Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ez hatalmas <#banplz>

http://goo.gl/gd6Zi5

LeWyTy
Asse tudtam hogy van off topic<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
De attól függetlenül javítanak a grafikai motoron.Amitõl még jól fog menni a játék de azé nem ártana már egy jobb vidikarai hogy szép is legyen.Mer a jelenlegi pl tök érdekes de szinte minden játéknál kockákban nyomja az árnyékokat.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mivel még senki nem tud gépigényt, ez igencsak hülye kérdés volt. Amúgy a grafikai motor ugyanaz lesz, a grafikában sincs sok változás, én részemrõl nem számítok olyan hû de nagy gépigényre, fõleg hogy asszem hangsúlyozták is, hogy azt szeretnék ha a legtöbb gépen futna a játék.

#2410: Ez meg már volt linkelve az off topikba.

LeWyTy
Kipróbálható aki nem akar addig várni hogy ibizán vezethessen.

Annak itt van ez. (csak felül be kell írni hogy ibiza)

<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor3><#idiota><#buck><#banplz>

LeWyTy

LeWyTy
intel core duo 3,2ghz
1x2gb ram

És szerintetek ez a Videókari elég lesz a max grafhoz?

LeWyTy
szerintem 110% hogy nem.<#hawaii>

fook
Reméljük nem csak gyorsasági 😛😊

[HUN]FaTaL
DLCként lesznek majd motorok.

LeWyTy
Én is<#nyes><#eljen>

Én motort mindig kormánnyal vezettem. 😄 Tök jó volt...faszán lehetett kormányozni,frankón egykerekezni (mert ugye pedállal faszán lehet neki adagolni a kraftot 😄 )....szal úgy egész jól elvoltam. Nem volt nekem gondom a motorral sem. Remélem a 2-ben ha már alapból nem lesz bent,külön meglehet venni. 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LeWyTy
Csak 1+ keretet.<#wave>

gduck
Lehet hogy a fizika szar, de a bukósisakos nézet nagyon feelinges <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

[HUN]FaTaL
Remélem a nyáron lesz egy beta. :-)

laci 700
át kell hozzá állítani az irányítást és élvezhetõ lesz! Be kell pipálni az "enable wheel"-t vagy mit + kicsit állítgatni és sokkal jobb lett! (Gamepad-el tolom)

Hát nagyonszar volt a motrok fizikája.
Remélem ebbe a részbe már javítanak rajta.

AlieN911
Nem lesz moci?? Nemááá.. Biztos, hogy lesz, csak meg kell csinálni valami küldit, vagy motopackként meg lehet majd venni 😄
TDU1 + carpack
TDU2 + motopack <#idiota><#idiota>

Honda - The Power of Dreams

Penge88
Hogy õszinte legyen, nekem a motor csak nyûg volt, valahol ott hagytam abba a játékot, amikor bejöttek a motoros küldik.

Thank God, I\'m a Lada owner!

laci 700
sry... lusta voltam végigvárni. 😄

gduck
A videó elõtt lemegy egy félperces "reklám" 😄

laci 700
a motorokat sajnálom hogy kihagyják az alap játékból. Az 1-ben is rengeteget mentem velük.

laci 700
lol.. ahányszor ráfrissítek mindig más videót dob be. 😄
Elsõnek a Split/Second-t adta be TDU2 címmel. mondom mi az, új videó? azt néztem csak hogy mi ez a sz*r... 😄

Munka ártalma <#hehe><#hehe><#hehe>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

LeWyTy
AZ aston interior de szép <#eljen><#eplus2>

gduck
Bocs, rossz a linkje a videónak:
VIDEÓ

gduck
Akkor bejött a tippem: jacht=ház

Érdemes megnézni a cikkben lévõ VIDEÓT is.

Pfff. Motorok nem lesznek alapból benne! ("Motorcycles won't be available on day one, but they are something the developers intend to include.")

