40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Stockbauer33 #9989 Az érettebben kezelésre.Olvasgattam délkörül a centralt és egy moderator irta.Megveszem a játékot (TDU2) de azzal a lendülettel le is rakom addig amég megnemjön hozzá az első fizikát javító patch.Addig játszik a Dirt3 és Shift2-el.Azt tudjuk hogy elsőkézből kapja a Diablo az infókat és valószínű hogy lekomunikálják 1más között.Kamura nemir egy moderator ilyet.A lista csak egy dolog.Ahogyte úgy én is eljátszok ezzel a listával min 2 évig.Na ez lohasztottle de nagyon.Mind1 febr.11én meglátom hogy milyen.A fizikával kapcsolatba pedig egy olyan ember szavára adok(adnék) mint a Stormline.Gurultam vele az 1be és láttam hogy kegyetlen jokezű ügyes srác.Tudom azt is hogy benne van a kemény magban és a belsőbétatesztelők között van.Ő biztos megtudja mondani milyen állapotba van most a fizika.
Akit érdekel regisztráljon a prohardverre és ott a TDU2 topikban privátba kérdezze meg a Stormline-t de nemhiszem hogy kiadja hogy hányas a kabát -
Gyuracell #9988 Már csak 25 Like és megtudjuk :D
-
Szabi1991 #9987 a legelső tdu2-ős képen is lambó volt.. :D
-
USAMEN POWER #9986 Bennem nem igazán okozott gyomorideget ez a lista. Első ránézésre le lehet szűrni hogy hiányos, főleg hogy olyan autók nincsenek rajta amiket már kihozott az Atari képekben. Jó, a felháborodás a facebookon, és itt (meg gondolom más fórumon is) mondhatjuk hogy jogos, de kezeljük már érettebben a híreket. -
#9985 Mintha valamelyik trailerben lett volna Maserati, legalábbis úgy emlékszem, mintha tducentralon a gyűjtögetett autólistában benne lett volna. De lehet hogy rosszul emlékszem. -
Szabi1991 #9984 49.958 :D
-
#9983 egyesével írd be lécci -.- -
Gyuracell #9982 Ajánlom is hogy csak a fele legyen Már csak 75 kell az még ma megvan!
-
Szabi1991 #9981 az első részt is csak akkor vettem meg amikor kijött a DLC pc-re.. :D -
ATi0021 #9980 Sajnos még mindig nincs meg az 50 ezer, de már nem kell sok hozzá.
Amúgy hivatalos fórumon valaki azt írta, hogy TDU Twitterre ki volt írva, hogy ez az autólistának az első fele és második része majd később jön. Csak ugye hivatalos TDU2 Twitteren semmi nincs írva erről. Sőt már rég írtak rá. Bár az is lehet trükköznek és törölték róla.
Amúgy elég nagy felháborodást váltott ki a lista. Az Atari\Edennek is látnia kell, hogy sokaknak hiányzik a Lamborghini, McLaren F1, Saleen, Maserati, Noble, Lexus és sok más. Sőt elég sok komment szól arról, hogy elmehetnek a sunyiba, ha DLCbe akarják kihozni, mert nem veszik meg. -
#9979 már csak 93 ember, hajrá! -
Szabi1991 #9978 50.000 nél legalább egy tdu2-es lambós képet mutathatnának :D -
#9977 49.885 -
#9976 Szerk.: Sorry, most látom, hogy nem valószínű, hogy végleges. Kimaradt a komplex Lexus repertoár is. Nem arról volt szó, hogy lesz Nissan terepjáró is? Corvette... -
#9975 Audi RS 6 Avant
Egyet nem értek: Mi a szarért kellett olyanokat kivenni amik az első részben benne voltak? Hol vannak a lambok???? RS4?? -
Szabi1991 #9974 megy újra az oldal és semmi változás -
Stockbauer33 #9973 Sok idelyük nincs bohockodni.Max január elejéig megkell hogy legyen a lista mert onnantól már viszikfel DVD-re.Na most kezdem érezni hogy több sebből vérzik a kis kedvenc játékom.Fizika még sanszos hogy jolesz Az amerikai piac is berág ha ennyi amerikai vas lessz.Neked legyen igazad - Ez csupán marketing semmi más,nem kell megijedni. -
#9972 amúgy én ezt a sort: "If we can get to 50k fans over the weekend"
úgy értelmezem hogy HA a hétvégén meg lesz az 50000 fan akkor adják ki a listát -
#9971 semmi baj..
viszont már 49.639 lájk:) -
HollandRules #9970 Viszont van benne Audi Rs6 Kombi az sokkal jobb és szebb szerintem :D -
HollandRules #9969 Elnézést -
#9968 Nincsen toyota, mitsubishi? ennyira utálják a japán kocsikat :( és hol a audi rs4? :( áhh ez nagy szar -
#9967 naaa... -
HollandRules #9966 Kurva istenit nemlesz benne BMW leszarom nem veszem meg ,letöltöm. -
#9965 Sovány ez a lista! 3 öreg amcsi, aztán ennyi? Sokkal több lesz szerintem, Mercedes felhozatal is elég karcsú! -
vajo #9964 Ez végleges? Dehogyis. Ennél sokkal több autó lesz benne szerintem, hiszen az 1-ben is rengeteg kocsi volt, majd pont a 2-ben lesz kevesebb. Ez így röhej. Mindjárt meg lesz az 50.000 aztán elválik. -
Gyuracell #9963 Eztet most megkaptad rendesen. -
#9962 látom nem vágod. minek 5 UGYANOLYAN bugatti / zonda? mert más a skin rajta? fúdejóóó -
Gyuracell #9961 Csak legalább Ferrárinál megvan az hogy 8 típus van és arra jön rá az típusból a + 1/2 variáció. Bugattinál és a Paganinál meg egy típus 5 verzióban van. -
#9960 Érdekes, hogy mindenkinek az az 5 db ártatlan Bugatti tűnik fel...
De kérdem én: Mi a f*sznak kell 13 Ferrari? Remélem csökkentenek a létszámon, mert nagyon nem szeretem azt az autót. Audi sincs kevés, Aston is megszedte magát, a Mercedes már visszafogott.
Remélem változtatnak, mert ez így.....
Én több márkát vártam, nem pedig kevesebb márkából egy tucat-ot... -
Szabi1991 #9959 ehh, és tényleg, ennyi erővel a fél lista mehetett volna oda :D -
Gyuracell #9958 Azok ottvannak kicsit lentebb egy GM-el kezdődő résznél. Amúgy szerintem se teljes lista (remélem), eddig kerek 100 autó mintha régebben 180 akármennyit olvastam volna hogy benne lesz. De most tényleg ki a f***nak kell 5 Bugatti ? Kevesebb mint 500 Like hiányzik az holnapig meglesz ha akkor nem adnak ki semmi újat akkor nem várható bővítés. Majd meglátjuk. -
#9957 Áhh tuti h nem végleges lista mert ha már a fizika után a kocsikat is kihagyhák amik favoritak akko tuti süllyesztőbe megy a gém.Ez csak egy kis parasztvakítás mint az irányítás volt a bétában szerintem.Mire ki jön a gém penge lesz az irányítás is meg a lambók se fognak hiányozni.Kell egy kis hype meg miegymás mert muszály h csacsogjanak a népek a játékról me minnyá itt a release dátum.
Ez csupán marketing semmi más,nem kell megijedni. -
#9956 aham, az csúnya lenne :/
ez tuti nem végleges lista. majd még 50.000 látogatóért benyomják a maradékot is :D -
ATi0021 #9955 OK rosszul fogalmaztam. Az a baromság, hogy ez a teljes lista. Legnagyobb bajom vele, hogy nincs Lamborghini. Egy ilyen autólistával az Eden csak a saját játékát szabotálja. :(
Remélem nem teljes. Már olyat feltételezést is olvastam, hogy ez a lista teljes és a többi kocsi majd DLCként jön.
+ Maserati is kimaradt. Amit biztos lesz, ha már Ferrari van. -
Szabi1991 #9954 ja és amúgy frissítik a tdu2 oldalát :D -
Szabi1991 #9953 nem baromság, mert valószínű igaz amit kiírtak, csak nem teljes.. :D -
ATi0021 #9952 Ez a lista baromság. Hiába van a hivatalos Facebook oldalon, elég hiányos.
A másik meg még nem volt demó és nem is lesz. Demó helyett majd nyitott béta teszt lesz. -
Szabi1991 #9951 de, csak nem valószínű hogy tényleg a teljes lista legyen, még csak 49.401 a rajongók száma.. és 50ezernél ígértek teljes listát :D
pl. elég nehéz elképzelni hogy Corvette se legyen.. pedig már egy tucat képet mutattak róla :)
a bétába meg sima Camaro volt, az se szerepel a listán... remélhetőleg ez még csak egy kb 80%os lista :) -
#9950 de ez a fászbúkos lista amit beraktam...