Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Khm... Pixxel nagyon szép fejlécet csinált, amiben van off/warez rész is... Szerintem nem csak díszítõ elemnek rakta oda...
milk4
Örülök hogy van VIP-ed és szerkesztetted a hsz-edet.De ha így fogod folytatni a flame keltést a fórumban akkor moderátor fog közbelépni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

pxxl
nem lehet átmenetet (árnyék átlátszó és eltûnik) csinálni gif-ben :/ fekete lesz az egész 😞

#1896 #1897 #1898: holnap <#vigyor2>

All hail the double x!

Dante73
Akkor lenne IGAZÁN ütõs, (így sem rossz, nem azt mondom) ha pislogna, vagy nézelõdne jobbra-balra...

http://www.freetvmaci.info/

adamfesto
THX a logóm, szemesnek áll a világ...😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

gduck
KÖSZI pixxel!!! <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Falkon
ÁÁÁÁÁ, köszönöm! <#law>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nem tudom, hogy ilyen pici ikonba belesûríthetõ e, de ha lehet, akkor egy ilyen Lambo logót szeretnék. Ha nem, akkor hagyományosat. Elõre is köszi. 😊

Én ilyen logó szeretnék😊
Köszi szépen elõre is <#worship>

HKS
Én egy alpina logót szeretnék ilyet. Ha nem túl nagy probléma. Elõre is köszi 😊

Muttley
Na, ja. 😊
A való életben úgysem meri megtenni egyetlenegy Q7-gazdi sem...

Just do it :)

akyyy
nekem Chevrolet logó kéne😄

Arrl nem tud valaki valamit, hogy PC-s és Xboxos együtt tud e játszani?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gduck
Én szivesen látnék a szigeten még
- útlezárásokat (baleset, útjavítás, árvíz, csõtörés)
- széles szállítmányokat (ezeknek több hely kell mint a teljes sáv, a kísérõ autók "leszorítanának" az útról)

Persze ezeket variálva, mindig más helyeken. Szerintem nagyon feldobnák a játékot.

pixxel: ERRE le tudod cserélni a kis sárga autómat? Csak annyinak kellene látszódni belõle, mint a sárgaságnál. Azaz valamennyi az orrából (festés+lámpa látszódna) <#wink>

Katun
Alig várom már, hogy egy Q7-el végigszaladjak árkon bokron <#wink>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

[HUN]FaTaL
Pixxel: Beteszel nekem egy RS4 feliratot logonak, ha elfér?😊

Más: Látom Usamen itt is flamel...

http://goo.gl/gd6Zi5

És amugy nincs valami uj Hír?
vagy akármi?
Jólvan nem azért mondtam csak azt hittem hogy direkt nem törlöd ki😊
De akkor így korrekt lessz szerintem😊😊😉
pxxl
közben mást is csinálok felváltva 4 dolgot, és még nem jutottam lejjebb, illetve odáig h törlés legyen. 😉

All hail the double x!

bertino
thx.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pixxel nem kell kitörölni az övét mért nem törlöd ki?
Engem szid azt még õ van bevédve takarodjatok már szánalmas komolyan mondom.
pxxl
miért ne lehetne 😊 gt-r-bõl is 2 van

All hail the double x!

-.-
Muttley
A Lancia Delta mellett vidáman elfér(ne) az
Audi S1 is. 😊

Just do it :)

adamfesto
Pixx bari, mostmár Te is elkezdhetnéd a takarítást, nem biztos hogy ezért nézünk fel ide...
Direkt nem írok komment #számot, úgyis tudod hogy mi az ami nem a TDU2-rõl szól. És senki ne vegye személyesnek!
THX

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

bertino
legszívesebben egy Audi logót kérnék az S1 miatt 😞
akár lesz a gameban akár nem, de nem hiszem, hogy jól mutatna.

így inkább egy BMW logót kérnék, az úgyis kerek.
köszönöm!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HG a bannerbõl miért vettedki a Galériát?Úgyis csapágyasra lessz vágva 😛

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

cSuwwi
kössz a trabi logót 😛

shit happens

pxxl
kussujjá' most megyek 😄 mondtam h 10 körül lesz alkalmam 😄

All hail the double x!

