Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF: Az NFS World csak egy ingyenes NFS, amit az EA nem is szándékozott versenyeztetni. Majd az õsszel érkezõ Criterionos NFS lesz a TDU2 ellenfele.
A képek amiket beraktál, nem hivatalosak. Csak látvány tervek voltak, és nagyon régiek. Azóta sok minden változhatott. A videó pedig csak egy techdemó volt, semmi több. Szintén 2007bõl.
pxxl
kicsit le vagy maradva nem? <#nevetes1>

All hail the double x!

AntiHero

Wvéáéááááááá

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gduck
1:04-nél piszkos az autó <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pxxl
ezen már rég túl vagyunk... #2313 <#eljen><#duma>

All hail the double x!

samsung123
de elegánsan csináltad meg! grat.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

[HUN]FaTaL
Ezek nem képek, hanem concept artok. Másrészrõl sosem voltak hivatalosan megerõsítve.

http://goo.gl/gd6Zi5

adamfesto
Nem vitaindítónak, de le kell írnom:
Azért páran megkaptuk a NfS Worldot tesztre, és mekkora szar ehez képest.
Szerintem nem sikerült konkurenciát gyártani. Kb 5-6 év különbség van a két stuff között.
Szeretem a NfS sorozatot de ez meg a Nitro hatalmas visszalépés.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
OTT VAN!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

milk4
Inkább csak elképzelések.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

adamfesto
Ezek hivatalos képek voltak anno akármikor:

Persze hogy azt gondoltuk, majd dagonyázunk egy jót.
Áll a Q7 az esõben, földúton...na bumm!
És a videó amikor átalakul a lambo egy buggyvá?????

Ez egy tavaly júniusban készült kép, nincs miért beszúrnom a túloldalra. Ide is csak azért, mert Ferke felhozott valamit, én meg válaszoltam.

De ha már ilyen népszerûek a "szóban" említett hegymászós képek, akkor gondolom mindenki keresztül-kasul bejárta már a szigeten található hegyeket, csak elvesztek a bookmarkok. 😊 Én kérek elnézést.

Olvasom itt a dolgokat nem tudom követni se😄
3-5 napja nem jártam itt és már nem értem a dolgokat😄
Sok uj dolgot hallok sok régit😄
Ien képet még nagyon régen mi is csináltunk😊(régi szép idõk😊
akyyy
sóhaj sóhaj

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
igazad van, itt aztán mindenkinek biztos utjában vannak ez a képek.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Misi az ezredes
Legalább 1000 ilyen és hasonló képet láttam már magyar és német fórumokon. Megjegyezném szerintem a sima TDU topicban jobb helye van mint itt.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

szabod
Ne kockáztasd, mert elbukod. PH-n régen rengeteg hegymászós cruise volt. Sajnos a régi képek már mind törlõtek az egyes képfeltöltõ oldalakról. Megnézem a sajátjaimat. Majd küldök párat, ha találok.

Mente et Malleo

Háth megmerném kockáztatni, hogy ilyen képeket még nem nagyon csinált senki a TDU -ban:

Itt a többi.

Én megmásztam az egész Waianae -t Norbi931 társaságában, és a zöld szépségnek is nekiindultunk, Déltõl a hegyen átvágó nagy autópálya alagútbejáratáig jutottunk, és idén be is fogjuk fejezni az egészet hegyet.

Amúgy meg nekem inkább az elégedetlenség jut eszembe, mikor itt elkezdek olvasni egy-két hszt. És utána megkérdezem úgy magamban hogy miért ? Csak mert nem vágom.

gduck
Mindenki nézze meg EZT az oldalt és a "Most Wanted Betas" részbe pötyögje be: TDU2 <#wink>

jofer
Készült olyan concept art is, amin úttalan utakon, két méteres fûben, plafonig sárosan konvojban haladnak a verdák, ehhez képest a trailerben nem fektettek hangsúlyt az offroad-ra! Tudom, tudom nem is az volt a cél, hogy minden puskaport ellõjenek az elején! Ettõl függetlenül még lehet jó ez a része is a játéknak! Pl. az egyben jókat szórakoztunk mi hegymászás - azt hiszem, hogy te is hegymászó bajnok vagy - , meg golfpályán történõ ökörködés közben is.

