Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Én, példának okáért el tudnék képzelni egy mentés importálós dolgot is. (Így az online név eleve adott).
Autókázunk O'ahu-n, mindenünk megvan, amit a mentés tartalmaz, meg kell csinálni 1-2-3 versenyt, majd jönnek a zsaruk, menekülnünk kell. Kikötõ, hajóra szállunk, visszük a verdát, amibe épp ülünk, és a pénzünk 1%-át, ami épp a zsebünkben van. Ibiza. Egy autó, alig pénz, O'ahu-n köröznek, így plasztikáz(hatj)uk magunkat, (karakter generálás, ugyi) és újrakezdjük. Majd eljön az idõ, mikor már visszavágyunk, és látjuk, mennyire megváltozott.
Valami ilyesmi történet lesz, gondolom, akár a régi mentésekkel, akár azok nélkül.

Elõzõ vitához; Nem mondtam, hogy O'ahu mindenképp maradjon! De ha eléggé felújítják, miért ne? Másrészt a változtatás ugyan kell, de nem vagyok abban biztos, hogy a közösségi rész, nem lesz erõltetett, (eddigiek alapján nekem nem jön be) valamint, hogy a fizikához kár volt hozzányúlni.... Hát ebbõl a kijelentéstõl miszerint a 2, és 4 kerekesek vezetése eltér majd egymástól... nem nyugodtam meg...

Szóval a változások, nem biztos, hogy a jó irányba hatnak majd. Ennyi volt a mondandóm lényege, nem az, hogy maradjon O'ahu!

http://www.freetvmaci.info/

pxxl
mivan szar napod van? nyugika 😊 szíjjá el egy cigit vagy mittomén

All hail the double x!

Mért van bajod mások negatív véleményével? Úgy veszem észre, te is azok közé tartozol akik nem bírják elviselni a negatív véleményt az õ kedvenc játékával kapcsolatban. Mért baj az ha valakiknek más az elvárása mint a tiéd, és mért hülyeség (azt leszámítva hogy tudom hogy ilyen a stílusod)? Csak a te véleményed lehet normális? Tudod megértem egyes embereket hogy mért nem kedvelnek. Mert te szeretsz másokat idegesíteni a bunkó stílusoddal (nem mintha én megsértõdtem volna). Csak kíváncsi vagyok hogy mi a bajod a rossz véleményekkel. Mert az elkedvtelenítés a játéktól nem igazán jogos. Mert ha már valakit el lehet kedvetleníteni, akkor már õ se tudta igazán, hogy fog-e tetszeni neki a játék. Meg kellenek negatív vélemények is, hogy tudja igazán hogy mire számíthat, ha meg akarja venni. Mellesleg én nem annak szántam.
Szerk.
Aha akkor én se vagyok százas, mert nem neked tetszõt írtam.<#rolleyes>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

meg egy játékon kapod fel a vizet azt én vagyok a kocka-.- szánalom az egekbe
nem tudom mért beszélsz te így velem.
Nem hiszem hogy én ártottam neked.
Egy rossz szót nem szoltam veled szemben.
nem kell idiótázni meg ienek.
Én vissza fogom magam mert nem egy olyan ember vagyok mint te aki fel kapja a vizet egy köpésen.(5éves kb)
A másik véleményét én is tiszteletben tartom, azzal nincs is probléma, de az agy ami a véleményt megformálta, az nem 100 -as egyeseknél.

Én erre anyit mondok hogy mindenkinek saját véleménye van és én azt tiszteletbe tartom és meghallgatom.
Szerintem ez így tiszteséges.
Aha kibeszéljük a tdu 2-t... Nem kell bele Oahu mert már meguntam, most meg nem is kellenek ujítások, jó így ahogy van...

Tényleg nem vágom hova ferdül még a világ... <#wilting><#wilting>

#1792: Ki nem sza.ja le ? Attól még ugyanolyan i...ta marad a szememben, nem izgat hogy qrwa nagy kocka, a real életben meg egy senki. Másrészt ha régi tdu -s, illik elmenni a cruisera amit kiírunk. Ennyi

pxxl
ne kezdjük el ezt a rééégi régi csontig rágott "régiek vs újak" dolgot...
elég volt a tdu topikban anno 😄

All hail the double x!

Én legalább a TDU1-el 1évig játszottam egyedül és elvoltam és amikor jöttek a magyarok. akkor játszottam még egy 2 évet és abba hagytam.
a társaság se volt olyan mint az elején.
Meg szerintem azért van ez a Topik hogy kibeszéljük a TDU2.

(Kösszi Pixxel😊 Jó lett😊)
pxxl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LESZ

All hail the double x!

Nekem már csoli hozzászólása is sok volt, aki azon problémázott hogy minek lesz megint benne Oahu, de ez se piskóta... <#wilting> Ezek után nem értem, hogy egyesek mi a francér írnak ebbe a topikba ??? A másik elkedvtelenítéséért, vagy csak jólesik idevésni a hülyeséget ??? Tényleg nem vágom, de nem kötelezõ a 2 -vel játszni, az egy szervere is aktív lesz még pár évig, lehet majd a civilekkel csapatni.

