Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Just do it :)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Am Boldog Szülinapot 😛
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Vagy csak ha ki akarod dobni akk engem érdekelne<#nyes>#nyes>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A csaynak is shit a hangja, habár ez pl. kifejezetten nyugtató.
Trailer alatti 1000000x jobb... Jó ötlet volt, hogy le lehet játszani a topicból 😊
Honda - The Power of Dreams
Kivételek:
-Batmobil
-meg az a sárga izé 3-4el utána
-
All hail the double x!
#2426 - Tulajdonképpen ez a 20-dik. A 30 még kicsit odébb van. 😄
#2423 - LOL
All hail the double x!
Rákfenéje az, amit eddig csak (!) a Tourist Trophy tudott normálisan megoldani: A kanyarodáshoz, irányváltáshoz szükséges döntés olyan, mint ha erõsen pöckölgetnéd jobbra-balra. G.ciundorító ez a legtöbb motoros játékban!
Aki ült már a valóságban motoron, de minimum kerékpáron ment 50 km/h felett tudja, hogy hasonló mozdulatokkal az életben akkorát taknyolna, mint az ólajtó.
Sose gondoltam,hogy most vagy 19. Eddig azt hittem, hogy vagy 30 felett amiért ilyen komolyan írsz mindig.<#idiota>#idiota>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
#2417 Csak egy példának szántam<#nevetes1>#nevetes1>
#2417: Az út szélén parkoló autók nem tudom mennyi + -t adnának a játékélményhez, ha te mondod akkor biztosan, én nem értek ehhez, de akkor kezdj el gyûjteni egy jobb gépre.
Továbbá legyen benne körforgalom ! De akkor már olyan ami picit púpos, díszítse virágágyás, és egy enyhe padka a széleken. 200/300 fölött sokat dobna az autón, és a játékélményen is ! <#eljen>#eljen>
És nem hiszem hogy túl részletes lesz.
Szerintem az út szélén parkoló autók kellenének...
Ezekre gondolok.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -