40335
  • Muttley
    Az Impreza viszont nem R8
    és ez is biztos
  • LeWyTy
    AZ r8 az r8 leszarom na
  • Szabi1991
    az r8 v8 meg az r8 v10 nem ugyanaz :D
  • LeWyTy
    ja a V10 nem az r8?
  • Szabi1991
    r8, r8 v10, tt, q7 :D
  • LeWyTy
  • Szabi1991
    4 :D
  • moonster
    Akkor bocsi, nem néztem be ide a múlt héten.
  • pxxl
    vótmá szavazás múlthéten
  • LeWyTy
    3 audi oszt csá?
  • moonster
    A házigazda beépíthetne egy szavazást a fejlécbe. Van egy rakat ingyenes.
    Két v három választás csak:
    1., Megvetted/megveszed.
    2., Soha
    3., Ha majd akciós lesz, akkor megveszem.
  • [HUN]FaTaL
    Aszittem bemutatják az összes audit...
  • pxxl
    fúdejóvagy...ok atari megkapta a pénzt a reklám után...ideje lenne dolgozni is valamit
  • Stockbauer33 #9734
    Audi trailer
  • bertino
    hat...
  • biliard10
    Lehwet még jelentkezni bétára?
  • GerY5
  • SeanJRRussel
    OMG
  • GerY5
    Valószínűleg ott hibáztál, hogy egy tudvalevőleg árkád játékot kormánnyal próbáltál játszani. Nekem eszembe sem jutott a jó kis kormányomat egy ilyennel rongálni, inkább előszedtem az analóg kontrollert. Úgy viszont istencsászár volt, 4 nap alatt kivégeztem úgy, hogy csak esténként értem rá meló után.

(Utolsó napon jöttem rá, hogy a szirénát ki is lehet kapcsolni, nem csak váltogatni. A család már ki volt készülve a sok szirénázástól :D)
  • ATi0021
    Azért kell neki az a patch. Másképp nincs eső meg hó. A másik ami szerintem hatalmas hiba, hogy nincs benne élsimítás.
  • Muttley
    ezt csak úgy halkan mondom, hogy az NFS alapban, patchek nélkül is jól és hiba nélkül játszható,
    ja igaz, a platformot úgy hííííják x360 ;)
    remélem így lesz a TDU2-vel is
  • SeanJRRussel
    Szvsz az a baj hogy amíg mi tesztelhettünk kaptunk egy szar semmi irányíthatóságú valamit....Gondolom a belsős teszterek már javába nyomják a javításos irányítást és mire kijön a gém addigra lesz egy elfogadható cucc belőle.Sajna mindenkiben ez maradt meg,ez a negatívum ami teljesen jogos, de szerintem tudja az atari hogy nem baszhatja el mert jön egy tucat cím jövőre és a TDU2 könynen felejtős lehet.Varez úgy is lesz belőle,leszedjük,meglátjuk hogy mit tud és ha nem baba akkor nem vesszük meg.De mégse kéne leírni 2 hónappal megjelenés előtt bár tény hogy eddig nem fasza.

A másik dolog meg hogy az NFS-hez is már 1 hét után tolták a patchet meg nemsokára jön megint egy szóval könnyen tudják kiadás utána javítani a fiúk a dolgokat ha lesz sok visszajelzés.
  • Gibor
    Szépen leírtad... Jelen állás szerint ezzel a scriptes megoldással annyi a bajom hogy mindent mindig ugyanúgy reagál az autó, meg valahogy menet közbe nem érzed hogy te autóba ülsz, csak úgy mész.... Meg legutolsó patchnél felmentem mondom megpróbálom csúsztatni az autót, az összes driving aid el próbáltam de a ferka se csúszott meg, tapadt a földhöz, csak elindulásnál sikerült megpörgetni a farát.... de azt mindig, úgy meg nehéz elindulni hogy nem forog ki, kormányomat rángattam balra jobbra akármit próbáltam nem csúszott :( És jól leírtad, nem szimulátort várok el énse, hanem csak egy autónak legyen már autó érzete... Jaj hopp, elis felejtettem, sikerült viszont azthiszem r8 al megcsúsznom, de nem kellett ellenkormányozni meg semmi, csak kanyarodás közbe külső kamerából vettem észre hogy lol csúszik a háta xD
  • Dante73
    Kaptam ugyan már ezért hideget, meleget, de most sem tudom megállni.
    Szimulátor - Árkád =/= Jó - Szar fizikával!
    Sajnos, divat lett szkript alapon irányítani az autós játékokat. Holott (szerintem) egy autós játék célja - az élvezet mellett természetesen - az, hogy egy alapból autó-szerűen viselkedő valamit tartsunk irányításunk alatt, a játék folyamán. Szkript alapon ennek jó megvalósítását én még nem láttam. Úgy olyan "szörnyszülöttek" jönnek össze, mint az utóbbi évek NfS-ei, amikkel szórakozni lehet, ha képes vagy az autók mozgásától elvonatkoztatni. (Én erre nem vagyok képes, lehet öregszem, de az autó, legyen autó szerintem) de "autózni" nem. Ugyan akkor, hiába vacak egy GTA4 irányítása, vagy egy Mafia2-é, ne adj isten egy TDU-é, mégis azt érzed, "autózol" benne. (Szerintem ennek köszönhette viszonylagos sikerét a TDU1, és kíváncsi leszek, 6-8 hónappal a megjelenés után, rendezünk-e vajon krúzokat, vagy már ott fog a polcon porosodni a játék, mert a "drift-feeling"-re ott a legújabb NfS...)

Tehát egyet kérek!

Ne keverjük a szezont a fazonnal!
    Árkád vs Szim =/= Szar vs Jó irányítás. Egy árkád játékban is viselkedhet autóként a "doboz" amit terelgetünk a pályán, (Lásd TDU1) Nem kell a szimulációt idekeverni, mert ennél a játéknál azt nem tudom, hogy sikerült egyeseknek idekevernie.
  • pxxl
    de ezt megvétel nélkül is kipróbálhatod...
  • gagyenkov
    Nem rendeltem meg! Megjelent tetszettek a videók meg ilyesmi, gondoltam megveszem! De azt már csak akkor tudtam, hogy kormánnyal nekem nem élvezetes amikor kipróbáltam! Én azt akartam hangsúlyozni, hogy először kipróbáltam a véglegest és utána döntöttem úgy, hogy nem tetszik, de most sem fikázom és nem írok a HP fórumba , hogy mennyire rossz! Mert nagyon sok ember szereti az árkád jellegű autós játékokat és nyomják billel éveken át!
  • marcihusi
    Pedig néhányan mégis arra következtetnek a bétából hogy ez az már szinte a végleges, lásd #9707, és ez csak egy a sok közül!
  • [HUN]FaTaL
    Senki nem a végleges verziót fikázta, a jelenlegi állapotról volt szó, ami nem túl bíztató.
  • pxxl
    jelenlegi állapotról van szó, nem a kész játékról. az meg hogy te látatlanban megrendelted a HP-t, és utna jöttél rá, hogy kuka, az inkább no comment...
  • gagyenkov
    Szevasztok! Eddig csak olvasgattam ezt a topikot. mert én nem bétáztam! De kérdezem én miért mond valaki egy olyan játékról vélemény ami még meg sem jelent?? Mi alapján? A tesztelés az tesztelés és nem a végleges verzió! Szerintem! Én nem szívesen írnék rosszalló megjegyzéseket abba a fórumba amelyiket pont azok hozták létre akik szeretik az a játékot! Legalább is furcsa! Egyszerűen ha azt gondolom, hogy vacak lesz nem veszem meg és nem érdekel az egész! Pl én megvettem a NFS HP-ot és utána jöttem rá,hogy nem az én játékom, ment is a kukába! Az biztos, hogy a TDU2 előrendelve meglesz nekem!!! Majd utána írom a véleményemet! De nem a megjelenés előtt két hónappal!!!
  • wollnerd #9717
    Akkor bocsi!
    Lehet hogy a Media Markt-ot válaszom.
    Apám egyik ismerőse a Pólus Centeri Media Markt-ban dolgozik.
    Ott milyen autót adnak? tudja vki? Vagy lehet választani?
  • ATi0021
    No akkor:

1. Ismerjük meg mi is az a béta tesztet: Nem végleges játék, amiben sok-sok hiba található. A teszt lényege, hogy megtaláljuk a hibát. És külsős teszterként nem az a lényeg, hogy végigvigyük a játékot megjelenés előtt. Nem kellett volna véglegesnek venni, főleg gagyi kalóz verzió alapján.
    2. Az, hogy lehet Te bénáztál az eredeti bétával, arról már nem az Eden és a TDU2 tehet. Talán kérhettél volna segítséget a hivatalos fórumon, de akár itt is.
    3. Akkor lettek volna szemetek, ha sz.rnak rád és mindenkire, de ha jobban megnézted volna a fórumot, elég sokan tudtak volna segíteni a problémákat illetően. Sőt Te is a jelzéseiddel az Edennek. A másik az lett volna a szemétség, ha EA módjára agyon reklámozzák, kiadják a bétát és mindenki pofára esik és később patchelnek. Ehelyett bevontak minket a fejlesztésbe, hogy tovább csiszolhassák.

Persze ez a Te döntésed, ha NEM akkor NEM.

Szavazást illetően részemről +IGEN.
  • gduck
    06 1 369 2686
  • wollnerd #9714
    #9706-ra valaki?
  • Falkon
    Köszönjük a véleményét!
  • Stockbauer33 #9712
    Ok akkor szia
  • gduck
    Kedves jocking!

Mint már régebben is mondottam: a TDU és a TDU2 online játék nélkül olyan, mint az óvszer nő nélkül! Van, de minek!
  • drot
    Majd kiderül, mert jelen állapotában biztos nem! :D
  • jofer
    Először én is kipróbáltam a törtet, aztán kaptam kulcsot, feltelepítettem, de nem engedett be. Nagy nehezen rájöttem, hogy az uninstallnál nem töröltem a mentés mappát, miután töröltem azt onnantól egyenes út vitt a szerverre!

+1 igen!
  • [HUN]FaTaL
    A nem működő official béta user error lesz, a tört meg egy patcheletlen rakás szar. Kivételesen a multi részével pont semmi probléma nincs a játéknak.