Majd Meglátjuk mi lessz😄
Remélem jó lessz a játék.
Na ja.
Ez a másik.
Én sem értettem mert szerintem ez az 1-ben is meg volt ez.
"Az elsõ hírek arról szóltak, hogy a "nagy újítás" annyi lesz, hogy +900Km offroad út, terepjárók, kocsimosás, tankolás, etc, azaz ami az elsõbõl kimaradt." Ez max olyan szempontból jó, ha dlc keretein belûl már kiadták volna. Viszont most kedvtelen játékosok vannak, és sok inaktív player, max 1 hónapig lenne újdonság, és utána megint jönne a punnyadás. Jelen esetben több kell.

pxxl
fizika az pont jó az 1-ben az maradhat 😊 am sem értem ezt a fjucsört, hogy a hátsó kerekest másképp kell majd vezetni mint az összkerék hajtásút. ez eddig is megvolt <#fejvakaras>

#1784: pillantás

All hail the double x!

Én is csak néha napján játszok már..
Amikor télleg nagyon unatkozok😄

Egy Seat Jelet ha meg tudod oldani😄
Dante73
Én példának okáért azonnal szaladnék megvenni az NFS Porsche, felújított változatát. Persze csak akkor, ha a poligonszám, és a textúrán kívül maximum G25 támogatás változna. (Textúra is csak frissítést kaphatna!) Ha újragondolnák, már letölteném elõbb... Egyszerûen, annyira bejött a TDU, hogy a hibák javításán kívül, más nem is nagyon kell nekem. (Azért is hagytam abba, mert a játékosállomány kezdett nagyon felhígulni, akár a fórumot, akár a játékot magát néztem.)
Szóval nekem elég volna az is, amit leírtam. Ettõl Ibizának még örülök, és remélem a fizikát nem rontják el, (mondhatnám úgy is nem árkádosítják túl) valamint a közösségi tevékenységeket sem viszik túlzásba...
Persze, a saját szempontjaid szerint, tökéletesen igazad van!

Pixxel!
Köszi a logót!

pxxl
én is unom már. azért nem is játok fel jáccani. unalmas :/

kaphacc hát, ha megmondod mit akarsz oda, vagy adsz képet 😄

All hail the double x!

De ugy hogy Ibizán mennyen a dolog.
Mert én már nagyon unom Oahu-t.
Ibiza az jó lessz😊

(Kaphatnék én is egy Logot Pixxel?😄)
pxxl
nem elég csak frissíteni 1-2 dolgot, kellenek az újítások, mert nem lehet eladni. ki venné meg, ha ugyanazt kapod, csak szebb grafikával.

All hail the double x!

Meg ami még jó dolog azaz idõjárás.
Na az még teccik az hiányzott az 1-bõl is.
Hát nekem is elég lett volna az a pár uj dolog.
Nem kéne szerintem ennyi mindent ujítani rajta.
Mert akkor ez így már megin nem TDU feeling játék lessz:S
pxxl
"Az elsõ hírek arról szóltak, hogy a "nagy újítás" annyi lesz, hogy +900Km offroad út, terepjárók, kocsimosás, tankolás, etc, azaz ami az elsõbõl kimaradt. Nekem igazándiból ennyi is elég lenne."

nem is érdekelne ha csak ennyi lenne. ugyanazon a szigeten, ugyanazon az utakon, csak mehetek offroad is, amit most is megtehetek, ha akarok. felesleges lenne az egész.

ez az nfsu2 meg jah hát nem kéne h behozzanak egy ilyen rendszert. meg jó lenne, ha lehetne teljesíteni az elvárásokat, ha valaki 100%-ra akar menni. nem úgy mint az 1-ben.

All hail the double x!

Dante73
Az elsõ hírek arról szóltak, hogy a "nagy újítás" annyi lesz, hogy +900Km offroad út, terepjárók, kocsimosás, tankolás, etc, azaz ami az elsõbõl kimaradt.
Nekem igazándiból ennyi is elég lenne. Kissé frissített grafika, tankolás, mûködõ ablaktörlõ, idõjárás, éjszaka, plusz utak... Ami egyenlõre aggaszt, az a fizika változása, és a közösségi rész hangsúlyossá tétele. Kicsit olyan érzésem van, mint az NFS UG2-nél; Nagyszerû dolog volt a matricázás, tuningolás, de aztán lett egy kész kocsim, de csak 5-6 pontos volt, és kénytelen voltam 10 pontost csinálni belõle a játékban való haladás miatt. 10 pontosan meg már nagyon nem tetszett. Itt is el tudom képzelni, hogy a haladás érdekében olyat is meg kell majd lépni, amit nem akarok. Pl, legyen 20 aktív ismerõsöd. De mi van, ha nekem 12 elég? Akkor a másik 8-al kénytelen vagyok bratyizni, holott a hátam közepére se kívánom õket...

gduck
Oahu már eleve megvolt, csak picit csiszoltak rajta. Egy teljesen új sziget sokkal több munka lett volna.

