40335
  • MikX
    Jah, tényleg nincs köze, mivel ez egy rakat szar (jelenleg, és lehet így is marad) a GT meg minden felett áll, amit valaha is autós játéknak hívtak. :D
    Az meg vajmi kevésbé érdekel, hogy más kategória, a lényeg, nálam: élvezet, ami TDU-ban nincs, sőt inkább idegesítő, pedíg nagyon vártam, és mégcsak nagy elvárásaim sincsenek, kicsivel jobb grafika, irányítás maradhatott volna ugyanaz, azsem érdekelt volna. Ehelyett van csilivili grafikánk, mászkálhatunk a házunkban, meg mindenfelé, van szép csillogó szociálmóód, hurrá. Csak egyvalamit felejtettek el, a vezetés élvezetét, mert lehangoló a script hegy, már nemis írok fizikát, mert azt messziről nemismeri. Komolyan egy full arcade NFS jobban lekötött arra a 10 percre, míg kipróbáltam? Nee...
  • gduck
    Nem volt ezzel a kinézettel eddig se baj, jó lesz ez a kettesben is. Bár én inkább a mosót várom
  • pxxl
    jah, majd ha lesz pc-re, akkor érdekel, addig meg stfu :D
  • gduck
    Ennek meg mi értelme van? Semmi közös nincs a két játékban azon kívül hogy 4 kerék! Tök másról szól, tök más játékmenettel.
  • GerY5
    Van valaki, aki tud külföldi oldalon vásárolni, és Veyron-os verzió beszerzését tervezi a game.co.uk oldalról?
  • pxxl
    gyanús ez a kajálda. semmit nem változott? ugyanaz marad? remélem hamar lesz burger mod hozzá :D
  • gduck
    miért lenne kamu?
  • MikX
    GT5... elis felejtettem, hogy a TDU-nak lesz második része, ó, sebaj... :D
  • holecsko10
    Találtam egy képet.

Szerintetek ez egy kamu kép vagy tényleg Oahu szigetén készítették a TDU 2-ből?
  • pxxl

btw az underground 3-at ne felejtsd ki :D
  • Stockbauer33 #9577
    Hát így van.Fizikáznak itt a nagy profik és mivel vizuális tipus vok elképzelem ahogy űl a kis sámlin a TFT előtt és megszakérti hogy ez bizony nem szimulátor.Mert nem érzi a naposcsibe agyával a kanyarba a 2,5G-t.Mer ő profi.De maradjunk a szar fizikánál.Í G Y V A N.S Z A R.És?Leirták már több 100x.Megértettük Láttuk.Kiprobáltuk.De ők kényszeresen még minimum 500x leirják hogy megjelenésre meglegyen a 10000 Hsz.Ok.Ha megjelenik megint leirják mert profik és felhivják a sííííkagyuak(vérpistikék) figyelmét hogy szar a fizika ha nemvették vna még észre.Mint vmi Győzike sóba.És szentül megvannak győződve hogy bizony ők a nagy tesztelők és majd ők eldöntik hogy a nagytöbbségnek aki használja majd a topikot nevegyemeg mert halál szar még mindig a fizika mert nemkerékre számol.Elindulásnál elkapar stb.Marad az off topik nekünk.De nem mert odais leirják ha itt nemolvastuk vna el hogy ők letesztelték és bizony iszonyat szar a fizika és játszhatatlan.Na most akkor milegyen ti nagy szakértők?Nerendeljük(vegyük)meg?Nekem a Mihalisz meg a Wéber Gabi is irogathatna mert bezony meg veszem és a szar fizikával mivel vérp vok 16-os layerbe elkocogok az Enzo-Veyronal.Ti meg szakértsetek mert jön még a Shift2 Dirt3 Rfactor2 F1 2011 stb stb
  • USAMEN POWER
    A probléma már ott kezdődik, hogy egyesek a kettőt hasonlítgatják, ami teljesen értelmetlen mert azonkívül hogy mindkettő árkád, két különbőző hangulatú, különböző témájú játékról van szó, és mindkettő másról szól. Namost fel lett hozva hogy nem is lenne rossz ha esetleg a HP fizikája belekerülne a TDU 2 -be, vérprofi agyturkászok egyből támadásba lendültek, mégis hogy juthat ilyen badarság az eszébe itt néhány embernek.

Én csupán ennyit írtam, "de a HP fizika is jöhet" végül regényeket kellett olvasnom, pedig totál nem érdekel más nyűgje baja.
    Szerinted normális hogy már hónapok óta ugyanaz a társaság nyűglődik itt feleslegesen ?
  • carloelsa
    Képesek vagytok egy Need For Speed, ami kész játék és egy Test Drive Unlimited, ami béta között hasonlóságot tenni? :D És vitatkozni rajta? :D
  • USAMEN POWER
    Nem hogy megnéztem, hanem itt pihen a dvd az asztalomon. És frankón bejön a játék, leszarom hogy milyeneket driftelek a kanyarban, a játék nem erről szól, a játék teljesen másról szól, és tetszik. Innentől kezdve akár pörögve, és szaltózva is vehetném a kanyart mert hidegen hagy.
    Viszont a TDU 2 fizikája még a HP színtjét se éri el, így van 3 lehetőség, ill. 4 de az utóbbi esetben senki nem veszi meg, és lenne akkora felháborodás hogy lépnek az ügyben. Minden esetre én nyugodt vagyok, mert biztos vagyok benne hogy a megjelenésig lesz pozitív változás.

