Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tenkenorman
próba

http://www.tenke.hu

Falkon
2. helyen a toplistán!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
NE mond! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Csak épp visszamehetünk Hawaiira is.. onnét meg hozhatunk vissza magunkkal amcsi verdákat bõven.. ;-)

LeWyTy
Pazze te mondtad hogy mondjam.<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Falkon
Bátor vagy öcsém! <#duhos2><#sir>

LeWyTy
Egyébként "Most azt mondom hogy nem szép!"<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Falkon
Hát..... tele legyen spanyol autókkal?
Kell a változatosság!

LeWyTy
Figyi nekem8.
De ha már ez a rész ibizán(europában) lesz akkor ne amcsi verdákkal legyen már teli<#schmoll2>

Nem szép.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Falkon

LeWyTy
Semmi csak más az ízlésünk.

Falkon
Valami baj van?

LeWyTy
De akk má remélem a VW se marad ki<#idiota>

LeWyTy
<#csodalk>

Falkon
Szerintem lesz benne.
Elég híres autó! Valaki aki jól tud angolul írjon arra az oldalra, ahol lehetett "kívánni".

Ok.
Én pedig õt! <#szeret>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LeWyTy
Oahun maradtak.<#rolleyes>

írták hogy annak a fizikáját még kreálják és valószínû kiegészítõbe lesznek majd :-)

de nagyon remélem hogy egyszerre lesz xdobozra meg pc re is.. nem egy évvel késõbb ha kikönyörögjük megint...

LeWyTy
hát ezt én is szúrnám.

AntiHero
Motorok hol maradnak amúgy?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nem hiszem,hogy lesz benne. De azért én is díjaznám 😊

Falkon
Ha már Ibiza..... akkor Buick Gnx!!!<#hehe>
(Hogy hogy jön össze, azt nem tudom)<#eplus2>

Igen. Fõleg a Seathoz és a Mustanghoz. 😊

Máté94
Te is homoszexuálisan vonzódsz az autókhoz?<#idiota>
Én is nagyon remélem.
ha új Ibiza és Leon lesz benne..akkor...

fapfapfapfapfapfap

LeWyTy
Ha már ibiza... remélem a SEAT-ot nem hagyják ki.

LeWyTy
Fú de jó lesz <#nyes>

milk4
Ha megnézitek a TDU1 elsõ trailerét akkor észreveszitek,hogy ott is olyan "fizikája" van az autónak,hogy az már be...rás.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

gduck
Nem igazán lehet megmondani, mert gyorsítva van az a rész is és nagyon rövid.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ez igaz, nem is egy fizetõs béta volt. De szerintem ettõl még most is lehet nyitott béta.
Szerintem a 00:31-00:32 nél szebb. Vagy 00:39nél a Ford GT elõtt levõ kocsi olyat mintha laggolna. <#idiota>
Vagy nem?
Johnny 19
http://www.abload.de/img/tallkoz2010.05.01gr4e.jpg

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

gduck
HA FIlePlanet, akkor van esély a zárt bétára is. Hiszen nekik ez az egyik "specialitásuk" ráadásul az 1-nél is volt. Majd utánna több hullámban osztottak public béta kulcsokat.

LeWyTy
A vidiben 1:05-nél a látvány de szép.<#idiota>

Igen lesz béta. Igaz azt jelenleg nem tudni milyen platformokon. Bár külsõs újságíró szerint minden három verziónak lesz ingyenes bétája.

Tekintve, hogy az IGN kapta ma csak meg a trailert és ahhoz tartozó jogokat, így felteszem megint FilePlanet béta lesz PCn. Mivel azt is az IGN adja ki és a TDU1nél is az volt. Érdekesség, nem rég megtaláltam a TDU1-es bétán készül FilePlanetes képem (megvágott), szerintem most is valami ilyesmi lesz - KÉP

Megjegyzem a FilePlaneten még mindig fent van a TDU1 béta oldala. 😊
gduck
A videót nézve (jó nagy TV-n 😄 ) sztem marad a dx9.

Nektek is feltûnt, hogy mindegyik útjelzõ tábla üres? Van ezzel még munka...

Fehercsoki
Köszi a logót!

gduck
Én inkább arra tippelek, hogy ez olyan mint a ház. Azaz csak simán beáll az autó.

Trailert láttátok már ? Felemásak az érzéseim a megtekintése után
gduck
Annó a Gamestar egy az egyben berakta egy itteni hozzászólásomat (képek+leírás volt benne, hogy kell a 3 reptérre beugratni) Errõl ennyit <#wave>

[HUN]FaTaL
A live miatt itt már nem követik el ezt a hibát szerintem. Pláne, hogy az elsõ rész PC-n sokkal népszerûbb volt.

http://goo.gl/gd6Zi5

kazai21
Mondjuk jó lenne😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

pxxl
beta remélem lesz 😊

All hail the double x!

kazai21
Nem hiszem,hogy lesz...

Mi equipo favorito: Real Madrid

LeWyTy
Vajon lesz-e legalább béta vagy demó vagy valami?

Am nagyon örülök hogy Kapunk egy kis európát.
És nem az amcsi 50sávos utakon kell szarakodni.<#taps>

Falkon
A szemét! <#hehe> Jó kis helyzetben van!

Köszi a logót pixxel!
Örök hála<#worship><#puszis>

Az Atari üzleti partnerének a Namco Bandai UK-nak PR vezetõje.
Falkon
Ki ez a csávó? Idegesít!