Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Akkor jó neked😄 Ez a kelenföld nagyon kitaláltnak hangzik de utánanéztem és létezik😮 Én még mindig csak reménykedhetek abban hogy nem sokan vesznek 40 ezerért kormányt még ha ilyen jó akkor sem.<#lama>

Falkon
Hát nekem 15 perc vonattal Kelenföld. Onnan meg 30 perc alatt mindenhova. 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Fehercsoki
Sajnos én nem pesti vagyok(bár te sem😛) ezért nem tehetem meg hogy bemegyek,szóval rendelnem kell.De megjegyzésbe odaírtam hogy jelezzenek vissza hogy van-e még,mivel ha nincs akkor máshonnan rendelem.(azt hogy máshonnan rendelem nem írtam oda,csak hogy írjanak vagy hívjanak😄)

Falkon
Én bemegyek a boltba!
Csak elõre tudjam meg melyikbe kapható!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

akyyy
12990 lesz és erre fogadok is akár (természetesen az xbox változatra gondolok ott minden játék ezen áron kezdõdik😄)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Fehercsoki
Szerintem 10k lesz csak!Atari nem olyan pénzéhes kiadó!

Egyébként megrendeltem a G25-öm😊Remélem van raktáron,a honlap szerint igen,de hétvégén nem frissítik a webshopot.

LeWyTy
Hát ja... ha a sima befejezetlen TDU olyan nagy szám volt annó... akk ez nem lesz egyszerû<#idiota>

De szerintem olyan 10-12k közt lesz<#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Ha lesz ha nem...Egyértelmûen elõrendelés.<#idiota><#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Megjelenés napja, max 1-2 nap csúszás ... valahogy így veszem meg majd én is. Amúgy lesz olyan 13-15 rugó az 100% !

#3003: Melyik bolygón élsz te ? Másrészt ha 20 rugó lenne, azt se bánnám mert ez a game lazán meg fog érni annyit, nekem biztos !

Fehercsoki
Nekem a megjelenés napján a futár az ajtóm elé hozza a gyûjtõi változatom😊 (ha lesz,de miért ne lenne?)

milk4
Hát,ha nem decemberben fog megjelenni,akkor én is😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Falkon
😄
Én a megjelenés napján veszem meg.

milk4
Nem érdekel,mert karácsonyra fogom kérni😄

[HUN]FaTaL
Szerintem 9990 lesz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Háát szerintem nem lessz anyi vagy is remélem ien 5-8ezerbe megusszuk😄
Falkon
Fatal, nyugi! Mondjuk igazad van!

Na akkor beszéljük a játékról:
Szerintetek mennyi lesz a megjelenésénél a játék ára?
Én olyan 10-12 ezer gondolok.

[HUN]FaTaL
Leszarom a kormányokat!!!!!!!!!! Húzzatok már a kormányos vagy az offtopicba, faszse kiváncsi rá itt.

LeWyTy
Egyébként pont 41.987Ft +2500Ft postaköltség<#integet2><#idiota>

LeWyTy
De ne csesztessé má legalább<#rinya><#boxer><#rinya>

Fehercsoki
:S Nekem is le kéne adnom a rendelésem:S Megvárom a hétfõt hogy frissítsék a webshopokat hogy hol van raktáron!

norbi56
Most iponon 40ért van😊
Én is megrendelem, mert ahol volt 36ért ott már elfogyott😛

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

nem szimulátor.. de nagyon jól ellehet vele lenni.. és ne feledd még csak béta, van benne hiba bõven.. 😉

AlieN911
Jöhetne már egy BÉTA😄

oFF
Kaptam kulcsot NFSW-hez.. majd megnézem h. mekkora szaaar, videók alapján kuka..xD
oNN

Honda - The Power of Dreams

milk4
E3 után jön szerintem majd az open béta.

Há mi van itt ! <#wilting>

<#eljen> és még 5 hónap minimum.Lessz itt még több 100 Off

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Tényleg átmehetnétek az offtopicba a kormányokkal és egyebekkel, amik nem kapcsolódnak szorosan a játékhoz.

gduck
Lehet neked van igazad <#wave> Három napig lázas voltam és amikor újra gép közelbe kerültem, picit sok volt a 300 hozzászólás, ami 98%-ban nem a játékról szólt <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Muttley
Plííííííííííz!
Most neked az fáj, hogy jó hangulat van a topicban és Te nem vettél részt benne, vagy alapban bal lábbal keltél?
R1 nézz be egy BF 2 vagy BFBC 2 topicba, ott mi megy. Ez semmi ahhoz képest.
Egyébként pont az ilyen oltásokkal b.sszuk széjjel a topicot, csak úgy halkan. ;-)
Love, Peace & Unity 😄

Just do it :)

Fehercsoki
Na jó,de szerintem akkor is belefér.Mert azért itt minden kapcsolódott a játékhoz,nem teljesen off volt.

gduck
Hát... Olvass vissza három napot! Én is szoktam hülyéskedni, de most egy picit túlzásba van víve <#wave> Pontosan erre való az OFF TOPIC, ott lehet marhulni! (Félreértések elkerülése végett nem csak a warezre!!! Meg amúgy is. A warez ennél a játéknál olyan, mintha vennél egy BMW-t és csak a garázsban tekergetnéd a kormányát <#idiota>)

Fehercsoki
Azért ez szerintem még simán elfogadható,illetve a logok is a játékról szólnak.(pontosabban autókról de mind1)És azért ez mégsem warez vagy ilyesmi,simán elfér itt.

gduck
Kedves házigazda! Kérlek kezd el használni a TÖRLÉS nyomógombot, mert a fórum jelenleg minõsíthetetlen! Mindenrõl szól, csak a játékról nem! Pár nap alatt többszáz off hozzászólás picit sok! THANKS!

tudsz visszaadni ? <#idiota>

pxxl
<#hehe><#idiota>

All hail the double x!

Fehercsoki
Tessék:

pxxl
2000.- <#integet2>

All hail the double x!

Fehercsoki
Köszi mindkettõtöknek,nagyon tetszik😊<#eljen><#wow1><#taps>

pxxl
<#eljen><#puszis>

All hail the double x!

Fehercsoki
Köszi😊Biztos jó lett,nekem aztán mind1 a színe csak evo legyen😄 Mondjuk azért egy Hello Kitty evo nem tetszene.

Muttley
Elkészítettem, elküldtem neked.
Rakd be neki...a logot. <#idiota>

LeWyTy
Hehe<#idiota><#idiota>

pxxl
csináld plz

All hail the double x!

Muttley
Bizony. 😄
Fehércsoki, óóóóóh, mondd TEkitválasztanál?
Pixxel csinálja vagy ééééééén?
A fehér jobban áll az EVO X-nek. Sztem. EZ O.K. vagy Pfujj? 😄

adamfesto
...mindent látok...😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Privát üzenet várja a profiljában ! <#pias>

Még csak most nézem van uj videó😄
Nagyon jó😊 Nekem nagyon teccik jobban látszik ebbe már a játék élmény😊
Jó lenne ha már én Driftelhetnék ugy a porban😄
Fehercsoki
Ha jól tudom akkor errõl még nem írtak semmit,de én nem tartom valószínûnek.

Máté94
Nem.
Ebbe lehet majd PC-n keresztül xBoxos palival játszani?
Én PC-rõl, õ meg box-ról?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*