Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Ezek érthetõek <#wave>

Ez viszont nem: "A játék elején mindenki szegényként fog elindulni." <#idiota>
Ez az elsõ részben is így volt... Mi ebben a hír?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Mert inkább Subaru kerekedés lesz helyettük. <#finom>
(de jó is lenne <#smile>)

Végre nem valami szaros mondta h trailer 😄😄 szóval akkor hétfõ 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

LeWyTy
<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]FaTaL
Elõbb az alapjáték jelenjen má meg 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
kthxbye <#szomoru1><#idiota>

All hail the double x!

Mert még nincs elkészítve a fizikájuk.... szerintem 2011 januárjába kapunk, vagy karácsony.

Muttley
<#wow1><#wow3>
Mi az, hogy nem lesznek a megjelenéskor motorok?!
Méééé nem?!<#hamm>

Just do it :)

Hú a 8 -ik képen, középen micsoda egyenes van, egy kis lejtõvel megfûszerezve... O.O

Falkon
De a logója jobb!
Paint powa !!!!!!!!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

SötétBarom
Nem számít, vicces. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

[HUN]FaTaL
Kiváncsi lennék kinek az alregje 😄

SötétBarom
Macskássi!!! 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

LeWyTy
100% helyeset szóltál.
Ja a csalók<#ticking>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

elöccör tanyujl meg irnyi!<#rolleyes> Utána majd esetleg, szövegelhetsz marhaságokat. <#rolleyes>
<#banplz>
Remélem a csalókkal is fognak kezdeni végre valamit.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

macskássy
hi , a gtaba sókkal, gyórsab, nitros kócsik vanak mint ebe<#ejnye1><#gun><#hawaii>GTAnderas

LeWyTy
Ok thx.

de te vagy a mi fotosoppos nagymesterünk itt a topicban 😄

pxxl
<#idiota><#hehe> holnap 😊

de ne szokjunk hozzá 😄

All hail the double x!

LeWyTy
Hátteremnek<#wilting>

pxxl
nincs nekem pénzem egy ilyen cult vento-t összedobni <#rinya>

All hail the double x!

LeWyTy
Pixxel<#wave>

(#2475)

pxxl
ah scusi 😄

All hail the double x!

LeWyTy
Erre gondoltam<#idiota>

pxxl
sztem aludj nyugodtan xD

All hail the double x!

AlieN911
Megint nem fexek le péntekig... De ha megint nem jön holnap a trailer, akkor morci leszek :/

Motorok pedig legyenek. Tök karajok voltak xD Élmény jó volt 😊

Honda - The Power of Dreams

pxxl
aham. hiszem ha látom 😄

All hail the double x!

Waczkor
New TDU2 trailer with cracking soundtrack 'Friday' 😊
Twitterrõl.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

pxxl
ezek is kb luxus kategóriás autók 😄

All hail the double x!

Waczkor
Fasza.Köszi hogy beraktad az elõzetest<#eljen>
5-ös képen a jobb sarokban az egy Lancia Delta nem?😊
remélem hogy belekerülnek olyan autók is mint a Focus RS,Nissan GTR,meg jó lenne ha lennének kisebb autók is,pl Mini Cooper,Abart 500 ss a sok luxus autó mellé,amikkel amúgy természetesen semmi bajom😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

pxxl
az egy gumpert apollo <#vigyor2> már a legelsõ hivatalos képek között is benne volt 😄

All hail the double x!

bertino
"David Nadal szerint az elsõ részben nem tudtak olyan támogatást adni amit valójában szerettek volna, de ez a második részben változni fog"

reméljük ez nem azt jelenti, hogy patch-et csak azután adnak ki, hogy valaki bentrõl kiszivárogtatta.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

1.: Pl eltûnõ játékosok, laggoló forgalom stb. Ezúttal jobban figyelnek majd az ilyen dolgokra. De ide vehetjük, akár a DLCket is és hogy sokkal több figyelmet kap majd a játékosok akarata.
2.:Hogy lehetsz-e rendõrõr azt nem tudom. A lényeg, hogy a játék 4 fõ elembõl áll. Vagyis 4 féle képen viehetõ végig a játék, ezt már korábban írtam párszor. Nos az egyik ilyen a közösségi háló szerinti játék, ebbe beletartozik a barátok száma, barátok látogatása, stb és még a rendõrök is. A TDU1ben a rendõrök túl aktívak voltak, sokan nem tudták lerázni õket, ez most változik. Az hogy milyen formában lesznek a játékban még nem ismert, de egyes pletykák szerint lesznek rendõrös játékmódok. Így már érthetõ???
[HUN]FaTaL
Mit nem értesz?

Nem volt megfelelõ Support az elsõ részhez, fõleg PC-n..

A másodikat meg majd meglátjuk mit mûvelnek a rendõrökkel. :-)

LeWyTy
Ezeket nem egészen értem.
Az elsõt egyáltalán a másodikat meg részben nem... én is lehetek rendõr?!<#wilting>
- David Nadal szerint az elsõ részben nem tudtak olyan támogatást adni amit valójában szerettek volna, de ez a második részben változni fog.
- Az elsõ részben sok negatív kritika érkezett a túl agresszív rendõrökre, ezért ezt ki javították. A rendõrök a játék „közösségi elemének” részei lesznek.

LeWyTy
Szerintem az még nincs is.(csak ez a néhány)
Elvégre még most is lehet autókat kérni nem?

LeWyTy
a 4. képe azt a fatasy car mi? De mondjuk egy dalorean mc jöhet<#vigyor3>

[HUN]FaTaL
Autólistát mááár 😄

Megérkezett a beígért elõzetes, az új információkat ezúttal is pontokba gyûjtöttem össze:

- Ibizán találunk sivatagot és mediterrán erdõket.
- Visszatérünk Oahura ami másodlagos helyszín lesz.
- Ezúttal Oahun találhatók off-road kihívások, gyûjthetõ autóroncsok, és single player küldetések is.
- Burnout Paradise –éhoz hasonló jutalmazás – vagyis pénz jár a sikeres drift, ugratás és forgalomhoz közel vezetésért.
- David Nadal szerint az elsõ részben nem tudtak olyan támogatást adni amit valójában szerettek volna, de ez a második részben változni fog.
- A játék elején mindenki szegényként fog elindulni.
- Egy világméretû listán lesznek rangsorolva a klubok.
- Aston Martin One-77 kizárólag klubok keresztül lesz megvásárolható.
- Az elsõ részben sok negatív kritika érkezett a túl agresszív rendõrökre, ezért ezt ki javították. A rendõrök a játék „közösségi elemének” részei lesznek.
- Jelenleg még nincs külön fizikája az off-roadnak.
- Megjelenéskor nem lesznek motorok, de az Eden már dolgozik a motoros kiegészítõn.

Forrás: TDU-Central

LeWyTy
Pixxel lehetne egy kérésem? <#idiota>
Ezt megcsinálnád nekem?

adamfesto
THX!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Muttley
Bocsi, elfelejtettem visszaalakítani png-vé.
Ha gondolod, átküldöm még1x, ezúttal a png-t.<#idiota>
Komolyra fordítva: Köszönöm. 😊

pxxl
ha akartok gyártsatok sajátot, de max 15k méretig. 😊 vagy a png-t kérem vissza, vagy egy png-t 😉

All hail the double x!

Muttley
Elküldtem Pü-ben.<#nezze>

Jut eszembe... hol a 8oldalan elõzetes?<#idiota><#idiota>

AlieN911
Én pedig egy eredeti TDU2-t. xD

Honda - The Power of Dreams

pxxl
<#integet2>

<#nezze>
hajrá 😄

All hail the double x!

MikX
Mee különc vagy, hamár elloptad a lokóm, legalább az legyen más... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
ki hitte volna... <#nemtudom><#nezze>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Úgy gondolod mint ahogy nekem van? <#idiota><#idiota>
Ha igen akkor magadnak kell megcsinálni 😄😄😄 pixxel is csak azért tette be mert megcsináltam magamnak 😄😄