Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem is tudom, egyenlõre szép és jó a TDU2. Állítólag fizikát fejlesztették graf helyett, ami nem is hülyeség igazából, csak mások mindkettõt szokták párhuzamosan. Meglátjuk mi sül ki ebbõl.
(apropó trailerben van egy ütközés, ahol elvileg látható lenne a törés, de koszosodáson kívül nem sok minden történt azzal az Apolloval. Persze tudom, hogy WIP még az egész, de egy kis ízelítõt tuti be tudtak volna tenni)
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Egyébként néhol "recések" az autók, de valahol meg nyálcsorgatóan szépek... Pl az aston mindig gyönyörû<#wow1>#wow1>
Kimi - The King of Spa
Ez nagyon jó lesz, tuti vétel
TDU Online: k4rL06
meglehet számolni a polygonokat itt is... ráadásul a dodge logó világit mint féklámpa o.0
...

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"TDU2 Trailer tomorrow!"
Forrás: Twitter
Miért nem akartam belinkelni? Egyszerû, mert már kb 3 hete volt a topicban az OXM elõzetese. Másik, hogy a GameStaron össze-vissza írogatnak a TDU2-rõl. Úgy hozzák le mintha csúnya lenne, és mindez szándékos. Lehet csak én reagálom túl, ha igen akkor elnézést.
OXM: TDUC
Just don't expect Crysis . You could argue that a wiser sequel to Test Drive Unlimited would be to and a half times prettier, not larger, but Nadal points out that it's depth the fans expect, not the console-murdering detail.
GS: David Nadal, az Eden Games feje szerint a Test Drive Unlimited rajongók "nem csak grafikát, hanem mélységet is várnak a játéktól". ... Test Drive Unlimited 2 egy korszerûsített fizikai rendszert kapott, a játék maga pedig sokkal nagyobb léptékû lett. Mindez azt is jelenti, hogy nagyon nagy grafikai ugrásra nem számíthatunk az elõzõ részhez képest. ... spanyol Ibizát rendesen felnagyították és átalakították a játékban
Egyértelmû, már csak az is, hogy Ibiza nem nagyobb a játékban. Elég megnézni az ismert sziget adatokat. A Nadal szerint szebb lesz, semmi szó nem volt arról, hogy a grafikát elhanyagolják. Ráadásul csak egy béta volt amit az OXM látod. És emlékeim szerint az újságírók voltak akik azt írták nem szebb sokkal, nem pedig Nadal.
A figyelem és érdeklõdés középpontjában lenni anélkül, hogy komolyabb dolog kiszivárogna. A negatív érzelem is érzelem, és ez a cél.
Ha végül kapunk egy JÓ játékot, az feledteti a legtöbbünkkel a sok sz.rt, amit a fejlesztés idõszakában mûveltek. Valahogy így csinálta az MW2 is. 😊
A megjelenés elõtti 1 hónapban mérget vehetünk rá, hogy jönnek sorban a hiper-szuper gameplay trailerek, ami szintén feledteti az elõzményeket. Hjjjjja, ez kérem a modern kommunikációs politika. <#hehe>#hehe>
Just do it :)
Igaz, az gondolom nem volt odaírva, melyik péntek is lesz az a bizonyos péntek...
http://www.freetvmaci.info/
All hail the double x!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Úgyhogy, nem értem a porblémád....<#wave>#wave>
http://www.freetvmaci.info/
Lee Kirton pofája ég most is, csak jól álcázza, mi meg csorgatjuk a beta/megjelenésig a nyálunkat.
Más: nem tudom mi ez a nagy hiszti egy vacak trailer körül. Én legtöbbször nem is nézek meg ilyeneket, mert hatásvadász cuccok, illetve minek nézzek olyat, amit nem tudok kipróbálni; és ha jó a vidi, akkor csak még jobban kattog az ember, h nem próbálhatja ki... A képek még ok, az izgi, ahogy egy-egy morzsa kikerül a végsõ "mûbõl".
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
aki mégegyszer elkezdi/folytatja ezt a vita marhaságot, szó nélkül topikbant kap...
All hail the double x!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Sok hamis ígéret után, Lee ismét unatkozik, e fontos infót Twitteren is megosztotta. Talán ezért úgy gondolta itt az idõ bolondítani a TDU2 fanokat. Erre a legjobb (bár már sokat ismételt, mégis mûködõ) módszert választotta: kiírta Twitteren csütörtök környékén lesz valami. A TDU2 fanok egybõl megörültek. De persze Lee nagyobb játékos annál, hogy csak egyszerûen beírjon egy pontos dátumot, ami ráadásul még igaz is. Ugyanis ezt követte, hogy a trailer a már ismerõs napon, ...., igen jól gondoljátok, pénteken fog jönni (már megint). THE END.
Forrás: Twitter
Bocs a kissé fura/gúnyos megfogalmazásért, de már nagyon idegesítõ, hogy a pasi folyton csak játszik velünk. Röviden megfogalmazva a lényeg: péntek lesz/lehet (?) trailer.