40335
  • Szabi1991
    Spyker

• pxxl
    de de megjelent, egy szép ferrari összerondítva
  • LeWyTy
    Nem jelent meg a kép?
  • marcihusi
    Igen, ezt látja mindenki!

• pxxl
    "Alkotott valaki valami hasonló szépet?"

hol a szép rész? :D
  • LeWyTy
    Kipróbáltam már így utólag ezt a festegetést.
    Mit ki lehet hozni ebből a pár kis kockából
    (ezeket amúgy látja mindenki?)

• Dante73
    Nem is annyira rossz.
    Látványilag kellemes, irányítás nem is annyira szörnyű, (míg el nem kezd befordulni MAGÁTÓL a kanyarokba) ellenben ritka unalmas. A játékidőhöz képest NAGYON SOK az üresjárat, 3 perc verseny, és ugyan annyi infó képernyő, meg átvezető, ha nem több. Kb 1 órát tologattam eddig, még kicsit próbálgatom, de hamar delete lesz belőle, nálam is. (Kanyarokban a csikorgás, valami borzasztó)
    Szóval, összképre annyira nem rossz, mint vártam, de nem váltja meg a világot.

Viszont. Újra kellett húzni a gépem, és valahol eltűnt a letöltési linkje a játéknak. Tdu2 oldal nem enged be, jelszó-emlékeztető nem működik. Mentéseim megvannak, így gondolom, belépésnél nem lenne gondom. Valaki küldene egy közvetlen linket a letöltéshez?
  • Stockbauer33 #9460
    Egy újabb trailer
  • marcihusi
    Szerintem meg egy kalap *.*! A tdu még béta állapotában is jobban tatszik. Az igazság az hogy a Hot Pursuit 2 simán veri az új részt. A látványvilág, az meg nagyon megy az EA-nek, akármelyik új részt megnézheted, mindegyik elég jól néz ki még viszonylag gyengébb gépeken is. Én 1 óra után száműztem a gépről. Az meg hogy nincs manuál váltó, hát...

Szerintem mire kijön a Tdu2 addigra ez az NFS rész már nem lesz sehol, úgyhogy a gatyát az nfs miatt nem kell túlságosan felkötni.
  • pxxl
    egyet értek, de ez még csak béta :) várjuk meg a végét.
  • SeanJRRussel
    Nah kipróbáltam én is a Hot Pursuitet és azt kell hogy mondjam sokkal élvezetesebb mint a TDU2 Beta!Az irányítás az más tészta ugye mert másra törekszik a két fejlesztő brigád de jelen esetben az nfs árkádos repesztős fizikája is sokkal jobb mint a TDU nem is tudom hogy minek nevezzem irányítása.Az új NFS szebb grafikailag és televan olyan hellyel amitől az állam esett le és gyönyörű tájakon bolyongsz és azt vettem észre hogy élvezem a játékot.A kocsik nagyon szépek és a hangok is elég realisztikusak.

Szvsz TDU-éknak fel kell kötni a gatyát mert jelenleg egy NFS is übereli a Bétát.Ugye az NFS szebb és nincs is akkora gépigénye mint a TDU-nak,lehet hogy kevesebb dolgot kell töltenie a gépnek útközben de akkor se egy elhanyagolható tényező.

Nem flamekeltés volt az iromány célja csak tények közlése.
  • pxxl
    kthxbye
  • kifli
    ez sem volt eddig nem? Meg a community center sem
  • marcihusi
    A további reklamációkat itt lehet leadni
  • [HUN]FaTaL
    Az a baj az első résszel, hogy már unalmas Oahu, nincs semmi közösségi rész és mindenkinek szarrá van moddolva már a játék.

A második rész körítése az első rész fizikájával fasza lenne.
  • SeanJRRussel
    Én is így gondolom.
  • LeWyTy
    köszönjük. viszlát
  • BoneDragon
    Még mindig ezt a szart akarjátok tesztelni? Felejtsétek el és inkább játszatok az első résszel. Ez egy rakás kaki!
  • pxxl

mellesleg inkább az nfs fizikája mint az ami most van :/
  • drot
    Én még mindig nemértem azt a sok barmot, aki az NFS fizikájához hasonlítja ezt. Azonkívül hogy autók vannak benne nincs sok hasonlóság, és ott nemis mondták hogy milyen jó lesz a fizikája, ellenben ezzel a ... kupaccal. Még mindig nemértem hogy lehet így elbaszni egy játékot, még jó hogy maguk ellen vannak...
  • Skypack
    érdekes mód mostis megy a teszt...
  • Gibor
    :D Én azért bírtam 5percet fent lenni mert nem bírtam tovább :D Szerver nemtudom meddig volt/van de nem is érdekel :D
  • gduck
    Nekem is volt fél órám, beléptem, de így nem igazán lehet belemerülni és letesztelni pl. az általam figyelemmel kísért bugokat. Remélem lesz hétvégén is teszt és akkor végre bele lehet merülni...
  • [HUN]FaTaL
    Könyörgöm az egy full árkád játéknak készül, itt meg azt hangsúlyozzák, hogy milyen hihetetlenül jó lesz a fizika...
  • LeWyTy
    Én ezek ellenére is rohadtul ki tudom élvezni hogy megpróbálom tökéletesen uralni az autót és úton tartani. a szar fizikában egy XBOX360-kontrollerrel

#9441 próbáld ki az új NFS-t és egyből tetszeni fog ennek a fizikája
    (ott ha véletlen megcsúszik a kocsi hátulja akkor magától beveszi a kanyart...)
  • Gibor
    5percet bírtam megint sikeresen fent lenni.... Nem tudok játszani egyszerüen mert felidegesít h nemkell ellenkormányozni meg egy monotón szar az egész.... nincs kihívás a játékba, nincs mit élvezni vezetés közben -.-'
  • LeWyTy
    Én csak annak örülök a fizikával kapcsolatban, hogy az új NFS-hez képest ez egy szimulátor.(ha már annyira szar a fizika.... nekem már inkább ez)
  • wollnerd #9440
    Hát igen!
    Miért akarják rontani a fizikát??!!
    Végén olyan lesz mint a Test Drive legelső részében??? (hogy nem lehet kanyarokat bevenni?!)
  • SeanJRRussel
    Nah fizikába belenyúltak de szvsz szarabb mint eddig....
  • kifli
    mér van, és shft+f1 kombóra került a játékba 3dééééééé :D
  • wollnerd #9437
    Még mindig nincs szerver???? Már 10 perce...
    Az a gyanúm hogy rossz lett a savegame-m és emiatt nem enged be....
    (nézzétek meg a #9385-ös HSZ-m! THX.)
  • marcihusi
    Nincs! rögtön ezután az üzent után jön a másik, hogy "oofline mode not allowed in beta..."
  • GerY5
    Van offline mód végre...?
  • pxxl
    csúszik 1 órát (azt mondják) thx hole
  • marcihusi
    Megy már a teszt, mert nekem azt írja ki hogy "Sign in failed. Switching to offline mode."
  • kifli
    nekem 1.88gb :D
  • [HUN]FaTaL
    Lehetséges :) Pl. a videó
  • GerY5
    Nálam bugos volt az előző launcher, lehet, hogy most szedett le olyan tartalmakat is, amiket másnak már korábban leszedett.
  • [HUN]FaTaL
    70 mega update van, nekem nem szedett le videót.
  • GerY5
    Akarom mondani, 400MB-nyi letöltés, de ebben megint van valami videó-fájl... :\