Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Pixxel, ha lehet még egy Merci jel akkor egy olyat szeretnék!
Ha nem akarod, hogy legyen 2 egyforma akkor egy Buick Gnx jelet kérnék.

Köszi!<#puszis>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Szerintem jó dolog, hogy marad Oahu is, hihetetlen jó dzsungeles off-roados túrákat fogunk nyomni a tengelyig érõ sárban szakadó esõben a klímás terepjárókkal, fõleg ha többen is ülünk majd egyben.

Kérhetek én is ilyen díszes opel-logós micsodát?

Köszi, de nem kell. Ha esetleg túl jóra sikeredne az irományom ne a Te accountod tiltsák ki. XD
pxxl
regeltem tdu2 miatt 😄 kell az acc? úgysem használom xD

All hail the double x!

Nagyon, az elõbb képes volt kiírni, új üzenetnek, hogy a trailer ezen a héten jön.

Ha megint átvert, regisztrálok Twitteren és ..... <#gun>
pxxl
nem <#zavart2><#violent>

All hail the double x!

gduck
Vicces fickó <#confused>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Dante73
Oh, elnézést! Usamen, nem Useman.

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Mivel én indítottam ezt a sajnálatos vitát, Useman gondolom engem kíván elérni a folyamatos idiótázással. Nem fog összejönni... Ugyanis k..vára nem azt mondtam, írtam, amit Õ értett alatta. Vissza lehet olvasni. Innen, az a kérdés, hogy kinek a gondolkodása hagy kívánni valót maga után, egyértelmû.

ATI!

O'ahunak én is örülök. Ibiza mellett pláne. Az aggodalmam nem ennek szólt eddig sem, és remélem, nem is jogos. Sajnos, nagy hibám, hogy aggódó típus vagyok. Legalábbis játékok terén.

http://www.freetvmaci.info/

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

laci 700
nekem lenne egy brembo logó
(ha a subaru-t már más lenyúlta 😛)
Thx!

ON: Várom a gamet! 😄

Jó lenne ha már történne valami TDU2 íránt.
Valami jó dolgot is akarok hallani.😄
ma már elég volt a roszból😄
én csak nem hagytam magam.
Ne hogy már egy ien ember Engem beszogasson mint ez az USAMEN..
Nincs jobb dolga vagy mi?
pxxl
de csak nem kell tdu1 topikot játszani 😊

All hail the double x!

Szerintem nemsoká téged is utálni fognak... USAMEN t már egy jópáran jó ideje... baromságaival magára hívott mindenkit, de ha te nem fejezed be rádis rád fognak szálni <#idiota>

És innentõl amit Pixel megkért illene betartani...

#1815: Húzzák az agyunk nagyon... lemerem fogadni h max pént felé lesz valami ebbõl.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Most nincs igazam?
Vagy most én vagyok a f.sz mert ezt írtam?
pxxl

All hail the double x!

<#hehe>

Na de mind1
Én kiszállok ebbõl.
Engem nem érdekel nem húzom fel az agyam az ien kis embereken.
Muttley
A Lancia Delta HF Integrale-nek örvendek a legjobban. <#taps><#eljen>

Just do it :)

pxxl
és akkor innentõl ON topic <#vigyor2>

All hail the double x!

ja bocs 18-25 között.
Ja az ugy kemény.
Azt még mi vagyunk a gyerekesek meg a hülyék meg az idióták.
Akkor te nem tudom mi vagy.
Rossz nevelést kaptál.
Na épp ez az, amiért nem szabad Athrophia Cerebri szindrómában szenvedõkkel szóba állni. A végén én vagyok az idióta. <#wilting> De valahol igaz, nem kell lesüllyedni a másik színtjére. <#eljen>

USAMEN POWER..Te már nagyon idegesítõ vagy pár ember számára.
Nem hiszem hogy velünk van a baj.
Szerintem veled van nagyon bunkó és neveletlen vagy.
Ülj le beszélgess el a szüleiddel hogy miért lettél te ien bunkó.
Hidd el jobb lesz..
pxxl
<#hehe><#hehe>támogatom az ötletet 😄

All hail the double x!

Életkor: 18-25 között
Ezt valahogy nem hiszem el <#idiota><#idiota>

Nõjetek már fel kérem szépen ^^

A stressz káros az egészségre, vegyél be pár altatót, jobban leszel. <#eljen>

#1821: Mintha utaltál volna, de nem is baj.

