40335
  • adamfesto
    Valaki nem tud véletlenül egy elromlott G27-et?
    Vagy nincs véletlenül valakinek jó amiről tudna képet küldeni?... de ezt privátba kéne intézni ha lehet
  • adamfesto
    Bulldog Új Évet Mindenkinek!
  • tutika14
    Nocsak már csak 38 nap :D Remélem ez már jó lesz mert mostanába nem nagyon volt jó autós játék :(
  • USAMEN POWER
    Happy new year srácok ! (+lányok, ha vannak)
  • gduck
    B.U.É.K.!

• Borzgy
    B.U.É.K!
  • Jamirofan89
    BÚÉK!
  • SeanJRRussel
    BÚÉK srácok!!!!!
  • ATi0021
    +1; Boldog újévet mindenkinek. :)
  • DAntetu
    Boldog TDU2 -ben gazdag új évet minden tdu fannak, remélem jövőre találkozunk az "utakon"
  • vajo
    Nekem meg TDU1 :D:D
  • wollnerd #10266
    Én is nagyon türelmetlenül várom!
    Szerencse, ott van nekem a GTA 4 meg a Need for Speed Shift.
  • freestyle666
    Sziasztok! boldog új évet!
    Talán egy kis érdekesség:
    Van egy motorfejlesztő progi, amit mindenki használhat (nem linkelem be xD) csak a furatot meg a löketet, és a motor típusát kell megadni és kiköpi a motor pontos adatait. (egy kis tudás azért kell hozzá)
    TDU ba is jól jöhetne pl ez a motor, amit az előbb fejlesztettem ki :D:D:

2 hengeres soros 2 ütemű dízelmotor
    furat 76,2
    löket 102,3
    maximális teljesítmény( le) /fordulatszám (RPM): 19 / 2689 RPM
    Maximális forgatónyomaték (Nm): 124 Nm / 1126 RPM
  • SeanJRRussel
    Az elég gáz.
  • vajo
    Anno még én is jelentkeztem beta tesztelésre, aztán kb 3 hete néztem végig az olvasatlan e-mail-eimet,
    és ott volt, hogy mehettem volna tesztelni XD ez a nagy pech. Kipróbálhattam volna, de lustaság miatt lemaradtam :D
  • Sanci789
    Srácok, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kib*szottúl nem tudok várni feb. 11-ig. Meg fogok addig őrülni
  • GerY5
    Sejtettem, hogy az volt az... :/ Pont nem voltam itthon, és hiába voltam feliratkozva a listára is, nem kaptam levelet róla.
  • gduck
    Már megvolt a "nagy kormány teszt"! December 7.-én 14-18-ig

UI: ez csak amolyan porhintés volt, mint az egész béta teszt! Aki játszogatni akart annak jó volt ez a foghíjas teszt időszak, de normális munkát nem lehetett így végezni
  • GerY5
    Azért ez elég gáz annyiból, hogy be lett ígérve még egy kormány-teszt... reméljük, hogy minden jó lesz a végére. Még 6 hét, és meglátjuk. :)
  • akos
    Bocsi, nem láttam, most olvastam!!!
    Falkon: Köszönöm az információt! :-)
  • Mitsurob
    Nekem is behozza.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem elég nagy szürke menü sor van felül.
  • WinStar
    és hol a FAQ? -.-
  • Fehercsoki
    FAQban ez is benne van.
  • Falkon
    Dlc formájában, biztos hogy lesz!
  • akos
    Helló Fiúk!!!
    Egy kicsit hülye kérdés lehet, de gondoltam megkérdezlek titeket, hátha ti többet tudtok róla!!! Még a játék készítésének kezdetekor felröppent a hír, hogy lesznek majd motorok is a játékhoz... Azt már látom, hogy az alap játékban ez nem lesz benne, de esetleg egy DLC Pack formában szerintetek várható???
  • HUN BECSEHELY
    Buggy1
  • ATi0021
    POSTER egy újabb képet tett ki TDUC-re, melyen a TDU2 autóinak fájljai láthatóak: --> TDU Central
  • [HUN]FaTaL
    Ha csak kattintasz nem hullik ki :)))

#10245: Valószínűleg lesz ilyen is, olyan is. Ha jól emlékszem azt ígérték, hogy pl. a motorok ingyen lesznek majd.
  • gduck
    Finoman, hééé! Még más is el szeretné olvasni
  • carloelsa
    Kitéped a lapokat te őőőőrült? Drága volt az a fakk jú könyv bazze. Amúgy ha a sarkokra kattintasz csak, akkor nem kell kitépkedni, hanem katt és lapoz egyet... xD
  • Falkon
    Direkt van úgy megcsinálva! :DDDDDD
  • DAntetu
    DLC hogy működik majd emberek? pézé lehet majd plus kocsikat ezt azt letölteni? vagy lesz ami ingyenes? ( upgrade gyanánt)
  • vajo
    Nálam a FAQ-ban kihullanak a lapok...XD Ez normális? Vagy én nem tudok lapozni?
  • gduck
    Így mindjárt más a leányzó fekvése
  • pxxl
    jah, meg a faq-ban is benne van :) (22. oldal)
  • [HUN]FaTaL
    Csak klub veheti asszem és egyszerre csak egy ember vezetheti.
  • Sanci789
    Hali. Az autólistát nézegetve nem értettem valamit. Mik lesznek azok a "klub autók"?
  • ATi0021
    Igen, a zárt bétának már vége van. Az Namco PR vezetője mondta, aki elég megbízható forrás.
  • DAntetu
    Az tuti biztos h a beta tesztnek vége? Vagy van még esély h belövik egyszer Februárig?
    Csak mert nekem mostanság azt írja h Server Update, próba késöbb..
    (Eddig nem ez volt)