Pixel koma... msn re luxus feljönni? <#idiota><#idiota>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

pxxl
attól még találgatni lehet, és errõl vitázni, nyavajogni, ha valami nem tetszik az elképzelések közül. nem kell egybõl egymásnak ugrani, mert te szóltál valamit, és egybõl ugrik rá a másik és ez megy vice versa. másik meg hogy "okos enged..." 😊 nem kell senkinek lesüllyedni arra a szintre mint az ovisok. ok? thx 😄

All hail the double x!

De viszont ha okoska lennél, nem írnál, rá hagynád és abba maradna... erre most százan fognak válaszolni még, te meg ugyanúgy vissza... semmivel nem vagy jobb...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

<#levele>

pxxl
lol eltünt a user bar-od <#fejvakaras> na holnap elintézem 😄

All hail the double x!

pxxl
pff ez egy paraszt <#gunyos1>

All hail the double x!

gduck
Simán látszik az értelmi színvonala <#vigyor2> Ennek ettõl nõ a farka?

😄DD<#eljen>
megérdemli.

Beszóltak a Namcos vezetõnek, amiért össze vissza hazudozik:
<#nezze>
- Leenek szánt komment
- Lee válasza (Namcos)

És persze, a TDUCentral is feltette Neki a kérdést melyik évben is lesz az a trailer. A válasz szerint még ebben az évben.
Én is szeretem az Ibizát <#wink>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Az jóféllee😄
Nekünk Leonunk van😄
Imádom Legjobb kocsi a szememben😄
De ugy se teszik bele:S
remélhetõleg lesz felni bolt... 😊

Én is nagy Seat fan vagyok 😊
Van is egy Ibizám 😄

Falkon
Jöhet, de nem ilyen felnivel!
Csak is evvel: Ilyen

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Én nagyon örülnék neki ha lenne benne😄
Egésznap azzal torzulnéék😄XD
vagy mondjuk honda 😊 én azt hiányolom, de nagyon, de tudom hogy nem pont rám fognak hallgatni sajnos 😊

Seat lesz benne,akkor el is élvezek...😄

én azt remélem hogy lesznek benne hétköznapi kocsik is.
pl:Seat Leon😄
Vagy iesmik😄
AlieN911

Honda - The Power of Dreams

Falkon
Én abban reménykedek, hogy lesz benne Buick Gnx! A kocsinak történelme van így remélem. Forzaban már benne van.

AlieN911
Én kifejezetten örülök, hogy Ibiza mellett Oahu is lesz, fõleg, mert gondolom ott is meg lesz csinálva az út (márha meg lesz csinálva Ibizán...) ÉÉÉs akkor azt is be lehet újra járni, élvezetesen, a plusz adalékokkal, mint idõjárás,tankolás(remélem lesz.. nagyon remélem..)
Jó sziget ez az Oahu, fõleg a szerpentin, a sziget közepéééén, nagyon bírtam, ha meg jó lesz az utacska, akkor meg ááá😄 😛P

Amúgy ez a kiszállos dolog, meg h. lehet a házat rendezni stb, annyira nem jön be, az 1 be se vettem sok ruhát, ill megvettem amit kellett, de nem nagyon cserélgettem..
Az meg, hogy 2en 1 kocsiba, az elején jó lesz, de kb 10perc után uncsi lesz annak aki az anyós ülésen üldögél.. Szerintem..

1 valamit megcsinálhatnának a 2ben.. valaki esetleg megírhatná a fejlesztõknek is, ha tudja.. A GPS be ne csak 1 cél legyen, hanem sorrendet követve 5 db.. Mint egy rendes GPSben.. Nekem az nagyon bejönne... Egy krúznál nagyon baba lehetne.. A versenyeknél meg tudták csinálni, checkpointoknak hívták, akkor szerintem itt se lehet sokkal bonyolultabb.. Na jó, befejetem, mert sok lesz ez, nem fogjátok elolvasni xDDD<#idiota><#idiota>

Honda - The Power of Dreams

Köszi szépen pixxel! 😊