Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
#2738 (leWyTy): Ja, a grafikai motorja ugyanaz lesz.
#2746 (leWyTy): Nem tudom, hogy miért zavarja egyeseket, hogy lesz egy jókora közösségi része is a játéknak. Én jó ötletnek tartom, az utóbbi idõben bele szoktam csöppenni a szigeten olyan cruiseokba, ahol chatparty megy. Na az ilyeneknek pont jó lesz, aki meg gurulni akar az meg gurulni fog.
Nem lesz kötelezõ majd bemenni egy barba, vagy egy discoba, viszont szerintem jó feeling lesz egymás kocsijába beülni, házába bemenni. A TDU autós játék az köztudott tény, viszont a vezetés mellett más élményt is akar eszközölni, például hogy milyen is lehet az élet full milliomosként. Ebbõl kifolyólag bekerülõ + elemek teszik színesebbé és hangulatosabbá a gamet, és ettõl különbözik a TDU a többi autós játéktól. Én a szórakozóhelyeken további játékokat is elérhetõvé tennék, pl. Pókert, ahol mások ellen lehet játszani, ezzel is + funkciót adva a játékpénznek.
Akárhogy is nézzük a Sims távol áll ettõl.
Tényleg jöhetne már vmi, mert így csak vitázunk a semmin xD
Just do it :)
Felsõtízezer feeling O.K. Ritka autók O.K.
Ezek túlnyomó többsége szerepelt az elsõ részben, ami csak játékmenetben számottevõen más, mint ez lesz, ha igaz. Grafikában írdésmondd alig.
Akkor egy kérdés: Miért kell ua.-t unalomig ismételni? Vannak slágerautók, elhiszem. Közvéleménykutatás Atarinál gondolom bejátszott bõven. Tõlem elfér Forddzsítídodzsvájpörmittudoménmi 😊 Legyen Japán-Turbó részleg is. Ez a lényeg. 😊
Jöhetne már valami, pl a játék maga.. Vagy BÉTA teszt.
Honda - The Power of Dreams
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Amúgy szerintem is lehetne egykét Lan Evo meg Impreza, tovább inkább nem sorolom (:
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Thank God, I\'m a Lada owner!
Itt csillivilliség van yachtokkal.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
#2799 EZAFOS kérlek szépen az, ami a balkáni színvonalú útjainkon agyonb.sz, jóformán mindent, ami négykeréken gyorsul és mozog.<#awink>#awink>
#2798:Ehun-E(vo) 😊
ehh
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
22B mellé én is szívesen látnám.
#2774: És milyen jól teszed. 😊 A perifériás látószög a lényeg.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Szóval, tudja valaki a zene címét, ami a 2. trailerben volt?:-)
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(Samsung 2343BW->DVI,VGA is van a monitoron és van egy olyan lehetõség,hogy a két gépre rádugod a monitort és tudsz váltogatni a két gép között a monitorodon.Az NW-ken ha jól tudom nincs ilyen lehetõség.)
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
samsung syncmaster 2243nw 24" 2048x1152
Most rendeltem 2Gb ram-ot.
És még le kéne cserélni addig a Nvidia 9600GT-t legalább Erre. <#idiota>#idiota>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Online Rádió: http://www.radioseven.se/