40335
  • Muttley
    sztem nem vágod, mi van
    húz alreg ár jú? ;-)
  • Szabi1991
    választaniuk kellett hogy ferka vagy lambó, de úgy gondolták hogy a ferkának többen örülnek, tudják hogy sokan diablóval száguldoznának.. de ezvan..

én jobban örülök hogy a lovak kerültek be
  • carloelsa
    Nuku Lambo Nuku játékvétel :D Am nem értem a szöveget xD
  • gduck
    Miért nem lesz Lambo...

UI: Stock, köszi a linket
  • Falkon
    Hát igen, a cigány merdzsók hemzsegnek..... Örülök hogy 5 van benne.
  • Gibor
    Tejóég, ezen felesleges vitázni.... Ki hogy érzi :D Ha valakit elnyert a béta vegye meg, ha valaki kételkedik várjon.
  • DAntetu
    Muttley döntsd el te melyikbe tartozol, ha a 2. csoportba, érdekes hogy te egy olyan BALÁZS kategóriás emberek véleményére adsz ....
    Nem vagyok gazdag, de ennél 1000 szer többet baszok el más jelentéktelen dolgokra, szóval:
    előrendelés-vásárlás-remény hogy nem opunk be...
    te meg cidrizhetsz h adj e a BALÁZS-ok véleményére... és otthon nézheted youtube-ot amíg mi naivak döngetünk Ibizán...
  • Muttley
    2011-ben - ilyen szempontból - 2 féle gamer van

Mr Balázs Hübele: ő a mellkasdöngető tarzan típus, aki azzal máyerkodik a környezetében, h "idefigyejjéénekemmááakkómegvótajátékamikótemégnemisálmodtálróla" - ha szerencséje van, nem szíjja meg
    Értelmesebbje: megvárja míg kijön a játék, gameplay videokat néz, tesztet olvas, Balázs gamerek felhasználói véleményét hallgatja meg és "kölcsönveszi" - majd ha mindez O.K, akkó megyabóóótba ;)

Döntsd el, melyiknél nagyobb az esélye a Cumi-faktornak :D
  • SeanJRRussel
    Sajnaos nem lehet megvédeni,vagy megevszed vagy nem.De tény h elég fos eddig a felhoatal,ha kijön majd okosabbak leszünk.
  • RoyalPredator
    Előrendeltem a játékot, de nem tudom, tényleg megvegyem-e...

Először is, mit képzelnek, hogy nincs Lamborghini és BMW a repertoálban, holott cigány merdzsók meg hemzsegnek?...
    A fizikát videókon elemezve meg GTA SA színvonalat súrolja.

Valaki mondjon nekem valami szépet, védje meg valaki ezt a játékot, mert nemigazán tetszik már most.
  • Szabi1991
    bónuszpontok
    "Tyrannosaurus wrecks
    Own all 6 bonus cars (treasure hunt)" hmmm
  • Muttley
    PS2 mááá oldschool kateg ;) az is csoda, h nem keztééé eee ereket vagdosni utána :)
    Kekszboxon - na, ott besírsz az amfórááától, khm ... akarom mondani eufrozinától... jaj, nem-nem ... EUFÓRIÁTÚÚÚÚ :D :d
  • pxxl
    sztem teljesen rendben van :D én ps2-n játszottam vele, de 10 perc után sírva rohantam el...
  • Muttley
    "Eleve, az 1 PC-n várakozáson felül, míg konzolon várakozáson alul teljesített. Akkor is, ha konzolra több fogyott."

Esztetet csak én nem értem, vagy a többiek szimplán lesz.rják? ;)
  • gduck
    Simán visszaléphetsz előtte, mivel utánvéttel fizeted a cuccost!
  • pxxl
    és egyébként ha 576-ban előrendelsz, akkor az kötelező megvétel, vagy ha nem kell akkor visszalépésért kell fizetni vagy mivan? nincs elírva sehol :/
  • Fehercsoki
    Személyesen is át lehet venni...Van egy csomó boltjuk.
  • Sanci789
    Igen egy ezressel olcsóbb mint a CD Galaxisban, de mivel csak rendelni lehet, ezért egyből ugyanannyi (legalább egy ezres a házhoz szállítás), ha nem több. Egyébként ezen a 2 helyen kívül lehet még valahol előrendelni Pesten? Mert én csak ezt a 2 helyet ismerem.
  • Fehercsoki
    Egyébként 576ban olcsóbb a TDU 2.
  • Szabi1991
    az úgy hülyeség lenne szerintem, akkor semmi értelme nem lenne az egész játéknak, ha mindenki csak úgy 700milliós jaguárt adogathatna el... 1955-1956-1957-ben LeMans győztes autó volt, ne egy híd alatt álldogáljon már.. főleg hogy 53 D-Type és 18 gyári versenyautó készült csak...