Nem elégedetlenkedés ez, messze nem. Csak egy megnyilvánulás. Én várom a gammát, a trailer pedig egyáltalán nem okozott csalódást! Megyek meg is nézem ismét! <#vigyor3>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Ok. Ha egyáltalán lesz PC-s beta.

LeWyTy
Ez mi <#taps>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Táj szempontjából, miben különbözik ez a kép ? Ezen sziklák vannak az út szélén, a másikon meg fák és füvek...

remélem lesz klasszikus rádió megint.. tduban megunhatatlan.. 😊)
akár vadrum féle is 😄

Ryo álltal példának fölhozott Dirt 2 -ben se volt olyan nagy dagonya. Helyenként voltak qrwa nagy pocsoják, de többnyire köves, és homokos utak voltak, és számos olyan útszakasz, amit ryo beszúrt a 34 -ben. Gyerekek, minek ez a fölösleges elégedetlenség ?

Miután kipróbáltad a beta verziót úgy nyár környékén, térjünk vissza a #2334 -es hozzászólásodra.

jofer
Azt gondoltad, hogy tengelyig fogsz gázolni a dagonyában? Az offroad kimerül majd annyiban, hogy aszfalt helyett földutakon fogunk csapatni. Bár inkább ne legyen igazam...

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Trailerbõl kb erre a részre gondoltam, fõleg ott ahol felülrõl mutatja a kocsit.

bertino
reménykedhetsz, mert szinte biztos, hogy ez lesz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

<#eljen> Fasza hogy egy képbõl te már így leszûrted hogy mi van, de az is lehet hogy én vagyok túl piti... nc.

Ez az offroad? Hát nem ilyenre számítottam. Kb Dirt 2 szintet vártam tõle.
Akkor ezzel az erõvel a a NFS World-ben is van offroad. <#idiota>

(Remélem ez még nem a végleges változat, és hogy nem is offroad!)

gduck
A TDU-CENTRAL "kérdezz, majd válaszolnak a fejlesztõk" akcióból mikor lesz már valami? Láttatok már válaszokat?

<#nyes>

Van hát ! <#wink>

pxxl
van isten <#hehe><#nevetes1>

All hail the double x!

Na ez a logó qrwa jó lett ! Thx ! 😊)

pxxl
<#idiota><#alien>

All hail the double x!

de legalább hogy beindult az élet.. 😄D

pxxl
múkodjon minden mûszer aztán kész 😄

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Remélem végre a digitális mûszerek is mûködni fognak.

[HUN]FaTaL
Igaz, azt hittem a bal oldalit karikázta, de azt takarja a kormány. 😄

Pixxel próbáld meg ezt. Ez is a foltos verzió, de talán nem olyan mértékben mint az elõzõ volt.

AlieN911
Joogos.. Az 1 ben is voltak mûszerek, amik nem mentek.. Itt remélem menni fog a benya + rpm + kmh xD Többi nem érdekel..

Honda - The Power of Dreams

pxxl
mennyi bajod van <#idiota>

All hail the double x!

Hétfõ van ! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Foltos a logóm. <#idiota>

pxxl
olajnyomás <#whatever>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Igaz, a bekarikázott cucc a hûtõvíz :-)

Úgy szúrtad be ezt a képet, mintha az egyben a fordulat szám, és a sebességmérõn kívül más mûszer nem lett volna az autókban. Ott is volt üzemanyag mérõ mûszer, csak nem mûködött. Ez így semmit nem jelent, habár én tankolás nélkül bõven elleszek a játékkal.

pxxl
lol pájonír fejegység tényleg kell ebbe az autóba <#idiota>

All hail the double x!

úgy látom jobb alul van 😄D