40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Ütős trailer!
UI: valószínűleg a hétvégén lesz megint teszt. -
#9626 én még mindig aszondom, h ne siessék el és sz.rt ne adjanak ki
gyönyörű szépen kidolgozott autó külsőt-belsőt, változatos tájat, minimum a TDU1 OFF mode-hoz hasonló autófizikát várnék
enélkül nálam
én csak reménykedni merek benne, hogy nem patch-katlannak akarják és akkor adják ki jövőre, amikor tényleg (!) kész
22B-t nem elfelejteni
-
ATi0021 #9625 Remek ismét egy újabb trailer. Ez alapján remélhetőleg tényleg készen lesznek február 8-ra. Plusz pont, hogy sok Oahus jelenet is van benne. Úgy tűnik tényleg sokkal szebb lett, főleg 0:40-0:41-nél levő rész tetszik. :)
Ha jól láttam van három új kép is: TDUC -
Gyuracell #9624 1:05-nél Ascari A10. Amúgy látszik rajta hogy elég sebtibe összerakott videó, de tényleg kellet már valami. -
#9623 kellet mint egy falat kenyér :D -
Stockbauer33 #9622 Új trailer -
#9621 már nem :D -
WinStar #9620 Sziasztok.Ha bétába volt zene akkor feltöltené nekem valahová valaki és elküldené a linket privibe? :D
Megköszönném :) -
Gibor #9619 Igen, kis optimalizálás ráférne még... De grafikailag nagyjából megvagyok elégedve, egyedül a dinamikus fény/árnyék rendszerbe tudnék belekötni, de amúgy azért elég durva hogy gyakorlatilag keresztbe látod a szigetet. -
#9618 Environment Quality Highra, csúnyább nem lesz és jobban megy. Szerintem a grafikával semmi probléma nincs, optimalizáljanak egy kicsit és kész. Persze, hogy nem olyan szép, mint a konkurensek, de: Mekkora területet kell megjelenítenie? Óriásit és még így is szép szerintem, szerencsére nincs teleaggatva idióta effektekkel. -
#9617 Ez így van ahogy mondod. -
ATi0021 #9616 Ez igaz, valóban többet. Plusz volt náluk autósiskola is. Persze a bétába is benne van, csak nem használható. -
#9615 Az igen, még moderálva vagyok. O.o -
#9614 Szerintem annyi, hogy maxon nem is annyira szép mint a konkurensek és mégis nagyon nagy a gépigénye. Nálam minden játék megy maxon 50-60fps-el, de ezt nem tudom teljesen felhúzni, mert akad mint az állat. De ez betudható a bétának. Talán kijavítják! =) -
#9613 Ők más verzióval játszhattak, mivel több játékmódot tudtak használi Azt meg nem értem mi bajuk van a grafikával -
ATi0021 #9612 Egészen korrekt cikk lett. Igazából sok új nincs benne, felteszem, ők is a bétával játszottak, max bővített verzióval. Igaz ők multiplayer demónak hívják.
A legjobban az autósiskola rész tetszik. Vagyis, hogy jogosítványokat kell szereznünk, amik feloldják a különféle bajnokságokat. :)
Viszont azt szomorú volt olvasni, hogy nem gondolják olyan ütősnek a játékot, ha nem javítják a karakterek és a környezet grafikáját. Főleg, hogy a kocsik kívül-belül gyönyörűek és remek a játékmenet. -
#9611 Jelenleg csak a FocusedBetaTester csoprot tud tesztelni. A következő tesztnél a kormányokat akarják tesztelni, ezért gondolom az irányítás is változni fog a következő verzióra. Nem írták mikor lesz, csak azt hogy lesz.
Tehát jelenleg nincs teszt, szerintem már nem lesz sok alkalom tesztelni, mivel már csak két hónap van a megjelenésig ;) -
Leky #9610 Szoktak még lenni tesztek?
-
#9609 -
Stockbauer33 #9608 Test Drive Unlimited 2: Going Online -
#9607 Chat-et frissítettem újabb verzióra, ami miatt törölnöm kellett a naplót (bocs).
Ékezet problémák javítva és a duplikált üzenetek is részlegesen. Ez utóbbin még dolgozom. -
#9606 Én,de először még megvárom hátha itthon is lesz előrendelési bónusz! -
#9605 Komolyan mondom, most már annyira kíváncsi vagyok erre a "fizikára" :DDD -
USAMEN POWER #9604 Vicc ami itt van. -
#9603 wordle -
#9602 Ilyet hogyan? :D -
#9601 -
RYO21 #9600 Benne vagyok! -
#9599 :DDDD -
#9598 na lol az éppen aktuális oldal fő szavai...
hát nc... :D
-
#9597 Örülök, hogy így látod, komolyan, én nemtudom...
