Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A centrálon meg is penditették TDU 1 Ford GT és itt TDU 2

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ja ok.Az eddig megjelent autokból amúgy is kb 5 bejövös több nem is kell max a küldetésekhez.Amit küldtem privátba ott aztirják hogy mocival indulunk.Jogsi suli A-B licenc stb.Küldetés hegyek és Ibizai utak felfedezése.Aztán spuri át Oahura és szintén ua.Háát lessz melo vele <#wow2>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

De szép a Ford Gt !! Az út is jól ki van dolgozva, és tényleg nincs padka !! 😄 Habár a második képen, az mi az az ??

#2259: Ja, megy majd 250 -et azt enjoy.

Willi Betz
V12 TDI Q7 állat lehet😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Muttley
Meee' mondtad, becsokiznáááá' egy Puntyótól, korábban meg egy Pözsótól a zéletben, azééé. ;-)

Just do it :)

Három új kép a hivatalos oldalról: http://www.testdriveunlimited2.com/

Az csak kívánság lista. Jelenlegi állapot szerint 175 autó lesz az alapjátékban. + késõbb DLCk
SötétBarom
-.-

Hogy jön ide a francia és olasz autók szervizigénye?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Muttley
Majd vhogy túlélem, ha az Integra-CRX duot kihagyják. A 22B, R35, R34 GTR V-Spec triónak viszont muszáááááj benne lennie. 😊
A valósággal kapcs.: Kérdezd meg tõlem, hányan sz.ptak francia és olasz verdák szervizigénye miatt.<#kuss><#papakacsint>

Diablo a centrálon már 208 autóról ír de sztem csak találgat mindenki.Plussz a DLC-ket sem ismeri még senki milessz benne.

<#eljen>

Falkon
Autó listát a népnek!!!!!!!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Ne is mond <#vigyor3>.Amióta láttam a trailert olyanokat mozizok hogy milyeneket megyek majd hogy ......Amúgy felröppentették pletyi szinten hogy májusba is jön új video.Bõvebb mint most

A kép amit kiraktál, még 2007ben készült. 😊
Ez a kép Oahun készült a keleti parton a hosszú egyenes után a golfpályánál.Mivel 10 hónapja nonstop fentvok.Vajon mikor tesztelték az idõjárást?A fekának a kékszeme süt nagyon <#eljen><#nyes>

Próba cseresznye... 😉
Nameg hangulatosabb lenne tõle a fórum egyrészt, másrészt meg az "idõ" visszakerülhetne a | privát | mellé.

pxxl
nemtom lehet 😊 át kellene szerkeszteni nagyon a scriptet, elméletben kb vágom h mit kellene, de aztán h mi sül ki belõle... 😄

All hail the double x!

SötétBarom
Ha nekem valaki 91-ben adott volna egy vadiúj peugeot 205-öst, attól is csipkésre szartam volna a gatyámat, mert voltam vagy 5 éves. 😄 Ahogy most is behugyoznék örömömben, ha valaki hozzámvágna egy zsír új puntot. De az sem illene ebbe a játékba. Gran Turismoban elfér, itt geci hülyén nézne ki.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Thx. És lesz award rendszer ? 😉 Nagyon zsír lenne !

ó én murcival fogok hegyekbe menni 😄

pxxl
elsõre is megértem 😊 majd 7fõn, nincs itthon az alapja a képnek 😉

All hail the double x!

Az az pénzbe fog kerülni a javítás ? De ha majd ki lehet kapcsolni a törést, akkor ez értelmetlen dolog lesz...

A GameSpot is megírta saját elõzetesét. Érdekesség kép egy dolgot emelnék ki. Az autók törése nem lesz kihatással a kocsira, viszont vagyonunkra annál inkább. Vagyis egy Gumpert Apollot terepre vinni nem éppen mondható olcsó mutatványnak.

Forrás:
GameSpot Test Drive Unlimited 2 Interview: Nour Polloni (videó)
GameSpot elõzetes
Végülis jah, engem nem nagyon zavar hogy más mivel megy, esetleg látok egy crx -et elöttem... így lesz változatos a game. Max nem veszek olyan verdát ami nem kell. TDU -ban se vettem fölösleges autót, max ha küldetésre kellett, utána meg eladtam. Onnantól kezdve meg nem nagyon érdekel.

Pixxel papa, nem cseréled ki a logómat vmi jobb us zászlóra ? Úgy néz ki az az us zászló, mintha ráverte volna vki a fa.zát. 😉

Ígyvan... Am ha valaki azt mondja h a japán verdák nem illenek Ibizához, akkor ugyanúgy az Ameriaki Dodge Challanger stb.... se illik bele, se a Lancia Delta stb...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Muttley
Tény, hogy piaci értékük miatt nem valószínû, hogy a McLaren, Saleen stb. mellett helyet kapnak. Számomra viszont eszmei értékük miatt mindkét autó sokat jelent.
Viszont Te SötétBarom 91-ben csipkésre sz.rtad volna a gatyád egy vadiúj CRX tulajaként. 😄 Az, hogy mennyire szakadt pedig a tulaj "értõ" kezét és lábát dicséri. ;-)

Mind2 van még ott 😄

Máté94
Már Navarája van😄
A képeken látni h ez tényleg valós tdu2 fejlesztési kép... mivel, látni h napszakok változnak, és arra tesztelték az emberi arc kifejezéseket... Mármint h mire h reagál az ember, és ezt a fíícsõõõrt már írta Ati, h személyre szabhatjuk hogy viselkedjen karakterünk.

Pepsi: Üdv itt :ASDASDAS majd egyszer kezdõdik a régi szép idõk felemlékezése felturbózva _AS😄

gduck #2224: Hidd elég sok mindent nem mondtak még el a készítõk, szóval ennél még több meglepetés fog várni minket, nincs olyan játék ahol megjelenés elött minden egyes apró részletet megmutattak volna, igen erre rálehet cáfolni mivel ilyen infókat is adnak h lehet házunkba akváriumot venni, de a hírek 70% a lényegtelen, ha belegondolsz kocsikkal kapcsolatban nem sokat kaptunk még egyenlõre.

kazai21
Nekem is😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

JohnnyNapalm
nekem is

Falkon
Na téged is erre fel fújt a szél?
Mi a helyzet veled? Vento megy még? 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

adamfesto
Nekem spec tetszene ha költeni kéne a benzinre.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Az offroad tényleg kimerül az AUDI Q7, Q5 meg Hummer földúton vezetésében?
Azért az elsõ offroad képeken szöcskék meg crossmotorok tepertek ledõlt fákon dzsungelben!
Hát egy földutat odarakni nagy fejlesztés.........

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

JohnnyNapalm
üdv
én is várom már nagyon, csak gyõzzek majd beletanulni a sok újdonságba

adamfesto
Szóval ez az, de már biztos láttátok.
Nekem egy egész jól finishelt gameplay képnek tûnik, és az ingen lévõ Ben Sherman felirat alatt ott van a benzin óra.
Csak ezért gondoltam hogy benne lesz, egy fejlesztést nem biztos hogy kivesznek a játékból ha már kész van.

Pepsi Twist
MUHAHAHAHAHAHA +fav

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

adamfesto
Várj, linkelek egyet...

gduck
"tankolás/üzemanyag"

Mivel eddig még senki nem írt róla, valószínûleg nem lesz 😞 Nem hiszem hogy olyan szerencsénk lenne, hogy csak titokban tartják a dolgot 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SötétBarom
Egy integra meg egy szakadt crx aztán kurvára illene a yachtos Ibizás lájfsztájl játékba 😄DDA?S😄

Háth itt nem én vagyok a hg, de pixxel bátyámtól kérhetsz. 😛

Nathan66
Kérhetnék, egy McLaren-es logót dude?😊 Én, mint õs SLR fanatic megérdemlek egyet, ugyérzem😊

Nathan66
Alig várom, hogy izzítsam az SLR-emet. Remélhetõleg a 722-est<#alien2>

Inkább Brilliance.

Amúgy ez talán még nem is rossz.

adamfesto
Én szeretném ha medencébe hugyozós modot csinálna valaki...ahogy szétárad a sárga meleg pisi...mmmmmmmmm...<#idiota>
Vagy ha többen ülünk a kocsiban akkor egy comboval be lehessen fingani...ááááááá

[HUN]FaTaL
És megteheti, ráadásul többet adnak el belõlük mint bármelyik márkából. És a világ nem tehet semmit, belsõ piacon fogynak.

http://goo.gl/gd6Zi5

adamfesto
Kínai, pl Brillance ha mond valamit.
Elég fos dolog amit csinál Kína, egy az egyben másolja a nagy márkákat.

Atti12
gyerekek, olvasgattam itt a híreket. Csak nem mindenidõk legjobb autós játéka készül? 😄

MikX
R33 V-Spec N1, KPGC-10, R34 V-spec N1 nür, S13, S14, NSX-R, 22B STi

Ezekkel énis ki lennék elégedve... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Falkon
Ezt a mászkálós dolgot én teljesen feleslegesnek tartóm!
Ez az idõ helyett még fejlesszék a kocsikat.