40335
  • jofer
    Á, szerintem ez csak duma. Nem értek ehhez a liszensz témához, hogy akkor szerződtek a Ferrarival, aki kért egy zsák pénzt, és akkor annyi, meg olyan autót tesznek be, amennyit akarnak? Vagy autónként kell leszerződni? Mert, ha annyit kér a Lambo, mint a Ferrari, és autónként számláznak, akkor nem lehetett volna megoldani úgy, hogy kevesebb Ferrari, és mellette néhány Lambo? Pénzben közel ugyanott vannak. Ebből egy csodás Lambo DLC lesz, amiben benne lesz a Miurától kezdve a Diablon át az LP640-ig minden.

Személy szerint én akkor is megveszem. Azért bízom benne, hogy nem kérnek el közel 5000HUF-fal egyenértékű usa dollárt, mint az egyben a carpackkért. Háborogni felesleges, mert szavaink süket fülekre találnak!
  • SeanJRRussel
    Lesz még itt háborgás csak ezek után jó lenne ha mindenki ostromozná az atari forumát és elküldené a kúrva annyukba őket ezek után....
  • gduck
    #9796 És ez ?

Azt hittem már nyakid vagy a PSD fájlokba és csak simán bezsebeled a nyereményt
  • vajo
    Nekem tetszik az autólista. Én csak a BMW-t sajnálom.
  • pxxl
    jaja ja...ja blabla

pénzt akarnak csinálni ebből is :/
  • ATi0021
    Látva, hogy azért sokan megveszitek érdemes lesz rá költeni. Az, hogy milyen szerintem már az open bétán is kiderül.

Amúgy Diablo egy érdekes dolgot írt TDUC-n. A Lamborghini ugyanannyi pénz kért volna amennyit a Ferrari követelt ki magának. Erre az Atari válasz nem volt.

Plusz ezt már nem Diablo írta, de úgy tűnik az EA-nak is lehet részben köszönni, mert elég szépen kivásárolták magunknak a márkát. Persze lehet szimplán az Atari csak plusz pénzt akar a DLCn keresztül. Van egy negyedik feltételezés is, miszerint a Ferrari elég rendesen megkérte a kocsik árát, és ezzel együtt már nem maradt az Atarinak pénze.
  • LeWyTy
    Én is .
    1kicsit tényleg bekaphatják az ujjamat
  • Szabi1991
    megveszem én is, így is szép az autólista.. de azért rohadjnak megfelé.. :/
  • gduck
    Elfogult vagyok :) Az első résszel rengeteget játszottam (4x végigjátszás a bétákkal együtt) és krúzoltam annó.

2. rész: A closed béta alapján nekem nagyon bejön a játék, tetszenek az új dolgok és még ott van a "felújított" Oahu is, amit eddig nem láttunk. Ötletes új játékmódok. Persze mindezt felülmúlja az online rész. Már most a bétában is nagyokat gurultunk. Volt maszek verseny is (ha jól emlékszme Storm ötlete) 4db Q4, 2-2 a sziget ellentétes csücskéből párban indult. Légvonalban egymás felé mentünk, amelyik csapat több KM tett meg, az volt a győztes :D ÉS még sorolhatnám. (Fizikáról nem beszélek, nekem annó a két függőleges vonal között balra-jobbra mozgó autó is extázist okozott a játékteremben :D )

UI: Persze ízlések és pofonok, de ha valakinek ez nem ér meg egy tizest... Nekem biztos, hiszen 1-2 év játék visszaosztva...
  • pxxl
    még mindig azt mondom, hogy letesztelem warezzal, hogy érdemes-e rászánni a pénzt vagy nem. lehet akármilyen jó az online rész, ha nem élvezem a vezetést :|
  • ATi0021
    Lehet nagyon hiba lesz, de lehet, hogy mégis csak meg kéne vennem a TDU2-t. A Lamborghinit nagyon sajnálom, de ettől még jó lehet az online része. Persze csak akkor, ha a megfelelő társaság meg lesz hozzá, így érdekelne, hogy Ti mit gondoltok a megvételével kapcsolatban.

A Lamborghini dolog idővel megoldódik majd, gondolom DLCvel. És ahogy olvastam ezúttal már látszódnak a DLC kocsik azoknál is akiknek nincs meg. Szóval lehet veszek majd egy Lambo DLCt és meg van oldva. Mert gondolom ezek után fizetősbe lesz csak. Esetleg 1-2 lesz ingyen. Addig meg szépen felfejlesztem a karrier részt, hogy mire lesz Lambo addigra Oahu nyitva legyen és pénzem is legyen az összesre. :)
  • LeWyTy
    ??????
    Te milyen videót néztél?
  • SeanJRRussel
    Itt meg totál más az irányítás....
  • Stockbauer33 #10016
    Kezd visszajönni a kedvem :D
  • USAMEN POWER
    Aki mászott hegyet, vágja hol van. :)

• gduck
    Dettó! A 2. helyezettedet már áprilisban megvettem (EAStore), a TDU2-t csak májusban (Atari)

UI: az NFSHP meg itt szomorkodik a gépemen, mert a meló miatt nem jutok hozzá
  • Stockbauer33 #10013
    Nincs gondom semmivel.Talán csak fejbekurt ez a melegfront.Megveszem tuti.Meg az összes DLC-t.A TDU2 nálam dobogó első helyes. Ez meg a második :D

Köszönöm hogy erőt adtál.Az erő velünk van :D Minden reményünk te vagy Obi Van Gduck.A gci Szabi meg 1 birodalmi
  • gduck
    Nagyon fasza kis játék lesz

Pozitív/Nezsatív hozzászólások aránya ezzel: 1/10000

UI: Stock: fizika rengeteg embernek nem tetszik, legutóbb a fejlesztők a kormány beállítás finomításának művészetében mélyedtek el. Kizárt dolognak tartom, hogy megjelenés előtt egy hónappal (ennek az évnek már vége, szal ezért egy hónap) bármilyen komolyabb változtatást végeznének a kódon. Szal valszeg marad ez a felelmás fizikai, úgyhogy vagy megkszokunk vagy elszökünk
  • Roger6
  • SeanJRRussel
    Szar fizika,szar autók marad az NFS.TDU1,dirt3 és ennyi.Atari meg megnyalhatja a golyszlit.
  • vajo
    Nem vagyok benne olyan biztos.
  • USAMEN POWER
    Nem úgy volt hogy a nagyobb méretű dlc -kért kérnek majd pénzt ? Mint pl. egy új sziget, stb... Habár gondolom egy nagyobb méretű car pack nem lesz ingyé.
  • marcihusi
    Igen
  • [HUN]FaTaL
    "there's a good reason why we couldn't include them in launch. "

And the good reason is: we want more money
  • Gibor
    Egyszerű hivatalos ok. Fizessünk a játékon felül a kedvenc autóinkért pluszba, mert a lóbőrt teljes mértékben le kell húzni.
  • Szabi1991
    akkor most bukott meg hivatalosan a játék

jó lenne ha legalább a tdu1el kezdenének valamit, mert az se működik...
  • [HUN]FaTaL
    pff...
  • Firerock
    "couldn't include them in launch. ""
    ez pont azt jelenti:)
  • HollandRules
    Amúgy ja
  • jofer
    Ennek DLC szaga van...
  • ATi0021
    " I'm trying to get in touch with the team to find out the history. We all love our Lambos but I'm sure there's a good reason why we couldn't include them in launch. "

forrás: GMDestra - Administrator - Atari Inc. Staff

Azt hiszem ezt nem kell fordítani, elég egyértelmű. Sajnos. :(
  • Gyuracell
    Bocs nem arra ment!
  • USAMEN POWER
    :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom mit akartok az 50 ezerről, az hétvégére szólt, annak pedig már vége.
  • Gyuracell
    MEGVAN!
  • Fehercsoki
    Megvan az 50k!
  • vajo
    Megvolnánk az 50k-val :D
  • Borzgy
    Oks, bocs félrenéztem.
  • [HUN]FaTaL
    Ez egy rajzolt kép ne viccelj már. :D Tudod mennyi ilyet dobnak ki fejlesztés közben?

HL2höz száz pályát csináltak meg rendesen és abból annyi került be amennyi, a többi ment a lecsóba.

#9989: Majd meglátjuk milyen lesz. :)
  • Falkon
    (19)! Bocs pixxel! :D