Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Remélem nem voltés tényleg én leszek most az elsõ, aki linkelte az anyagot 😄
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Hogy egyes emberek, mások felet ítélkeznek a bõrük színe miatt! Na ez a durva! Holott nem is ismerik, nem tudnak róla semmit, és mégis a bõrük színe miatt akár meg is ölnék õket!<#falbav>#falbav>
Na de én befejeztem az off-ot.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
#2702: Talán jobb is, hogy nem ismerlek.<#ravasz1>#ravasz1>
Amúgy miért én vagyok a második személy? És mi van az elnökkel? Vagy esetleg Te akartál lenni a második személy? Mert elvileg több pénzügyi vezetõ is lehet egy klubban.
<#banplz>#banplz>
#2697: Mennyi segget nyaltál ki érte?<#idiota>#idiota> Amúgy gratula!!
Pár hete felkért a GameKapocstól Daks, hogy írjak nekik egy elõzetest. Meg is írtam kb 4 oldal lett. Jelenleg InGennél van további szerkesztésen. Elvileg még most héten megjelenik a GameKapcson a TDU2-es elõzetes. 😄
#2691 - Nekem majd a McLaren kell.
spyker, gumpert stb.. 😊
#2685 - Szerintem ez még egy kicsit korai, plusz elfértünk volna itt Sgn is. Amúgy akkor ez lesz a hivatalos SG klub is? Ha igen akkor, ki lesz az elnök, vice president, pénzügyi vezetõ stb?
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
És azt se feledjük, hogy elõtte még lesz béta tesztelés is. 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Már minden megvolt.<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
#2676: Ne mutogassá ... etörik !
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27