Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
#1896 #1897 #1898: holnap <#vigyor2>#vigyor2>
All hail the double x!
http://www.freetvmaci.info/
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Arrl nem tud valaki valamit, hogy PC-s és Xboxos együtt tud e játszani?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- útlezárásokat (baleset, útjavítás, árvíz, csõtörés)
- széles szállítmányokat (ezeknek több hely kell mint a teljes sáv, a kísérõ autók "leszorítanának" az útról)
Persze ezeket variálva, mindig más helyeken. Szerintem nagyon feldobnák a játékot.
pixxel: ERRE le tudod cserélni a kis sárga autómat? Csak annyinak kellene látszódni belõle, mint a sárgaságnál. Azaz valamennyi az orrából (festés+lámpa látszódna) <#wink>#wink>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Más: Látom Usamen itt is flamel...
http://goo.gl/gd6Zi5
vagy akármi?
De akkor így korrekt lessz szerintem😊😊😉
All hail the double x!
Engem szid azt még õ van bevédve takarodjatok már szánalmas komolyan mondom.
Direkt nem írok komment #számot, úgyis tudod hogy mi az ami nem a TDU2-rõl szól. És senki ne vegye személyesnek!
THX
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
akár lesz a gameban akár nem, de nem hiszem, hogy jól mutatna.
így inkább egy BMW logót kérnék, az úgyis kerek.
köszönöm!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
All hail the double x!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
megérdemli.
<#nezze>#nezze>
- Leenek szánt komment
- Lee válasza (Namcos)
És persze, a TDUCentral is feltette Neki a kérdést melyik évben is lesz az a trailer. A válasz szerint még ebben az évben.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nekünk Leonunk van😄
Imádom Legjobb kocsi a szememben😄
De ugy se teszik bele:S
Van is egy Ibizám 😄
Csak is evvel: Ilyen
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Egésznap azzal torzulnéék😄XD
pl:Seat Leon😄
Vagy iesmik😄
Honda - The Power of Dreams
Jó sziget ez az Oahu, fõleg a szerpentin, a sziget közepéééén, nagyon bírtam, ha meg jó lesz az utacska, akkor meg ááá😄 😛P
Amúgy ez a kiszállos dolog, meg h. lehet a házat rendezni stb, annyira nem jön be, az 1 be se vettem sok ruhát, ill megvettem amit kellett, de nem nagyon cserélgettem..
Az meg, hogy 2en 1 kocsiba, az elején jó lesz, de kb 10perc után uncsi lesz annak aki az anyós ülésen üldögél.. Szerintem..
1 valamit megcsinálhatnának a 2ben.. valaki esetleg megírhatná a fejlesztõknek is, ha tudja.. A GPS be ne csak 1 cél legyen, hanem sorrendet követve 5 db.. Mint egy rendes GPSben.. Nekem az nagyon bejönne... Egy krúznál nagyon baba lehetne.. A versenyeknél meg tudták csinálni, checkpointoknak hívták, akkor szerintem itt se lehet sokkal bonyolultabb.. Na jó, befejetem, mert sok lesz ez, nem fogjátok elolvasni xDDD<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Honda - The Power of Dreams