Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Csak elõre tudjam meg melyikbe kapható!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyébként megrendeltem a G25-öm😊Remélem van raktáron,a honlap szerint igen,de hétvégén nem frissítik a webshopot.
De szerintem olyan 10-12k közt lesz<#buck>#buck>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
#3003: Melyik bolygón élsz te ? Másrészt ha 20 rugó lenne, azt se bánnám mert ez a game lazán meg fog érni annyit, nekem biztos !
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Én a megjelenés napján veszem meg.
Na akkor beszéljük a játékról:
Szerintetek mennyi lesz a megjelenésénél a játék ára?
Én olyan 10-12 ezer gondolok.
http://goo.gl/gd6Zi5
Én is megrendelem, mert ahol volt 36ért ott már elfogyott😛
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
oFF
Kaptam kulcsot NFSW-hez.. majd megnézem h. mekkora szaaar, videók alapján kuka..xD
oNN
Honda - The Power of Dreams
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://goo.gl/gd6Zi5
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Most neked az fáj, hogy jó hangulat van a topicban és Te nem vettél részt benne, vagy alapban bal lábbal keltél?
R1 nézz be egy BF 2 vagy BFBC 2 topicba, ott mi megy. Ez semmi ahhoz képest.
Egyébként pont az ilyen oltásokkal b.sszuk széjjel a topicot, csak úgy halkan. ;-)
Love, Peace & Unity 😄
Just do it :)

Fehércsoki, óóóóóh, mondd TEkitválasztanál?
Pixxel csinálja vagy ééééééén?
A fehér jobban áll az EVO X-nek. Sztem. EZ O.K. vagy Pfujj? 😄
Just do it :)
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nagyon jó😊 Nekem nagyon teccik jobban látszik ebbe már a játék élmény😊
Jó lenne ha már én Driftelhetnék ugy a porban😄
Én PC-rõl, õ meg box-ról?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*