Máté94
pxxl
van a ps cs5-nek egy új eszköze, a Mixer Brush, ami olyan mintha festenél, és összekeveri a színeket stb. érthetõbben, ha egy kék foltot, és egy sárga foltot ezzel az eszközzel "összekevered" akkor zöld lesz, mintha ecsettel csinálnád. és ezzel lehet ilyen festett kép hatást is elérni 😊
am egérrel nyomtam végig

All hail the double x!

milk4
Nekem úgy tûnik mintha digitalizálóval csinálta.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Máté94
Ez nem csak egyszerû rajzosítás? Jó lenne PS-t tanulni ezért érdekelne😄
rototti
A barátra ugrást kicsit furán írtad. Nem ezt akarják mondani? :a "barátra ugrás"-al beülhet a barátod a kocsidba és irányíthat téged a saját házához (meg gondolom máshova is). Különbözõ ikonokkal, illetve mint egy saját GPS, voice chat-en keresztül is tud infókat adni.
Csak azért írtam, mert nem értettem mit akarsz írni és elolvastam a forrást. Lehet csak én vagyok ezzel így...<#rolleyes>

Kimi - The King of Spa

pxxl
jah <#alien>

All hail the double x!

LeWyTy
Ez tök jól néz ki.
Te csináltad?

pxxl
#2362 <#integet2>

All hail the double x!

pxxl
új photoshop tesztelgetés szörnyszülöttje 😄

All hail the double x!

AlieN911

Honda - The Power of Dreams

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

LeWyTy
A gépigényét de szeretném tudni.
Csak hogy menyi péz kell a gépemhez hogy majd maxon nyomhassam<#eplus2>

Máté94
Ügyi!<#eljen><#integet2>
LeWyTy
MAgyarul ez 13x lesz jobb mint a TDU..........

DE VÁROM MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#idiota>

Danke <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bertino
zsír.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bocsi, hogy megkéstem vele, de nem nagyon volt idõm. Most, hogy vége a matek érettséginek már lesz idõm, mert csak ez az egy tárgy volt.
Amúgy holnap 8 oldalas elõzetes várható. <#pias>
Gamespot tapasztalatok:

- Felfedezett autóroncsokat megmenthetjük, vagyis megépíthetjük belõle saját kocsikat, ez nem elérhetõ minden autókereskedõnél
- Teljesen átdolgozott tenger, ezentúl látjuk a korallzátonyokat, a tenger mélységét
- Ibiza összes útjának bejárása kb. 20 óra
- Minél többet vagyunk terepen annál koszosabb lesz a kocsi, melyet az esõvel ingyenesen lemosathatunk
- A szûrõvel beállíthatjuk, milyen típusú versenyzõt akarunk látni a térképen - pl.: barátok vagy csak Aston Martin tulajok
- A klub egy nagy közösség ahol mindenkinek a feladata, hogy tiszteletet, pénz vagy adományt szerezzen a klub fejlõdéséhez
- A klub elnöke a felelõs a klub irányításáért, de ettõl még a tagokra is hárul felelõsség
- 3 fejlesztés van a klubhoz, ilyen amely lehetõséget ad neked és a 32 játékosnak a klub autót használni
- Egy klub autót egy idõben csak egy tag használhat
- Egy játékos egyszerre csak egy klub tagja lehet
- A MyLife profilon láthatóak a statisztikák és achievementek, itt készíthetünk képet vagy szûrhetjük mely achievementek jelenjenek meg a profilon amit barátaink is láthatnak
- Jacht a legdrágább lakhely
- „Barátra ugrás” hajtható végre, ha megadjuk a barát házában a helyzetünk. A barát ikonokon keresztül csatlakozhat hozzánk, vagy GPS-en keresztül beszélgethet velünk. Ezen keresztül foglalhatja el az utasoknak szánt ülést egy játékos.

GameSpot
Igen... Csak nem akartam regényt írni, ezért írtam tömören hogy szinte minden TDU2 fícsõr tervbe votl az 1nél is...

AntiHero
Még autó mosó is van benne😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

pxxl
csomó ikon is van elrejtve. találkoztam már hajóssal is, drifttel stb.

All hail the double x!

Ha jól tudom még a TDU 1 hez voltak azok a concept artok, mivel ha megnézed amit most kapni fogunk a 2ben az mind megvolt tervezve az 1ben is, autóiskolának a hely megvan stb... Sõõt az 1be terveztek nagyon sok japán autót aminek az ID je megisvan a játékban, Mazda Honda Mitsubishi Subaru stb...

AntiHero
Ja lehet😄 Mer már linkelték😄? ezt az oldalt néztem meg csak😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun