Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Az elsõ részt a mai napig nem fejezték be.<#wave>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

bertino
az elsõ résznél is ígértek sokmindent.

hiszem, ha látom alapon állok az ígéretekhez többnyire.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

LeWyTy
Am ez így van.
HA tényleg LIVE os lesz az az elsõ részhez képest maga a megváltás.
Ugyanis az elsõ részel játszottam xbox360on és enyhén jobb volt mint PC-n.
Grafikailag... a játékosokat is megtalálta...meg minden.(legalább is nekem jobbnak tûnt.)<#vigyor3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ööööö LIVE rendszer + igérték hogy odafigyelnek mindenre, DLC kel együtt... És nem véletlen lettek a DLC k kiemelve mivel Xboxon elég jó szolgáltatás volt az 1 nél is...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

LeWyTy
Na még egy ucsó (jó zene+ vicces).....és részemrõl ennyi az OFF me még képesek és bezárják a topicot.

#2656 - az elsõ nagyon bejön<#idiota>

ááh, túl nyugis ... kupálódjál.

HKS
Ízlések és pofonok, kinek mi illik Ibizához, majd úgyis mindenki olyan zenéket rakosgat bele amilyet szeret 😊

MikX
hehh... egyiksem, ezzz 😄 Legalábbis ha Ibiza, ha nem, ilyen techno izékat kihagynám mindenképp... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Maradjunk annyiban, hogy majd meglátjuk...
Attól tartok pécére amúgy oylan TDU1 szinten lesz, lesz egy megapack, amit megkell venni, xboxon meg PS-en meg meglehet külön.
Dehogy ingyenes-e... nemtudom, nem igen reménykedek én ilyenben...

Mert azért azt ne felejtsd el, hogy ezt sem PC-re fejlesztik, mint ahogy a játékok 99%-át, csak kiadják PC-n is...

Jahh, kösz pixxel! De lehet valamit csinálok vele, mert kicsit elvan nyújtva, ahogy nézem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Inkább ez, vagy ez. Egyik se passzol Ibizához, de ha már feljött a téma...

HKS
Jó szám <#wink>, de OFF vége

LeWyTy
|Hard Style|?!hehh
Akk a kedvedé elképzeltem Ezt.Am is imádom (csak nem passzol)

HKS
Nem rossz csaj õt én is eltudnám képzelni a következõ videóban <#idiota>

A Ford Gt éjjel nagyon király !

MerlinW
Hidd el fergeteges. Kb annyi a külföldi mint a helyi, egyébként a rossz hírekkel ellentétben sokkal kulturáltabbak mint mi vagyunk😊 És szinte ingyen adják a vodkát😄

Oké OFF vége😊

[merlinw.org]

LeWyTy
OK de azóta átszerkesztettem a hsz-t<#idiota>

Na de ne offoljunk meg +baxnak<#wave>

MerlinW
Jaja, másik nickem Armin van Buuren😄

[merlinw.org]

LeWyTy
Fúú én arra nem mennék.
Összesugárfertöznek meg leterrortámadnak meg minden.

MerlinW

[merlinw.org]

LeWyTy

Szeresssük az Audit <#eljen>.Nézted az Apolloba a fotelokat?Kajak fapados.Amúgy is ha lehet megfaragom a karakterem 130 kilósra akkó meg hogy férek el ebbe az izébe?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Falkon
Utolsón lévõ zenérõl címet lécci! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

MerlinW
Ha szereted/szeretnéd az Ibiza fílinget, meleg szívvel ajánlok egy gazdaságosabb megoldást, az Ukrán KaZantip-t. Júli környékén indul általában egy hónapig tart. Ibizával szemben elõnye hogy olcsóbb, és durván jobbak csajok😊

Itt írtam róla pár sort.