egy replika is több mint 100.000$
  • Gibor
    Elvileg a megtalált roncsot felkel javíttatnod vagy megjavul magától? nemtom de valami ilyesmit hallottam :D
  • Szabi1991
    az úgy jó lenne hogy random vmeik roncsot megkapnánk megjavítva (aztán pl. klubautónak belehetne adni hogy lehessen klubbon belül cserélgetni) :D

viszont elég hangulatromboló hogy egy zöld 700milliós autó van hawaiion egy híd alatt.. :)
  • pxxl
    elvileg kapsz érte autókat.
  • USAMEN POWER
    Asszed tényleg lehet majd ezekkel a roncsokkal valamit kezdeni ? Lesz majd egy számláló (100/100), és véget is ért a történet.
  • Szabi1991
    több mint 700milliós autót az út szélén találni elég érdekes.. ettől féltem hogy így eltúlozzák :(
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem teljesen rendesen válaszolt. Vége a bétatesztnek.
  • bency
    Hogyhogy? Most nem értem miért nem lehet válaszolni rendesen.
  • Szabi1991
    fuck yeah!! :DD
  • HUN BECSEHELY
    No Béta
  • bency
    Sziasztok!

Van egy kis gond,feltettem a játékot,update minden megvolt,de mikor elakarom inditani semmi de semmi nem történik....

Gépigény elég nagy,ugyhogy nem értem:S
  • pxxl
    Újra van chat!
  • gduck
    "Az Atari csinál egy autós MMO-t, (hiába más a neve) ami alapvetően PC-s "privilégium"

Az 1. rész is konzolra jelent meg, majd 3/4 év múlva a PC verzió. Nem mondanám hogy a TDU elsődleges platformja a PC! Inkább pont fordítva

"Ha PC kap NORMÁLIS támogatást, akár fizetőset is, a mai napig játszok vele. Verseny, autó, motor, épület, sziget-pakkok... 3-5-10-20$-ért, és a PC-s megveszi."

Hát az hogy a PC-s megveszi, azért túlzás. Egyrészt sokan nem is ismerik a játék lehetőségeit (offline warez módban szerintem hamar megúnható) másrészt rengeteg a warez. Az eladási statisztikájában meg meg kellene nézni az időszakokat is, mert abban az időben amikor már fillérekért adták igencsak megszaporodtak a játékosok
  • USAMEN POWER
    Lehet itt hőbörögni, de ez a jövő a játékok terén. Egy kiadó \ szoftverfejlesztőnek nem az az érdeke hogy sok léből megcsinálnak valamit, utána meg lewarezolják. Az a helyzet hogy míg pc-n megy a nagy warezolás és töltögetés, addig a konzolipar meg egyrejobban virágzik. Ugyanis a konzol userek kőkemény léket dobálnak ki játékra az ablakon, és itt ez számít, nem az egyéni érdekek hogy mit akarsz te, én vagy akárki, hanem a nagy vállalatok érdekei, és a profit. Erről van itt szó, és egyre szarabbak lesznek a játékok pc -re (van néhány kivétel) de gondolom ezt mindenki érzi.

Itt van pár eladási statisztika, mindenki azt szűr le belőle amit akar, de szerintem egyértelmű a helyzet:

NPD Group statisztika:

Ezeknél sokkal pontosabb statisztikák vannak a kiadók tulajdonában, és valószínüleg nem dísznek. Meg háth diktálnak itt a + pénzek is amik csöpögnek innen onnan.
  • Dante73
    Én ezt a logikát nem értem...
    Az Atari csinál egy autós MMO-t, (hiába más a neve) ami alapvetően PC-s "privilégium" és alárak egy alapvetően konzolos irányítást?
    Sok sikert hozzá, de az tuti, hogy a megjelenés előtt 1-2 nappal eladom az Atari részvényeimet....

Eleve, az 1 PC-n várakozáson felül, míg konzolon várakozáson alul teljesített. Akkor is, ha konzolra több fogyott. Ha PC kap NORMÁLIS támogatást, akár fizetőset is, a mai napig játszok vele. Verseny, autó, motor, épület, sziget-pakkok... 3-5-10-20$-ért, és a PC-s megveszi. A 2-be meg beleraknak egy csomó ilyen lehetőséget, pluszban, (Ruha, bútor, etc) és erőltetik a konzolt. Vajon a WoW hogy teljesítene konzolon!?
  • Szabi1991
    meg végre lehetett holtjátékot állítani, mire már szereztem új pedálokat és kormányt :DD
  • BoneDragon
    Ez nagyon jó!
  • USAMEN POWER
    Off

Bocs srácok, de ezt muszáj volt... :DDD (A végénél a lényeg.)
  • Gibor
    Csak te maradtál le :) De különben is változás nem volt, csak a kormány beállításokra máshogy reagált.
  • [HUN]FaTaL
    Végül az utolsó verziót, ahol csiszoltak a kormányokon, nem lehetett tesztelni. :( Vagy cska én maradtam le róla. :D
  • [HUN]FaTaL
    A megjelenéskori DLC az más.

De az Atari sem különb, már az első részhez sem kaptuk meg az utolsó car packot és a megapack is jóval később jött mint az első 4 pack boxra (igaz olcsóbb is volt).