Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
Honda - The Power of Dreams
All hail the double x!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

BENYAFOGYASZTÁÁÁÁS.... MERRE VAGY... valaki megerõsíthetné... akkor 1000% lenne a boldogság<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Srácok, mikor lesz elõrendelhetõ a game? Akármilyen is lesz nekem muszáj ilyen, már csak a gyûjteménybe is. 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de télleg kéne egy hely, ahol a 300 mérföldet is lehetne tesztelni 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
http://www.youtube.com/watch?v=hflbMM1_4Ic
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Majd ha jön a hivatalos autólista, megtudjuk.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
De valóban, igazad van a GameSpot már 208-at ír:
"The whole point of the game is to go from rags to riches, and in order to be able to collect all 208 cars, you need to have the space the house them"
És persze az eddigi 99 ház helyett már 100 van. Szerintem kár belemenni, hogy mennyi lesz benne. Ez is mutatja, hogy még nincs kész a játék. Azért arra kíváncsi lennék, hogy a házakat hogyan számolja majd a játék. Oahu és Ibiza együtt vagy külön külön.
Amúgy jól látom, hogy van egy visszaszámláló a jobb felsõ sarokban ? xD

All hail the double x!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
2. Olvashatatlan az egész "plakát"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD