Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
Nálam a japán sorrend:

Subaru Impreza 22B STi, Nissan R35, Nissan Skyline R34 GTR V-Spec a legfontosabbak.
Mitsu EVO VI TM, Honda NSX 1998, Honda Integra, Honda CRX V-Tec 1991 amik még közel állnak a szívemhez.

Just do it :)

Vmi kevésbé foltos us logót rakj be nekem. thx.

pxxl
jah erre én is gondoltam 😊 sok új info gyanúsan a trailerbõl vagy a képekbõl van 😄

All hail the double x!

Dante73
145 ha minden igaz.

http://www.freetvmaci.info/

Ennyi. <#eljen>

Szerintem ezzel a mondattal zárható 😄 "izlések és pofonok" ^^
Mivel végeredménybe kell minden féle autó mert van egy réteg aki ezt van egy aki azt és van még1 aki amazt kedveli jobban.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Jaja szerintem is van pár fölösleges autó ! (De inkább nem írom, mert a fél társaság megsértõdik...)

Igen bocsi kihagytam, csak gyorsan írtam meg akkor keltem nemrégiben 😄 Am az a kettõ is kötelezõ darab 😄

Ati: köszi az új infókat, csak sajnos egyre több jelentéktelen dolgot adnak és ami számomra a legnagyobbat jelentené jelen pillanat a tankolás/üzemanyag, és errõl nincs még sehol 😞

USAMENHIGH: Nem fogom össze számolni h az 1be mennyi van de van bõven felesleges, ami nem illik bele a TDU alapvetõ színvonalába.

Remélem azért kocsi téren egy Ibizai színvonalhoz megfelelõ autók lesznek 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

gduck
Tuti <#wow1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Ezt annó a hivatalos oldalon lévõ flash szétbarkácsolása után találták! Remélem igaz <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Még nagyobb lett a birodalmi <#nevetes2> ?

A garázsba a CCXR és az Apollo széplátvány

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Köszi pixxel a logot <#worship>.

ATi0021 én csak alád dolgozok.Te vagy a hírvadász <#vigyor>

Ha már Lambo akkor Reventon nameg a cabrio

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

sztem csak azért említették meg külön mert az egyik képen is látszott 😄

Ati, jók az új infók ! <#eljen>

A közös pezsgõfürdõ érdekes lesz... XD (stock, asszem mi még vitázni fogunk azon, hogy ki fürdödhessen egy kádban a jaddzal 😄D) ...továbbá a klub rendszer is qrwa jó, "kluboknak lehetnek elnökei és pénzügyi vezetõi", király ! 😄 Viszont az fps nézet, az nem lesz vmi hû de nagy szám, egy gta feeling nézetnek jobban örülnék.

skynNy: Na mesélj, mennyire volt tele us vasakkal az egy ? Volt közel 200 autó, szerintem a fele nem volt amerikai.

MikX
Bírom az ilyen felesleges "fícsöröket" külön kiemelni...
Én arra várok, h megerõsítsék, hogy a nappaliban lehet fotel! Ez a legfontosabb... xD

Am kicsit többet vártam a videotól, de végülis a lényeg bennevan, és továbbra is várok egy igazi ingame videot...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

[HUN]FaTaL
Király, de a tankolást erõsítsék meg. :-)

Hatalmas játék lesz, ha nem cseszik el a fizikát. Talán az elsõ játék lesz, amit rögtön a megjelenés után megveszek (ha lesz mibõl 😄).

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
"- A garázsban lehet saját akváriumunk."

Mi van???😄

Szerk.: Pixxel thx a logot! 😊))

http://goo.gl/gd6Zi5

Máté94
<#miaz><#gonosz1>
Jó volna ha beletennének szép nagy hajókat is.Pl A8 audi,S mercedes,meg terepjárokból is volna pl range rover,mercik.A szûk kis ibizai utcákon lehetne velük járkálni.

Szerintem inkább Te akarsz huncutkodni, hiszen te vetetted fel a témát... <#hehe>
Máté94
Önimádó ribi.<#idiota>
Dante73
Én is csaj karit indítok, de bocsi, jófiúk sem ülhetnek majd be mellém a jakuzziba...

http://www.freetvmaci.info/

Máté94
A hírszerzõ huncutkodni akar úgy látom....<#idiota>
pxxl
na én léptem. jók ne legyetek 😄

All hail the double x!

pxxl
south park jut róla eszembe <#idiota>

All hail the double x!

Még jó, hogy nem lesz hot-coffee mód a játékban... legalábbis még nem írták... <#idiota>
Falkon
Bazz ennyi cumót belerakni.
Ezek után szerintem a gép igény lesz necces. De remélem ügyesek a tervezõk! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Máté94
Fúj milyen lesz az, egy csomó pasi egy kádban.<#idiota>
pxxl
az tuti, h én valami extra csaj karaktert indítok 😄 (akárcsak az 1-ben) aztán az ülhet mellém aki jófiú volt xD

All hail the double x!

Joystig.com elõzetesében levõ új infók:

- 60 szintbõl a 10diknél Ibiza repterén keresztül Oahura utazhatunk.
- Oahu további 600KM új aszfalt és off-road utat kapott.
- Online lehetõségünk van több játékossal saját csoportot létrehozni.
- A co-driver lehetõség kivitelezése bámulatos lett.
- Kluboknak lehetnek elnökei és pénzügyi vezetõi.

forrás: joystiq.com
jah, Dodge Ram hátuljába bepakolunk egyet.. 😄D

pxxl
majd lesznek pezsgõfürdõs krúzok is? 😄

All hail the double x!

pxxl
Autó megpördülhet/felborulhat <#hehe><#eljen> végre! <#alien>

All hail the double x!

<#worship>
matricázás.. <#vigyor3><#eljen>

már csak felni bolt kell és tökéletes játék 😊)

A TDU2.fr újabb információkat közölt:

- A garázsban lehet saját akváriumunk.
- Utakat illetõen nem kell félni, mert tökéletesen simák.
- A kocsik és az épületek árnyéka követi a nap mozgását.
- Éjszaka közeledtével egyre több házban kapcsolnak világítást. Nadal szerint a forgalom is a napszaknak megfelelõen változik.
- Viharos idõben változik a játék hangulata. (vannak villámok). Lehetõségünk van a kabriók tetejét irányítani. (nem automatikus)
- Teljesen újraírt fizika. Minden autó irányítása egyedi. Még egyszer az autók ezúttal már nem pattognak az egyenetlen felületen, ezúttal már realisztikusan viselkednek.
- Autók megpördülhet/felborulhat. A fékek vörösen izzanak.
- Tiszta és biztonságos vezetést pénzzel jutalmazza a játék.
- Rajzolási távolság sokkal nagyobb, mint a TDU1-ben volt. A távolban valóban az utat látod, nem valami rajzot.
- Könnyû klubot létrehozni és teljesen átalakítható: tetõtõl-talpig, így falak színeit és kerámiákat stb.
- Saját cruise-t készíthetünk ahova barátaink csatlakozhatnak be.
- FPS nézetben kezünket nem látva járhatunk házunkban. Kommunikálhatunk másokkal, akár testbeszéddel is. Pezsgõ fürdõzhetünk egy vagy több emberrel.
- Saját versenyt készíthetünk, kezdõ és végpont megadásával, mint a TDU1ben.
- Matricázhatunk, több minta és forma szerint is. Annyi réteget használhatunk amennyit csak akarunk.
- Hawaii megújult, az utak sokkal simábbak itt is. Eredeti utak megmaradtak, plussz off-road utakat kapott.

forrás: tdu2.com
Falkon
De a legjobb, jönnek ide a régi arcok!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nathan66
Jó játék lesz, méltó az elõdjéhez.

Jólvan na most értem haza Ballagásról hulla fáradt vagyok csak gondoltam megnézem mi van a TDUval😄
pxxl
remélem a helyesírásod is "joblessz" <#idiota><#puszis>

All hail the double x!

Jó ez a first look videó. Igaz elég PR-os beszédet mond, de azért van benne új infó. Például ugye amit már tudunk, hogy lesz Hawaii. Érdekes, hogy új megvilágításban akarják megmutatni újra a játékosoknak.
Vagy ami még érdekesebb:

"Concerning the other game modes, like cops like in the first one, we'll be keeping that to be revealed later on - we have some really nice stuff with cops in the game."

Vagyis hogy ezúttal komolyabb szerepet kapnak majd a rend õrei is. 😄
Na látom meg lett a vidi.
De nem valami jó.
Remélem a játék joblessz😄
pxxl
várjál ez még csak a topik <#idiota>

All hail the double x!

sovatalevi
Ez mar jatek 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Muttley
Nyugtass meg, hogy csak be vóóóótááááá tépve, amikor kihagytad a Subaru-t és Mitsubishi-t a a japán sorból...<#csodalk>

Just do it :)

holecsko10
Hali mindenkinek.

Ezt találtam ma.

Release date September 21, 2010

Ez vajon igaz?

TDU,ETS2 Nick: holecsko

pxxl
két féle képpen lehet értelmezni. inkább nem szótam xD naon péntek van 😊

All hail the double x!

jofer
Dehogynem! Kinek is köszönheted, hogy volt RUF-od? <#integet2><#pias>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

pxxl
megsúgom h a RUF az egy Porsche tuning cég 😊

All hail the double x!

LeWyTy
Mért?
Nem volt jó az 1 ben a RUF?<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

jofer
Utánanéztem... licenc! Ma is tanultam valamit... <#vigyor3>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB