Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All hail the double x!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
inkább
'és látni a fejlesztõkön hogy nagyot akarnak vele kaszálni'
Ne haragudj de szerintem ez inkább igaz.(de ha a te verzid helytálló az se baj)<#nyes>#nyes>
All hail the double x!
#2740: Hát remélem alkotnak valamit, én mondjuk örülnék ha próbálnának egy kicsit a szimulátor felé hajlani. Ha már élethûbb játékot akarnak.
All hail the double x!
All hail the double x!
nem túl nagy viszont csodaszép és nincs sebességlimit :p
motorok kiegészítõvel együtt jöhetne is 😄
ibizaglobalradio.com
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amúgy hamarosan további infók jönnek a bétáról. 😄
... akk már inkább japán<#idiota>#idiota>
én nagyban gondolkoznék...Európa <#whatever>#whatever>
All hail the double x!
"- Átalakították a kamerákat."
- Dance zenét hallhatunk Ibizán az Ariba rádióban, vagy Hawaii-n a Kaluha Rádióban. Hawaiira az amerikai stílus lesz a jellemzõ, míg Ibizára a techno és dance zene.
- 360 Wireless racing wheel, (és felteszem más kormányok is) komolyabb támogatást kapnak.
- Átalakították a kamerákat, az irányíthatóság jobb átadása és jobb vezetési élmény miatt.
- Az NPC utasok ezúttal komolyabb jutalmakat adnak, mint egy kupon.
- Az újra tervezett játék motor támogat bármilyen frissítést és bármilyen DLC-t. Akárcsak az elsõ részben kocsikat, de akár új játékmódokat és más hasonló dolgot.
- Az irányítást nem lehet besorolni semmi féle kategóriába. Könnyû megtanulni, nehéz mesterévé válni. Ismét választhatunk driving helpek közül. De nem lesz "hardcore" vagy "normal" játék.
- Nagyon valószínû, hogy kapunk további szigeteket. Hatalmas munka elkészíteni egy új szigetet, de ha a játékosoknak ez a vágya, akkor ezt teljesíteni fogják.
- Jacht a legfelsõbb kategóriás lakhely. Akár jachtunkat használva is utazgathatunk a szigetek közül.
- A nagy helyszín és sok adat miatt nehéz lenne demót készíteni ezért inkább open béta lesz.
Talán kapunk ingame videót is😛
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
.jpg)