Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
annyira fontos nektek ez az indexelés csak tudnám miért. majd így 2-300 körül pont indexelni fogok egy elõzõsnél. jah valaszeg 😄

All hail the double x!

milk4
Forrást.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Fehercsoki
Szerintetek megéri most g25t venni vagy valami mást éri meg?Kb. 40 ezer ft most.

Fehercsoki
Már bejelentették hogy lehet.

milk4
Arról még mindig nem kaptunk infót,hogy lehet e majd irányjelzõt is használni. Bár,így utólag belegondolva...😄😄😄😄😄

Open beta már jöhetne... 24/24 kockulás lenne ! <#hehe>

gduck
Váóóó! Micsoda hírek! <#wave>

Új szigetek, open béta, stb. <#circling>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Mint lejjebb írtam, a TDU inkább a picsajátszásról szól. Sok ház, verda, pénz, klubbok, fanta, buli, stb... Egy milliomos életébe csöppenhetünk bele, és ettõl különb más autós játékoktól, a feelingen nagy hangsúly van. Továbbá mivel autós játék, az autókon is nagy hangsúly van, az autók kidolgozottságán, mûködésén, és remélhetõleg a reális fizikán is. Szal én így kategóriába nem tudom sorolni. (A játék két fele a 2 -ben kicsit jobban kirajzolódik majd.) De várom már...

Am a sokszínüség miatt szeretem a GTA -t is. Pl. a San Andreasban aztán minden volt ... ha akartam autót, vagy akár hajót vezettem, mikor meg úgy hozta a kedvem légicsatákat vívtam, vagy kaszinóztam. Azt csináltam benne amit akartam, de jó volt...

#2855: Na ja... A linkben lévõ <6> miatt nem lehet normálisan beszúrni url -ként.

A PH-s Stormline ismét szétkapta a második trailert is. A 14ik képen a medenceszélén csíkos gatyába a gyogyós nagyon süt <#idiota>.17sen duplaszájú fekap..át is lehet <#wow1>.25sön a titkárcsaj a répát figyeli a monitoron? 32 az öreg Don.38on ott az R8 😄 57sen az tolatoradar?Minek?64 szép ez az öböl.65 éjjel is 😄 68 ott a ferka a reklámon.80 muskátli az ablakba 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

MikX
"vegyenek egy ps2-gt4 kombót, aztán verjék rá."
Megtettem... örülök... baj? 😄

Gt egy más kategória, maga mezõnyében nincs ellenfele, és a legjobb, de egy TDU-val hasonlítani nem kell, mert akkor má hasonlítsunk össze egy verekedõst egy FPS-el, az is kb ugyanaz...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LeWyTy
Nem segítene ki valaki a szent G25ös cél érdekében?

<#gonosz3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
PicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsábaPicsába<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Mert képet beszúrni tudni kell<#beka3>

De ja... nem rosz.<#whatever><#rolleyes>

milk4
Szerintem addigra télleg elfogy a G25.

LeWyTy
Szerintetek jövõ hó 10.ig még megmarad a g25 ára 35-40 körül?
Addigra lesz csak pénzem rá<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Ja, nem rossz. Habár nekem (http://iaro.3dmax.hu/kep/<6>_Trainfield_Game_Rig.jpg) ez is bejön. Videó.

pxxl
thx 😊

All hail the double x!

LeWyTy
Egyébként a CRX ülés odabasz<#idiota>

Fain a topik.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Versace21
Hát kb olyan,vagy nagyon komoly villanyszerelõ tehetség lehet a pali<#worship>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

samsung123
VAZEEE? Richie Rich lakásában van ez?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

LeWyTy
Bazzze<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#guluszem1><#guluszem1>

Versace21

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

LeWyTy
Ez mi fasza kis szimulátor szoba

Falkon
Audi , Bmw, Merci , Amerikai, jöhet minden mennyiséggel.
Francia is lehet benne!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Barcelonai rendezvényen, a Namco Bandai felfedte elõzetes E3-as listáját, amin a következõ Test Drive is szerepel.
Forrás: mcvuk.com/
Engem báncsá csak nyugottan <#beka3>.Csapágyasra vágom a G25-t mire összekukázok egy klubbot meg egy ilyen 77-est.De kõ nagyon.Nameg fullra televágom az összes garázst amit csak lehet a 2 szigeten.Tele b..ok Q7 el egy 10-es pecóót <#nevetes2>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

személy szerint nekem a dbs a kedvencem 😊

ASUS P7H55-M PRO, INTEL CORE I5 750 3.2Ghz, 4GB DRR3 1600Mhz KINGSTON HYPERX RAM, ASUS RADEON HD5770 1GB, SAMSUNG F1 1000GB HDD

Falkon
Na ja, az még tetszett!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pxxl
sztem is ronda ne aggódj 😊 vanquish óta nem nagyon alkottak szépet

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Az Astonok is nagyon szépek. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Falkon
Nem mondok véleményt, nem akarok senkit megbántani.

pxxl
hát, nem sz_rral dobálózunk <#idiota><#alien>

All hail the double x!

Nathan66
oh, danke😄 nagyon faxa lett!!

Muttley
Na, EZ IGEN!
Ha vkinek kell ilyen autóval topic logo, felvéve a listára. 😄
#2829: Azéé szuggeráljuk a számunkra tetszõ autókat, hátha bevonzzuk a megvalósítást. Bizony. xD

Just do it :)

Kegyetlen szép ez a dög 😄

#2828 Waczkor V12-ese is szép

És hát ami már megvan DBS

Szépek az Astonok <#eljen>

Aston 77 legyen az a lényeg.. :-)

Neviccelj.Audi van volt lessz.Fõõõleg RS6-R8.Nissan van tehát GT-R lessz.Ruf van tehát valószinü jön a Porsche CarreraGT-Cayenne-Panamera.Ferkák is jönnek stb.Ibiza a fényûzõ gizdaságról szól.Szal pözsó rönó stb kilõve.De addig szétgyilkolom az Enzokámat Oahun <#mf2><#nyes>

Falkon
Felesleges tippelgetni, mert beleélitek magatokat aztán majd jön a csalódás!
Majd kiderül minden az autólista megérkezésével.

Waczkor
Részemrõl egy Aston Martin V12 Vantage bõven megfelel majd.
Nálam az a kedvenc😊

Bentley Gt mindenképp kellene,remélem bmw-k is kerülnek bele végre,meg subaruk,mitsubishik,hondak.Istenem de soká lesz még,mire kijön:S

XBOX Live Gamertag:Waczkor

[HUN]FaTaL
Gyönyörû! <#eljen>

De akkor is RS6 kell 😄

Gyönyörü <#eljen><#nyes> és még megyis.Az 1be kocogtam néha a Lexus LS 600 H-al.Hát tiszta szégyenvót hogy 7 gang 4kerék és 200-220 volt a max sebesség.Pedig jól ringatózott az autópályán csak nem ment.Az exclusive autók listályát megpöckölhetnék Bentley GT-el vagy Veyronal.

Muttley
Azéja 07-es eS8cas is eeeférne a TDU2-ben bõséggel. 😄

Just do it :)

[HUN]FaTaL
Hamann 😊

Az M-es szériát Hammannba tényleg jólenne habár mondjuk én a bálnákat hiányolom Pl Alpina vagy akár az új esnyócat

LeWyTy
DRIFTET A NÉPNEK!<#nyes><#eljen>

pxxl
nissan.hu... 😄

All hail the double x!

Háth a gugli, és a youtube, több helyen így dobja ki (keress rá) én meg nem vagyok toppon a Japán autók terén, és bennem így maradt meg ... valószínü hogy igazad van.

AlieN911
Vajon fel van gumizva az ideális ív?
Ez jó, jöhetne 😊) +1
Szép volt a végén az elõzés.

Honda - The Power of Dreams

Az utolsó felvetésed nem is rossz ötlet. Tényleg dobna a közösségi részén egy keresett a hangulatához, és magához a játékhoz is.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."