Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
#2410: Ez meg már volt linkelve az off topikba.
Annak itt van ez. (csak felül be kell írni hogy ibiza)
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota><#buck>#buck><#banplz>#banplz>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Remélem ebbe a részbe már javítanak rajta.
TDU1 + carpack
TDU2 + motopack <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Honda - The Power of Dreams
Thank God, I\'m a Lada owner!
Elsõnek a Split/Second-t adta be TDU2 címmel. mondom mi az, új videó? azt néztem csak hogy mi ez a sz*r... 😄
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
VIDEÓ
Érdemes megnézni a cikkben lévõ VIDEÓT is.
Pfff. Motorok nem lesznek alapból benne! ("Motorcycles won't be available on day one, but they are something the developers intend to include.")
am egérrel nyomtam végig
All hail the double x!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Csak azért írtam, mert nem értettem mit akarsz írni és elolvastam a forrást. Lehet csak én vagyok ezzel így...<#rolleyes>#rolleyes>
Kimi - The King of Spa
Te csináltad?
Kb semmi xD
Honda - The Power of Dreams
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Csak hogy menyi péz kell a gépemhez hogy majd maxon nyomhassam<#eplus2>#eplus2>
DE VÁROM MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amúgy holnap 8 oldalas elõzetes várható. <#pias>#pias>
- Felfedezett autóroncsokat megmenthetjük, vagyis megépíthetjük belõle saját kocsikat, ez nem elérhetõ minden autókereskedõnél
- Teljesen átdolgozott tenger, ezentúl látjuk a korallzátonyokat, a tenger mélységét
- Ibiza összes útjának bejárása kb. 20 óra
- Minél többet vagyunk terepen annál koszosabb lesz a kocsi, melyet az esõvel ingyenesen lemosathatunk
- A szûrõvel beállíthatjuk, milyen típusú versenyzõt akarunk látni a térképen - pl.: barátok vagy csak Aston Martin tulajok
- A klub egy nagy közösség ahol mindenkinek a feladata, hogy tiszteletet, pénz vagy adományt szerezzen a klub fejlõdéséhez
- A klub elnöke a felelõs a klub irányításáért, de ettõl még a tagokra is hárul felelõsség
- 3 fejlesztés van a klubhoz, ilyen amely lehetõséget ad neked és a 32 játékosnak a klub autót használni
- Egy klub autót egy idõben csak egy tag használhat
- Egy játékos egyszerre csak egy klub tagja lehet
- A MyLife profilon láthatóak a statisztikák és achievementek, itt készíthetünk képet vagy szûrhetjük mely achievementek jelenjenek meg a profilon amit barátaink is láthatnak
- Jacht a legdrágább lakhely
- „Barátra ugrás” hajtható végre, ha megadjuk a barát házában a helyzetünk. A barát ikonokon keresztül csatlakozhat hozzánk, vagy GPS-en keresztül beszélgethet velünk. Ezen keresztül foglalhatja el az utasoknak szánt ülést egy játékos.
GameSpot