Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Úgy lenne jó ha a "közepe" lenne a képen,még az evos "rendszám" látszódjon.Bocs ha túl sokat kérek,de olyan jó lenne😊A többieknek is így van benne.

Fehercsoki
Ez?😄Jó nagy de össze lehet nyomni,és legalább könnyû kivágni a hátterébõl.Ha probléma összenyomom paintel😄

pxxl
nem kell bazinagy. ránézésre értelmesen belefér a csíkba akkor ok 😊

All hail the double x!

Fehercsoki
Köszi😊Mekkora képet keressek?Egyébként azért nem tudom lementeni mert nem látja a képet,csak a linket és az oldalt akarja menteni amire mutat nem a képet.Forrást is néztem de ott meg az alap képem van,tehát nem ez az általad készített.

pxxl
ha nem megy akkor Muttley vagy én is megoldjuk neked 😊 de csak mert jó hangulatom van 😄

All hail the double x!

LeWyTy
Print Screen?<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
Baj van,nem tudom elmenteni ezt a képet😄

Fehercsoki
Értem akkor megcsinálom.

Neked kell megcsinálni....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Fehercsoki
Pixxel én is kérhetek ilyen autót ebbe a logoba?Ha igen akkor egy Evot berakhatnál😊Szólj és keresek képet,csak mondd el mekkora kell.Köszi.

[HUN]FaTaL
Nem fáradnátok át az offtopicba?

http://goo.gl/gd6Zi5

Muttley
Te pixxel, nem vagy Te egy kicsit Dehogynem? xD
Mééé nem mozognak a spermák az avatarodon? <#idiota>
Tudtad, hogy ez visszalépés az elõzõ ringispilhez képest? :-D

Na, csak azééé, h ne csak g25-sírással legyen tele a topic <#nevetes1> <#nevetes1>

Just do it :)

Szerintem a vírusirtó, és a vinyófigyelõ ami érdekes, habár konkrét nevet nem közöltél. De ott tuti van valami még a háttérben, vagy csak te nem tudsz róla.

LeWyTy
Az elsõ jelenleg nem megoldható.. a másidok folyamatban van.<#wave>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mi van veled ppl... be vagy feszülve, inkább menj kúrj meg egy csajt, vagy hallgass hardtechnot !

LeWyTy
nem kell valakinek egy DDR2 es 2GB os 800Hz-es Geil ram 15-é?
G25-öt beszámítok<#idiota><#idiota><#idiota>

Így kifogják rámolni a boltot??? 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

LeWyTy
Ha 2t veszel akk nem adod el nekem az egyiket majd ha már nem lesz a boltban?

Fehercsoki
Tényleg 2t?Mert elég komolynak tûnik a hsz😮

Én is kettõt de a vágyaimat majd a futáron ha késnek vele <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pxxl
épp mondani akartam <#eljen>

All hail the double x!

Nem most ! :S

Fehercsoki
Vírusírtó,VGA,hangkártya(ez alaplapi) driver van csak fennt,illetve egy winchester figyelõ program.

Tegnap? :S

LeWyTy
Tudok normális is lenni, de:
1-Megártott a mai 4db moonster energy<#idiota>
2-Jelenleg meg*asz az ideg... (nem részletezem)
3-Kéne egy minél hamarabb mer ha elfogy akk *aszhatom.

#2928 & 29: Inkább a programok zabálnak ott, semmiképp se a Win 7... Azé én se most jöttem le a falvédõrõl !

8-14 közötti a viselkedésed csak ezért nem akarom elhinni. Különbséget látom de ha venni akarok akkor nem egy fórumon fogok siránkozni hogy nincs pénzem, hanem félre teszek és majd ha lesz pénzem megrendelem és a fórumon azt fogom beírni hogy rendeltem egy g25-öt.

gduck
Szolgálati közlemény minden mániákusnak: Az off topicban még csak 49 hozzászólás van! Ezekkel a szarokkal menjetek mááááá odaaaaa <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

LeWyTy
Ki mondta hogy nekem nem?
De mégis inkább 40 mint 60<#szomoru1>

LeWyTy
<#mf1>

Fehercsoki
Ami azt illeti nekem a 40 is sok:S

LeWyTy
Hogy érted hogy "Nem hiszem el hogy 18-25 közöttit ír ki az adatlapod"?

...de azért szerintem te is látod a különbséget 40 és 60 között.

jofer
<#csodalk>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Fehercsoki
Hát ja,meg van sok féle kormány,nekem a g25 csak a váltó meg a pedálok miatt kell.

milk4
Én 2-t is veszek,ha kiélhatam rajtad a szexuális vágyaimat 😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Nem hiszem el hogy 18-25 közöttit ír ki az adatlapod, elhiszem hogy kell g25 de nem kell sírni érte már bocs, nekem sincsen, tervezem év vége felé de ha már csak g27 lesz 60ért akkor azt veszek ^^ nem fogok ilyenen kiakadni 😄

LeWyTy
Há ha beszósz visszakézbõl rúglak tarkón.<#idiota><#idiota>

Fehercsoki
Igen,jól fut,a játékok is jól futnak annyival,csak kicsit kevés a memória,és néha csak akkor tölt be dolgokat amikor már ott vannak elõttem.(ez nem a TDUban)

LeWyTy
Hát nekem a win7em van és rohadtul kevés volt az a 2Gb...azt kihasználtam 100%ban.

Mé ? Ilyen kemény vagy ?

[HUN]FaTaL
Még a Vista is tökéletesen üzemel 2GB-tal...

Látszik, hogy életedben nem próbáltad egyiket sem. 😊

Alap állapotában annyit SE eszik mint egy Xp ! DE ha telenyomod minden szar programmal, szvsz nem az op rendszer zabál többet. Egyik Xp -men Vista hatást akartam elérni, úgy telenyomtam minden szarral, hogy lassacskán többet zabált az Xp -m mint egy Vista. Néztem is nagyokat !

(#2910 -nek is !)

LeWyTy
Na most halál komolyra fordítva a szót...

Nem jó fej valaki annyira hogy megvág legalább 25.000Ftal?
Megadom minden adatom privátban...
De ha errõl lemaradok akkor tényleg baszhatom a 80.000Ft ost.

És amint tudom törlesztem.(kb 1- 1,5 hónap?!)
Teljesen megbízható vagyok.

gduck
De index használatával sokkal biztonságosabb lesz. Bár aki eddig se nézte a visszapillantót, annak mind1 <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

[HUN]FaTaL
Nem lehetne a kormányos topicban?😊

LeWyTy
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>#rinya#rinya#rinya

jofer
Tisztában vagyok vele, hogy belém akartál kötni, de igyekeztem az elsõ hozzászólásommal nem felvenni a kesztyût... Mert van egy szint amire nem megyek le... <#ravasz1>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Fehercsoki
Ilyen sokan vesznek?😄 Le kéne adni tényleg a rendelésem különben beszopom a jövõ hetet:S