Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
hiszem, ha látom alapon állok az ígéretekhez többnyire.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
HA tényleg LIVE os lesz az az elsõ részhez képest maga a megváltás.
Ugyanis az elsõ részel játszottam xbox360on és enyhén jobb volt mint PC-n.
Grafikailag... a játékosokat is megtalálta...meg minden.(legalább is nekem jobbnak tûnt.)<#vigyor3>#vigyor3>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
#2656 - az elsõ nagyon bejön<#idiota>#idiota>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Attól tartok pécére amúgy oylan TDU1 szinten lesz, lesz egy megapack, amit megkell venni, xboxon meg PS-en meg meglehet külön.
Dehogy ingyenes-e... nemtudom, nem igen reménykedek én ilyenben...
Mert azért azt ne felejtsd el, hogy ezt sem PC-re fejlesztik, mint ahogy a játékok 99%-át, csak kiadják PC-n is...
Jahh, kösz pixxel! De lehet valamit csinálok vele, mert kicsit elvan nyújtva, ahogy nézem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Oké OFF vége😊
[merlinw.org]
Na de ne offoljunk meg +baxnak<#wave>#wave>
Összesugárfertöznek meg leterrortámadnak meg minden.
[merlinw.org]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Itt írtam róla pár sort.
Ide is kijárok, ha csatlakozni szeretne valaki szóljon😊
Bocsi az OFF-ért😊
[merlinw.org]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt is.
TDU2 fake party video<#idiota>#idiota> (ilyeneket remélem majd lehet csapatni)<#banplz>#banplz>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Szerintem ha a 2 videó zenéje(stílusa) tetszett szerintem annál rosszabbat nem találsz.
"- Hawaii-t újra alkották: a sziget ugyanaz, viszont a kihívások és autókereskedések helye megváltozott + kiegészült sok off-road területtel.
"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
- TDU statisztika: 2006 óta 1.2 millió online profilt hoztak létre és jelenleg is napi 6000 játékos keresi fel a szervereket.
- A TDU híres gameplay elemei megmaradtak: versenyek, time trailok, kihívások, mellékküldetések).
- Az esõ rendkívül lassan mossa le a sárt a kocsikról.
- A jelenlegi demó verzióban az újságíró ütközött egy rendõrrel, aki vagy túl elfoglalt volt a fánkjával vagy csak nincs még leprogramozva, de nem törõdött a dologgal. De a játék végleges verziójában a zsaruk több figyelmet szentelnek majd ránk, és elkapnak amilyen gyorsan csak tudnak. Viszont, ha sikerül lerázni a rendõröket, azért pénz jutalom jár, ez is a free-mód jutalmak közé tartozik.
- Hawaii-t újra alkották: a sziget ugyanaz, viszont a kihívások és autókereskedések helye megváltozott + kiegészült sok off-road területtel.
Forrás: TDU-Central

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Legyen egy csomó ilyen verda, azt megrendezzük ezt oahu-n... 😛
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Én csak magán a nudepatch szón akadtam fent. 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem a nude-modot várom, hanem elgondolkodtam azon, merjek-e nõi karit indítani majd, mert nudepatch-nude-mod tutti lesz.
http://www.freetvmaci.info/
😄DD Ezen felnevettem. 😊
Majd lesz Lula3D mod is hozzá...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep