40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#10480 Aki játszott a mostani bétával a fizika mennyire javult vagy egyáltalán változott e ? A válaszokat köszönöm :) -
USAMEN POWER #10479 Nem gondoltam volna hogy a kormány beállítások a billentyűzetre is hatással vannak.
Minden csúszkát maxra toltam a vibrálást kivéve, azt teljesen lehúztam. FFB off, és már nem vesz hírtelen kanyarokat a verda, a kanyarodás nyugis, egész jó. -
USAMEN POWER #10478 Ne is mond... Saleen S7, Cien, Ford Gr1, etc.
Ha nem lesz ezek közül valamelyik a késöbbiekben, én szarrá sírom majd a főfórumot, talán meglátják fentről és lecsepegtetik őket. :D -
USAMEN POWER #10477 A Veyront szívesen kipróbálnám, esetleg azt is elő lehet keríteni ? :D -
#10476 Azért remélem szarrá dlczik majd a játékot, mert az autólista elég karcsú. Nincs lambo, nincs lexus, nincs maserati, nincs r34, rs4 meg egy rahedli verda, ami már az első részben is benne volt. Hiányzik egy csomó ferrari stb. :( -
#10475 áhh
kibírjuk...még 1 hónap... ammm -
#10474 Ezt hogy sikerült előhozni?:D -
#10473 -
Szabi1991 #10472 csak az olasz szalon van nyitva, de van ott mindenféle autó ;) -
Sanci789 #10471 Hogy tudok autót venni? nem enged be egyik autószalonba se, nem értem. Bocs a hülye kérdésért, csak ez az első béta, amivel játszok -
#10470 Köszi,megvan.Ott nem néztem,mivel nincs kormányom. -
#10469 Kormánynál... -
#10468 Na még 2x átnéztem az összes beállítást,de sehol nem látom. -
#10467 Nem találom,leírnád légyszi hol van? -
#10466 háháhá -
tom235 #10465 Lehet még szerezni valahol béta kulcsot? Ha igen, hol? -
#10464 Köszi! -
USAMEN POWER #10463 Ha bejutottál akkor a TDU2.com ról. -
#10462 a bétát honnan lehet lekapni? kipróbálnám megy-e a vasamon -
USAMEN POWER #10461 Érdemes. -
Bullitt #10460 Optimalizáción finomítottak valamit? Az első béták nálam még minimumon is élvezhetetlenek voltak. :D Érdemes újra feltennem meg egyebek? -
USAMEN POWER #10459 Manuális váltó is ok billel !! Szekvenciálisra raktam ahogy idáig, idáig is tudtam előre váltani, de vissza nem. Mostmár tudok vissza váltani. -
Szabi1991 #10458 na megvolt a mai adag halálfélelem is :D
kényelmesen ültél ?
-
Szabi1991 #10457 van vmi olyasmi a beállítások közt hogy sebesség függő irányítás, azzal lehet játszadozni, kormánnyal illik nullára venni :D -
USAMEN POWER #10456 Én a TDU 2 -t egy új billel ajándékozom majd meg, max vmi nagyon olcsó kormány de elvagyok én a billel. Itt majd hetente jönnek a patchek, hetente javul majd a játék, nem lesz rossz és még van egy hónap a megjelenésig. Jobb még az 1 nem vitatom, de ha ide bekerül a HC mód, még finomítanak az irányításon, a verdák viselkedésén ez biztos játék lesz még 2 évig. Azt majd jönnek az új szigetek, új játékmódok, dlc hegyek, ááá már most kész vagyok. :D -
#10455 Akkor nem csak képzelődtem,tényleg javítottak rajta:) Szerintem is teljesen élvezhető,bár még pár dolog idegesít,pl. hardcore módban ha gyorsan megyek nem fordulnak annyira a kerekek mint amennyire én akarom,tehát csak éppen addig amíg biztonságos,azaz nem pördülne ki tőle az autó.(bár ezt lehet kormány megoldaná,billentyűzettel tolom) -
#10454 Ha betudnám lőni a kormányt teljesen jó lenne, bár az első rész még így is jobb, de annyi baj legyen, élvezhető ez.
Egyedül azt hiányolom, hogy belső nézetben még mindig nem hallani / látni, hogyan is áll az index :( -
USAMEN POWER #10453 ÁÁÁÁ GYEREKEK !!!
nem tudom micsináltak itt a fiúk amíg nem volt béta, egyelöre Ford Gt -vel vagyok, és teljesen élvezhető a játék. már faszán irányítható belső nézetből is, itt már csak finomítani kell. jó lesz ez -
Szabi1991 #10452 ha lohitech, akkor profilerben katt a pedállra és adjál neki 5%holtjátékot :-) -
#10451 Azért vegyétek figyelembe,hogy ez a 028as,a legújabb pedig a 029es verzió. -
#10450 Senki force exel? -
Gyuracell #10449 És azt lehet valahogy orvosolni ha igen hogy?
-
Szabi1991 #10448 akad a fékpedálod, ez volt nekem is :-/ -
Gyuracell #10447 Hali!
Nekem olyan jellegű problémám, hogy nem mindig indul el a kocsi, meg 168 km/h környékén elkezd lassulni és megáll. Sokadjára újra állítva se jó Remélem ez már véglegesben kilesz javítva. -
#10446 sziasztok!
most működik a béta teszt?? mert nekem azt írja ki hogy, server update van és nem engedi -
Szabi1991 #10445 szenvedtem vele egy jódarabig mire végre sikerült egy olyan képet csinálnom ahol látszik a sárga spyker :D -
#10444 Játszik valaki formula force exel? Nem lenne ez olyan rossz de képtelen vagyok belőni rendesen, az alapbeállítás meg egy rakás szar. -
#10443 telepítésnél custom setup és változtathatod. -
#10442 Tipikus hiba, bármelyik játékból lehet ilyen képet készíteni -
#10441 :DD