#9568: Te is itt vagy ? :D Azthittem hogy az utolsó topiklátogatásom óta fejlődtél, szomorúan tapasztalom hogy csak visszafelé. Na feszülj még egy kicsit a fizikára, benned látom a megváltót.
  • Borzgy
    Nekem speciel már mindegy milyen lesz a TDU2 végső fizikája (még nem is próbálhattam ki a beta-t se), akkor is meg fogom venni. A grafika a láttak alapján bejön, a játékmenet bejön. Meg az egyéb megoldások nagyon jók. Tehát lehet fikázni, de nekem vétel lesz az fix.
  • [HUN]FaTaL
    Baszki a HP egy játéktermi stílusú játék, mint az Outrun, persze, hogy ilyen az irányítás és így is van rendjén. A TDU2 meg egy elfuserált fostaliga.
  • Dante73
    Nálam elég alap, hogy jobbra álljon a kerék, ha jobbra utasítást adok, ne balra.

Ha esetleg ez már túlzás lenne, elnézést kérek!
  • gduck
    Basszus! Ezek játékok! Nem szimulátorok! Ezekkel játszani kell!

Ha nektek tökéletesen kivitelezett kanyarodás, drift és 100%-ig lemodellezett vezetés kell, akkor ne ezekkel a játékokkal játszatok!

Ezek nem azok! TDU1-se volt az, es e lesz az. Az hogy az jobban tetszett, az egy dolog, de annak se volt sok köze a valósághoz (főleg HC módban)

UI: suliban nem hallottam annyit a fizika szót, mint ebben a topicban.
  • Dante73
    Megnézted Te a HP fizikáját?

Egy egyszerű kísérletet ajánlok; Menj be driftelve egy jobbkanyarba, külső íven. Húzd jobbra a kormányt, sticket, (ami van) és figyeld merre állnak a kerekek.
    És ez csak egy, a "vérpistike könnyen tudjon driftelni" című borzalom fejezetei közül... Én magam 2x töltöttem le, raktam fel a HP-t. Összesen olyan 4 órát volt a gépemen.
    Másodszorra azért raktam fel, mert itt dicsérték páran, gondoltam, elnéztem valamit. De sajnos nem. A mostani TDU2 és a HP irányítása közt annyi a különbség, hogy az egyik egy félkész, míg a másik egy elkészült szar.
  • Gibor
    Menj és rinyálj Én már pont leszarom
  • USAMEN POWER
    10' Shelby Gt 500
    10' Mustang

Eddig teljesült a listám, már csak 08' Gt 500KR kéne meg a Giugiaro Mustang, és jól érezném magamat. Ja meg az 1 fizikája, de a HP fizika is jöhet.

Viszont ahogy látom a rinya továbbra is itt zajlik, és nem a testdriveunlimited2.com -on.
  • Stockbauer33 #9566
    Eddig ezek de bővül tuti
  • Gibor
    Lehet. Nem szórakoztam még ilyenekkel soha, felteszem aztán ha frissítést kér frissítem....
  • kifli
    akk lehet felkéne tennem egy friss flashplayert?
  • Gibor
    Yap.
  • kifli
    firefox? :)
  • Falkon
    Most figyelem, követi az egeret! :D
  • szabii98
    Pixxel ezt gecire eltaláltad, mintha a hópelyhek felfelé mennének le a kocsi szélvédőéről magas sebeségnél :D
    (Y)

#9557:két magosom van és alap topic beakad hó nélkül szval :D
  • Gibor
    Hó mellet CPU használat 1% Azt fut minden csak játék nem...
  • Hoffi
    nekemis 2magos procim van egyik majdnem fullon megy akadnak is a hópihék:D
  • kifli
    de van csak szar :D

Amúgy csak nekem terheli a hó a gépet?

1 magot folyamat 90% körül járat, a többi meg 20% körül van.
  • kifli
    valamivel jobb...
  • Prince23
    Hivatalos autó listát tudni már?
    ja és benne lesz a lexus ct 200 h?
  • SeanJRRussel
    Ott a pont
  • Stockbauer33 #9553
    Nembiztos hogy felkell kötni de igaz hogy a HP fizikával bőven L menne a TDU2.Viszont látod ezt a sok szararcút akik kényszeresen 2 hokizás között itt vergődnek?
  • Hoffi
    mert nincs fizika azért:D:D
  • Fehercsoki
    Mert szar a fizika.
  • RYO21
    Amúgy most tudtam meg, h Mo.-n esik a hó. FFFFUUUU!!!
  • RYO21
    Ráragadtak a hópelyhek a monitorodra. De miért felfelé "hullanak" ?
  • wollnerd #9548
    ÚRISTEN!!! PÖTTYÖS A FÓRUM!
    Eltűnt a gravitáció a fórumból?