Persze véleményem szerint (és az évek óta szállingózó hírfoszlányokat figyelembe véve) ezt a részt is Oahura kezdték el, csak menet közben változott a koncepció. Azaz igazából Oahu és Ibiza, csak az Ibiza és Oahu jobban hangzik <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

[HUN]FaTaL
Oahu helyett Mallorcának jobban örültem volna. Vagy Menorca, ezek legalább közel vannak Ibizához.

http://goo.gl/gd6Zi5

norbi56
Emberek kaphatok én is fejlécet?😊Merga logoval?😊<#worship>

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

milk4
Szerintem jó hogy benne lesz a 2-ben az Oahu,de csak akkor ha javítják és kiegészítik valamivel.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Én is kezdem megunni, de hiányozna Oahu, ha már nem lenne a kettõben. Igen is legyen benne !

Itt nem a "rákötelezne" dologról van szó. Tudom, hogy ha nem akarok nem megyek át. De ha már nem érdekel teljesen egy játék (az egésze), mert nem fogom kihasználni, akkor minek vegyem meg. Ez most olyan, mintha megvennél egy játékot és félbehagynád, mert a felétõl nem tetszik neked (amit tudtál már elõre, de mégis megveted). Ez nem ostobaság? Mert szerintem az. Leírtam a véleményem, és ez nem azt jelenti hogy ha másnak nem tetszik akkor ki keljen oktatni engem, vagy netán meggyõzni az õ véleményérõl. Majd idõvel elválik hogy mi lesz ennek a játéknak a sorsa nálam.

"sóhaj..."

Ohaut vedd úgy h egy + ajándék, ott több mint valószínû verseny se lesz... csak annyi hogy cruizeolhatunk, és néha azért ott is lehet, bár szerintem énis legtöbbet Ibizán leszek.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Fehercsoki
Szerintem jó lesz újra bejárni,fõleg hogy az egész grafika és fizika teljesen megújul,illetve ha Oahun is megcsinálják az off-road utakat szerintem rohadt jó lesz.Egyébként meg nem kötelezõ ott is menni.

bertino
mintha bárki is rákötelezne, hogy használd O'ahu-t.

sóhaj...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nekem nem igazén tetszik az hogy Ohau is benne lesz. Nem a két szigetes megoldással van bajom, hanem maga Ohau-val (na persze ha tényleg nem kamu az egész). Két év alatt meguntam azt a szigetet, és nem hiszem hogy lenne kedvem megint ugyan azon a szigeten (is) kocsikázni. Még ha a napszak, és az idõjárás is változik, akkor sem. Ha nem változtatnak rajta sokat (úthálózaton), akkor nálam lehet hogy mégse lesz tuti vétel a játék.<#szomoru1>

wáw a Deltaa nagyon befigyel

Hasonlít az új Camarora.

Akár jöhet. Csak az még kihaltabb, meg elég sok hely lenne, ahova nem lehetne menni. Igaz a Delta-val megmásznánk a vulkánt is, meg csapatni jó lenne az "üres" sziget. 😄

Máté94
<#integet2>
Smicy2
+fav

Charade GTti

Akkor már Hawaii, Big Island... minek spórolni a területtel. <#ravasz1>

Számomra most lett egyértelmûen must have, O ahu miatt. Már csak a fizikától félek, tényleg jó lenne, ha majd lenne open beta. Egy DLC formájában meg majd jöhetne Maui is. 😊)

wow-ba is tölt.. csak ügyesen megoldották hogy alig lehessen észrevenni.. 😉

na meg nem túl részletes és ugyanaz az 5ház ismétlõdik.. :/

Na ja, csak Ibiza, és Oahu távolsága miatt elkerülhetetlen lesz a repülõvel való utazás, + az animáció ami alatt betölt a játék, vagy egy alap töltõképernyõ. Így meg a bookmark nem ér semmit. Ha úgy vesszük, hogy van egy nagy tenger, benne Oahu, és Ibiza, akkor valószínüleg úgy oldanák meg, amit Alien is említet, egy x km -es autóúton, át lehetne kocsikázni.

Viszont ott van pl. a WOW, ott a kibaszott nagy területet egy kalap alá vették... Nem tudom, talán egy Trailer elárulná a frankó helyzetet.

Ford Islandra is bemehettél Bookmarkal.. sõt.. ha ügyes voltál a kezdetleges szigetre is 😄

gduck
Ha egy szerver lesz, akkor egy sima bookmarkkal oda ugrasz ahova akarsz, nem? 😄

gduck
Kedves TothLaci!

Itt senki nem 1db fizikai szervert ért az "egy szerver" kifejezésen!!!

A sietségbõl álltalában rossz dolgok sûlnek ki. Lásd az NFS egy - két utóbbi részét.

De az ugy nagyon zavaró hogy így nem biztos hogy szeptemberbe lessz kész.
Mert szerintem már ez a szeptember is egy rossz idõ pont volt.
Siethetnének már a készítésével...
Ezen a Dolgon még kár rágódni..
Ki tudja még mien dolgok lesznek szeptemberig.
Akármi megtörténhet még addig.
Várjuk ki a végét és kész😊😄