagyon hasonlóak. Igaz nincs benne "crash event". Persze azért jobb egy kicsit, egyértelműen szebb a grafika, és már licencelt autók vannak. -
#9490 Lesz ma teszt? -
#9489 Sztem nagyon jó az új NFS, de a TDU2 azért más stílus. Felesleges a kettőt összehasonlítani -
#9488 Én olyan 2 órát nyomattam, nekem ritka unalmasnak tűnt. Semmi kihívás benne, csak annyi, hogy kissé "gumis" az irányítás, azonkívül teljesen kikapcsolt segítséggel sem teljesen Te irányítasz. Bele-bele nyúlkál a gép. A Catch-up rendszer borzalmas, sebességérzet nulla, stb.
Távol álljon tőlem, hogy megpróbáljalak lebeszélni róla, egy biztos, én nem venném meg, attól függetlenül, hogy kellemes csalódás volt az NFS széria hanyatlása miatt. Ha az utsót 2-2,5 re értékelem egy 10-es skálán, akkor ez már majdnem egy 5-öst érdemel. Nálam olyan ~4,5...
Bár, az irányíthatatlansága miatt a TDU2 sem több pillanatnyilag egy 6-osnál.
Apropó.
Gyenge az angol tudásom. Volna itt valaki, aki segítene lefordítani egy általam írt hozzászólást angolra, hogy be tudjam írni a community-be? -
USAMEN POWER #9487 Videók, hírek alapján nekem tetszett, még le se töltöttem a warez verziót, de nem is fogom mert Hétfőn hozza majd a GLS. :) Ha meg szar, akkor így jártam, visszamenőleg amúgy is megfogok venni minden NFS részt attól függetlenül hogy szar vagy jó volt.
Apropó. Jól hallottam hogy elérhető már a Ford Gt 350 a betában ? -
#9486 rámegyek, hogy get, de ezt írja:
TEST DRIVE UNLIMITED 2 BETA STRESS TEST
PROGRAM CLOSED
The Test Drive Unlimited 2 Beta Stress Test is now closed.
Alatta meg csak D2D link van, semmi más -
carloelsa #9485 Lehet hogy nincsen valami fényes helyzete, és nem egy arcade game-re fogja költeni azt a 10 ezer forintot, hanem ruhára, ennivalóra, bármi mást fizetni... (: -
Gibor #9484 3év mire félre teszel 10k-t? Azse rossz :D Am a fileplanet-es kulcs is jó, ha olvasod a tápigot láthatnád hogy minden teszten felmegy mindenki, csak kiírják hogy ez nem stress teszt ez csak sima bétásoknak van, de mégse mert fellehet menni. -
RYO21 #9483 Énse kaptam, pedig az első között regisztráltam a betára. Van fileplanetes ami semmit sem ér. Pedig jólenne minnél többet játszani a játékkal, mert megvenni max 3 év múlva birom majd csak. -
#9482 "Te idióta retardált :D Am van még kulcs bőven... Filefront stb...."
Ha 1 linket adnál, megköszönném, de én nem találtam sehol! -
#9481 Pedig valamiért a földön maradnak az autók -
#9480 Ami nincs az nem lehet szar. -
#9479 Ez még szarnak se nevezhető. -
#9478 szar a fizika. -
Gibor #9477 Te idióta retardált :D Am van még kulcs bőven... Filefront stb.... -
#9476 2 kulcsból kaptam egyet :) thx Gibor v. SkynNy v. hogyishívnak te pötch :D -
#9475 de gondolom te kulcsot is -
#9474 The UnderGarden :D én is kaptam (meg mindenki más) -
#9473 Ez a mocsok Atari...
Bétakulcsot már az eleje óta nem kaptam, de ma küldtek valami gardenes játékról reklámot! Na menjenek a ... -
#9472 vagy MAX az oldalán maradjon, de a közepe elég kiábrándító :( egy ferka alapból jól néz ki (általában) nem szabad elcsúfítani ilyenekkel. -
#9471 Hátt alakul, csak szedd le a fehér és fekete részeket, majd középről a zászlót, és jó is lesz! :D
Nemtom, nálam ez az enefes sztájl nemjön be, egy ferkán meg főleg... -
#9470 Én egy CL63 Black Edition- t nyertem, amit a used car handler-nél vehetek át, mert sokszor leléptem a rendőri üldözéseknél! -
#9469 Pont ezt a Spyker-t nyertem meg poker-el mert VIP tag lettem. Csak mivel Beta sajna nem kaptam meg. Majd a véglegesben. -
#9468 így azért kicsit pofásabb.
"egy szép ferrari összerondítva V2.0"