Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autókázunk O'ahu-n, mindenünk megvan, amit a mentés tartalmaz, meg kell csinálni 1-2-3 versenyt, majd jönnek a zsaruk, menekülnünk kell. Kikötõ, hajóra szállunk, visszük a verdát, amibe épp ülünk, és a pénzünk 1%-át, ami épp a zsebünkben van. Ibiza. Egy autó, alig pénz, O'ahu-n köröznek, így plasztikáz(hatj)uk magunkat, (karakter generálás, ugyi) és újrakezdjük. Majd eljön az idõ, mikor már visszavágyunk, és látjuk, mennyire megváltozott.
Valami ilyesmi történet lesz, gondolom, akár a régi mentésekkel, akár azok nélkül.
Elõzõ vitához; Nem mondtam, hogy O'ahu mindenképp maradjon! De ha eléggé felújítják, miért ne? Másrészt a változtatás ugyan kell, de nem vagyok abban biztos, hogy a közösségi rész, nem lesz erõltetett, (eddigiek alapján nekem nem jön be) valamint, hogy a fizikához kár volt hozzányúlni.... Hát ebbõl a kijelentéstõl miszerint a 2, és 4 kerekesek vezetése eltér majd egymástól... nem nyugodtam meg...
Szóval a változások, nem biztos, hogy a jó irányba hatnak majd. Ennyi volt a mondandóm lényege, nem az, hogy maradjon O'ahu!
http://www.freetvmaci.info/
Szerk.
Aha akkor én se vagyok százas, mert nem neked tetszõt írtam.<#rolleyes>#rolleyes>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Nem hiszem hogy én ártottam neked.
Egy rossz szót nem szoltam veled szemben.
nem kell idiótázni meg ienek.
Én vissza fogom magam mert nem egy olyan ember vagyok mint te aki fel kapja a vizet egy köpésen.(5éves kb)
Szerintem ez így tiszteséges.
Tényleg nem vágom hova ferdül még a világ... <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
#1792: Ki nem sza.ja le ? Attól még ugyanolyan i...ta marad a szememben, nem izgat hogy qrwa nagy kocka, a real életben meg egy senki. Másrészt ha régi tdu -s, illik elmenni a cruisera amit kiírunk. Ennyi
elég volt a tdu topikban anno 😄
All hail the double x!
a társaság se volt olyan mint az elején.
Meg szerintem azért van ez a Topik hogy kibeszéljük a TDU2.
(Kösszi Pixxel😊 Jó lett😊)
Remélem jó lessz a játék.
Ez a másik.
Én sem értettem mert szerintem ez az 1-ben is meg volt ez.
#1784: pillantás
All hail the double x!
Amikor télleg nagyon unatkozok😄
Egy Seat Jelet ha meg tudod oldani😄
Szóval nekem elég volna az is, amit leírtam. Ettõl Ibizának még örülök, és remélem a fizikát nem rontják el, (mondhatnám úgy is nem árkádosítják túl) valamint a közösségi tevékenységeket sem viszik túlzásba...
Persze, a saját szempontjaid szerint, tökéletesen igazad van!
Pixxel!
Köszi a logót!
kaphacc hát, ha megmondod mit akarsz oda, vagy adsz képet 😄
All hail the double x!
Mert én már nagyon unom Oahu-t.
Ibiza az jó lessz😊
(Kaphatnék én is egy Logot Pixxel?😄)
All hail the double x!
Na az még teccik az hiányzott az 1-bõl is.
Nem kéne szerintem ennyi mindent ujítani rajta.
Mert akkor ez így már megin nem TDU feeling játék lessz:S
nem is érdekelne ha csak ennyi lenne. ugyanazon a szigeten, ugyanazon az utakon, csak mehetek offroad is, amit most is megtehetek, ha akarok. felesleges lenne az egész.
ez az nfsu2 meg jah hát nem kéne h behozzanak egy ilyen rendszert. meg jó lenne, ha lehetne teljesíteni az elvárásokat, ha valaki 100%-ra akar menni. nem úgy mint az 1-ben.
All hail the double x!
Nekem igazándiból ennyi is elég lenne. Kissé frissített grafika, tankolás, mûködõ ablaktörlõ, idõjárás, éjszaka, plusz utak... Ami egyenlõre aggaszt, az a fizika változása, és a közösségi rész hangsúlyossá tétele. Kicsit olyan érzésem van, mint az NFS UG2-nél; Nagyszerû dolog volt a matricázás, tuningolás, de aztán lett egy kész kocsim, de csak 5-6 pontos volt, és kénytelen voltam 10 pontost csinálni belõle a játékban való haladás miatt. 10 pontosan meg már nagyon nem tetszett. Itt is el tudom képzelni, hogy a haladás érdekében olyat is meg kell majd lépni, amit nem akarok. Pl, legyen 20 aktív ismerõsöd. De mi van, ha nekem 12 elég? Akkor a másik 8-al kénytelen vagyok bratyizni, holott a hátam közepére se kívánom õket...
Persze véleményem szerint (és az évek óta szállingózó hírfoszlányokat figyelembe véve) ezt a részt is Oahura kezdték el, csak menet közben változott a koncepció. Azaz igazából Oahu és Ibiza, csak az Ibiza és Oahu jobban hangzik <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
http://goo.gl/gd6Zi5
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"sóhaj..."
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
sóhaj...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
na meg nem túl részletes és ugyanaz az 5ház ismétlõdik.. :/
Viszont ott van pl. a WOW, ott a kibaszott nagy területet egy kalap alá vették... Nem tudom, talán egy Trailer elárulná a frankó helyzetet.
Itt senki nem 1db fizikai szervert ért az "egy szerver" kifejezésen!!!
Mert szerintem már ez a szeptember is egy rossz idõ pont volt.
Siethetnének már a készítésével...
Ki tudja még mien dolgok lesznek szeptemberig.
Akármi megtörténhet még addig.
Várjuk ki a végét és kész😊😄