Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képek amiket beraktál, nem hivatalosak. Csak látvány tervek voltak, és nagyon régiek. Azóta sok minden változhatott. A videó pedig csak egy techdemó volt, semmi több. Szintén 2007bõl.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
http://goo.gl/gd6Zi5
Azért páran megkaptuk a NfS Worldot tesztre, és mekkora szar ehez képest.
Szerintem nem sikerült konkurenciát gyártani. Kb 5-6 év különbség van a két stuff között.
Szeretem a NfS sorozatot de ez meg a Nitro hatalmas visszalépés.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Persze hogy azt gondoltuk, majd dagonyázunk egy jót.
Áll a Q7 az esõben, földúton...na bumm!
És a videó amikor átalakul a lambo egy buggyvá?????
De ha már ilyen népszerûek a "szóban" említett hegymászós képek, akkor gondolom mindenki keresztül-kasul bejárta már a szigeten található hegyeket, csak elvesztek a bookmarkok. 😊 Én kérek elnézést.
3-5 napja nem jártam itt és már nem értem a dolgokat😄
Sok uj dolgot hallok sok régit😄
Ien képet még nagyon régen mi is csináltunk😊(régi szép idõk😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Mente et Malleo

Én megmásztam az egész Waianae -t Norbi931 társaságában, és a zöld szépségnek is nekiindultunk, Déltõl a hegyen átvágó nagy autópálya alagútbejáratáig jutottunk, és idén be is fogjuk fejezni az egészet hegyet.
Amúgy meg nekem inkább az elégedetlenség jut eszembe, mikor itt elkezdek olvasni egy-két hszt. És utána megkérdezem úgy magamban hogy miért ? Csak mert nem vágom.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem elégedetlenkedés ez, messze nem. Csak egy megnyilvánulás. Én várom a gammát, a trailer pedig egyáltalán nem okozott csalódást! Megyek meg is nézem ismét! <#vigyor3>#vigyor3>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
akár vadrum féle is 😄
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ez az offroad? Hát nem ilyenre számítottam. Kb Dirt 2 szintet vártam tõle.
Akkor ezzel az erõvel a a NFS World-ben is van offroad. <#idiota>#idiota>
(Remélem ez még nem a végleges változat, és hogy nem is offroad!)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
<#nyes>#nyes>
Honda - The Power of Dreams
Spoiler (katt a megjelenítéshez)