Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Új szigetek, open béta, stb. <#circling>#circling>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Am a sokszínüség miatt szeretem a GTA -t is. Pl. a San Andreasban aztán minden volt ... ha akartam autót, vagy akár hajót vezettem, mikor meg úgy hozta a kedvem légicsatákat vívtam, vagy kaszinóztam. Azt csináltam benne amit akartam, de jó volt...
#2855: Na ja... A linkben lévõ <6>6> miatt nem lehet normálisan beszúrni url -ként.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Megtettem... örülök... baj? 😄
Gt egy más kategória, maga mezõnyében nincs ellenfele, és a legjobb, de egy TDU-val hasonlítani nem kell, mert akkor má hasonlítsunk össze egy verekedõst egy FPS-el, az is kb ugyanaz...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
<#gonosz3>#gonosz3>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De ja... nem rosz.<#whatever>#whatever><#rolleyes>#rolleyes>
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Addigra lesz csak pénzem rá<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Francia is lehet benne!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Forrás: mcvuk.com/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ASUS P7H55-M PRO, INTEL CORE I5 750 3.2Ghz, 4GB DRR3 1600Mhz KINGSTON HYPERX RAM, ASUS RADEON HD5770 1GB, SAMSUNG F1 1000GB HDD
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ha vkinek kell ilyen autóval topic logo, felvéve a listára. 😄
#2829: Azéé szuggeráljuk a számunkra tetszõ autókat, hátha bevonzzuk a megvalósítást. Bizony. xD
Just do it :)
#2828 Waczkor V12-ese is szép
És hát ami már megvan DBS
Szépek az Astonok <#eljen>#eljen>
Majd kiderül minden az autólista megérkezésével.
Nálam az a kedvenc😊
Bentley Gt mindenképp kellene,remélem bmw-k is kerülnek bele végre,meg subaruk,mitsubishik,hondak.Istenem de soká lesz még,mire kijön:S
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ez jó, jöhetne 😊) +1
Szép volt a végén az elõzés.
Honda - The Power of Dreams
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."