Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
#2259: Ja, megy majd 250 -et azt enjoy.
Just do it :)
Hogy jön ide a francia és olasz autók szervizigénye?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A valósággal kapcs.: Kérdezd meg tõlem, hányan sz.ptak francia és olasz verdák szervizigénye miatt.<#kuss>#kuss><#papakacsint>#papakacsint>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nameg hangulatosabb lenne tõle a fórum egyrészt, másrészt meg az "idõ" visszakerülhetne a | privát | mellé.
All hail the double x!
Forrás:
GameSpot Test Drive Unlimited 2 Interview: Nour Polloni (videó)
GameSpot elõzetes
Pixxel papa, nem cseréled ki a logómat vmi jobb us zászlóra ? Úgy néz ki az az us zászló, mintha ráverte volna vki a fa.zát. 😉
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Viszont Te SötétBarom 91-ben csipkésre sz.rtad volna a gatyád egy vadiúj CRX tulajaként. 😄 Az, hogy mennyire szakadt pedig a tulaj "értõ" kezét és lábát dicséri. ;-)
Pepsi: Üdv itt :ASDASDAS majd egyszer kezdõdik a régi szép idõk felemlékezése felturbózva _AS😄
gduck #2224: Hidd elég sok mindent nem mondtak még el a készítõk, szóval ennél még több meglepetés fog várni minket, nincs olyan játék ahol megjelenés elött minden egyes apró részletet megmutattak volna, igen erre rálehet cáfolni mivel ilyen infókat is adnak h lehet házunkba akváriumot venni, de a hírek 70% a lényegtelen, ha belegondolsz kocsikkal kapcsolatban nem sokat kaptunk még egyenlõre.
Mi a helyzet veled? Vento megy még? 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Azért az elsõ offroad képeken szöcskék meg crossmotorok tepertek ledõlt fákon dzsungelben!
Hát egy földutat odarakni nagy fejlesztés.........
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nekem egy egész jól finishelt gameplay képnek tûnik, és az ingen lévõ Ben Sherman felirat alatt ott van a benzin óra.
Csak ezért gondoltam hogy benne lesz, egy fejlesztést nem biztos hogy kivesznek a játékból ha már kész van.

Mivel eddig még senki nem írt róla, valószínûleg nem lesz 😞 Nem hiszem hogy olyan szerencsénk lenne, hogy csak titokban tartják a dolgot 😞
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Vagy ha többen ülünk a kocsiban akkor egy comboval be lehessen fingani...ááááááá
http://goo.gl/gd6Zi5
Elég fos dolog amit csinál Kína, egy az egyben másolja a nagy márkákat.
Ezekkel énis ki lennék elégedve... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85