Ide is kijárok, ha csatlakozni szeretne valaki szóljon😊

Bocsi az OFF-ért😊

[merlinw.org]

LeWyTy
Tehát egyszerûen baze***

MerlinW
Tudom, az utóbbi 4 évben nyaranta mindig kint voltam 1-2hetet😊

[merlinw.org]

LeWyTy
Ez jó tetszetõs<#taps>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ffffuuuu<#wilting> nyilván sok volt mára az a 3 moonster

LeWyTy
Én pl EZT! el tudom képzelni a kövi videóban.
Ezt is.

TDU2 fake party video<#idiota> (ilyeneket remélem majd lehet csapatni)<#banplz>

huh 😮

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

LeWyTy
Írd be youtube-on hogy ibiza<#idiota>
Szerintem ha a 2 videó zenéje(stílusa) tetszett szerintem annál rosszabbat nem találsz.

[HUN]FaTaL
Azért a Trancet hiányoltam az eddigi trailerekbõl. :-)

http://goo.gl/gd6Zi5

LeWyTy
Ami zene... és ibizához kapcsolódik... az nem lehet rossz.

LeWyTy
Remélem az utakat is javították. <#nyes>

"- Hawaii-t újra alkották: a sziget ugyanaz, viszont a kihívások és autókereskedések helye megváltozott + kiegészült sok off-road területtel.
"

MerlinW
Trailer-ekbe nagyon beválogatták az "ibizai életérzés" dalokat😊

[merlinw.org]

Oké akó Merci de nem ÁEMGÉ(AMG) <#idiota><#eljen>

kazai21
<#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

milk4
Ez holland,tehát:"Bedankt!","Dank je wel!" <#integet2>

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Danke <#eljen>

PC Gameplay TDU2 elõzetese:

- TDU statisztika: 2006 óta 1.2 millió online profilt hoztak létre és jelenleg is napi 6000 játékos keresi fel a szervereket.
- A TDU híres gameplay elemei megmaradtak: versenyek, time trailok, kihívások, mellékküldetések).
- Az esõ rendkívül lassan mossa le a sárt a kocsikról.
- A jelenlegi demó verzióban az újságíró ütközött egy rendõrrel, aki vagy túl elfoglalt volt a fánkjával vagy csak nincs még leprogramozva, de nem törõdött a dologgal. De a játék végleges verziójában a zsaruk több figyelmet szentelnek majd ránk, és elkapnak amilyen gyorsan csak tudnak. Viszont, ha sikerül lerázni a rendõröket, azért pénz jutalom jár, ez is a free-mód jutalmak közé tartozik.
- Hawaii-t újra alkották: a sziget ugyanaz, viszont a kihívások és autókereskedések helye megváltozott + kiegészült sok off-road területtel.

Forrás: TDU-Central

pxxl

All hail the double x!

akyyy
az új trélernek milyen zene szól? a régebbit tudom csak az ujét nem 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Már számtalanszor lelett írva hogy lesz egy patch és lesz motor... Am meg nem csak fizetõs DLC k lesznek...

GhostR1der
faszom, kiadják ezt is félkészen, aztán majd újabb 8ezerért vehetünk bele pár motort... miközben csak az érdekel az egész játékból..

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

pxxl
nájssssz <#eljen>

All hail the double x!

MikX
féligoff:
Legyen egy csomó ilyen verda, azt megrendezzük ezt oahu-n... 😛

Versace21
De az se lesz jobb,ha kisfarkú lesz a karaktered,vagy majd az is lehet állitani?😄D

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Világos.
Én csak magán a nudepatch szón akadtam fent. 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Dante73
Azt hiszem, elértettétek.
Nem a nude-modot várom, hanem elgondolkodtam azon, merjek-e nõi karit indítani majd, mert nudepatch-nude-mod tutti lesz.

http://www.freetvmaci.info/

Hotcoffee+nudepatch<#idiota><#idiota><#idiota>

"nudepatch"

😄DD Ezen felnevettem. 😊
Majd lesz Lula3D mod is hozzá...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep