Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>ááááááááááááááááááááááááááááá

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Nekem a billentyûzetem már maga a csoda hogy milyen állapotban van és még mindig jó.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
De jó lenne ha lenne.
(De ha már nem lesz akkor kérek egy listát hogy kikbõl lehet kiverni egyet)<#idiota>

Engem is ezzel raktáras dologgal szopattak be múltkor.

Versace21
Nekem is hétfõn jön a g25,elég nekem az az 1gb ram<#ravasz1>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Ez a verzió, már a te agyadból jött ki. 😊 Am miért ne ?

Én meg ennyhe piszkálódásnak szántam, mivel én billentyûzettel játszok, és inkább veszek egy új billentyûzetet, mint egy kormányt. <#mf2>

LeWyTy
Alapból annyim van<#vigyor>

LeWyTy
Azt tény hogy alap friss állapotában nem kell neki több mint az XP nek... de amúgy meg.

De lényegtelen.. vettem ramot mer akartam oszt csõ.<#wave>

Fehercsoki
Az alap memóriahasználat nálam 50-60% körül mozog,na ezért.

Lewy nyugi úgy is lesz még😊Pár darab biztos.Mondjuk én abban sem vagyok biztos hogy jövõhéten még tudok rendelni😄 Egyébként a webshopokban azt nem szeretem,hogy nem írják ki hogy mennyi van belõle,nem kell pontosan,csak valamit azért,mert sok helyen olyan is fennt van ami nincs is raktáron.

jofer
Ilyen rövid idõ alatt kerestél 5 kilót? Hmmm... Miben utazol? <#idiota>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

LeWyTy
Szerintem én is<#smile>(HárdCór van vaze)<#idiota>

És ezt ki mondta neked ??? 😄DDD
Nem kevered össze a Vistaval véletlenül ?

LeWyTy
Rohaggyak meg de ezt nem értem hogy érted<#idiota>

jofer
Bár azt enyhe túlzásnak érzem, hogy billel lenyomod a kormányosokat... Nyilván erre céloztál...<#vigyor3>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

LeWyTy
Am jelenleg már csak olyan 35k kell a G25ömhöz<#idiota>

jofer
A második mondat levinek ment! <#dumcsi>

LeWyTy
Annak kicsit több kéne mint 2Gb... én is ezért vettem még.Ennyi

LeWyTy
Én ez ellen most tettem (sajnos)
Mostmár 2x2gb van<#wilting>

Inkább G25 kellett volna<#falbav>

"ráadásul win7 mellett" ---> Na ezt fejtsd ki szépen !

pxxl
nekem is :/

All hail the double x!

jofer
Én az Ipont nézegettem, és október, november környékén volt 35k-ért, aztán hónapokig nem lehetett venni, aztán jól felnyomták az árát, majd eltûnt, és most pár napja megint kapható... ha mákod van, talán lesz még belõle, bár lehet, hogy épp az utolsó darabokat nyomják el!

Lehet, hogy el kellene fogadnod Usa nem épp szexmentes ajánlatát... <#law>

Nem baj, majd megérted ! 😊 Am thx !

Fehercsoki
Ram az nekem is kéne,2 giga van csak,ráadásul win7 mellett:S

LeWyTy

LeWyTy
Na jó azé nem... de qvára kéne szerezni egy G25t amíg el nem fogy<#szomoru1>

LeWyTy
"Szopi szopi 5dolár"<#idiota>

pxxl
bármire? <#eplus2>

All hail the double x!

LeWyTy
Nem kell valakinek egy fullos World of warcraft account? egy g25 az ára<#buck>

Bármire hajlandó vagy ? 24/7 ? Tudnák melót, és aztmondják hogy jól fizet !

LeWyTy
<#gonosz3>

Erre egy megoldás van barátom !

Kimész a konyhába, és kézbeveszel egy fakanalat. Majd megstartolod az utcát, és kiszemelsz egy öreg nénit ! Azt gondolván hogy sok pénz van nála, idegbeteg fejjel lecsapod mint a házilegyet, elveszed a nyugdíját, és elrohansz mintha egy csorda pitbull kergetne. Gyors, és egyszerûbb mint bankot rabolni ! <#alien2>

Fehercsoki
Biztos lesz még olyan bolt ahol lesz!Szerintem kb. 2 héten belül aki akar vesz,aztán még marad pár szerintem!

LeWyTy
Bármire hajlandó vagyok... de ne kelljen má 80k ég27et vennem<#wilting>

jofer
Nem igazán értem, hogy mi az összefüggés, de használd egészséggel! Gratulálok hozzá!

LeWyTy
Nem olyan jó fej kulák valaki hogy vesz nekem?
És amint tudom visszafizetem<#vigyor3>
Mer ez itt elfogy nekem mire lesz rá pénzem.<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#wilting><#szomoru1><#rinya>

somdav95
Kétlem. Bár lehet hogy egy utolsó darabot még talán találsz

LeWyTy
Én meg most kaptam meg a ramot a géphez... így utólag kár volt<#wilting>

LeWyTy
FÁjdícsad csak a szívemet<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kurva életbe

Szerintetek suli vége után még betudok szerezni üzletbõl g25öt?

Fehercsoki
Jó kormány nagyon,de kb. ez minden pénzem most.

pxxl
én meg semmit nem veszek na ezt add össze 😄

All hail the double x!

LeWyTy
Szerintem igen. Csak pont kifogytam a pénzbõl<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#falbav><#falbav>

Én meg hamarosan egy új billentyûzet boldog tulajdonosa leszek, na erre varjál gombot !

jofer
Én tegnap rendeltem meg, ma kaptam meg a visszaigazoló sms-t, meg e-mailt, hogy átadták a futárnak, így, ha minden rendben hétfõ este már nagyon boldog G25 tulaj leszek! Sõt, úgy néz ki, hogy a DFP-met is sikerül jó árasítani!

Aztán már csak Open Beta kell...

Az egyben se volt érdekes dolog az ilyen.

pxxl
jah össze is félem magam hírtelen 😄

All hail the double x!

gduck
Csak majd ne lepõdj meg, ha véletlenül elédvágok, 300-nál.... <#idiota><#beka2>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Khm... remek forrás az általam írt, és Pixxel által készített FAQ. De idézem:

Lesz irányjelzõ (index)?
Igen a második részben már használhatunk indexet.
Forrás
pxxl
na a kresz krúzoktól kapok idegbajt <#szomoru1>

All hail the double x!

Akkor már elakadásjelzõ is legyen... 😄 Jó lesz az 400 -nál a sötétben !

lassabb krúzoknál nem lenne rossz, meg amikor csak úgy forgalommal együtt kocsikázok..

milk4
Én nembírtam a 200-300fölötti sebességet soha. Haverral mindig hegyekbe mentünk vagy városba és a KRESZ-t mindig betartottuk.(Persze ez nem jelenti azt,hogy néha nem csapattuk(amíg elnem kaptuk a fát,falat vagy a civilt😄))

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.