Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Szerintem van anyi eszük a készítõknek hogy ezt figyelembe vegyék.
Itt elõnyben lesznek szerintem az egzotikus és a japán autók.
Bár ki tudja.
Az tuti hogy drága autók lesznek.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szarakodik a bill.-em<#wow2>#wow2>
Egy RS Octavia-t<#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
All hail the double x!
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
..........just cause.................áááááááá forewer HC <#idiota>#idiota>
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Just do it :)
Ami engem érdekel pl. hogy a benzinfogyás be lett építve a játékba?
Az offroad kimerül abban hogy egy Q-s AUDIval megyek a földúton?
Habár látszik, Hogy koszolódik de azért az nem offroad egy városi SUV-val, és nem is nevezhetõ fejlesztésnek manapság.
Ejjejj Eden.
Viszont nagyon tetszik a grafika annak ellenére, hogy 2010 ben nem teszünk fel videót 480p-s felbontásban. Szóval jó a grafika, pl 0.32-nél látszanak még a metál szemcsék is a lõkhárítón.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
http://www.tenke.hu
Megoldható esetleg hogy a 4est leszedni és akkor az RS jobban látszik, mert nagyobb lehet. :-)
http://goo.gl/gd6Zi5
Am én is szeretem az amcsi gépeket.
De csak a modernebbeket... és a nagyon nagy dögöket.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
#2121: Nem csak egy ember igényei mérvadóak.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Háááá ki mondja meg nekik, hogy mi legyen a játékban, ha nem mi.
Just do it :)
- Trailer meg fasza, több mint a semmi, de nagy grafikai változást nem tapasztaltam, továbbá az ingame képek élsimítás nélkül, elég nagy igénytelenségre vetnek fényt, habár ez Lee hozzáállásából is kiderül, amit a trailer elött tanusított.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)