Te peedíg fogadd el, hogy valakinek más tetszik, és ne akard bemagyarázni, hogy de igenis jó. Embere válogatja, és igen, van olyan, aki nemtudja élvezni.
Plusz szerintem attól még nemlesz top10-es, hogy mennyivel másabb a többi noname 2forintos garázsprojektnél.
S még mielőtt felháborodás lenne, nemkell ezért flémelni, én leírtam a véleményem, ennyi...
Felesleges erről flémelni, hogy de igenis jó, meg az egyéb szokásos dolgok.
Leírtad, hogy neked bejön, oké, énmeg hogy nekem nem, és mekkorát csalódtam. Később, talán lesz valami változás, de ennyi idő után is csak ígérgetik, hogy húú, akkor megpróbálják arcade és szim közé belőni az irányítást, de sajna egyátalán nem tesznek ilyesmit. Én olyan vagyok, hogy ez a buktatója egy autós játéknak, ha idegesítő, és nagyon valótlan dolgokat művel a fizika. Mint írtam, nem kell nekem full szimulátor, annyi, hogy élvezhető legyen. De ha ez kell a többségnek, ami jelenleg van, hát ez lesz, sírva nem fakadok, csak ignorálom a játékot, és kész. -
#9596 Semmilyen játékélményt nem nyújt mert az ahhoz amit irányítok köze nincs annak ahogy az autók viselkednek. És ennek semmi köze a valósághoz, bár pl. az Aston egész jó. Persze nem a komplett fizikai enginet fikázom, mert lehet hogy scriptelt de ha jól lövik be akkor egész jó lesz, nem akarok én szimulátort. Nem kell sok részemről, hogy elfogadható szintre hozzák és remélem ezen dolgoznak, mert több hete nincs se update se teszt.
"ami kb. az autós játékok 90%-ról elmondható"
Azért ez igen erős túlzás, a játéktermi stílusú játékokon (Outrun, NFSHP) kívül nemnagyon tudok ilyet. -
#9595 Ez azért picit durva. A TUD2 még így béta állapotban is nagyon nagy játékélményt nyújt! Azt elfogadom hogy nem tetszik, de hogy folyamatosan a fizikát és a játékot fikázzátok azt nem.
Ebben a játékban nem lehet full gázzal kanyart bevenni, ami kb. az autós játékok 90%-ról elmondható. Szóval ez a játék még irányítás szempontjából is a top 10%-ban van! -
#9594 Elfogadom a véleményedet és remélem nem kínzod magad és nem fogsz a TDU2-vel játszani -
#9593 de az is másról szól meg ez is és jó mind a kettő. nem vágom mit izéltok itt :D -
#9592 Ez így van, kivéve nálam, hogy a GT széria mindíg is az etalon, de a TDU ottvolt/van mellette -
#9591 A TDU első része egy nagyon frankó, élvezetes játék, nem tudott lekötni még egyetlen autós game sem annyira, mint az.
Ez a második rész egyelőre egy bullshit. -
#9590 Nem írtam ilyesmit, olyat írtam, hogy NEKEM a GT nyújtotta mindíg is a legjobb vezetési élményt, és igen, vannak jobb szimulációk nála, de olyat nem nyújt semmi, aminek minden percét élvezem. Attól még a TDU lehetne egy nagyon frankó játék, élvezetes, de sajnos 5 percet nemtudok kibírni, mert nemhogy nem élvezetes, hanem egyenesen rossz.
Persze, még nem dőlt el, lehet még jó, ha gyököeresen megváltozik a fizika, de kevés rá az esély, sajna.
Szerk: Hozzátenném még, hogy a tökéletes szimuláció eleve egy bullshit, mert olyan nincs. Nincs olyan program, olyan fizika, olyan változók mint az életben, főleg, hogy nincs meg a környezet sem, mert ok, vannak ezek a szupermodern racinseat izék, de az sem adja át tökéletesen azt, plusz egy monirot/tv-t bámul az ember, ami szintén kizárja, mert sehogyansem látsz annyit, mint az életben.
Mondjukhogy ezek jó próbálkozások, de közelsincs meg ehez a tökéletességhez a periféria, és addíg bármire mondhatják, hogy tökéletes, meg rííl, az közelsem lesz az. -
Stockbauer33 #9589 --pláne ha idekevered a szimulációt--
Ide?Minek? A billentyüs nagymenők majd megmondják mi a tuti
1 kis szimuláció -
#9588 Ez még béta reméljük bőségesen csiszolnak még rajta. Azért a GT szerintem nem a legjobb autós játék, pláne ha idekevered a szimulációt, vannak nála sokkal jobb szimulátorok, pl. LFS.