Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
az csak simán Nissan GT-R. nemtom honnan jött az R35 (tudom evolúciós szám), de nem használják.

All hail the double x!

Habár igazad van, azé egy Supra kéne nekem is, vagy egy Nissan GTR R35, továbbá lehetne drift is új versenyszámnak.

#2737 (somdav): "We completely remade the car handling, because we were not 100 percent pleased with the first one. We have many, many questions about the fact that it’s not arcade or not a simulation." Link

#2738 (leWyTy): Ja, a grafikai motorja ugyanaz lesz.

#2746 (leWyTy): Nem tudom, hogy miért zavarja egyeseket, hogy lesz egy jókora közösségi része is a játéknak. Én jó ötletnek tartom, az utóbbi idõben bele szoktam csöppenni a szigeten olyan cruiseokba, ahol chatparty megy. Na az ilyeneknek pont jó lesz, aki meg gurulni akar az meg gurulni fog.

Nem lesz kötelezõ majd bemenni egy barba, vagy egy discoba, viszont szerintem jó feeling lesz egymás kocsijába beülni, házába bemenni. A TDU autós játék az köztudott tény, viszont a vezetés mellett más élményt is akar eszközölni, például hogy milyen is lehet az élet full milliomosként. Ebbõl kifolyólag bekerülõ + elemek teszik színesebbé és hangulatosabbá a gamet, és ettõl különbözik a TDU a többi autós játéktól. Én a szórakozóhelyeken további játékokat is elérhetõvé tennék, pl. Pókert, ahol mások ellen lehet játszani, ezzel is + funkciót adva a játékpénznek.

Akárhogy is nézzük a Sims távol áll ettõl.

HKS
Az jó lenne vagy akár hamann 😛

Muttley
Nálam Mitsu EVO 6, GC8 Imp Tpye-R kb. egyre megy. Nehezen tudnék választani. xD
Tényleg jöhetne már vmi, mert így csak vitázunk a semmin xD

Just do it :)

Muttley
Amivel már a teli van a rõfös, mert hónapok óta nem tudnak mást, mint FordGTDodgeVyperAudiTTZondastb. képeket leközölni.
Felsõtízezer feeling O.K. Ritka autók O.K.
Ezek túlnyomó többsége szerepelt az elsõ részben, ami csak játékmenetben számottevõen más, mint ez lesz, ha igaz. Grafikában írdésmondd alig.
Akkor egy kérdés: Miért kell ua.-t unalomig ismételni? Vannak slágerautók, elhiszem. Közvéleménykutatás Atarinál gondolom bejátszott bõven. Tõlem elfér Forddzsítídodzsvájpörmittudoménmi 😊 Legyen Japán-Turbó részleg is. Ez a lényeg. 😊

AlieN911
Hát azért nem. De mind1 xD Akkor miért SUBARU logód van, miért nem ez a fos micsi v. micsu... xD Ami mellette van, na az már igen xD

Jöhetne már valami, pl a játék maga.. Vagy BÉTA teszt.

Honda - The Power of Dreams

milk4
Remélem,hogy Alpina-ként teszik majd be😛

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Porsche 100% hogy lesz ismét csak Ruf néven, Bmw is lesz szerintem valamelyik Bmw tuning cég nevével.

Párszor átforgattuk, Porsche és BMW nem lesz mivel EA licence alatt van.
Amúgy szerintem is lehetne egykét Lan Evo meg Impreza, tovább inkább nem sorolom (:

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Jaja, itt csillivilli Mustangok, és Shelbyk jöhetnek majd képbe !

2010. Gumball 3000 (in USA)

Penge88
Hát ha az Integrale bele fért, akkor már egy 22B is. Jó volna már bele valami bömös is... Nekem olyan hiányom van.

Thank God, I\'m a Lada owner!

SötétBarom
Én elfogadom ezeket, sõt kéne is egy jó bubu vagy evo, de egy ilyen kurva régi 22B nem illik ide szerintem. Pont. A feelinghez nem tudok hozzápasszintani egy ilyet. Egy hacsit sem, meg egy e36 m3-at se. Ennyi.
Itt csillivilliség van yachtokkal.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Muttley
Hagyd. Én azééé nem reagáltam rá élõszóban, meeee személyeskedés nélkül sehogyansem sikerültvóna.. <#idiota> 40-ért a G25 ha (!) új + gerjedsz a padlóváltóra, nagyon jó ár. Én venném. G27 azok szerint, akik próbálták nem tud távolról sem annyival többet, mint amennyivel többe kerül.

#2799 EZAFOS kérlek szépen az, ami a balkáni színvonalú útjainkon agyonb.sz, jóformán mindent, ami négykeréken gyorsul és mozog.<#awink>
#2798:Ehun-E(vo) 😊

Fehercsoki
Hát,20 éve még nem volt evo,és különben is folyamatosan fejlesztik.Egyébként már csak olyan autót lehet szeretni amit te is elfogadsz?