Ez egy TDU2 lesz pixxelnek... a többiek akik kérnek még azok már nekem jönnek TDU2-vel 😄

Muttley
Köszönöm. :-D

pxxl
minek küldenélek? majd ha valaki eldurvul lesz eredménye addig meg lehet vitázni nem? 😄

All hail the double x!

milk4
Istenem,QSSOLJÁL MÁR EL!!!
Miattad szedtem ki favból a TDU1 topikját,állandóan csak f***ságokat beszélsz és k....zottúl idegesítesz!

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Engem küldhetsz akár 2 hétre is, a sérók úgy se változnak, aki iditóta, az is marad. Egyszóval én agyalhatok hetekig, úgy se váltom meg a világot, a szavaknak egyre kevesebb az ereje. A real életben meg idõnként kell egy két állas, hogy valaki észhez térjen egy idõre.

pxxl
ha ha ha <#wilting>

All hail the double x!

Muttley
Kérek szépen egy
Subaru logo-t.

Ígyvan... pont jól leírtad a lényeget... Én inkább örülök h most már tudom h nem csak 1sziget lesz hanem 2, igaz legtöbbet Ibizán leszek, de azért néhanapján Ohau ra is elkell nézni...

Komolyan mondom, ez Lee Kirton (a Namco Bandai UK PR vezér) csak bolondítja a TDU2 fanokat. Már megint írt Twitteren (inkább nem fordítom):

"Oi, wanna see a bit of TDU2 soon??? I might come in and show you all"
Forrás: Twitter
pxxl
jah látom lassan kell egy topikban script is pihenni küldeni 1-2 embert xD

All hail the double x!

Papa lessz itt munkád rendesen <#hehe>.Pedig nem is rosszalkodok itt.És persze nem is fogok mert le a kalappal amit összerántottál itt a topikodba. <#eljen>

#1810 <#eljen><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

jofer
Köszönöm! <#worship>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

"És most, hogy megtudjuk a pénzünkért kapunk extraként egy frissített Oahut máris rossz vétel, mert unalmas. Persze többet kapsz, és máris rossz. Na ne." ---> Errõl van szó haver ! Azért örülök, hogy a sok rinyagép között, valaki még perfekten átlátja a helyzetet.

"Az elsõ hírek arról szóltak, hogy a "nagy újítás" annyi lesz, hogy +900Km offroad út, terepjárók, kocsimosás, tankolás, etc, azaz ami az elsõbõl kimaradt."

Azért elég sok újításról volt szó az elsõ pletykákban is. És arról is volt szó, hogy kapunk Oahu mellé egy másik Hawaii szigetet vagy akár az összes szigetet. Azért az se lett volna olyan rossz.

Amúgy nem értem Oahu fikázókat. Több, mint 3 év alatt már én is kicsi meguntam, de mégis örülök neki, hogy a régi terület is megmarad egy szebb modern formába. Addig amíg csak Ibiza volt ismert, mindenki megvette volna, mert jaj de jó. Pedig tudta hogy kisebb a sziget, de mégis. És most, hogy megtudjuk a pénzünkért kapunk extraként egy frissített Oahut máris rossz vétel, mert unalmas. Persze többet kapsz, és máris rossz. Na ne.

Amúgy meg leírtam korábban, hogy a DLCként lehet adnak majd plusz szigetet...
cSuwwi
hát ha már így lehet kérni, nekem trabant vagy zil logó kéne, esetleg kamaz is jöhet 😄

shit happens

jofer
Pixxel! Kaphatnék én is ilyen logót? Ferke felirattal, és Citroen jellel! Köszi!!!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Én meg egy GT-R t 😄<#hehe>

pixxel ! szeretnék egy Z jelet a Nissan 350Z-jét lehetõleg, köszi 😊

gduck
Sztem nagyon jó hogy Oahu is marad 😉 Nekem a szívemhez nõtt, amikor van idõm megyek és furikázok kicsit. Számomra megúnhatatlan 😉

A tankolás lenne még frankó dolog. Tök jól meg lehetne oldani, hogy a lerobbant haveroknak adnék pár gallont, hogy eljussonak a következõ kútig <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nem úgy volt hogy hétfõn kapunk trailert?

Falkon
Na elmész te.... Én akartam mercis lógót! <#sir>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nekem egy bajom van hogy a világ süllyed, nekem meg nem sikerül kapaszkodni. <#levele> Legyen igazatok, lehet hogy én vagyok a hülye, sõt biztos.

Na mind1 Szerintem itt hagyuk abba a vitát.
Igaz nem volt valami Szimpatikus ember ez a fordshelby de mind1

(Majd este leszek)