Muttley
<#mf1>

Fehercsoki
Szép kép,de van olyan amin jobban néz ki😊Majd keresek,aztán ha túl nagy akkor csak linket dobok.

SötétBarom
Faszom akik itt vergõdnek a 20 éves japán vasakra, kotródjanak el a boltba, vegyenek egy ps2-gt4 kombót, aztán verjék rá. Abban van megközelítõleg 26 féle impreza, meg olyan 30 evo. -.-

ehh

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

AlieN911
MIEZAFOS???<#banplz>

Honda - The Power of Dreams

szombaton evotali <#worship>

Nathan66
hello. kaphatnék, egy McLaren-es logót?😄

[HUN]FaTaL
Thanks <#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

Muttley
Tessék! 😊

22B mellé én is szívesen látnám.

#2774: És milyen jól teszed. 😊 A perifériás látószög a lényeg.

LeWyTy
Jaja... köszi<#smile><#worship><#smile>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pxxl
megfelel? <#vigyor2><#alien>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Biztos volt már 6000x, de nem figyeltem és mostmár elég régen lehetett téma. :-)

Szóval, tudja valaki a zene címét, ami a 2. trailerben volt?:-)

http://goo.gl/gd6Zi5

MikX
Jah, és hozzátenném, hogy ge*ijó ár érte, a G27-hez képest azért annyival nem rosszabb, mint amennyivel olcsóbb...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

milk4
Ha vársz,akkor már ennyiért sem lesz.Már rég nem gyártják a G25-t.Ez olyan "vigyétek az utolsó darabokat ár".

Fehercsoki
Szerintetek G25t megéri most venni 40000 ft-ért vagy megy még lentebb vagy örüljek hogy ilyen olcsó?

Most is 22-es van,de a 82-t már rég tervezem.A Hónap végétöl ugyem leszek egy jó ideig,aztán ha hazajöttem megveszem.Amire hazajövök,ti már javába nyomjátok :-)

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

17 üzenet, azt hittem megint történt valami, de mind a fullédzsdí monitorokról ment 😞

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

LeWyTy
Ja de nekem a 2 monitorom van a gépen<#beka2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

milk4
Amúgy a 2048x1152 Max AA és a kikapcsolt AA között a különbség szinte észrevehetlen.A sok pixelt a "monitor elsimítja".Míg egy TV-t közelrõl nézni rossz és messzirõl meg lehet,hogy nem fogsz tudni mindent elolvasni.Úgyhogy,inkább egy jobb monitort vegyetek játékhoz szerintem.

(Samsung 2343BW->DVI,VGA is van a monitoron és van egy olyan lehetõség,hogy a két gépre rádugod a monitort és tudsz váltogatni a két gép között a monitorodon.Az NW-ken ha jól tudom nincs ilyen lehetõség.)

LeWyTy
<#wave>sziasztok<#integet2>

somdav95
Jó újra látni <#wave>

LeWyTy
Jóvanmá a dobozán is 23" van de kb lleszarom... nekem épp elég.

somdav95
Játékok alatt gondoltam .. De végülis 720p-be elmenne szépen ha most így belegondolok..

jofer
<#integet2>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

milk4
2243 az csak 22". És a 2048x1152 az 23" felbontás.(Nekem 2343BW-m van)

LeWyTy
EZ bõven elég
samsung syncmaster 2243nw 24" 2048x1152

LeWyTy
Pixxel... a nevemet arrébb lehetne rakni hogy ne lógjon a képbe? vagy a képet átszerkeszteni?<#nevetes1>

milk4
1920*1080-at miért ne tudna elbírni?(1080p esetén;720p pedig csak:1280*720).

Fehercsoki
Én a hatalmas TVt/monitort közelhajolással helyettesítem😄

LeWyTy
Én is gondolkodnék rajta ha lenne rá pézem<#idiota>

somdav95
Én is ezen gondolkoztam, hogy full hd tv kéne. Viszont nem hiszem hogy kitudná hajtani a 8800gt :S Szerintetek ?

LeWyTy
Ottalap a HC mod<#vigyor3>

LeWyTy
Nekem má megvan hozzá a 24"-os monitor<#idiota>
Most rendeltem 2Gb ram-ot.
És még le kéne cserélni addig a Nvidia 9600GT-t legalább Erre. <#idiota>

JethroHUN
Ugyan ne kicsiben gondolkozz. Ma már a Holdon a tuti menõ versenyezni. <#alien>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nyáron veszek egy 82cm- full hd tv-t,külön erre a Játékra.Reméllem hagytok nekem is eredeti játékot,Novembere:-)

Online Rádió: http://www.radioseven.se/